Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.


Viky Charalambous ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ ΕΣ ΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΩΣ «HUMAN CAPITAL» – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 1871 ΟΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΤΟ 1933 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ «EXECUTIVE ORDER Νο. 13037, 4η ΜΑΡΤΙΟΥ, 1997»

ΟΙ Δ.Ο.Υ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ IRS ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ, Η ΕΦΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.

(Diversified Metal Products v. IRS et al. CV-93-405E-EJE U.S.D.C.D.I., Public Law 94-564, Senate Report 94-1148 pg. 5967, Reorganization Plan No. 26, Public Law 102-391.)

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ

ΤΟ 1897, ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΠΙ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ» (1893 / 1897)

ΤΟ 1897 , ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΔΟΕ).

ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (COMMISSION INTERNATIONALE FINANCIERE DE LA GRECE),
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1897 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1978, ΓΙΑ 81 ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ, ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΤΛ ΟΡΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η Δ.Ο.Υ. ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ…

ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ.

ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΧΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ Κ.Ο.Κ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2300 ΕΤΗ.
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.



…………..

«Washington, D.C.» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΗΠΑ»!! ΜΕ ΕΔΡΑ…ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΚΡΑΤΗ…

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ… «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»! …Έτσι ρωτήστε τον εαυτό σας, πώς μπορεί μια εταιρεία να σας πει ότι θα πρέπει να πληρώνετε φόρους;

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ! ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !

……………………………………
http://alfeiospotamos.gr/?p=24548

Η έκδοση των 8 νομικά και ηθικά ανομιμοποίητη

Στην ομιλία του από το μπαλκόνι του σπιτιού στην Πόλη ο Έρντοαν είπε στα πλήθη των οπαδών του, χωρίς να διαψευστεί, ότι ο Τσίπρας τον διαβεβαίωσε τηλεφωνικώς πως σε 15 μέρες θα παραδοθούν στην Τουρκία οι 8 που έχουν ζητήσει άσυλο και κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη. Αυτή είναι η πρώτη αθλιότητα της αριστεράς που «θα μας έκανε υπερήφανους».

Η δεύτερη είναι ότι επικεφαλής των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι ο κ. Καμμένος.

Η τρίτη είναι ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος, ο υπουργός Εξωτερικών και ο υφυπουργός Άμυνας και μαντρόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στον υπουργό κ. Βίτσας, με δηλώσεις τους προκαταλαμβάνουν την απόφαση της δικαιοσύνης για την τύχη των 8, αποφαινόμενοι «ότι η Τουρκία έχει ισχυρά ερείσματα για την έκδοσή τους».

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, σύμφωνα με γνώστες νομικούς:
1. Οι δύο χώρες δεν έχουν υπογράψει διμερή σύμβαση περί έκδοσης κατηγορουμένων.
2. Σ αυτή την περίπτωση τηρούνται οι κανόνες της ελληνικής ποινικής δικονομίας.
3. Η ελληνική ποινική δικονομία ορίζει ότι η έκδοση δεν επιτρέπεται:
α. αν πρόκειται για έγκλημα, που κατά τους ελληνικούς νόμους χαρακτηρίζεται ως πολιτικό ή στρατιωτικό και δικάζεται στη χώρα μας,
β. αν προκύπτει από τις περιστάσεις ότι η έκδοση ζητείται για πολιτικούς λόγους. Αυτό κρίνεται παράλληλα και με τη διατύπωση της κατηγορίας που θα αποδοθεί από τις τουρκικές Αρχές.
4. Όλα αυτά πρέπει να τεθούν στην κρίση του Συμβουλίου Εφετών, του Αρείου Πάγου, του υπουργού Δικαιοσύνης.

Όπως καταλαβαίνει ο αναγνώστης, αν θέλει η Ελλάδα να λέγεται κράτος δικαίου που σέβεται τους νόμους της και κατ' επέκταση τον εαυτό της δεν νομιμοποιείται να εκδώσει τους 8 Τούρκους. Εκτός των παραπάνω και για έναν επιπλέον σοβαρό λόγο:
Μετά την επαπειλούμενη επαναφορά της ποινής του θανάτου που προαναγγέλλουν ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ και ο ίδιος ο Έρντογαν η χώρα μας δεν μπορεί να παραδώσει εν γνώσει της σε εκτέλεση ποινής θανάτου τους αιτούντες άσυλο. 

Νομικά και ηθικά, λοιπόν η κυβέρνηση δεν μπορεί να εκδώσει τους ικέτες.

Επιπλέον, η πρώτη φορά αριστερά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προστάτης των κατατρεγμένων, αρκεί να μη διακινδυνεύει τίποτε (κοινώς στα εύκολα) , δεν δικαιούται να εκδώσει τους οκτώ, αν θέλει να επικαλείται την ιδεολογία της. Να μην είναι εντελώς ξεφτιλισμένη.

Να θυμίσω εδώ ότι ο Συνασπισμός βυσσοδομούσε κατά της κυβέρνησης Σημίτη, που παρέδωσε τον Οτζαλάν στην Τουρκία, χαρακτηρίζοντάς την δειλή και πουλημένη. Ήτανε προφανώς η εποχή των εξαπατήσεων.

Στην πράξη, όμως, παρεμβαίνει αμείλικτη η πραγματικότητα. Στην οποία δοκιμάζονται όλες οι μεγαλοστομίες και οι ιδεολογίες και τα αναστήματα του καθενός. Για να αρνηθεί η κυβέρνηση να παραδώσει τους 8 στον Έρντοαν θα πρέπει να είναι ισχυρή να αντιμετωπίσει την εκδικητικότητά του. Ισχυρή διπλωματικά και στρατιωτικά. Να έχει συμμάχους που θα τη συνδράμουν και δύναμη πυρός για να αντισταθεί. Κυρίως, τη βούληση να υπερασπιστεί το νομικό και κυριαρχικό της καθεστώς.

Το διεθνές νομικό οπλοστάσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης, των Διεθνών δικαστηρίων, των κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Συνθηκών των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και το Διεθνές Δίκαιο είναι τα ισχυρά της όπλα. Και είναι υπέρ της.

Αλλά, είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη βούληση να τα χρησιμοποιήσει. Και δεν έχει και καμιά από τις άλλες δύο προϋποθέσεις. Και για να μην την αδικήσω, σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις από το 1987 και εδώ, δεν τίμησαν στα δύσκολα το όνομα της χώρας που προΐσταντο, με εξαίρεση την υπουργία Μολυβιάτη στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν και το βέτο Καραμανλή στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια.

Μετά τα ναι σε όλα, όμως, που μοιράζει διαρκώς προς κάθε κατεύθυνση με το αιτιολογικό ότι… πιέζεται, η πιο δειλή κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο, μας έχει πείσει ότι δεν έχει ίχνος γενναιότητας και αξιοπρέπειας στα δύσκολα. Το χειρότερο: Αυτό διδάσκει σαν παράδειγμα στα ελληνόπουλα.

Δεν έχουμε, λοιπόν, σχεδόν καμιά αμφιβολία για την τύχη των 8, που είχαν την ατυχία να έρθουν ικέτες στην άλλοτε χώρα του Ξένιου Δία. Δεν ήξεραν ότι κυβερνιέται πλέον από Εφιάλτες. 
Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης
Πηγή Liberal

https://kostasxan.blogspot.gr/2016/07/8_19.html

Προς την Ελλάδα κατευθύνεται η φρεγάτα «Yavuz»- Μας απειλεί με πόλεμο η Τουρκία αν δεν παραδώσουμε τους 8 προδότες και το ελικόπτερο (βίντεο-εικόνες)

yavuz

Σχέδιο τουρκικής προβοκάτσιας που θυμίζει «βαριοπούλα» κατά της Ελλάδας βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκτός από το τουρκικό ελικόπτερο προς την Ελλάδα κατευθύνεται και η τουρκική φρεγάτα (F240) Yavuz η οποία βρίσκεται στα χέρια των πραξικοπηματιών. Παράλληλα η Τουρκία εκτοξεύει απειλές αν δεν παραδοθούν οι προδότες καθώς θα θεωρηθεί στήριξη προς τον Φ.Γκιουλέν και αυτό σημαίνει πόλεμος.
Η υπόθεση αυτή αποτελεί το βασικό θέμα ενδιαφέροντος των τουρκικών αρχών αυτή την ώρα.
Αφού απελευθερώθηκε ο στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, έγινε γνωστό ότι οι πραξικοπηματίες έχουν υπό τον έλεγχό τους την τουρκική φρεγάτα Γιαβούζ, η οποία βρίσκεται εν όρμω στο ναύσταθμο του Γκολτσούκ.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου, ζήτησε την επιστροφή στην Τουρκία των 8 στρατιωτικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

«Ζητήσαμε την άμεση έκδοση των οκτώ προδοτών οι οποίοι έχουν καταφύγει με ελικόπτερο στην Ελλάδα» αναφέρει σε μήνυμά του στο «twitter» ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Οι 8 στρατιωτικοί ζήτησαν πολιτικό άσυλο από την Ελλάδα, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο από την Τουρκία προσγειώθηκε σήμερα Σάββατο 16 Ιουλίου, περίπου στις 12 το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν 8 πραξικοπηματίες (7 στρατιωτικοί και ένας πολίτης) οι οποίοι ζητούν πολιτικό άσυλο από τη χώρα μας.
Τέλος να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ελικόπτερο επικαλέσθηκε τεχνική βλάβη προκειμένου να πάρει άδεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση της ΥΠΑ για την προσγείωση του τουρκικού ελικοπτέρου στην Αλεξανδρούπολη:
«Σήμερα 16 Ιουλίου 2016 και ώρα 11:42 τοπική, ελικόπτερο της τουρκικής αεροπορίας στρατού δήλωσε στον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας του Διεθνούς Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» (ΚΑΑΛΔ) κατάσταση emergency (mayday) και ζήτησε να προσγειωθεί άμεσα αναφέροντας ως χαρακτηριστικό κλήσης του τη φράση “Turkish Helicopter”», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Του δόθηκε άμεσα άδεια να προσεγγίσει στο αεροδρόμιο και του παρασχέθηκαν όλες οι σχετικές μετεωρολογικές πληροφορίες καθώς και ο εν χρήσει διάδρομος, που ήταν ο 07. Στη συνέχεια τέθηκε το αεροδρόμιο, που σημειωτέον ήταν ανοιχτό και σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία την εν λόγω χρονική περίοδο, σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση του συμβάντος και ενημερώθηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο Διοικητής της ΥΠΑ, ο τομέας του ΚΕΠΑΘ-ΜΑ,ο Αστυνομικός Σταθμός του ΚΑΑΛΔ και η Διοίκηση της 12ης ΜΚ Μεραρχίας Πεζικού.

Το ελικόπτερο ζήτησε να προσγειωθεί στον διάδρομο 25 στον οποίο χρειάζεται να διανύσει μικρότερη απόσταση για να προσγειωθεί από το σημείο που προσέγγιζε. Σημειωτέον ότι το ελικόπτερο προσέγγιζε από ανατολικά και έκανε την πρώτη κλήση στη συχνότητα κινδύνου (121.500 MHz) σε απόσταση περίπου δέκα (10) ναυτικά μίλια από τον αερολιμένα και πετούσε σε πολύ χαμηλό ύψος. Από τον αερολιμένα και τις υπηρεσίες Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπουν οι κανόνες αέρος του ICAO, το emergency plan του αερολιμένα και τα προβλεπόμενα στο εγχειρίδιο αεροναυτικών πληροφοριών Ελλάδας και το ελικόπτερο προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 11:50 τοπική ώρα.

Κατά την έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ διαπίστωσε ότι υπήρχαν οκτώ (8) επιβαίνοντες, οι οποίοι και συνελήφθησαν».

 
 

Μας κρύβουν Πολλά: Μυστηριώδης Αρχαία Κατασκευή στην Ρωσία! (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντούμε άγνωστες αρχαίες και μυστικές σήραγγες πολλών χιλιομέτρων κάτω από τα πόδια μας. Ίσως, όμως είναι η πρώτη που θα μπορούσαμε να υποθέσουμε τον κατασκευαστή…

Καταλάβετέ το. Μας κρύβουν πολλά…

Σύμφωνα με το vdeo και το iokh.gr, επιστημονική ομάδα ανακάλυψε σε βουνά της Ρωσίας αρχαία μεγαλιθική μυστηριώδη κατασκευή με τούνελ, τέλεια λαξευμένη!

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι έχει το ίδιο μέγεθος και την ίδια τεχνοτροπία με τη μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας!

Σε αυτή την περίπτωση… Ποιοί μπορεί να είναι οι αρχιτέκτονες της μεγαλιθικής κατασκευής στην Ρωσία; Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι;

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι τουλάχιστον η Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου είναι αρχαίας ελληνικής κατασκευής πολλές χιλιάδες χρόνια πριν… ενώ η ίδια η Αίγυπτος ήταν, ενδεχομένως, μία αποικία των Υπερβόρειων Ελλήνων…

Όπως και να έχει, δείτε το video:



diadrastika

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

ΕΓΓΡΑΦΑ-ΣΟΚ! Το Υπουργείο Άμυνας μοιράζει εκατομμύρια σε λαθροπρόσφυγες

Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός πεινά και τα χρέη αυξάνονται καθημερινά, ο Πάνος Καμμένος διαθέτει εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή, συντήρησή και σίτιση λαθρομεταναστών στα κέντρα φύλαξής τους....

 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/07/blog-post_288.html

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέες συλλήψεις στη βάση του Ιντσιρλίκ – Δεκάδες Τούρκοι αξιωματικοί διέφυγαν σε χώρες της Μ.Ανατολής και άλλοι προσπαθούν να έρθουν Ελλάδα – Ανησυχία ΗΠΑ για τα πυρηνικά όπλα της βάσης

inclirki

Πριν από λίγο οι εισαγγελείς μαζί με τις τουρκικές δυνάμεις συνέλαβαν ακόμη οκτώ στρατιώτες από την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ ενώ δεκάδες αξιωματικοί του τουρκικού στρατού διέφυγαν προς χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής για να συντονίσουν τα επόμενα βήματα.

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές πολλοί προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα για να σωθούν

Η βάση πλέον έχει γίνει φύλλο και φτερό ενώ υπάρχουν φωνές που ανησυχούν για τα πυρηνικά στην νατοϊκη βάση.


Τρανό παράδειγμα ο guardian. Συγκεκριμένα αναφέρει πως υπάρχει τεράστια ανησυχία για το απόθεμα των πυρηνικών όπλων που βρίσκονται αποθηκευμένα στην βάση.

Υπάρχουν 50 Β61 πυρηνικές βόμβες που είναι αποθηκευμένα σε 21 καταφύγια.

«Αν είναι αποθηκευμένα σε μέρη που σύμφωνα με πληροφορίες είναι στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων και δεν υπάρχει σταθερότητα στη χώρα, δεν είναι πλέον λογικό να τα κρατάμε εκεί» τονίζουν ειδικοί.

Επιπλέον τίθεται εκ νέου θέμα συμμετοχής της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ.

«Τίθεται υπό αμφισβήτηση η ικανότητα της Τουρκίας να επιχειρήσει ως μέλος του συνασπισμού αφού ο στρατός της δεν είναι έμπιστος».

«Υπάρχουν διοικητές της Αεροπορίας που πετούν γύρω από τις νατοϊκές βάσεις και αυτό εγκυμονεί κινδύνους που το ΝΑΤΟ δεν είχε προβλέψει».



πηγή: http://www.pentapostagma.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters