Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Όταν οι "αλήτες", διδάσκουν ιστορία. Ανασκόπηση της πορείας Ελευθερίας - μνήμης Ισαάκ Σολωμού. Βερολίνο Λευκωσία 2016. Απλά επικό.

Τη στιγμή που νεο"Έλληνες" (σε Ελλάδα και Κύπρο) 
απολαμβάνουν καφέδες και μπάνια στις παραλίες,
μη έχοντας με τι να ασχοληθούν κυνηγούν pokemon στους δρόμους,
ταΐζουν λαθροεποίκους για να αισθανθούν φιλάνθρωποι,
μοιρολατρικά ασχολούνται μόνον με το πόσο θα περικοπεί η σύνταξη τους και πόσος θα είναι ο ΕΝΦΙΑ φέτος,
ξαπλωμένοι στον καναπέ τους διαβάζουν προφητείες,
κάποιοι μηχανόβιοι, κάποιοι "αλήτες", έγραψαν και γράφουν ΙΣΤΟΡΙΑ.
Αφιέρωσαν ήδη 10 ημέρες για να μεταφέρουν με τις μοτοσικλέτες τους από το Βερολίνο μέχρι την Αθήνα (και σε λίγο και στην Κύπρο μέχρι το οδόφραγμα στην κατεχόμενη Λευκωσία) την μνήμη τηςθυσίας των εθνομαρτύρων μας Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.
Ως δάσκαλοι πάντα πιστεύαμε στους "άτακτους" μαθητές. Ξέρουμε ότι αν καταφέρεις να τους ευαισθητοποιήσεις, απογειώνονται, σε εκπλήσσουν. Κυριολεκτικά "γράφουν ιστορία". 
Πολύ σημαντικότερη από αυτή που γράφουν οι προβλέψιμοι "υπάκουοι" μαθητές. 




 
Επιλέξαμε μερικά βίντεο και άφθονες φωτογραφίες να σας προβάλουμε από την όμορφη αυτή αγωνιστική δράση ενάντια στον ραγιαδισμό και την υποτέλεια, ενάντια στην αποδοχή του "τετελεσμένου".
Υψώνουμε κι εμείς την φωνή μας με τον ήχο των μοτοσικλετών, με τα ελληνόπουλα της Κύπρου. Φωνάζουμε κι εμείς και απαιτούμε:
Να τιμωρηθούν επί τέλους, 20 χρόνια μετά,  οι δολοφόνοι των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού (Ερντογάν, δώσε μας τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού, για να πάρεις τους οκτώ !)
Να αποχωρήσει επί τέλους ο τουρκικός στρατός κατοχής από την Κύπρο.
ΔΕΝ ανεχόμαστε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, η μόνη, η τελευταία στον κόσμο, να είναι μοιρασμένη στα δυο
Κύπρος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.




 
Τα λόγια είναι περιττά. Αφήνουμε τις εικόνες και τα επικά βίντεο, τον καθαρό λόγο των διοργανωτών και τον ήχο από τις μηχανές να μιλήσουν.
Χαστούκι στον καθωσπρεπισμό όλων μας :
Ακούστε τον:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/07/2016.html#more


http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/07/2016.html

...οι πολιτικοί δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουν την ευχαρίστηση να το ξοδεύουν


ΚΑΛΗΜΕΡΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Στο λεξικό των πολιτικών η λέξη «θυσία» σημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν μεγαλύτερο μέρος από το εισόδημά τους στην κυβέρνηση, έτσι ώστε οι πολιτικοί δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουν την ευχαρίστηση να το ξοδεύουν.
George Will1941-, Αμερικανός δημοσιογράφος
 http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/07/blog-post_426.html

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ - ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΟΖ

Πριν από ένα χρόνο 13-9-2015) έγραψα με αφορμή την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης σε Σαουδάραβες ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η εξαγορά της ελληνικής οικονομίας από καταριανά επενδυτικά σχήματα με ''μπροστινούς" τους Τούρκους...

Πριν βιαστεί κάποιος να επικροτήσει και να επιχαίρει για την δήθεν δημιουργία θέσεων εργασίας ας διαβάσει παρακάτω τι σημαίνει η εξαγορά της Ελλάδας από τα ισλαμικά κεφάλαια.  

Δυστυχώς σήμερα 23-7-2016 μαθαίνουμε ότι πωλήθηκε και το HILTON σε τούρκο -άραβες

(Σε στρατηγική συμμαχία για τη διεκδίκηση του Hilton προχωρούν η τουρκική Dogus και ο όμιλος Κωνσταντακόπουλου ) .

 Δεν ανησυχούμε και δεν κοπτόμεθα για τους όποιους αποτυχημένους επιχειρηματίες ή κονσόρτσιουμ ή εταιρίες ή τράπεζες που είχαν την εκμετάλευση και απέτυχαν, ανησυχούμε διότι η διείσδυση των τουρκο-αράβων έχει ως στόχο την επέκταση τους σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες σε όλη την Ελλάδα, τον διαμελισμό της και την εκβιαστική ισλαμοποίηση του πληθυσμού προκείμενου να βρει μια δουλειά έστω με 300 ευρώ. 

Η νέα τουρκική κατοχή θα αρχίσει όπως άρχισε  και η νέα Γερμανική, με οικονομικούς όρους.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ  ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ --ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ-

GreekSpirit 13-9-2015 
O Φερίτ Σαχένκ (αριστερά) ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στην Τουρκία.Ο όμιλος του μετά απο επιτυχή διαγωνισμό κατέχει το 15% του Αστέρα Βουλιαγμένης στην Αθήνα http://eu.greekreporter.com/2013/12/12/turkish-tycoon-in-greek-real-estate-market/
 
Πολύ σύντομα, σε ένα-δυο χρόνια Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες επενδυτές θα εξαγοράσουν όλην την υπό κατάρρευση βιοτεχνική και βιομηχανική υποδομή της Ελλάδας, όλα τα φιλέτα του ΤΑΙΠΕΔ-το ταμείο στο οποίο καταλήγει για ξεπούλημα όλη η δημόσια ακίνητη περιουσία, ακόμη και ο αιγιαλός- και θα εκτοπίσουν την έτσι κι αλλιώς υποβαθμισμένη ελληνική επιχειρηματικότητα.
 
Οι Τούρκοι αυτοί επενδυτές θα ανήκουν στον στενό κύκλο των μερικών χιλιάδων πιστών του πολιτικού ισλάμ του Ερντογάν οι οποίοι χρηματοδοτούνται από το Κατάρ.
 
Το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία με πακτωλό κεφαλαίων τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αναστήσει την τουρκική οικονομία, έχουν θέσει την Τουρκία εκτός επιτήρησης ΔΝΤ μετά απο σχεδόν σαράντα χρόνια και έχουν κάνει τον Ερντογάν υποχείριο τους έτοιμο να υποστηρίξει τους τζιχαντιστές στην Συρία και Μ.Ανατολή.
 
Πίσω από το Κατάρ βρίσκονται η Γερμανία και οι ΗΠΑ που παρέχουν πολιτική κάλυψη και παροχή πολεμικής τεχνογνωσίας.
 
Οι Τούρκοι αυτοί επενδυτές στα αρχικά στάδια θα παρέχουν πραγματικές θέσεις εργασίας και εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και συμβάσεων.
 
Οι Έλληνες κουρασμένοι και απογοητευμένοι από τις κυβερνήσεις του ''ΟΧΙ'' που έγινε ''ΝΑΙ'' και την ανεργία θα τρέξουν περιχαρείς να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό των Τούρκων επιχειρηματιών.
 
Οι Έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες θα συνεργασθούν με χαρά με τους Τούρκους οι οποίοι δεν θα αθετούν τον λόγο τους και θα εκπληρώνουν στο ακέραιο όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις τους.http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/09/blog-post_13.html
 
Οι Τούρκοι ως αφεντικά θα αποτελέσουν το καλό παράδειγμα προστασίας των εργαζόμενων.
 
Τακτικές πληρωμές μισθών, επιταγών κεφαλαιακή επάρκεια, διαφάνεια θα χαρακτηρίζουν την τουρκική επιχειρηματική εισβολή.
 
Γρήγορα θα ενταχθούν και παράτυποι μετανάστες-πρόσφυγες-οικονομικοί μετανάστες κτλ κτλ στο εργατικό δυναμικό των Τούρκων αφεντών.
 
Ο εκμαυλισμός της ελληνικής κοινωνίας και της χώρας από το 1974 και μετά επιτέλους αποκτά νόημα. Οι Τούρκοι του Ερντογάν που πρεσβεύουν το πολιτικό Ισλάμ δεν είναι αμελητέα μεγέθη.
 
Το πολιτικό ισλάμ του Ερντογάν μπορεί να σημαίνει για τους Έλληνες ταραχές και πλατεία Ταξίμ, ξύλο και προσαγωγές , καταπίεση Κούρδων αλλά για το τουρκικό κράτος σημαίνει πιστή εφαρμογή των επιταγών του κορανίου στην καθημερινή και οικονομική ζωή. 

Οι Έλληνες θα διαπιστώσουν με χαρά ότι πέρα από το απέραντα διεφθαρμένο ελληνικό σκηνικό υπάρχουν οι φίλοι γείτονες μας οι οποίοι τελικά τόσο μας μοιάζουν στην κουλτούρα αλλά και τόσο διαφορετικοί και καθαροί στις επιχειρηματικές δραστηριότητες τους.
 
Οι Τούρκοι επιχειρηματίες θα ζητήσουν και θα λάβουν την παροχή προνομίων προκειμένου να μπορέσουν να διατηρήσουν τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα οι οποίες εξάλλου θα παρέχουν τόσες πολλές θέσεις εργασίας.
 
Θα ζητήσουν ειδική φορολογική μεταχείριση, ευνοϊκό καθεστώς δασμών στις εξαγωγές και εισαγωγές, ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις και διακαιώματα με την υπόσχεση ότι πάντα θα συνυπολογίζουν και το δίκιο του εργάτη.
 
Το ελληνικό κράτος θα ιδρύσει τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στον Έβρο, κεντρική Μακεδονία, Κρήτη, νησιά Αιγαίου και άλλου όπου οι Τούρκοι επενδυτές θα απολαμβάνουν ειδικό φορολογικό και θεσμικό  καθεστώς. 
 
Οι Έλληνες με περίσσευμα ευτυχίας θα δούνε τον στρατό να καταργείται ή να αποσύρεται από τις ΕΟΖ , την επάρατη υποχρεωτική θητεία να καταργείται, τις αμυντικές δαπάνες να μειώνονται και παράλληλα θα απολαμβάνουν την μείωση της ανεργίας, έστω και με 400 ευρώ μισθό.
 
Οι Τούρκοι στις ΕΟΖ θα εκμεταλλεύονται τον χρυσό ,τα αέριο, τα μέταλλα και τις σπάνιες γαίες της Ελλάδας και σε όποιον τολμήσει να ψελλίσει ότι η χώρα προδόθηκε θα αντιπαραθέτουν το επιχείρημα της οικονομικής καταστροφής που προκλήθηκε την εποχή που την χώρα διοικούσαν οι Ελληνες.
Και θα έχουν δίκιο.
 
Ωστόσο σύντομα οι Έλληνες εργαζόμενοι θα διαπιστώσουν πως για να διατηρήσουν την εργασία τους θα πρέπει αρχικά να ανεχθούν  μουσουλμάνους προϊσταμένους και ότι θα πρέπει να αποκηρύξουν την εθνική και θρησκευτική τους ταυτότητα .
 
Οι λίγοι που θα αντισταθούν θα καταλήξουν άνεργοι, ανασφάλιστοι και ίσως φυλακισμένοι.
 
Η τουρκική επιχειρηματική ελίτ που οργανώνει την εισβολή στην Ελλάδα αποτελείται από μερικές εκατοντάδες επιχειρηματίες ως πυρήνα και λίγες χιλιάδες στις παρυφές της, μια μουσουλμανική κάστα η οποία ακολουθεί μια ιδιότυπη οικονομική ''Σαρία'' με κανόνες όπως η απαγόρευση να δανείζουν και να δανείζονται με τόκο, την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων τους εφόσον το αντίθετο αποτελεί ηθική παράβαση, την έγκαιρη καταβολή μισθών και την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας μεταξύ των εργαζόμενων τους και υπαλλήλων. 
 
Ενώ στην υποτιθέμενη προοδευμένη Ελλάδα η οικογένεια και ειδικά τα παιδιά θεωρούνται τεκμήριο πολυτελούς  διαβίωσης στην Τουρκία και στις επιχειρήσεις της ελίτ των Τούρκων επιχειρηματιών η οικογένεια αποτελεί τυπικό αλλα΄ και ουσιαστικό προσόν για τους υπαλλήλους τους 
 
Όταν στην δήθεν προοδευμένη Ελλάδα οι ακάλυπτες επιταγές, τα φέσια , τα κόκκινα δάνεια και η αθετήσεις πληρωμών ΄΄πάνε σύννεφο'' λόγω της τοκογλυφίας των τραπεζών στην Τουρκία οι επιχειρηματίες δανείζουν και δανείζονται χωρίς τόκο όπως ακριβώς ορίζει το κοράνι.http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/09/blog-post_13.html
 
Οι παραπάνω πρακτικές θα εφαρμοστούν και στην επιχειρηματική δραστηριότητα των Τούρκων στην Ελλάδα και θα αποτελέσουν το καλύτερο διαπιστευτήριο τους .
 
Οι επιχειρηματίες αυτοί είναι σουνιτες μουσουλμάνοι αλλά θα χρησιμοποιήσουν τους Έλληνες μουσουλμάνους και Πομάκους της Μακεδονίας -Θράκης ως συνδέσμους με την Ελληνική κοινωνία παρόλο που οι τελευταίοι είναι Αλεβιτες και όχι σουνίτες. 
 
Το τουρκικό προξενείο στην Θράκη εδώ και χρόνια έχει συμβιβαστεί με την θρησκευτική διαφοροποίηση των Ελλήνων μουσουλμάνων Αλεβιτών και τους προετοιμάζει ως μεσαία στελέχη που θα διευθυνουν τις τουρκικές επιχειρήσεις στο ελληνικό έδαφος. 
 
Η νεολαία των Ελλήνων μουσουλμάνων εδώ και χρόνια έχει εξέλθει των στενών ορίων της υπερσυντηρητικής κοινωνίας τους και έχουν αποφοιτήσει από τα ελληνικά αλλά και τουρκικά πανεπιστήμια.
 
Τίποτα απο τα παραπάνω δεν θα ήταν κακό εάν δεν παραμόνευε στο βάθος ο απώτερος στόχος των τουρκοκαταριανων για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας.
 
Μετά τις εκλογές τις 20 Σεπτεμβρίου 2015 η οικουμενική κυβέρνηση που θα προκύψει θα ορίσει ως πρωθυπουργό κάποιον τραπεζίτη. Αμέσως μετά τις εκλογές οι ελληνικές τράπεζες θα περάσουν τον έλεγχο της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας , τα stress tests, τα οποία θα αποδείξουν πέρα από κάθε αμφιβολία την χρεοκοπία τους. 
 
Η μόνη λύση πριν το κλείσιμο τους θα είναι το κούρεμα καταθέσεων το οποίο θα γίνει τον Ιανουάριο του 2016.
 
Εάν οι Έλληνες αντιδράσουν τότε θα γίνει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο το οποίο θα αποπροσανατολίσει από τα προβλήματα και θα επιταχύνει την εισβολή των Τούρκων επιχειρηματιών αφού μετά τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις θα ανακαλύψουμε ότι είμαστε φίλοι με τους Τούρκους.
 
Εξάλλου πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες έχουν καταφύγει τα τελευταία χρονια στην δυτική Τουρκία προετοιμάζοντας το έδαφος της ΄΄ελληνοτουρκικής φιλίας'' .
 
Αλλά και εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Έλληνες έχουν καταφύγει στην Τουρκία προς εύρεση εργασίας με απόλυτη επιτυχία.
 
Οι Έλληνες αυτοί είναι επιστήμονες και επαγγελματίες υψηλής κατάρτισης οι οποίοι βέβαια δεν έχουν καμία ευθύνη για τις επιλογές τους , ούτε δόλο, ωστόσο θα βρεθούν στο κέντρο του ενδιαφέροντος ως πρότυπα ελληνοτουρκικής συνεργασίας.
 

Ομως και η Τουρκία θα πληρώσει βαρύ τίμημα. 
 
Ο Ερντογάν και το πολιτικό Ισλάμ που πρεσβεύει είναι ακατάλληλος συνδυασμός για τα αρχικά στάδια της τουρκικής οικονομικής εισβολής.
 
 Ο Ερντογάν ωστόσο δεν μπορεί να βγει από το κάδρο εφόσον οι Καταριανοί και Γερμανοί χρηματοδότες και υποστηρικτές του χρωστάνε πολλά. 
 
Η Τουρκία θα διαμελισθεί αλλά όχι με τον τραγικό τρόπο που φαντασιωνόμαστε αλλά με ομοσπονδοποίηση.
 
Ο Ντεμιρτάς παρόλο που είναι Κούρδος δεν προωθείται για να δικαιώσει τους ομοεθνείς του αλά για να ηγηθεί της δυτικής Τουρκίας η οποία θα αποτελεί ένα από τα τρία συστατικά στοιχεία της ομοσπονδοποιημένης Τουρκίας.
 
 Τα κομμάτια θα είναι η Ανατολία με ηγέτη τον Ερντογάν , η δυτική με ηγέτη τον Ντεμιρτάς και το ημιαυτόνομο Κουρδιστάν.
 
  Η τριχοτόμηση της Τουρκίας με το Κουρδιστάν ανεξάρτητο ή ημιαυτόνομο ήταν μια ειλημένη απόφαση από τον Μαρτιο του 2013 οπότε και για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια επιτεύχθη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Τούρκων και Κούρδων και μάλιστα με τις ευλογίες του έγκλειστου Οτσαλάν.
 
Οι Κούρδοι περίμεναν ανατλλάγματα όπως η αμνηστία και αποφυλάκιση των ανταρτών τους, η αναγνώριση της γλώσσας τους,η διαδασκαλία της στα επίσημα τουρκικά σχολεία κ.α.Ωστόσο οι ταραχές στην πλατεία Ταξίμ το 2014 έκαναν τον Ερντογάν να σταματήσει την οποιαδήποτε ειρηνευτική και πολιτική διεργασία με τους Κούρδους και περιχαρακώθηκε πίσω απο τις μυστικές υπηρεσίες τυ ψάχνοντας να βρεί πραγματικούς και φανταστικούς εχθρούς. 
 
Οι Κούρδοι προειδοποίησαν τον Ερντογάν , ο τελευταίος έκανε μια προσπάθεια να κερδίσει χρόνο αναθετοντας μάλιστα στον πιο στενό συνεργάτη του, τον διευθυντή της ΜΙΤ Χακάν Φυντάν, την συνέχιση των διαπραγματέυσεων αλλά χωρίς επιτυχία.Τα κατοπινά τα ξέρουμε όλοι.
 
Ο Ερντογάν όχι μόνο συνέχισε την προσπαθεια ειρήνευσης αλλά κατέληξε να σκοτώνει Κούρδους στο Κομπάνι.
 
  Ο Ντεμιρτάς μας προέκυψε σε μια προσπάθεια γοητείας των Κούρδων και των δυσαρεστημένων κατοίκων των δυτικών κοσμικών επαρχιών.
 
 Ομως ο στόχος είναι η συνέχιση του σχεδίου της προσχεδιασμένης τριχοτόμησης της Τουρκίας με τις δυτικές επαρχίες να χρησιμοποιούνται ως ο Δουρειος Ιππος της οικονομικής εισβολής στην Ελλάδα, την Ανατολία να διατηρεί τον μητροπολιτικό Ισλαμικό χαρακτηρα υπό τον Ερντογάν και το αυτόνομο Κουρδιστάν να δίνει λύση στην εσωτερική αστάθεια της Τουρκίας.
 
  Η δήθεν διάλυση της Τουρκίας και η ελληνική αναγέννηση αποτελούν αστικούς μύθους, απλά γραφικότητες.
  Η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι η Ρωσία η οποία προσπαθώντας να στηρίξει τα συμφέροντα της θα αντιπαρατεθεί με την Τουρκία και Κατάρ. 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/07/blog-post_793.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters