Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Η αμερικανική Πολιτεία της Βιρτζίνια αναγνώρισε την αρμενική και ελληνική γενοκτονία από την οθωμανική Τουρκία

rmnennogccd000.medium

Η δυτική Βιρτζίνια έγινε η 44η πολιτεία των ΗΠΑ η οποία αναγνώρισε την γενοκτονία των Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων από τους Οθωμανούς. Την σχετική διακήρυξη διάβασε ο κυβερνήτης Earl Ray Tomblin, ανέφερε η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Αμερικής (ANCA-ER) σε ευχαριστήρια επιστολή της στο κυβερνήτη για την προ δύο μηνών πράξη του.

Η μαζική δολοφονία πάνω από 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων , ενός εκατομμυρίου Ελλήνων και των Ασσυρίων από το 1915 έως 1923, η συνεχιζόμενη γενοκτονία κατά των χριστιανών Yezidis και άλλων μειονοτήτων στη Μέση Ανατολή, αναφέρονται στην διακήρυξη του κυβερνήτη Tomblin.

Ο ίδιος σημειώνει ότι «αναγνωρίζοντας με συνέπεια την μαζική γονοκτονία των Αρμενίων, το ολοκαύτωμα , και όλες τις άλλες περιπτώσεις σφαγών του παρελθόντος, βοηθάμε στην προστασία της ιστορικής μνήμης, βεβαιώνοντας ότι παρόμοιες ωμότητες δεν θα συμβούν και πάλι, ενώ παραμένουμε σε εγρήγορση κατά του μίσους, της έχθρας και της τυραννίας».

Τώρα πως γίνεται και ένας ξένος πολιτικός, Αμερικανός υπήκοος , να αναγνωρίζει εκτός της γενοκτονίας των Αρμενίων , στην ουσία και την ελληνική γενοκτονία από την Τουρκία, και Έλληνες πολιτικοί να την αμφισβητούν, μόνο ένας θεός το ξέρει.

Ο κυβερνήτης της Πολιτείας των ΗΠΑ ομιλεί εκτός όλων των άλλων για την μαζική δολοφονία ενός εκατομμυρίου Ελλήνων από το 1915 έως το 1923 από τους Οθωμανούς , οι οποίοι σημειωτέον ξαναπήραν την εξουσία στην σημερινή Τουρκία.

Όλοι οι Έλληνες πολιτικοί ανεξαρτήτου πολιτικής αποχρώσεως, οφείλουν κάποτε σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο τόπο να μάθουν, που πρέπει να συμφωνούν και που πρέπει να διαφωνούν. Η ηθική , πολιτιστική και κοινωνική κατάπτωση της ελληνικής κοινωνίας σήμερα, έχει βαθιές ρίζες και είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων καταστάσεων.

Οι Αρμένιοι με τον πολύχρονο αγώνα τους πέτυχαν να διεθνοποιήσουν την γενοκτονία τους , κάτι που θα έπρεπε να είχε κάνει και η Ελλάδα για την γενοκτονία των Ποντίων εδώ και πολλά χρόνια.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι «πέντε ημέρες μετά τον εκτοπισμό 270 Αρμενίων διανοουμένων και προεστών από την Κωνσταντινούπολη στην Αγκυρα και τη δολοφονία τους καθ’ οδόν, που θεωρείται η έναρξη της Γενοκτονίας, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών διαβιβάζει αίτημα της γαλλικής κυβέρνησης, για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με πληροφορίες ότι «κουρδικοί και τουρκικοί πληθυσμοί σφαγιάζουν Αρμενίους, έχοντας τη συνεργασία των οθωμανικών αρχών». Τέτοιες σφαγές πραγματοποιήθηκαν στο Ερζερούμ, το Ντερτσούν, το Ακν, το Μπιτλίς, το Σεϊσούν και σε όλη την Κιλικία. Την ίδια ώρα, η οθωμανική κυβέρνηση επιτρέπει την κακοποίηση του αρμενικού πληθυσμού της Κωνσταντινούπολης.

Οι συμμαχικές κυβερνήσεις ανακοινώνουν επίσημα στη Μεγάλη Πύλη ότι θεωρούν «όλα τα μέλη της οθωμανικής κυβέρνησης υπεύθυνα για τα εγκλήματα αυτά».

Τουρκικό στρατοδικείο του 1920, μετά τη Συνθήκη του Μούδρου, αναγνωρίζει τη Γενοκτονία, καταδικάζοντας τους υπαιτίους, τους πασάδες Ενβέρ, Ταλάτ και Τζεμάλ σε θάνατο. Το 1921, όμως, με την άνοδο του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στην εξουσία, την απόρριψη του «παντουρκισμού» και την επικράτηση του νεοτουρκικού εθνικισμού, η τουρκική κυβέρνηση προσφέρει χάρη στους καταδικασθέντες και υιοθετεί στάση επίμονης άρνησης της ιστορικής πραγματικότητας».

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 7/8/2900 (βίντεο)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=24826

ΑΠΟ ΠΑΞ ΡΟΜΑΝΑ…. ΣΕ ΠΑΞ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

13876451_506489769557192_1405460991380600127_n


Vasilis Theodoropoulos
Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΦΥΛΗ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΞΕΝΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ.
ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΪΚΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ( ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΝΥΠΝΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΗΡΕΙΑ ΨΥΧΟΤΡΟΠΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΔΑΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑΣ Κ.Λ.Π.) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΙΕΡΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΝΕΘΩΝΑ.
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Ο ΞΕΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΩΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΖΩΩΔΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ ΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Ο ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΩΡ ΝΑ ΒΟΣΚΕΙ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΟΥΣ.
ΣΕΙΡΑ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑ Η ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΟΙ ΞΕΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΡΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΞΕΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΙΚΗ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ. ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΑ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΩΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΔΕΛΥΡΟΥ ΘΕΟΥ-ΚΥΡΙΟΥ.
ΈΧΟΝΤΑΣ ΥΠ΄ΟΨΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕΤΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΠΑΞ ΡΟΜΑΝΑ ΣΕ ΠΑΞ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ……

Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΡΟΥΣ – ΚΥΡΙΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 450 Π.Κ.Χ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ» ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΙΟΥΔΑΙΑ ΩΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ.
ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΓΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΩΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΟΦΙΛΕΣ. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΦΙΛΟΜΟΥΣΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΕΟΥ Η «DIVI FILIUS» ΓΙΟΥ ΘΕΟΥ. ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΕΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΣ.
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΣΘΕΙΣΑ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ. ΉΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΞΕΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΜΦΑΝΩΣ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΓΙΟΣ ΘΕΟΎ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ «ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ».!!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΗΜΟΝΑ ΘΕΟ (ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΥΙΟΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΗΛΟΤΥΠΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ.
ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ…. «γύρνα και το άλλο μάγουλο»…. «Απόδοτε ουν τα καίσαρας καίσαρι….»…..«Οι δούλοι, υπακούετε τοις κυρίοις»…….«αναλύσαι και συν Χριστώ είναι»…….. «Ως δούλοι του Χριστού, ποιούντες το θέλημα του Θεού εκ ψυχής, μετ’ ευνοίας δουλεύοντες ως τω Κυρίω και ουκ ανθρώποις»…

ΈΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΒΙΑΙΟΥΣ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΧΡΙ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΤΑΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ ΤΗΝ ΡΩΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΟ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟ « ΓΝΩΘΙ Σ΄ΕΑΥΤΟΝ»….
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ …. Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
………………………………..



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

Παλλάντιον (Ρώμη). Οι Παλλαντιείς και ο Θεός Ηρακλής.

Ξέρξης, η εβραία Εσθήρ, ο εβραίος Μαρδοχαίος και οι… Θερμοπύλες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ. ΤΟ ΛΑΒΑΡΟΝ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο…ΗΓΕΜΩΝ.

Βύζας και Βυζάντιο.

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ

Απο τον Καρλομάγνο στην Άνγκελα Μέρκελ και την λεγόμενη ευρωπαϊκή οικοδόμηση

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
http://alfeiospotamos.gr/?p=24809
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters