Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Γιατί Κρύβουν τα Οστά του Πατέρα του Μ.Αλέξανδρου, βασιλιά Φιλίππου;

Φίλιππος

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη – καταγγελία έκανε ο αρχαιολόγος Ευάγγελος Μπεξής από την ιστοσελίδα του, mystikaperasmata.gr.

Ο αρχαιολόγος καταγγέλλει την καταχώνιαση των οστών του βασιλιά Φιλίππου της Μακεδονίας και ζητά εξηγήσεις από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας και του Μουσείου της Βεργίνας Αγγελική Κοτταρίδη.

Νομίζουμε ότι εδώ πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις από όλους τους αρμοδίους.


Διαβάστε την καταγγελία:

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ;

Σκεφτείτε μόνο εάν τα Σκόπια είχαν στα χέρια τους τα οστά του Φιλίππου του πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πώς θα αξιοποιούσαν ένα τέτοιο εύρημα, πόσες διαλέξεις και παρουσιάσεις θα έκαναν στο κράτος τους αλλά κυρίως σε διεθνές επίπεδο, και κυρίως πως θα έφεραν σε μόνιμη έκθεση σε μια τεράστια αίθουσα μουσείου το συγκεκριμένο εύρημα.

Σκεφθείτε τώρα τι θα γινόταν εάν η Ελλάδα είχε στα χέρια της, αυτή τα οστά του Φιλίππου η κάποια από τον σκελετό του.

Πόσο τυχεροί θα ήμασταν εμείς και πόσο καλά θα τον χρησιμοποιούσαμε ειδικά τα τελευταία χρόνια τις τόσο κρίσιμες αυτές στιγμές όπου αμφισβητείται τόσο έντονα η Ελληνικότητα της Μακεδονίας, και ψευδεπίγραφα κάποιοι ονομάζονται Μακεδόνες σφετεριζόμενοι το όνομα της Μακεδονίας. Και όμως τα έχουμε!

Και δεν έχουμε μόνο κάποια οστά αλλά ολόκληρο τον σκελετό του Μεγάλου Φιλίππου.

Και τι κάνουμε με αυτό το τεραστίας σημασίας εύρημα όχι μόνο σε ιστορικό και αρχαιολογικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε Εθνικό;

Σε ποιο μουσείο εκτίθεται; Aν και κανονικά από μόνο του θα έπρεπε να είναι ένα μουσείο, όπου σε κεντρική θέση θα ευρίσκετο ο Σκελετός του Φιλίππου, σαν κεντρικό εύρημα σε έκθεση, πλαισιούμενος από άλλα σχετικά ευρήματα, σε διάφορες αίθουσες που θα τόνιζαν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και την Μακεδονική Ελληνική ιστορία και Αρχαιολογία. Που βρίσκεται λοιπόν;

Την απάντηση μας την δίδει η πλέον αρμοδία επί του θέματος, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας και του Μουσείου της Βεργίνας Αγγελική Κοτταρίδη, γνωστή για το σημαντικό της έργο κατά τα άλλα στις Αιγές κυρίως, όπου σε δήλωσή της σε καθημερινή εφημερίδα απαντά στην έρευνα των Ελλήνων και Ισπανών επιστημόνων, σχετικά με το θέμα, λέγοντας:

«Τα οστά του Φιλίππου του Β’, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, βρίσκονται και φυλάσσονται στους χώρους του Μουσείου των Βασιλικών Τάφων των Αιγών και δεν έχουν δοθεί σε κανέναν για μελέτη. Οποιαδήποτε ανακοίνωση σχετικά με τα οστά που δήθεν είναι του Φιλίππου πολύ απλά “χωλαίνει” εξ αρχής».

Αυτοί οι χώροι που δεν είναι άλλοι από τις αποθήκες, κυρία Κοτταρίδη, που όπως σωστά λέτε «βρίσκονται και φυλάσσονται» και όχι βέβαια “βρίσκονται και εκτίθενται ”. Και βέβαια πάλι σωστά μας λέτε ότι δεν έχουν δοθεί, γιατί αν ήταν εκτεθειμένα θα ήταν πασιφανές εάν έλειπαν από τον χώρο έκθεσης τους.

Και κατόπιν αυτών σας ρωτάμε. Δεν είναι σημαντικό σαν εύρημα;

Είναι κατ εσάς δευτέρας διαλογής εύρημα για να βρίσκεται στις αποθήκες και δεν σημαίνει τίποτα η έκθεση του;

Δεν έχετε χώρους στο μουσείο για να εκτεθεί, η έχετε έλλειψη χρημάτων;

Και επειδή όπως μας πληροφορεί και η ιστοσελίδα aigai.gr για το πρόσωπο σας και τις δραστηριότητες σας, «μεταξύ άλλων διευθύνει τέσσερα μουσεία (Αιγών, Πέλλας, Αρχαιολογικό και Βυζαντινό Βέροιας), ενώ είναι υπεύθυνη για την πραγματοποίηση δεκαεφτά (17) έργων ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό τριάντα δύο (32) εκατομμύρια Ευρώ, τα οποία υλοποιούνται με αυτεπιστασία στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία των Αιγών, της Πέλλας, της Βέροιας, της Νάουσας, της Έδεσσας, αλλά και των Σερβίων και της Σιάτιστας.»

Συνεπώς εφ όσον φαίνεται να είστε υπεύθυνη για 17 ΕΣΠΑ και για το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσόν των 32.000.000 ευρώ, μάλλον δεν φαίνεται να υπάρχει έλλειψη χρημάτων….

Τι συμβαίνει λοιπόν κυρία Κοτταρίδη;

Στο όνομα της Επιστημονικής εγκυρότητας, σοβαρότητας αλλά κυρίως σε αυτήν την περίπτωση και στο όνομα του Εθνικού συμφέροντος αλλά και της προάσπισης της Ελληνικής ταυτότητας της Μακεδονίας, θεωρώ πως οφείλετε αρκετές εξηγήσεις στους Έλληνες και τις Ελληνίδες….

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΜΠΕΞΗΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΜΕΣΩ amfipolinews
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ enallaxnews.gr

http://www.diadrastika.com/2016/10/giati-kryvoun-ta-osta-tou-patera-tou-m-alexandrou-vasilia-filippou.html

Οι Ινδιάνοι Ναυάχος και οι Ναυαγοί Αργοναύτες…

Οι Ινδιάνοι Ναυάχος
Οι Ινδιάνοι Ναυάχος

Η ινδιάνικη φυλή με όνομα Navajos – Ναυαγοί, που προέρχεται από μη Ινδιάνους, αφού αυτοί δεν έπλεαν στη θάλασσα αλλά με καγιάκ (δερμάτινες ελαφρές λέμβους) διαπλέουν λίμνες και ποταμούς, προφανώς προήλθε λόγω επαφής με ναυαγούς Αργοναύτες εκπολιτιστές.

Τιμητικά οι σωτήρες τους Ινδιάνοι έλαβαν την ονομασία Ναυάχος.

Του αρχηγού των Αργοναυτών Ιάσονος, Ηρακλέους ή άλλου τινός ουδέποτε πρόφεραν το όνομα ως ιερό, αλλά τον εκάλουν (ιερώνυμο) jeronymo. Για τούτο ο τελευταίος μέγας αρχηγός τους εκλήθη Jeronymo.

Σημειωτέον ότι ο αρχηγός Jeronymo με τον Natchez (Απάτσι), παράνομοι όντες, φωτογραφήθηκαν στο στρατόπεδο του πρώτου στο Tombstone της Αριζόνας (Εγκυκλοπαίδεια «Colliers» σελ. 85, τ. 10).

Οι Ναυάχος ανεύρον τους οικισμούς των Ανασάζι, σιωπηλούς και έρημους επί αιώνες, όταν περιπλανώμενοι κατέλαβαν μέγα μέρος της χώρας τους. Θεωρούντες τα θλιβερά κατάλοιπα πίστευσαν ότι «οικοδομήθηκαν από aliens – αλλοδαπούς αρχαίους», τους Ανασάζι Anasazi (στη γλώσσα των Αθαπάσκαν).

Εξεταστέα η λέξη Athapaskan: ποιά η προέλευση και σημασία της; Athapaskan > Atha > paskan > Atha(na)paskan > Atha(na)faskan > Αθα(να)φάσκων > φάσκων Αθανα (Αθάνα: θεά σοφίας και πολεμική, φέρουσα περικεφαλαία, αιγίδα, ασπίδα και δόρυ), ή Atho/paskan > Athos/faskan (Athos επώνυμον του Διός), (οράτε βάσκω > φάσκω εις Ιακ. Θωμόπουλου «Πελασγικά»).

Η λέξη συνεπώς Αθαπάσκαν επιβεβαιοί την προφανή ερμηνεία μας για τη σύνθετη ελληνική λέξι Ανασάζι. Συνεπώς η μνήμη των Ναυάχος (μαθητών των Ναυαγών Αργοναυτών) ορθώς συνδέει ως παράλληλες έννοιες τους Ανασάζι με τη γλώσσα Αθαπάσκαν, δηλ. τη γλώσσα της σοφίας, της Αθηνάς ή του Άθω, Άθωνος, επιθέτου του Ζηνός – Διός (ονομ. Δεύς > Deus), επιβεβαιουμένης έτσι της ελληνικότητας της αναλυθείσας ονομασίας Ανασάζι.




Οι Ανασάζι στην Mesa Verde του Κολοράντο έκτιζαν στους οικισμούς τους (pueblos) επί υψηλών λόφων πολυώροφα κτίρια πλησίον ή εφαπτόμενα αποκρήμνων βράχων. Αυτές οι αρχαίες τεχνοτροπίες επιτυχώς αντεγράφησαν από τους συγχρόνους κεραμιστές Pueblos.

Εκτός των Ανασάζι πολλές άλλες μαρτυρίες έχομε της παρουσίας των Ελλήνων στη Β. Αμερική και της μεγίστης πολιτιστικής τους επιδράσεως επί των γηγενών.

1. Περιοδικό «National Geographic», vol. 162, No 5 Νοεμβρίου 1982, σελ. 554-606.

2. Πλάτων, «Τίμαιος», έκδοσις «Παπύρου».

3. Λεξικόν «The Wold of Man» (τόμος 11, σελ. 77) απ’ όπου ελήφθη και μεταφράσθηκε από το «Museo dell Huomo», Copyright 1964 των Fratelli Fabbri, editori, Milan Italy.

4. Λεξικόν «Man, Myth and Magic».

5. Λεξικόν «Colliers Encyclopaedia», τ.10, λ. Indian tribes

6. Απολλόδωρος, «Βιβλιοθήκη» vol. 1, σελ. 202-204.

7. Διόδωρος Σικελιώτης, τόμος ΙΙ 46.3-4, έκδοσις Loeb Heinemann.

8. Λεξικόν «Lidell & Scott».

9. Ιάκωβος Θωμόπουλος, «Πελασγικά», 1912.

(Του Κωνσταντίνου – Ευσταθίου Γεωργανά) (Ἡράκλειτος ὁ Σκοτεινός)

Κάποιοι, ὡς συνήθως θὰ ἀμφισβητήσουν τὰ παραπάνω.

Ἀδιάφορον.

Θὰ πρέπῃ ὅμως νὰ τὸ κάνουν μὲ ἐπιχειρήματα. Διότι μόνον ἕνα τυπικὸν «ἀποκλείεται» ἀκοῦμε.

Φιλονόη.
ΜΕΣΩ thesecretrealtruth
http://www.diadrastika.com/2016/10/indiani-navachos-ke-navagi-argonaftes.html

Tο φρούριο – μυστήριο που τρελαίνει τον Πούτιν και τους επιστήμονες! ΦΩΤΟ

Το συγκεκριμένο φρούριο
ανακαλύφθηκε πριν 100 περίπου χρόνια, αλλά μένει ακόμη ανεξερεύνητο!

Με την πρώτη ματιά, το ορθογώνιο νησάκι Por-Bajin, μοιάζει με ένα κάστρο ή φυλακή, αν και το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής έχει καταρρεύσει. Αυτό όμως που παραμένει ακόμη ανεξήγητο, σχεδόν 100 χρόνια από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε, είναι ο λόγος που κατασκευάστηκε αυτό το φρούριο, σε μία λίμνη στα βάθη της Σιβηρίας, σχεδόν πριν 1.300 χρόνια. Κανένας επιστήμονας δεν έχει μπορέσει μέχρι στιγμής να εξηγήσει τη δαιδαλώδη αυτή κατασκευή, ούτε να αποκρυπτογραφήσει τη χρησιμότητά του.





 Η επιστημονική κοινότητα παραμένει διχασμένη. Αν και οι περισσότεροι ειδικοί επιμένουν ότι πρόκειται για ένα φρούριο που χρησιμοποιήθηκε ως μία φυλακή, υπάρχουν μερικοί που υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη κατασκευή δεν ήταν κάτι άλλο παρά ένα μοναστήρι ή ακόμη και αστρονομικό παρατηρητήριο…
 Το νησί – μυστήριο βρίσκεται στα νότια της Σιβηρίας, κοντά στα σύνορα με τη Μογγολία, περίπου 3.800 χιλιόμετρα μακρυά από τη Μόσχα.
Το «Por-Bajin», στη διάλεκτο των ντόπιων, σημαίνει «σπίτι από πηλό», και νακαλύφθηκε το έτος 1891.



Οι έρευνες ειδικών αρχαιολόγων, το 2007, ανέδειξαν μερικά σημαντικά ευρήματα: Το κάστρο υπολογίζεται ότι κατασκευάστηκε περί το 800 π.Χ., αρκετά μακριά από άλλους οικισμούς ή πόλεις, αλλά και εντελώς αποκομμένο από όλους τους εμπορικούς δρόμους της εποχής.




Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν επίσης ίχνη από τοιχογραφίες αλλά και αποκαϊδια από γιγανταίες -ξύλινες- πύλες.
Το 2007, ο Βλάντιμιρ Πούτιν και ο Πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος επισκέφτηκαν την τοποθεσία. «¨Εχω πάει σε πολλά μέρη, έχω δει πολλά πράγματα, αλλά ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο», είχε δηλώσει ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν.

Daily Mail/Siberia Times
http://eothetis.blogspot.gr/2016/09/t.html#more

125 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ Κ.Ι.Σ.- ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΔΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ !!


Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ
ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ .
 

ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ 125 ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΕΠΙ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΤΙΣ % ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΛΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΟΛΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
ΜΑ ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΤΟ ΕΕΕΕ ??
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚYΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ
[ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΛΟΠΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΕΕ ?? ]
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ...
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ...
ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!


ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΥΧOΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣEI ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Ε.Υ.Π ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ?????


ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΣΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ?

 
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΛΑΤΕ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!

ΔΕΙΤΕ: http://eothetis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4391.html
===============================


Αθανασία Γεωργοσοπούλου
Το κάτωθι άρθρο αφορά την διαδικασία έκδοσης αποδεικτικού ενημερότητος δια χρέη προς το Δημόσιο.Απαραίτητη προϋπόθεση δια την έκδοση του αποτελεί η υποβολή φορολογικών δηλώσεων ,καθώς και η δια νομίμου τρόπου πληρωμή των οφειλών μας.
`Αρθρο 26 (Νόμος 1882/1990 )
Αποδεικτικό ενημερότητας των χρεών προς το Δημόσιο
1. Με αποφάσεις του Υπουργού των Οικονομικών, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, επιτρέπεται να επιβάλλονται κατά οφειλετών,που δεν έχουν εκπληρώσει τις από οποιαδήποτε αιτία οφειλές τους προς το Δημόσιο, περιορισμοί και απαγορεύσεις, που ανάγονται στις κάθε φύσεως συναλλαγές, πράξεις ή ενέργειες αυτών είτε με τους ιδιώτες, είτε με το Δημόσιο, δήμους - κοινότητες, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, ιδρύματα κάθε κατηγορίας, οργανισμούς, τράπεζες, επιχειρήσεις δημόσιας ή κοινής ωφέλειας και γενικά τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως αυτός καθορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία.
2. Ως συναλλαγή, πράξη ή ενέργεια, κατά την παράγραφο 1 του παρόντος, νοείται ενδεικτικώς:
α) Η είσπραξη χρημάτων,
β) Η σύναψη συμβάσεων δανείων,
γ) η λήψη διοικητικών αδειών (π.χ. κυκλοφορίας , αυτοκινήτων, οικοδομικής, κλπ.),
δ) ο εκτελωνισμός εμπορευμάτων,
ε) η αγοραπωλησία ακινήτων ή σύσταση σ΄ αυτά εμπράγματων δικαιωμάτων, η αγοραπωλησία αυτοκινήτων ή θαλάσσιων σκαφών ή αεροσκαφών, κατά τις ισχύουσες διατάξεις,
στ) η συμμετοχή σε διαγωνισμό ή δημοπρασία.
3. Η εκπλήρωση των οφειλών προς το Δημόσιο, κατά τις διατάξεις της παραγράφου 1 του παρόντος αποδεικνύεται με αποδεικτικό ενημερότητας, που εκδίδεται από τον αρμόδιο προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. και το οποίο χορηγείται εφ΄ όσον ο αιτών έχει καταβάλει ή τακτοποιήσει κατά νόμιμο τρόπο (αναστολή πληρωμής ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής που χορηγούνται από τα κατά νόμο αρμόδια όργανα) τις μέχρι τη χρονολογία έκδοσης του αποδεικτικού βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές του προς το Δημόσιο.
4. Τα της ισχύος του αποδεικτικού, τα τηρητέα βιβλία ή έντυπα, τα του ελέγχου εφαρμογής του μέτρου αυτού, οι τυχόν εξαιρέσεις ή απαλλαγές από την υποχρέωση προσκόμισης του αποδεικτικού, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος άρθρου, καθορίζονται με τις ως άνω κανονιστικές αποφάσεις του Υπ. Οικονομικών.
5. Αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, που έχουν εκδοθεί κατ΄ εξουσιοδότηση των άρθρων 9 και 10 του Ν. 2097/1952 (ΦΕΚ Α΄ 113) εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι την κατάργηση τους.
-)(- -)(- -)(- -)(-
Πολύ σύντομα θα κληθούν οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Ταμείων να μας απαντήσουν δια τους λόγους δια τους οποίους δεν εκδίδουν φορολογική ενημερότητα ,καίτοι νομίμως τους έχουμε καταθέσει την εντολή πληρωμής εκ των δύο περιουσιών μας δια κάθε βεβαιωμένη ή μη εισέτη βεβαιωμένη οφειλή μας προς την Υπηρεσία αυτή.
Ήρθεν κι αυτή η ώρα !!!!!!!!!!!

 Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/ 
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★
http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/10/125.html

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η ιστορία το έχει αποσιωπήσει. Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο; Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών στους ίδιους και αφαιρέθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το σχετικό νόμο φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε;


Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε προκαλούν ανατριχίλα σε όλα τα επίπεδα. Αρχίζοντας από τον πολιτικό που χάρισε την πλήρη φορολογική ασυλία του ΚΙΣ. Είναι ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας! Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο δημοκράτης Πρωθυπουργός που γνωρίζουμε από την Ιστορία ή μήπως ο ρόλος του σε κάποια σημεία του υπήρξε ιδιαίτερα σκοτεινός και ύποπτος; Πόσο δημοκράτης μπορεί να ήταν ο Πρωθυπουργός της λεγόμενης Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ο οποίος κατέφυγε σε παραποιήσεις ΦΕΚ με την ανάληψη των καθηκόντων του, μόλις δηλαδή αποχώρησαν τα γερμανικά στρατεύματα από τη χώρα μας τον Οκτώβριο του 1944;

Θυμίζουμε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου ηγήθηκε ως Πρωθυπουργός, υπουργός Εξωτερικών και προσωρινά υπουργός Στρατιωτικών, της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις 18 Οκτωβρίου 1944, αντικαθιστώντας τη διορισμένη από τους Γερμανούς Κυβέρνηση Ράλλη.

Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις  23 Οκτωβρίου 1944, και το πρώτο πράγμα που φρόντισε να κάνει ήταν να προβεί σε δύο πρωτοφανείς πλαστογραφήσεις ΦΕΚ (Φύλλων Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) καταργώντας νόμους που αφορούσαν τη διαχείριση της περιουσίας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Ο …Γέρος της Δημοκρατίας μαζί με το υπουργικό συμβούλιο στις 27 Οκτωβρίου 1944 και στις 10 Νοεμβρίου 1944, φαίνεται πως κατέγραψε δυο μαύρες σελίδες στην ιστορία του, τις οποίες αποκαλύπτουμε σήμερα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Ως γνωστόν,  κάθε νέο έτος τα ΦΕΚ αρχίζουν την αρίθμησή τους από το Νο1 και τη συνεχίζουν αυξητικά έως τη λήξη του χρόνου, για να ξεκινήσουν πάλι από τον αριθμό 1 την επόμενη χρονιά.

Η διορισμένη κυβέρνηση Ράλλη (η δοσίλογη) παραιτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1944, η δε παραίτησή της δημοσιεύθηκε στο 242 ΦΕΚ με το Διάγγελμα του τότε «Προέδρου της Κυβερνήσεως Δ. Ράλλη προς τον Ελληνικόν Λαόν». Αυτό ήταν και το τελευταίο ΦΕΚ του έτους.

Η οποιαδήποτε επομένη κυβέρνηση, διορισμένη ή εκλεγμένη, όφειλε να συνεχίσει την έκδοση των ΦΕΚ από τον αριθμό που σταμάτησε η προηγούμενη.



Aυτό ήταν το τελευταίο ΦΕΚ-Νο 242- από την παραιτηθείσα κυβέρνηση Ράλλη. Το επόμενο ΦΕΚ έπρεπε να συνεχίζει από τον αριθμό 243. Ο ...Γέρος της Δημοκρατίας φαίνεται πως έκανε...γιάφκα τα ΦΕΚ.  

Έλα όμως που με την ανάληψη των καθηκόντων της  Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, όλα ήρθαν τα πάνω-κάτω!

Η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου που όπως είπαμε ηγήθηκε της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις  23 Οκτωβρίου 1944, θα έπρεπε να συνεχίσει τα ΦΕΚ από τον αριθμό 243. Αλλά και από την αρχή να ήθελε να ξεκινήσει με το αιτιολογικό ότι μόλις είχε τελειώσει ο πόλεμος, θα έπρεπε να  γράψει «ΦΕΚ 1». Έλα όμως που ο …Γέρος της Δημοκρατίας έκανε κάτι πρωτοφανές: Πήρε το ΦΕΚ 6 της 18ης Ιανουαρίου 1944 και το …μετάλλαξε! Έτσι, στις 27 Οκτωβρίου 1944 εξέδωσε νέο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό 6!!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι την ίδια χρονιά, είχαμε δύο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό! Απίστευτο! 







Δείτε τα …δίδυμα ΦΕΚ και κάντε συγκρίσεις. Βρείτε τις διαφορές που λένε στα κουίζ! Απίστευτο, αλλά «για καλό σκοπό και πατριωτικό» πιθανώς να έλεγε ο …Γέρος της Δημοκρατίας, εάν ζούσε σήμερα. Ποιος ήταν ο… καλός σκοπός;
Τον διαβάζουμε, όπως αναγράφεται στο παραποιημένο ΦΕΚ 6, με υπογραφή Γεώργιου Παπανδρέου και του τότε υπουργικού συμβουλίου:
Άρθρον 1.
1. Καταργούνται οι Νόμοι 1977/44 και 1180/44.
2. Άπαντα τα εις Ισραηλίτας ανήκοντα πάσης φύσεως περιουσιακά αντικείμενα, τα συμφώνως προς τα διατάξεις του Νόμου 1180/44 τελούντα ήδη υπό την διαχείρισην του Ελληνικού Δημοσίου και ευρισκόμενα εις τα αποθήκας της Υπηρεσίας Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών ή εις ιδιωτικάς τοιαύτας ή αλλαχού, αποδίδονται εις τους νομίμους αυτών κατόχους, καθ’ην διαδικασίαν αρχικώς ταύτα παρελήφθησαν. Η απόδοσις των αντικειμένων τούτων ενεργείται χωρίς αφαίρεσιν του βάσει των οικείων αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών αποδοθέντος ποσοστού 10% εφ’ εκάστης ισραηλιτικής περιουσίας εις τον καταδόντα προς το Δημόσιον ταύτην αλλά με κράτησιν ποσοστού 5% του παρακρατούμενου προς τακτοποίησιν προκαταβολών ενεργηθεισών συμφώνως προς τας διατάξεις του Νόμου 1180/44 εκ του Δημοσίου Ταμείου προς αντιμετώπισιν των δαπανών της ρηθείσης υπηρεσίας αφ’ενός, και δι’ έξοδα λειτουργίας ταύτης αφ’ ετέρου».

Σε απλά ελληνικά, ο …νέος νόμος που καταργούσε τους 1977/44/ και 1180/44, λέει ότι: Τα περιουσιακά αντικείμενα των Ισραηλιτών τα οποία είχαν περιέλθει  στη διαχείριση του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να φορολογηθούν, από την οποία φορολόγηση αποδιδόταν και ποσοστό 10% ως αμοιβή σε όποιον κατέδιδε την κρυμμένη άρα και αφορολόγητη περιουσία τους, επιστρέφονταν στους Ισραηλίτες, με μια απλή παρακράτηση 5% ως έξοδα και δαπάνες του Δημόσιου Ταμείου.  

Φαίνεται όμως πως η πλαστογράφηση αυτή, δεν ικανοποιούσε 100% τα συμφέροντα του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου) με αποτέλεσμα ο… Γέρος της Δημοκρατίας να έρθει προθύμως στις 10 Νοεμβρίου 1944 και να προβεί σε νέα παραποίηση ΦΕΚ. Πρόκειται για το ΦΕΚ 14 της 24ης Ιανουαρίου 1944, το οποίον πλέον… μασκαρεύτηκε σε ΦΕΚ 14 της 10ης Νοεμβρίου του ιδίου έτους:





Δείτε τις διαφορές, όπως στο προηγούμενο κουίζ! Δίδυμα ΦΕΚ αλλά με τεράστιες διαφορές.

Στο νέο-μασκαρεμένο ΦΕΚ 14, ο Γ. Παπανδρέου και τα μέλη της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στο 2ο άρθρο, πρόσθεσαν νέα παράγραφο 2, με αποτέλεσμα τον αναριθμητισμό των §2 και 3 οι οποίες… μετακόμισαν ένα νούμερο παρακάτω. Επιπλέον, δεν πρόκειται περί αναδημοσίευσης, όπως λέει το ΦΕΚ 14 αλλά περί πλήρους μετατροπής του νοήματος του ΦΕΚ. Αντιγράφουμε από το ΦΕΚ 14:

2. Το προσωπικόν της Υπηρεσίας ταύτης, ης προΐσταται ανώτερος υπάλληλος της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού απαρτίζεται εξ υπαλλήλων της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού ή και εξ υπαλλήλων ετέρων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών ή ετέρων Υπουργείων των υπαλλήλων τούτων αποσπασμένων δι’ αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών και του οικείου Υπουργού.

Πάσα συναφής διά την λειτουργίαν της Υπηρεσίας ταύτης δαπάνη, προκαταβαλλομένη νυν εκ του Δημοσίου Ταμείου βαρύνει τας ισραηλιτικάς περιουσίας κατά τα εν τω εδαφίω 2 του άρθρου 1 οριζόμενα.

Η δε §3 έχει τροποποιηθεί σε: «Η αμοιβή των διαχειριστών ορίζεται δι’ αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών», ενώ το προηγούμενο ΦΕΚ 6 έγραφε: «Η αμοιβή των διαχειριστών τούτων ορίζεται και καταβάλλεται ως και των παρά τη Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών υπηρετούντων Υπαλλήλων»!!!





"Η πρώτη παραποίηση δεν έφτανε για να ικανοποιήσει το ΚΙΣ και ο...Γέρος της Δημοκρατίας προχώρησε και σε δεύτερο πλαστό ΦΕΚ στις 10 Νοεμβρίου 1944. Προέβη δηλ. σε παραποίηση της παραποίησης".

Θα μπορούσε κανείς να αντιτείνει; «Καλά έκανε ο Γεώργιος Παπανδρέου και απέδωσε στους κατόχους τους τα περιουσιακά στοιχεία των Ισραηλιτών; Γιατί να θεωρηθούν κατεσχημένα;».

Απάντηση: Την προνομιακή μεταχείριση που έδειχνε το ελληνικό Δημόσιο προς τους Ισραηλίτες δεν την έδειχνε καν στους Έλληνες. Αυτό το «απαλλάσσονται πάσης δεσμεύσεως ή οιασδήποτε άλλης υποχρεώσεως, έναντι του Ελληνικού Δημοσίου», δεν το είχαν ποτέ οι γηγενείς Έλληνες. 

 Δείτε, για παράδειγμα, το ΦΕΚ 17 της 22ας Ιανουαρίου 1946: «Άρθρον Μόνον 1. Επί κληρονομιών Ισραηλιτών Ελλήνων υπηκόων απωλεσθέντων κατά την διάρκειαν του πολέμου συνεπεία των φυλετικών διωγμών εκ μέρους του εχθρού εφόσον ούτοι δεν κατέλιπον εκ διαθήκης κληρονόμους, δεν εφαρμόζεται το άρθρον 12 του νόμου 2310/1920 «περί της εξ αδιαθέτου κληρονομικής διαδοχής», αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Β. Διατάγματος Νομικό Πρόσωπον όπερ θα έχη ως σκοπόν την περίθαλψιν και αποκατάστασιν των Ισραηλιτών της Ελλάδος».


Για να δούμε όμως τι έλεγαν αυτοί οι νόμοι 1977/44 και 1180/44 τους οποίους κατάργησαν τα γιαλαντζί ΦΕΚ 6 και ΦΕΚ 14 του Γεωργίου Παπανδρέου; Ψάχνοντας τους συγκεκριμένους νόμους οι οποίοι αφορούσαν στον τρόπο διαχείρισης των κατασχεμένων Ισραηλιτικών περιουσιών, φτάνουμε σε δύο ΦΕΚ: το ΦΕΚ 26 της 12ης Φεβρουαρίου 1944 και στο ΦΕΚ 160 της 1ης Ιουνίου 1843.

Στο ΦΕΚ 26 που αφορά στο νόμο 1180/44 αναφέρεται:

Άρθρον 1.

Συνιστάται παρά τω Υπουργείω Οικονομικών Κεντρική Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών. Η υπηρεσία αύτη υπάγεται απ’ ευθείας εις τον Υπουργόν των Οικονομικών. Σκοπός της Υπηρεσίας ταύτης είναι η διαχείρισης των δυνάμει της από 23/11/43 διαταγής Στρατιωτικού Διοικητού Ελλάδος κατασχεθεισών και εις το Ελληνικόν Δημόσιον προς διαχείρισιν παραδοθεισών, Ισραηλιτικών περιουσιών. Η αρμοδιότης της Υπηρεσίας ταύτης εκτείνεται εφ’ όλης της χώρας εξαιρέσει της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.

Άρθρον 2.

1.     Την κατά το προηγούμενον άρθρον συνιστωμένη υπηρεσίαν διεθύνει ανώτερος δημόσιος υπάλληλος οριζόμενος δι’ αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών. Δι’ αποφάσεως αυτού του Υπουργού, αποσπάται εκ δημοσίων το λοιπόν αναγκαιούν προσωπικόν εις την υπηρεσίαν ταύτην.

2.     Πάντα τα αφορώντα την αρμοδιότητα της κατά τα ανωτέρω συνιστωμένης υπηρεσίας και την εν γένει λειτουργία αυτής καθορισθήσονται δι’ αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών. Δι’ ομοίων αποφάσεων θέλουσι καθορισθή τα καθήκοντα, τα δικαιώματα και η αρμοδιότης των οργάνων της υπηρεσίας ταύτης.

Άρθρον 3.

1.     Παρά τη ως ανωτέρω υπηρεσία συνιστάται γνωμοδοτική Επιτροπή αποτελουμένη: α) εκ του Διευθυντού της υπηρεσίας ως Προέδρου και β) των Προέδρων ή αναπληρωτών των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Αθηνών και Πειραιώς και των Εμπορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς. Η Επιτροπή γνωματεύει επί παντός ζητήματος αφερώσι την διαχείρισιν των Ισραηλιτικών περιουσιών υποβαλλομένη αυτ΄λη υπό της αρμοδίας υπηρεσίας.


Αντιστοίχως, το ΦΕΚ 160 του νόμου 205/43 που αφορά στη διαχείριση των Ισραηλιτικών περιουσιών της Μακεδονίας, αναφέρει στα άρθρα 1,6,11:
Άρθρον 1.
Συνιστάται παρά τη γενική Διοικήσει Μακεδονίας ειδική υπηρεσία υπό τον τίτλον «Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών» σκοπόν έχουσα την επιμέλειαν της διαχειρίσεως των παρά των Γερμανικών Αρχών Κατοχής κατασχομένων ή εγκαταλειπομένων Ισραηλιτικών περιουσιών της περιφερείας της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.
Άρθρον 6.
Παρά τη αυτή υπηρεσία συνιστάται ειδική γνωμοδοτική επιτροπή αποτελουμένη εξ ενός Δικαστικού, ως Προέδρου, εξ ενός Δημοσίου οικονομικού υπαλλήλου, εκ δύο ανωτέρων δημοσίων υπαλλήλων, εξ ων ο έτερος μηχανικός…κ.λ.π.
Άρθρον 11.
Οι διαχειρισταί εμπορικών, επαγγελματικών και άλλων επιχειρήσεων πάσης φύσεως υποκαθίστανται εις τας σχετικάς προς την επιχείρησιν μισθωτικάς σχέσεις του μισθωτού Ισραηλίτου, μη ευθυνόμενοι πέραν του ποσού της διαχειριζόμενης περιουσίας.
Συμπέρασμα:  Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο αποκληθείς και Γέρος της Δημοκρατίας, επανέφερε το… έγκλημα του Ελευθέριου Βενιζέλου, ο οποίος το 1920 καθιστούσε το ΚΙΣ Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου προσφέροντάς του φορολογική ασυλία. Με δύο πλαστά ΦΕΚ, ο Γεώργιος Παπανδρέου κατήργησε την υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών και τον Υπουργό των Οικονομικών που  ήλεγχε-διαχειριζόταν και φορολογούσε το ΚΙΣ! Ο …Γέρος της Δημοκρατίας αφαίρεσε από την Πολιτεία τον έλεγχο των περιουσιών του, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να μην γνωρίζουμε ποια και πόση είναι η Ισραηλιτική περιουσία!
Μην μας φαίνεται λοιπόν παράξενο που μετά από κάμποσα χρόνια, είδαμε τον εγγονό του Γέρου της Δημοκρατίας τον Γιωργάκη Παπανδρέου, να πηγαίνει σε συναγωγή με το κλασικό εβραϊκό σκουφάκι! 
www.makeleio.gr
http://eothetis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4391.html
 

"Οι αρχαίοι Έλληνες μιλάνε για ..."τηλεοράσεις" της εποχής τους; 150 π.χ.!"


Τι εννοεί ο Λουκιανός όταν λέει ότι: «Πάνω από ένα όβολο πηγάδι ήταν τοποθετημένοι ένας πολύ μεγάλος καθρέφτης. Όταν κατέβαινε κανείς στο πηγάδι, άκουγε όλα, όσα λέγονταν πάνω στη γη όταν κοίταζε στον καθρέπτη έβλεπε όλες τις πόλεις κι όλους τούς λαούς σαν να ήταν παρών»; Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί!..

Ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς (περ. 120 μ.Χ. → μετ. 180 και 192 μ.Χ.) ήταν σοφιστής και κυρίως μεγάλος συγγραφέας της Ύστερης Αρχαιότητας.

ΕΙΝΑΙ γνωστό ότι ένα ιδιαίτερο είδος των χρηστηρίων (μαντείων) ήσαν τα λεγόμενα σκευομαντεία, νεκρομαντεία ή ψυχοπομπεία, τα οποία ήσαν συνδεδεμένα με την λατρεία των ηρώων ή των χθονίων θεοτήτων, όπως για παράδειγμα το μαντείον του Αμφιαράου στον Ωρωπό, του Αμφιλόχου και Μόψου στην Κιλικία, του Ασκληπιού στην Επίδαυρο, του Κάλχαντος και Ποδαλειρίον στην Απουλία και αλλού.

Στους παραπάνω ναούς, όσοι ήθελαν να λάβουν χρησμό, και μάλιστα προς θεραπεία ασθενειών, «κατεκλίνοντο» (εκοιμώντο, κοιμόντουσαν δηλαδή) επί ενός δέρματος θυσιασθέντος ζώου στο ιερείο.

Ήταν κοινή η πεποίθηση, ότι οι θυσιάζοντες στους νεκρούς, όταν τους επικαλούσαν, κοιμώμενοι στους τάφους αυτών ή αγρυπνούντες, φαίνονταν τα είδωλα των πεθαμένων και τους έδιδαν τις ζητούμενες μαντείες!

Ο Λουκιανός, που ως γνωστό έζησε στον 2ον αιώνα μετά Χριστόν, μέσα στον Α΄ Λόγο της «Αληθούς Ιστορίας» του γράφει:

«Πάνω από ένα όβολο πηγάδι ήταν τοποθετημένοι ένας πολύ μεγάλος καθρέφτης. Όταν κατέβαινε κανείς στο πηγάδι, άκουγε όλα, όσα λέγονταν πάνω στη γη όταν κοίταζε στον καθρέπτη έβλεπε όλες τις πόλεις κι όλους τούς λαούς σαν να ήταν παρών»!!...

Είναι ν' απορεί κανείς πως ο Λουκιανός μας διαβεβαιώνει πως:

«Τότε είδα κι εγώ τούς οικείους μου και όλην την πατρίδα, εάν δε και εκείνοι με έβλεπαν, δεν έχω να πω κάτι πιο ασφαλές». («τότε και τούς οικείους εγώ εθεασάμην και πάσαν την πατρίδα, ει δε κακείνοι εμέ εθεώρουν, ουκ έχω το ασφαλές ειπείν»)!!...

Ο Παυσανίας αναφέρει, ότι στο ιερό τής θεάς οι πιστοί μπορούσαν να δουν σε ένα κάτοπτρο, το οποίο τοποθετούσαν στο νερό τής πηγής τού αρχαίου μαντείου, εάν κάποιος άρρωστος θα ζούσε ή θα πέθαινε. Ορισμένοι ορθολογιστές πιστεύουν ότι: «Οι ιερείς τού αρχαίου ναού τής θεάς Δήμητρας στην Πάτρα εξαπατούσαν τους πιστούς με κατοπτρομαντεία». Το θέμα είναι ότι οι αρχαίοι είχαν γνώσεις οι οποίες δεν διαδίδονταν στον πολύ κόσμο διότι ίσως είχαν την άποψη ότι η γνώση είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο και δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί ο καθένας.

ΩΣΤΕ ... ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΝ;

Καταπλήσσεται, ομολογουμένως, ο αναγνώστης μ' αυτά που διαβάζει, αλλά η έκπληξή του θα μεγιστοποιηθεί όταν διαπιστώσει ότι:

α) Ο ίδιος ο Πυθαγόρας είχε ασκήσει την υδρομαντεία, ενώ ένα αμφισβητούμενο χωρίο του Αριστοφάνους αφορά μάλλον κατοπτρομαντεία, που μοιάζει με ... τηλεόραση της σημερινής εποχής.

β) Ο Παυσανίας αναφέρει ένα είδος υδροκατοπτρομαντείας για την πρόβλεψη της τύχης των ασθενών στην Πάτρα, και δη στο μαντείο του ιερού άλσους της Δήμητρας, όπου το νερό της πηγής της θεάς, που μετονομάστηκε σε «αγίασμα του Αγίου Ανδρέου» αποδίδει και στην εποχή μας θαυμάσιες ιδιότητες!!

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ο χθόνιος χαρακτήρας του «αψευδούς μαντείου», που τονίζεται με τα αγάλματα των χθονίων θεοτήτων.

Παρόμοιο μαντείο (και δη υδρομαντείο) αφιερωμένο στον Θυρξέα Απόλλωνα υπήρχε κοντά στην πόλη Κυάνεας της Λυκίας, ενώ, κατά τον Παυσανία, στην πηγή του χρηστηρίου αυτού αντικατοπτριζόταν ό,τι δήποτε ήθελε κανείς να ιδεί.

Ανάλογη πηγή υπήρχε, κατά τον ίδιο συγγραφέα, και στο Ταίναρο, όπου κανείς μπορούσε να δη μέσα στην πηγή τα καράβια που περνούσαν!!..

ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!…

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, θα θυμηθούμε τι απεκάλυψε στο παρελθόν ο αρθρογράφος και ιστορικός, Γιάννης Λάμψας, ο οποίος, σ’ ένα άρθρο του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό κείμενο υπό τον τίτλο: «Αρχαίες προφητείες για την τηλεόραση…», που ομολογουμένως εντυπωσιάζει τον αναγνώστη. Ας το διαβάσουμε::

«Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ εικόνων βίας και χυδαιότητας, που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στην Τηλεόραση, έκανε πολλούς πνευματικούς ανθρώπους να διατυπώσουν στις εφημερίδες τις γνώμες τους για το δυσάρεστο φαινόμενο και τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για να σταματήσει. Όλοι μιλούν για δεοντολογία και έχουν δίκιο - αλλά ποιες είναι οι δυνατότητες και τα όρια αυτής της δεοντολογίας;

Όσο και αν φανεί παράξενο, οι αρχαίοι Έλληνες, αν και δεν υπήρχε στην εποχή τους τηλεόραση ή κάτι που να της μοιάζει, είπαν ορισμένα σοφά πράγματα για τη δύναμη της εικόνας, αλλά και για τα μειονεκτήματα της «μαζικής επιμόρφωσης» σε σύγκριση με την ουσιαστική παιδεία που μεταλαμπαδεύει ένας καλός δάσκαλος στο μαθητή του.

Ο Πλάτων στην «Πολιτεία» του (Λόγος Έβδομος, 1-50), βάζει τον Σωκράτη να διηγείται την περίφημη παρομοίωση του σπηλαίου. Αν αναγκάσουμε -λέει- μερικούς ανθρώπους να καθήσουν από την μικρή τους ηλικία δεμένοι πισθάγκωνα σε μια σπηλιά, κατά τρόπο ώστε να βλέπουν μόνο προς το εσωτερικό της τοίχωμα, με μια φωτιά αναμμένη μονίμως πίσω τους, θα βλέπουν τις σκιές των περαστικών και θα νομίζουν πως ο κόσμος αποτελείται από τέτοιες σκιές. Κι αν κάποιος από τους δεσμώτες κατορθώσει κάποτε να γυρίσει το κεφάλι του και να δει τους αληθινούς διαβάτες, θα νομίσει ασφαλώς ότι «τότε μεν εώρα φλυαρίας, νυν δε ορθότερα βλέπει», και θα θεωρήσει πιο πιθανό να είναι «αληθέστερα τα τότε ορώμενα» από «τα νυν δεικνυόμενα». Κάτι τέτοιο παθαίνουν οι σημερινοί άνθρωποι, και ιδιαίτερα οι νέοι, όταν βλέπουν επί ολόκληρες ώρες, την οθόνη της τηλεόρασης: Νομίζουν ότι η πραγματικότητα είναι αυτή που δείχνουν τα κανάλια και όχι εκείνη που βρίσκεται γύρω τους...

Αλλά υπάρχει κι ένας άλλος πλατωνικός διάλογος, που εκφράζεται με αρκετή περιφρόνηση γι' αυτό που λέμε σήμερα «μαζική κουλτούρα». Πρόκειται για τον «Φαίδρο», όπου ο Σωκράτης λέει (LΧ - LΧΙΙ) ότι θεωρεί τον προφορικό λόγο (τον μόνο που μεταχειριζόταν ο ίδιος) πολύ ανώτερο και δυνατώτερο από τον γραπτό. Ο γραπτός λόγος, από την ώρα που φεύγει από τα χέρια εκείνου που τον έγραψε, πηγαίνει παντού και δεν μπορεί να κάνει διακρίσεις ανάμεσα στους αναγνώστες του. Αντίθετα, η μόρφωση είναι πολύ καλύτερη «όταν τις, την διαλεκτική τέχνη χρώμενος, λαβών ψυχήν προσήκουσαν, φυτεύη τε και σπείρη λόγους μετ' επιστήμης».

Η Ραδιοτηλεόραση είναι βέβαια ένα μίγμα προφορικού λόγου και εικόνας, αλλά, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, απευθύνεται σ' ένα ετερόκλητο και άγνωστο κοινό, με αποτέλεσμα να χάνει ένα μεγάλο μέρος της παιδαγωγικής της αξίας.

Ποια είναι τα διδάγματα από τις προφητικές αυτές ιδέες των αρχαίων; Πρώτον, ότι είναι επικίνδυνο να θεωρεί κανείς «γνήσιες» τις εικόνες που του παρουσιάζουν ως πραγματικότητα. Και δεύτερον, ότι ακόμα και το πιο γλαφυρό βιβλίο ή το πιο εξελιγμένο κομπιούτερ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μορφωτική αξία της προσωπικής, της διαλεκτικής επικοινωνίας...»




Πηγή:
hellas-now.com
http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/09/150.html
http://skotinoprosopo.blogspot.gr/2016/10/150.html

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟ Η' ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΡΕΥΜΑΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΤΕ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.............
ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΟ, ΤΟ ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΤΙΚΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ............
ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΟΡΟΣ ΦΙΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ............ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ........
ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....................
ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟ-ΤΑΔΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ??????
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ , ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΚΟΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΦΙΛΑΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΦΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ (ΕΝΤΟΛΕΣ)...............
185 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ............
ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ .............
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ=>ΑΓΓΛΙΑ+ΑΜΕΡΙΚΗ= ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΟ........
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ=>ΓΑΛΙΑ +ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΩΣ ΑΞΟΝΑ)=ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΟ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ=> ΡΩΣΙΑ =ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΓΕΤΟΟΜΑΔΑΡΧΗ........
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΦΙΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.............................
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 185 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ (ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ.......ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ................
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΔΕΧΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.......
ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΩΝ ΕΞΩΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.........ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.....
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΛΟΓΩ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ (ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?) ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΣΤ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙΝΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ??????
ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ.......
ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΣΙΡΑΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ....................
ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ Η' ΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ (ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ) ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.........
ΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...........ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ..............
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ
ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ Η' ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ...........
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟ Η' ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ .............
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..................
ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ................................
ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ?
<<Τι εστί Δημοκρατία…
“Αν η ελευθερία και η ισότητα γεννιούνται στη σκέψη κάποιου ανθρώπου, στην πράξη μπορούν να βρεθούν μόνο στη Δημοκρατία, όπου όλοι οι άνθρωποι έχουν την ίδια ευθύνη για τα κοινά”
Αριστοτέλης
Aυτά μας λέει ο Αριστοτέλης περί Δημοκρατίας, συνοψίζοντας την έννοιά της σε τρία κυρίως σημεία. Ότι Δημοκρατία εστί: ελευθερία, ισότητα και συνυπευθυνότητα – συναρχία στην εξουσία. Για να δούμε εν τάχει και με συνοπτικά παραδείγματα… ισχύουν αυτά στη σημερινή μας “δημοκρατία”;
Πώς εκφράζεται η “ελευθερία” μας, κατά πρώτον, όταν δεν έχουμε καμιά δυνατότητα να αποφασίσουμε για τον εαυτό μας και το μέλλον μας και αποφασίζουν άλλοι για μας;
Πόσο ελεύθερος, αλήθεια, μπορεί να είναι ένας πολίτης που πληρώνει διόδια ακόμη και για κοντινές αποστάσεις εντός της πόλης στην οποία ζει;
Και ποια αξία έχει η “ελευθερία” μας όταν για καθυστερήσεις χρεών προς το δημόσιο ή άλλες «υπηρεσίες κοινής ωφελείας» (π.χ. ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες κ.λ.π.) εμείς πληρώνουμε υπέρογκους τόκους και κινδυνεύουμε να καταλήξουμε στη φυλακή, ενώ όταν το κράτος, η επίσημη Πολιτεία μάς χρωστάει, όχι μόνο δεν τοκίζεται το χρέος, αλλά υπάρχουν πλέον πλείστες όσες περιπτώσεις που δεν πληρώνεται καν το ποσόν στον δικαιούχο;
Πού ανευρίσκεται εντός της “δημοκρατικής” κοινωνίας μας η έννοια της ισότητας, όταν δε δίδονται ίσες ευκαιρίες στην παιδεία, την υγεία ή την καριέρα και τα κριτήρια για τα μέσα προς την επιτυχία είναι κατά κύριο λόγο οικονομικά; Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για ισότητα απέναντι στο Νόμο, όταν για να καταφύγεις στο δικαστήριο και να βρεις το δίκιο σου πρέπει να διαθέτεις γερό πορτοφόλι;
Πόσο συμμετέχουμε τέλος στα κοινά, όταν όλες οι αποφάσεις που μας αφορούν λαμβάνονται ερήμην μας, από ανθρώπους ξένους προς εμάς στις μέρες μας (τους «δήθεν» εταίρους μας), και εμείς καλούμαστε μόνο να “ψηφίσουμε” συγκεκριμένους «εγχώριους» υποψηφίους -που για να διεκδικήσουν την ψήφο μας, θα πρέπει να διαθέτουν οπωσδήποτε μεγάλη οικονομική επιφάνεια ή να ενισχύονται από μεγάλα οικονομικά κέντρα, άρα είναι εν δυνάμει δοτοί;
Όσο για τις επιλογές μας, αυτές περιορίζονται σε συγκεκριμένα κόμματα, αφού μόνο αυτά γνωρίζουμε, καθώς μόνο αυτά μπορούν να έχουν πρόσβαση στη “βιομηχανία της επικοινωνίας”.
Είναι δημοκρατικό το πολίτευμα το οποίο έχουμε, με βάση τα όσα αναφέρει ο Αριστοτέλης; Όχι, βέβαια! Είναι μια στυγνή Οικονομοκρατία! Γιατί όπως μας λέει ο Μοντεσκιέ: “Όταν στα πλαίσια ενός δημοκρατικού πολιτεύματος, ο λαός οργανώνεται και έχει την υπέρτατη εξουσία, αυτό είναι τότε πραγματική Δημοκρατία. Όταν όμως η υπέρτατη εξουσία βρίσκεται στα χέρια μιας μερίδας του λαού, τότε αυτό το πολίτευμα ονομάζεται αριστοκρατικό”.
Αριστοκρατία, λοιπόν, έχουμε κατ’ ουσίαν, κι ας έχει άλλη ονομασία το πολίτευμά μας επισήμως (σήμερα, μιλάμε για την κοινοβουλευτικού και αντιπροσωπευτικού τύπου Παγκοσμιοποίηση και την επικυρίαρχη οικονομική ελίτ που διευθύνει το σύστημα, εφόσον στον κόσμο μας αναγνωρίζεται μόνο η αριστοκρατία του… χρήματος, που, βέβαια, δε διαθέτει τίποτε το… αριστοκρατικό, ούτε και το άριστο!
Και επειδή ακριβώς δεν έχει πια νόημα να μιλάμε για αριστοκρατία, που ως όρος ανήκει στο παρελθόν, θα προτιμήσουμε έναν άλλον όρο, την ολιγαρχία. Και όπως μάς διαφωτίζει ο Πλάτων περί του θέματος: “Ολιγαρχία: (εστί) μια μορφή διακυβέρνησης που στηρίζεται στην αξία της ιδιοκτησίας, της οποίας ο πλούσιος διαθέτει τη δύναμη, ενώ ο φτωχός τη στερείται παντελώς”.>>
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...................
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣΕ.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ...................ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.........ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ............
ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ??????
ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ????????
Η'
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ?????
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥΣ................

    Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .... 
ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ .... 
ΜΕΣΩ ΔΟΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ !!!!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ .... 
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΕΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10,000 ΧΡΟΝΙΑ....
 
 
 Viky Charalambous
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ:
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΜΟΥ!
ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ (ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ…) Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ… ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ…
ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΛΟΠΕΣ, ΔΙΟΓΚΩΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ, ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ, ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..
ΕΛΑΤΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΡΘΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥXΘΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η΄ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ- ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ, ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ..
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΓΕΙΤΕ.
ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ..
8/10/2016 ΟΜΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ,
 
Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

Δώρα Γκιούρα
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017...
ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ.
 
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ: ΧΑΙΡΕ ΣΙΩΝ ΑΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ... ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΑΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.
 
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ....

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ; 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΒΡΑΪΚΟ. 
 
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟΦΕΡΤΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.

ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ!!!

 

http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/10/blog-post_17.html

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters