Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Η Ελλάς Δεν Ανήκει σ’ Ανατολή ή Δύση. ΑΥΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Τα άλογα του Ήλιου
Πως ειναι δυνατον να φανταζεται κανεις οτι ο Ηλιος ειναι προνομιο και ιδιοκτησια καποιου?
Ο Ηλιος του πολιτισμου και του ανθρωπισμου, δεν σβήνει, γιατι καποιοι ψυχασθενεις, νομιζουν οτι ειναι Θεοι και προσπαθουν με χιλιους τροπους να τον σβυσουν!!
Χιλιαδες χρονια τωρα προσπαθουν επι ματαιω!!

Ειναι κοντα ο χρονος που θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ να ξαναγραψουμε την Ιστορια της Ανθρωποτητας,ακολουθωντας τα Ιχνη της μαρτυριαρας Γαιας!!
Απορριπτοντας Ο,ΤΙ ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΡΕΒΛΕΨΑΝ,δηλωνοντας,χωρις να ειναι, ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ!!
Η Ελλας( επιτελους αυτο ειναι το ονομα της),εδωσε τα παντα για τον ανθρωπο και ακομα περισσοτερα,που καποιοι φροντισαν να τα εξαφανισουν!(4% των συγραμματων ειναι στην γυρα,το υπολοιπο 96%?)
Απελπισμενοι προσπαθησαν να αφησουν μονο ο,τι βολευε για να το παραποιησουν!!
Αποτελεσμα?Ακομα και αυτο τους νικησε!!
Γιατι?
Μα γιατι πισω απο αυτα βρισκεται ενας λαος,που ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ,γιατι παρ οτι καποιοι προσπαθησαν να τον κανουν να ξεχασει,δεν λογαριασαν την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΗ,που αποτυπωνεται σε εναν τεραστιο ογκο λαικης σοφιας!!(ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ)
Ακομα και την λεξη ΜΥΘΟΣ προσπαθησαν να αλλοιωσουν εννοιολογικα και να την πουν παραμυθι,αλλα και εκει τους εκδικειται η απεραντη Ελληνικη γλωσσα!!ΠΑΡΑ- ΜΥΘΙ!!ΠΑΡΑ- ΜΥΘΟΝ!!Παραμυθι!!
Ανηκουμε λοιπον σε ολους,γιατι ΟΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!
Μα δεν ανηκουμε και σε κανεναν,γιατι η πηγη του πνευματος και της δημιουργιας,ειναι ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ και δεν δικαιουται κανεις να το διεκδικει σαν ιδιοκτητης του!!
Αντιθετως,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,γιατι ακομα και αυτοι που σκεφτονται,η λογιζουν πώς να τα διαστρεβλωσουν,εμαθαν να λογιζονται και να μιλουν απο εμας!!
Αυτο δεν σημαινει οτι τρελλαινομαστε για την ιδιοκτησια του πλανητη,που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ,αρα ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!
Ομως ολοι πρεπει να αναγνωρισουν οτι χωρις αυτον τον λαο που χιλιαδες χρονια πριν απο αυτους,ΣΚΕΠΤΟΤΑΝ,ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ,ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΓΝΩΣΕΙΣ,δεν θα ειχαν την δυνατοτητα να υπαρχουν καν!!
Οποιος επιτιθεται στην Θεια Σοφια,στον πομπο αναζητησης μεταδοσης της,απλα επιτιθενται στο Θειον!!
ΑΠΟΔΕΙΞΗ?
Μα χιλιαδες χρονια τωρα προσπαθησαν να μας κλεισουν το στομα!!
Εφτασαν στο σημειο επι πολλους αιωνες να μας εχουν το στομα κλειστο και να μας καταστρεφουν,υποχρεωνοντας μας ,μεχρι και σημερα ακομα,να ανεχομαστε ξενοφερτους ηγεμονες!!
Προσπαθησαν να μας κλεισουν το στομα για να μην υπαρχει αντιθετη αποψη στα θλιβερα μισανθρωπα βρωμερα σχεδια τους!!
Θελησαν να μας αφανισουν με χιλιους τροπους,επεμβαινοντας στην παιδεια μας και διδασκοντας μας τις δικες τους ηλιθιοτητες και βρωμιες!!Γιατι ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ!!
Αποτελεσμα?Οταν ηρθε η ωρα να μας αφανίσουν,διεκδικωντας τον τοπο μας,με την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑ,(δημοψηφισμα),για πρωτη φορα μετα απο χιλιαδες χρονια,εισεπραξαν τον ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ!!
Ενα περηφανο ΟΧΙ,που αποτελεσε την αρχη του τελους τους,ακριβως την στιγμη που ΝΟΜΙΣΑΝ οτι ειχαν επικρατησει παγκοσμιως!!
Ηταν η στιγμη των ΥΓΕΙΩΝ δυναμεων του πλανητη,των ΑΜΟΛΥΝΤΩΝ απο την παγκοσμιοποιητικη ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ τους,να αντεπιτεθουν!!
Ηταν η στιγμη,που με μια απλη λεξη,ΔΙΑΛΛΥΣΑΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ,ΛΙΓΔΕΡΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!
Αποδειξη?Μα ακολουθησαν φυσιολογικα και το BREXIT,και η εκλογη του Τραμπ,αλλα και το ντομινο εκλογης,αντιτρομοκρατων ηγετων στα βαλκανια,αλλα επονται και στην υπολοιπη Ευρωπη!!
Ειναι τοσο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ,ομως,που εκτοτε χυνουν απειρους τονους δηλητηριο εναντιον μας φτανοντας στον παραλογισμο πλεον να προσπαθουν να μας γεννοκτονησουν,εντελως φανερα!!
Ο δε στρατευμενος Τυπος τους?
Μα <<βλεπει>> ολα τα αλλα κακα που τους συμβαινουν εκτος απο την αρχη της καταστροφης τους,δηλαδη το Ελληνικο Δημοψηφισμα,που σαλπισε το τελος τους!!
ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ,μα…ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!!
Αν θελουν να επιβιωσουν,οφειλουν να αποδεχτουν την Ελλαδα ως ΗΓΕΤΙΔΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ στον πλανητη που θελησαν να κατακτησουν ηλιθιωδως χωρις ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,απεναντι σε μια ανθρωποτητα που ειχε μαθει να ΣΚΕΥΤΕΤΑΙ,να ΑΝΤΙΔΡΑ,να ΜΑΧΕΤΑΙ,για ολα οσα ΙΔΕΩΔΗ την ειχε ποτισει η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ η ΕΛΛΑΣ!!
ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!
Ειμαστε απλα,ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ!!
Αυτο ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ!!
Ανεβειτε στο αρμα αδελφια,ηρθε η ωρα να ξημερωσει!
Εμεις θα το κανουμε!
Γιατι ο ΗΛΙΟΣ του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ανηκει σε ΟΛΟΥΣ,αλλα ολοι τρεφονται απο αυτον!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Ιωαννα Βαφειαδου
triklopodia.gr
http://www.diadrastika.com/2016/11/hellas-den-aniki-anatoli-oute-dysi-autes-anikoun-stin-ellada.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters