Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Μόλις πριν 10 χρόνια η Τράπεζα της Ελλάδος αναγνώριζε την ύπαρξη μετοχών της Τράπεζας Ανατολής!

Μόλις πριν 10 χρόνια η Τράπεζα της Ελλάδος αναγνώριζε την ύπαρξη μετοχών της Τράπεζας Ανατολής! Δείτε το έγγραφο που εγγείρει νέα ερωτήματα 
Μια νέα ενδιαφέρουσα πτυχή της υπόθεσης με τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής, φέρνει στη δημοσιότητα η zougla.gr αποκαλύπτοντας έγγραφο της Τραπέζης της Ελλάδος με το οποίο ενημερώνει συναλλασόμενο για το χαρτοφυλάκιό του. Και ώ του θαύματος, κάνει λόγο για 320 μετοχές της Τράπεζας Ανατολής. Πότε όλα αυτά; Το 2000!!!
Το σχετικό ρεπορτάζ της zougla.gr αναφέρει:

"Το έτος 2000 και πιο συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου, η Τράπεζα της Ελλάδος κατόπιν σχετικού αιτήματος ενημερώνει γνωστό εκπαιδευτικό θεσμό, ο οποίος εδρεύει στην Περιφέρεια, για το περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου που διαθέτει. Το όνομα του θεσμού δεν αναφέρεται σε αυτό το κείμενο διότι απλώς δεν υφίσταται προς το παρόν κανέναν λόγος να αποκαλυφθεί.

Άλλωστε το ζήτημα δεν επικεντρώνεται στο όνομα του θεσμού αλλά στην απάντηση του τραπεζικού ιδρύματος.
Όπως καταδεικνύεται από το έγγραφο το οποίο αποκαλύπτει η zougla.gr, στο χαρτοφυλάκιο αυτό συμπεριλαμβάνονται χρεόγραφα της «Εθνικής Τράπεζας» τα οποία και αναφέρονται.
Η τελευταία αναφορά στον κατάλογο αυτόν αφορά χρεόγραφα της Τράπεζας της Ανατολής. Είναι αξιοπερίεργο ωστόσο πώς εν έτι 2000, δηλαδή 68 χρόνια μετά την απορρόφηση της συγκεκριμένης τράπεζας από την «Εθνική», το τραπεζικό αυτό ίδρυμα αποδέχεται και αναφέρει την ύπαρξη χρεογράφων της Τράπεζας της Ανατολής.

Είναι αξιοπερίεργο διότι η ίδια η «Εθνική» με επίσημη ανακοίνωσή της προ ημερών, ισχυρίζεται πώς η αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής έχει εκμηδενιστεί για μία σειρά από λόγους οι οποίοι και αναφέρονται στην επίσημη αυτή ανακοίνωση. Ο αφελέστερος λοιπόν των παρατηρητών διερωτάται το γιατί, πολύ πρόσφατα, το έτος 2000, η ίδια ακριβώς τράπεζα, συμπεριλαμβάνει στην ενημέρωση της προς πελάτη της τις μετοχές αυτές οι οποίες (κατά την «Εθνική» πάντα) δεν έχουν την παραμικρή αξία.

Το δεύτερο συμπέρασμα που εξάγεται από το έγγραφο αυτό είναι πώς αν και έχουν περάσει πολλές δεκαετίες από το 1936, οπότε και κατά την «Εθνική» ολοκληρώθηκε η ειδική εκκαθάριση της συγχώνευσης της Τράπεζας της Ανατολής, και παρά τις επανειλημμένες τοποθετήσεις τραπεζικών υπαλλήλων του τραπεζικού αυτού ιδρύματος έναντι πελατών ότι αυτές οι μετοχές έχουν ακυρωθεί (;) τότε πώς είναι δυνατόν στην ως άνω αναφορά να καταγράφονται 320 μετοχές;

Προφανώς η «Εθνική Τράπεζα» οφείλει και σε αυτήν την περίπτωση μία απάντηση και μάλιστα αξιόπιστη. Άλλωστε ακόμη αναμένεται η δημοσιοποίηση εκ μέρους του τραπεζικού ιδρύματος το έγγραφο εκείνο ή το σχετικό ΦΕΚ δια του οποίου θα επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός της τραπέζης ότι η ειδική εκκαθάριση της απορρόφησης της Τράπεζας της Ανατολής ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 1936.


http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/90328

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters