Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ ΦΕΚ 179 Β/26-1-2017 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…

Alexis Kompos ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ ΦΕΚ 179 Β/26-1-2017
ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2017…….. ( άρωμα εκλογών… )

Αλφειός:  Οι νέες εισφορές για επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους για το 2017 


-> Άμεσο διπλασιασμό των εισφορών των αγροτών–ασφαλισμένων του ΟΓΑ, από 7% που ίσχυε μέχρι πρότινος στο 14% το 2017, με ταυτόχρονο προσδιορισμό του τριπλασιασμού τους, ώστε να ανέλθουν το 2022 στο ανώτερο επίπεδο του 20% του ετήσιου εισοδήματος, περιλαμβάνει εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας.


-> Οι εισφορές που θα καταβάλλουν από 1/1/2017 οι ασφαλισμένοι του ΕΤΑΑ (γιατροί, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί) θα προκύπτουν από το 20% του ετήσιου εισοδήματός τους.


-> Σύμφωνα με την παρ. 11 του άρθρου 39, από 1/1/2017 οι δικηγόροι καταβάλλουν υπέρ του ΕΦΚΑ εισφορά ύψους 20% επί της ελάχιστης αμοιβής ανά δικηγορική πράξη ή παράσταση για την οποία προβλέπεται η έκδοση γραμματίου προείσπραξης. Τα ποσά που έχουν καταβληθεί σύμφωνα με τα ανωτέρω αφαιρούνται από την εισφορά που οφείλει να καταβάλλει ο δικηγόρος, και για το λόγο αυτό ο οικείος δικηγορικός σύλλογος αποστέλλει στον ΕΦΚΑ σχετική συγκεντρωτική κατάσταση ανά δικηγόρο.
 

…………………………………………………

[… συνταξιούχος του ΙΚΑ που παίρνει 1.050 ευρώ κύρια και 218,98 ευρώ επικουρική, θα έχει με την ενοποίηση μια σύνταξη των 1.268,98 ευρώ. Η συγχώνευση των δύο συντάξεων σε μία θα έχει «ντε φάκτο» μείωση κατ’ ελάχιστον 7% με ανώτατο το 10%. Με 7% μείωση η νέα καταβαλλόμενη σύνταξη θα είναι 1.180,15 ευρώ, ενώ αν πέσει ψαλίδι 10% τότε θα πάει στα 1.142,08 ευρώ.
Δεύτερος γύρος μειώσεων … η νέα σύνταξη θα υποστεί κι άλλη μείωση με στόχο να κλείσει ο λογαριασμός του 1 δισ. ευρώ για το 2016 με το νέο νόμο που θα πρέπει να νομοθετήσει η κυβέρνηση εντός του Νοεμβρίου.

Ο νόμος αυτός θα έχει είτε μια νέα κλίμακα περικοπών που θα πιάνει και τις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ είτε θα εισάγει τον επανυπολογισμό της σύνταξης, ώστε το ποσοστό αναπλήρωσης να μην ξεπερνά το 70% του μισθού που είχαν οι συνταξιούχοι πριν αποχωρήσουν από την εργασία.
Η νέα μείωση θα είναι σε πολλές περιπτώσεις άνω του 10% καθώς σήμερα το ποσοστό αναπλήρωσης από κύρια και επικουρική σύνταξη, ακόμη και μετά τις περικοπές των μνημονίων, φτάνει στο 80%… ]
……………………………………..
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΤΑΜΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ 1
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΤΑΜΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΗ 2

http://alfeiospotamos.gr/?p=26899

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters