Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

«ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ……;»!!! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ.. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ



Το τελευταίο διάστημα παρατηρούσαμε να σχηματίζονται ανθρώπινες ουρές από ΛΑΘΡΟμετανάστες, έξω από τις τράπεζες της Μυτιλήνης στα ΑΤΜ.

 Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες έχοντας ανά χείρας τραπεζικές κάρτες έκαναν αναλήψεις μετρητών.

Δεν γνωρίζαμε ποιος φορέας ήταν αυτός, ο οποίος πίστωνε τους σχετικούς λογαριασμούς, για να κάνουν τις αναλήψεις οι ΛΑΘΡΟμετανάστες.

Στην απορία μας αυτή, ήρθε να προστεθεί και η ανακοίνωση από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλα, ότι πολύ σύντομα θα σταματήσουν τα σισίτια στα HotSpot που φιλοξενούνται μετανάστες στοςυ οποίους θα δίνεται μηνιαίο επίδομα 400 ευρώ !!!


lesvosnews.gr

Μουζάλας: Από τον Μάρτιο μετρητά στους πρόσφυγες αντί συσσιτίου
 
 
Από τον ερχόμενο Μάρτιο θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα για προσφορά χρημάτων στους πρόσφυγες, αντί για συσσίτιο, δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.
 
Το βοήθημα αφορά όλον τον προσφυγικό πληθυσμό που βρίσκεται στην ηπειρωτική Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα εξαιρούνται όσοι στεγάζονται στα νησιά, όπως διευκρίνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μουζάλας.

Σε ό,τι αφορά το ύψος του βοηθήματος, είπε πως το ποσό για μία οικογένεια προσφύγων θα είναι ένα ευρώ λιγότερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που αναλογεί σε μία ελληνική οικογένεια και αυτό για συμβολικούς λόγους.
Τόνισε ότι μετά τη συμφωνία με την ΕΕ, πρόσφυγες και μετανάστες καταγράφονται σε βάση δεδομένων και αυτή τη στιγμή προσεγγίζουν τους 50.000.

Επέμεινε ότι εάν απομακρυνθούν οι πρόσφυγες από τα νησιά θα καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία. Στόχος μας είναι, πρόσθεσε, να τους μοιράσουμε σε περισσότερα κέντρα τα όποια βρίσκονται υπό κατασκευή.

Προειδοποίησε πως εάν καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία, προφανώς η χώρα θα αντιμετωπίσει μία πολύ δύσκολη κατάσταση.
Αναγνώρισε ότι έχει καθυστερήσει η δέσμευση για την απομάκρυνση από το Ελληνικό για τεχνικούς λόγους που αφορούν κυρίως στην κατασκευή εγκαταστάσεων και όπως είπε, δεν θα αναλάβει εκ νέου δέσμευση για το χρόνο, καθώς δεν υλοποιήθηκαν μέχρι τώρα όσες είχε αναλάβει.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
http://www.newsit.gr/ellada/Moyzalas-Apo-ton-Martio-metrita-stoys-prosfyges-anti-syssitioy/689206
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters