Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ / ΙΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ

Μαιρη Ε.Γ
ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!
ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
(ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΔΩ...)
ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ''ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟΝ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ''!!!!!!!
-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ!!!!!!
-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 360 ΕΥΡΩ ΕΝΩ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 650!!!!!!!!!!!!!!

-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΑΦΓΑΝΟ-ΙΝΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!!!!!!!!

-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΝΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!

-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ 50 ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 43% ΑΠΟ ΤΟ 20ΑΡΙΚΟ!!!!!!!

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ!!!!!!!!!

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!
 
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ!!!!!!!!
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ!!!!!!!
 
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΚΡΟΦΑ.... ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(ΓΕΝΟΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ) ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
ΖΩΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters