Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΟΝΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΜΕΙΣ !

Γιάννης Καλογερόπουλος

Ο Αλέξανδρος Λυγγίτσος είναι Καθηγητής Εφαρμ. Λογιστικής ΤΕΙ Πελοποννήσου
ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ !!
.....Και κάπως έτσι, μέσα σε αυτό το κλίμα, εμφανίστηκε και ο απιθανικομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας. Στην αρχή εμφανίστηκε ως κληρονόμος των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής.
Το 2011, ο Σώρρας << έπεισε >> ( ΕΠΕΙΣΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ 678 ΔΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ Η ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ ) τον γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ότι το σύνολο των μετοχών μίας .... << κλειστής εδώ και 70 χρόνια τράπεζας,>> ... ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘAΡΙΣΗΣ ΡΕ ΛΟΓΙΣΤΗ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ??? )
της Τράπεζας της Ανατολής αξίζουν 30 τρισ. ευρώ (δηλαδή πάνω από το άθροισμα των ΑΕΠ των ΗΠΑ και ΕΕ), δηλαδή η μία μετοχή αξίζει περίπου 670 δισ. ευρώ και ότι προτίθεται ως κληρονόμος μετοχών της Τράπεζας να σβήσει μονοκοντυλιά το χρέος της χώρας.
Όταν διαπιστώθηκε ότι μπορούσε κανείς να βρει μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής των 125 χρυσών φράγκων αντί πινακίου φακής στο eBay, η ιστορία άλλαξε. ( ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕ Η ΒΟΥΛΗ κατά τον καθηγητή οικονομικών Λυγγίτσο )
Τώρα υπήρχαν ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου λήξεως 2014 ύψους 2,8 τρισ. δολαρίων, τα οποία τα χρωστούσε το Αμερικανικό δημόσιο στον Σώρρα επειδή του πούλησε τεχνολογία του θεού Απόλλωνα σύμφωνα με τον συνεργάτη του καθηγητή Λαμπράκη.
( ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ 67650/13 ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΡΙΖΕΡΒ !!
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 3 ΤΡΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ? ΠΟΙΟYΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ?? )
Από αυτά, τα 600 δισ. τα δωρίζει στον ελληνικό λαό για να πληρώσει τα δάνειά του και να κάνει τις δουλειές του.
Τι και αν ο Bill Gates που θεωρείται ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου έχει περιουσία περίπου 84 δισ. δολαρίων;
Ο Αρτέμης από την Πάτρα διαθέτει 33 φορές περισσότερα. Τι κι αν του επισημάνθηκε ότι το ομόλογο έχει λήξει από το 2014; "Τα ομόλογα δεν είναι γιαούρτια για να λήξουν" απεφάνθη πρόσφατα.
( ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ?? ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΟΤΙ ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ Η ΤΟΚΟΦΟΡΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥΣ ???

ΡΕ ΠΟΣΟ ΖΩΟΟΟΟ ΕΙΣΑΙ ??? 

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ??? ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΞΟΦΛΕΙΣ ??
ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕ ΖΩΟΟΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΛΗΞΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ???

ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΖΩΟΟΟΟΟ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ???? 

Και αμέσως μετά έκανε την ιστορία του ακόμα καλύτερη: "υπάρχουν 115 τρισ. δολάρια στις τράπεζές μας κληρονομικός πλούτος από καταθέσεις των προγόνων μας".
Δηλαδή στα θησαυροφυλάκια των φαλιρισμένων τραπεζών μας που προ ολίγων μηνών τις ανακεφαλαιοποιήσαμε σε τιμές εξευτελιστικές ολίγων λεπτών του ευρώ, βρίσκονται χρήματα περισσότερα και από το παγκόσμιο ΑΕΠ, όλα όσα δηλαδή παράγουν παγκοσμίως 7,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι μέσα σε ένα χρόνο (περίπου 75 τρισ. δολάρια). Τόσο καλά!

( ΡΕ ΠΟΣΟ ΖΩΟΟΟΟ ΕΙΣΑΙ ???
ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ??? ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΞΟΦΛΕΙΣ ??
ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 2,300.000.000.000 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΡΕ ΖΩΟΟΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ???

ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΖΩΟΟΟΟΟ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ???? )


ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ : ή ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ... ή ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ - 
ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_28.html

                           
  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
http://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_89.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters