Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Γαλαξιακή Φωτεινή Ομάδα εισήλθε στο Ηλιακό μας Σύστημα


Σύμπαν και ΓαλαξίαςΠανίσχυρη Γαλαξιακή Φωτεινή Ομάδα εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα, για να βοηθήσει στην εκκαθάριση της «Χίμαιρας»..

Η «ΧΙΜΑΙΡΑ» ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΥΛΗ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ CABAL ΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ KUIPER

Η πίεση του Φωτός κατά το 2017 στην επιφάνεια του πλανήτη θα είναι πολύ πιο αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς η ακτινοβόληση μη φυσικών σωματιδίων Φωτός από το κέντρο του γαλαξία έχει αυξηθεί σημαντικά. Κατά τις τελευταίες μέρες του 2016 υπήρχαν πολλά σημάδια στον ουρανό με τη μορφή πολικών στρατοσφαιρικών νεφών και άλλων ασυνήθιστων μετεωρολογικών φαινομένων:


– Μερικοί άνθρωποι ερμηνεύουν την αυξημένη ακτινοβόληση του γαλαξιακού Φωτός ως σημάδι ενός πιθανού γαλαξιακού υπερκύματος.
Μία ομάδα της «Χίμαιρας» κατόρθωσε να διεισδύσει πρόσφατα στις Δυνάμεις του Φωτός στην περιοχή του ηλιακού μας συστήματος και έκλεψε μια Πύλη τηλεμεταφοράς, την οποία χρησιμοποίησε για να διακτινίσει αιχμαλωτισμένα μέλη της Cabal σε μια βάση στην Ζώνη αστεροειδών Kuiper. Το θέμα αυτό έχει ήδη έχει επιλυθεί από τις Δυνάμεις του Φωτός.

Η εξωτερική μεμβράνη ταχυονικού φράγματος είναι σε κάποιο βαθμό διαπερατή από την ανωμαλία πλάσματος και κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις την διαπερνούν αρνητικές οντότητες προς δύο κατευθύνσεις, προς τα μέσα και προς τα έξω του ηλιακού συστήματος. Η μεμβράνη αυτή εξακολουθεί να επηρεάζεται από την ανωμαλία πλάσματος και ειδικά στην περιοχή που βλέπει προς την μεριά του Ωρίωνα και οφείλεται στους γαλαξιακούς πολέμους που έγιναν εκεί κατά τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια. Έχει σχεδόν επουλωθεί εντελώς, αλλά απομένει ένα μικρό ποσοστό που αλληλεπιδρά με την οντότητα Yaldabaoth. Η υψηλότερη συγκέντρωση ανωμαλίας παρατηρείται στην περιοχή του αστρικού συστήματος Rigel και στην περιοχή ενός σκοτεινού νέφους που ονομάζεται Taurus Molecular Cloud, στον αστερισμό του Ταύρου.

https://en.wikipedia.org/wiki/Orion_Arm
https://en.wikipedia.org/wiki/Taurus_Molecular_Cloud_1

Ως απάντηση σε όλα αυτά, μια ισχυρότατη Γαλαξιακή Φωτεινή Ομάδα εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα, για να βοηθήσει στην τελική εκκαθάριση της «Χίμαιρας». Η ταυτότητα της Ομάδας αυτής δεν είναι ορθό να αποκαλυφθεί ακόμα.
Επίσης, οι δυνάμεις της Αντίστασης και όλες οι αποσχισθείσες ομάδες που είναι σύμμαχοι με την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία, έχουν αναπτύξει έντονη δραστηριότητα μέσα στο ηλιακό σύστημα και πιο πέρα, σε ένα επίπεδο που δεν υπήρξε ποτέ πριν.

Όλες οι αποσχισθείσες ομάδες (του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος και της Κοίλης Γης) που δεν βρίσκονται ακόμη σε συμμαχία με τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία, εξακολουθούν να υποφέρουν από την διείσδυση της «Χίμαιρας» σ’ αυτές.
Η διείσδυση αυτή είναι πιο ισχυρή στην επιφάνεια του πλανήτη και πολλές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με το σχέδιο. Όλες οι θετικές ομάδες στον πλανήτη υποφέρουν από την «Χίμαιρα» και τους υποτακτικούς της. Πολλά γεωπολιτικά γεγονότα το επιβεβαιώνουν αυτό.

Ο πραγματικός λόγος που η Daesh ανακατέλαβε την Παλμύρα ήταν η πολύ υψηλή διείσδυση της «Χιμαιρας» στη ρωσική στρατιωτική διοίκηση. Είναι ντροπή, αλλά οι Ρώσοι αναλυτές έδωσαν τη δική τους εξήγηση για το συμβάν αυτό.
Ξέχασαν ότι η απλή διανυσματική ανάλυση των φωτογραφιών από τους ισχυρότατους ρωσικούς κατασκοπευτικούς δορυφόρους, εύκολα θα ανακάλυπτε μια ομάδα σύγκλισης σε ένα και μοναδικό σημείο.

Η Cabal θέλει να διεισδύσει και σε άλλες χώρες των BRICS ενώ βρίσκεται πίσω από τον πόλεμο των μετρητών στην Ινδία:
https://www.sott.net/article/338647-A-well-kept-open-secret-Washington-is-behind-Indias-brutal-experiment-of-abolishing-most-cash
Το πιο επικίνδυνο απ’ όλα είναι η στρατηγική του Κίσιντζερ στην πλευρά Ρωσίας – Κίνας μέσω του Τραμπ, ο οποίος προσπαθεί να διασπάσει την Ανατολική Συμμαχία:
Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι ο Τραμπ είναι μια μαριονέτα και ότι η πολιτική του ενορχηστρώνεται από αόρατους εκπαιδευτές στα παρασκήνια:
Από θετικής πλευράς, οι Κινέζοι έχουν ανακοινώσει ότι κατάφεραν να βάλουν το διάσημο πρωτότυπο EmDrive τους για δοκιμή στον διαστημικό τους σταθμό:
http://www.ibtimes.co.uk/emdrive-chinese-space-agency-put-controversial-tech-onto-satellites-soon-possible-1596328

Η σταδιακή Αποκάλυψη συνεχίζεται και η εκμετάλλευση των αστεροειδών καθίσταται θέμα στα κύρια μέσα ενημέρωσης:
http://seekingalpha.com/article/4034859-miners-may-go-galactic-asteroid-mining

Και μια ιστοσελίδα εκτιμά την οικονομική αξία ορισμένων αστεροειδών.
http://www.asterank.com/

Νίκη του Φωτός!
Αναρτήθηκε από τον Cobra χθες Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Πηγή: 2012portal
Nicos Kastanias

http://www.diadrastika.com/2017/01/galaxiaki-fotini-omada-isilthe-iliako-systima.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters