Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Δανειακές «τρύπες» εννέα δισεκατομμυρίων και άλλες κρυφές λεηλασίες!!!



Με βάση την έκθεση της 16ης Νοεμβρίου 2016 του ελεγκτικού συνεδρίου επί του απολογισμού, του ισολογισμού και των λοιπών χρηματοοικονομικών καταστάσεων της κεντρικής διοικήσεως του κράτους για το Οικ. Ετος 2015 (συγκεκριμένα στην σελίδα 75 της Εκθέσεως) μας δηλώνουν ότι εδώ και χρόνια δεν βρίσκουν τα παραστατικά για να δικαιολογήσουν «τρύπα» για κάτι λιγότερο από 9 Δις ΕΥΡΩ και ακόμα κανείς δεν έχει πάει φυλακή…!


Το κράτος που ζητάει από τους πολίτες δεκάδες δισεκατομμύρια φόρων, την ίδια ώρα βάζει κάτω από το χαλί χρέη και κλεμμένα - προφανώς λεφτά - για τα οποία δεν βρίσκει παραστατικά για να τα δικαιολογήσει.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και εδώ οφείλουν να απαντήσουν τόσο το υπουργείο Οικονομικών, όσο και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πού πήγαν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια;

Διαβάζοντας προσεκτικά την Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το Οικονομικό έτος 2015 πέφτουμε επάνω στην ακόλουθη συγκλονιστική αποκάλυψη:





Τι λέει επί της ουσίας το έγγραφο;

Ότι το Δημόσιο δεν μπορεί να βρει τα παραστατικά για προκαταβολές εξοπλιστικών προγραμμάτων από τα έτη 2002, 2003 και 2004! Την περίοδο δηλαδή που γινόταν το μεγάλο φαγοπότι με τις... χρυσές μίζες επί ΠΑΣΟΚ!








Για όλα αυτά δεν έχει οδηγηθεί κανένας στη Δικαιοσύνη. Ποτέ!

Δεν βρήκαν αυτά τα 9 δισεκατομμύρια και επέλεξαν να τα κρύβουν με λογιστικές αλχημείες.








Ας γίνουμε όμως συγκεκριμένοι:

Μιλάμε για ποσό € 8.802.146.047,45 που προέρχεται από τον λογαριασμό 404.0002 «Τακτοποιητέες εισπράξεις-Δανειακά Έσοδα», ο οποίος κινείτο εκτός προϋπολογισμού, πιστωνόταν αποκλειστικά από δανειακά έσοδα, τα οποία είχαν μεταφερθεί, βάσει της 2/63082/6.9.2011 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, από τους ΚΑΕ 5112, 9112 και 9191 και χρησιμοποιούνταν για την ισοσκέλιση του απολογισμού, καθώς και για την πληρωμή των εγγυήσεων που κατέπιπταν.

Τα σαΐνια λοιπόν του υπουργείου Οικονομικών, προφανώς με την ανοχή και την σύμφωνη γνώμη όλων των υπουργών Οικονομικών και Άμυνας μετέφεραν από έτος σε έτος αυτό το λογαριασμό με την τρύπα των 9 δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά την ίδια ώρα έκοβαν συντάξεις και μισθούς επειδή οι προϋπολογισμοί έπεφταν έξω για 350 εκατομμύρια!!!

Επισημαίνεται ότι από το 2010 µέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια τακτοποίησης, µε αντίστοιχα παραστατικά, του ανωτέρω ποσού, το οποίο μεταφέρεται από χρήση σε χρήση, παρά τις σχετικές επισημάνσεις στις Διαδηλώσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου έτους 2010 (σελ. 13) και 2011 (σελ. 70-71) και 2014 (σελ. 37-38) όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση!








Ολόκληρη την έκθεση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.


Αυτά πληρώνουμε κύριοι και κυρίες! Τα κλεμμένα τους, που ξεπερνούν κάθε όριο τρέλας!

http://www.logiosermis.net/2017/01/blog-post_19.html#.WIES3Lmwtf4

 Κρυφό δανεισμό της Ελλάδας 675 δις ευρώ το 2015 καταγγέλλει το ελεγκτικό συνέδριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters