Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Η Κίνα προειδοποιεί τον Σόρος: «Μείνε μακριά από το γουάν αλλιώς…»

Η Κίνα προειδοποιεί τον Σόρος: «Μείνε μακριά από το γουάν αλλιώς…»
Η Κίνα προειδοποίησε επίσημα σήμερα τον διεθνή κερδοσκόπο και χρηματοδότη ΜΚΟ που προωθούν την λαθρομετανάστευση George Soros να απέχει από κάθε προσπάθεια χειραγώγησης του κινεζικού νομίσματος, αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες.

Σύμφωνα με άρθρο της China’s People’s Daily η οποία απηχεί τις θέσεις του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος και με τίτλο «Κήρυξη πολέμου στο κινεζικό νόμισμα; Χα Χα», αναφέρει:«Ο πόλεμος του Σόρος στο κινεζικό γουάν και στο δολάριο του Χόνγκ Κόνγκ δεν πρόκειται να πετύχει και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».


Η προειδοποίηση έρχεται σε μια περίοδο όπου το κινεζικό νόμισμα έχει χάσει το 5,7% της αξίας του από τον περασμένο Αύγουστο, όταν η κεντρική τράπεζα της Κίνας προχώρησε στην πρώτη του υποτίμηση.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV ο Soros αν και δεν αναφέρθηκε ειδικά στο γουάν ή το δολάριο του Χόνγκ Κόνγκ εντούτοις είπε πως η Κίνα είναι μια από τις «ρίζες του προβλήματος» του απαισιόδοξου επενδυτικού κλίματος που υπάρχει στην οικονομία και πως σίγουρα η χώρα θα αναγκαστεί να συγκρουστεί με την οικονομική πραγματικότητα σε μια ανώμαλη προσγείωση.

«Η Κίνα άργησε για πολύ καιρό να ανταποκριθεί στην αλλαγή του παγκόσμιου αναπτυξιακού μοντέλου και πρέπει να προσαρμοστούν από το επενδυτικό και εξαγωγικό μοντέλο στην εσωτερική τους ανάπτυξη. Οπότε μια σκληρή προσγείωση είναι πρακτικά αναπόφευκτη», είπε πιο συγκεκριμένα ο Soros.


http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/01/kina-proidopii-soros-mine-makria-gouan-allios.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters