Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Θέλω να δεχτώ ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας και μάλιστα διεθνώς, καταζητούμενος , και περιμένω με υπομονή να δω που έγκειται η απάτη

Marina Latsi Aristea Xrysikopoulou
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΛΑΤΣΗ

Παρακολουθώ δέκα πέντε και πλέον μέρες, το θέατρο του παραλόγου, που παίζεται εις βάρος του πολίτη, από τα κανάλια της επικράτειας ,που είναι ίδια που συναυτούργησαν και συνεπικούρησαν ,επί χρήμασι, η εκ της θέσεως τους, στην παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος, από της προδοτικές κυβερνήσεις της.

Όσο και να θέλει πιστέψει ο μειωμένης νοημοσύνης θεατής, γιατί σε αυτόν απευθύνονται ότι η συντονισμένη, δήθεν «αλήθεια του βόρβορου» είναι το αποτέλεσμα της έρευνας που έκαναν, προσκρούει στο αναπόδεικτο της αλήθειας. 

Θέλω λοιπόν να δεχτώ ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας και μάλιστα διεθνώς, καταζητούμενος , και περιμένω με υπομονή να δω που έγκειται η απάτη. Μέχρι σήμερα λοιπόν δεν μου έδειξαν, και βεβαίως δεν μου απέδειξαν την πράξη του αυτή, που τον ορίζει ως απατεώνα. Αντ’ αυτού με βομβαρδίζουν με όρκους πολεμιστή, με επικλήσεις στον πρόγονο Δία κλπ. Διερωτώμαι λοιπόν: 

Είναι απάτη, ή θεμελιωμένο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να επικαλείται, συμπαντικές δυνάμεις ? 

Αν ο Σώρρας , κατά την άποψη πάντα των ΜΜΕ είναι απατεώνας, δηλώνοντας την προτίμηση του στον Δία, τίθεται ευλόγως το ερώτημα, πόσο ποιό απατεώνες μπορεί να είναι ο Αρχιεπίσκοπος και οι εκπρόσωποι του,(ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε) που δηλώνουν προτίμηση στον βοσκό Αβραάμ τον ξυλουργό Ιησού , τον αιμοβόρο Γιαχβέ κλπ. 

Και εδώ συμβαίνει το εξής τραγελαφικό 
Ο μεν Σώρρας είναι απατεώνας και οι υποστηρικτές ηλίθιοι οι δεύτεροι, 
Ο δε Αρχιεπίσκοπος αμειβόμενος από κρατικά κονδύλια, άγιος πατέρας, και οι υποστηρικτές του ευυπόληπτοι πολίτες!!
Ισχυρίζονται οι ανωτέρω συνεπίκουροι- συναυτουργοί, της άλωσης της πατρίδος μου, ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας, επειδή κατέθεσε υπέρ της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας ποσό 600 δις και ότι αυτά είναι ανύπαρκτα, κλεμμένα ή πλαστά. 

Ερωτώ λοιπόν. 
Ακούστηκε δια μέσου της οχλαγωγίας των ΜΜΕ η φωνή της δικαιοσύνης ή του κράτους, η της εκκλησίας, (η οποία αφορίζει τον Σώρρα ως αιρετικό), μέχρι σήμερα το οτιδήποτε για την ανυπαρξία ,την πλαστότητα, την υπεξαίρεση του ανωτέρω ποσού των 600 δις;
Απαντώ λοιπόν ΌΧΙ και παραθέσατε μου τον αντίθετο. 
Ακούστηκε μήπως κάποιος δικηγορικός σύλλογος να αντικρούει αυτές τις μέρες της λάσπης των καναλιών;
Απαντώ λοιπόν και πάλι ΟΧΙ. 
Ερωτούμαι και πρέπει και σεις να διερωτηθείτε

Τι γίνεται με την συνθήκη Bretton Woods την οποία έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο τέως υπουργός οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, κατά την οποία όλα τα κράτη πρόσφεραν ένα ποσό προκειμένου να μην υπάρξουν γεγονότα σαν αυτά που βιώνουμε σήμερα;
Ποιοι έχουν καταχραστεί τον πλούτο μας, με τη σύμπραξη των κυβερνήσεων όλου του πλανήτη;
Γιατί το αποκρύπτουν επιμελώς τα βόρβορα ΜΜΕ, τον αποδεδειγμένο πλούτο μας? 
Ποιος φοβάται τόσο

Το παιχνίδι είναι πολύ βρώμικο και εμείς δεν έχουμε ιδέα καν από πού προέρχεται η δυσωδία..
Δυστυχώς ζούμε σε μία εποχή στην οποία τα γεγονότα παραποιούνται και πασάρονται, καθ΄υποδειξη, προκειμένου να αποκρυβεί η αλήθεια.
Συνέλληνες η συνειδητότητα είναι το υπέρτατο όπλο μας. Βρείτε το και πολεμήστε με αυτό το υπέρτατο όπλο, για την αποδουλοποίησή μας. Τώρα είναι η ώρα.
Κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες. Αυτό το όραμα είναι που δίνει κίνητρο για το ταξίδι προς την απελευθέρωση και το κουράγιο για την υπέρβαση των δυσχερών της διαδρομής.
Αθήνα 15-1-2017
Μαρίνα Λάτση
  
Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ 27 ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΩΣΤΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΝΩ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ. 
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΤΩΧΟΓΥΦΤΟΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΚΟΣ ΠΟ@@@ΣΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ. 
ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΧΟΥΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΩ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ. 
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΟ, ΑΥΤΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΘΕΜΑ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΟΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ. 
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ/ΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ  
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters