Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Το παραλήρημα του καθεστώτος των εντολοδόχων των Μ.Μ.Εξαπάτησης

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνων συνέλευσισΤο τελευταίο διάστημα διεξάγεται μια τεράστια επίθεση προς τον Οργανισμό της ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ και ιδιαίτερα προς το πρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα. Ολόκληρο το πολιτικό καθεστώς μαζί με τα ΜΜΕ, σκηνοθετούν καθημερινά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ρίχνοντας λάσπη στα μάτια των πολιτών θέλοντας να αποκρύψουν την αλήθεια. Η εγκληματική οργάνωση που έχει συσταθεί και δρά εναντίον των μελών και επιτίθεται και καταστρέφει τα γραφεία του οργανισμού δηλώνει περίτρανα τον φόβο και τον πανικό των κέντρων, που ενοχλούνται από την εμφάνιση της αλήθειας. Είναι αντιληπτό σε όλους ότι...

η απόλυτη προσέγγιση στις πληροφορίες πρέπει να συνοδεύεται από αδιάσειστες αποδείξεις, έτσι ώστε να γίνονται αποδεκτές. Τα λόγια και οι αόριστοι ισχυρισμοί που βασίζονται σε αναπόδεικτα στοιχεία, δεν έχουν καμία θέση και ισχύ, την στιγμή μάλιστα που εξυπηρετούν ξένα και εχθρικά συμφέροντα προς τον Λαό και την Πολιτεία. 
 ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΟΓΟΣ…… ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. 
1 ) 600 δις διά την αποπληρωμή του εξωτερικού Δημόσιου χρέους της Ελλάδος όπως και του ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων.
Αμετάκλητη Απόφαση Ελληνικής Δικαιοσύνης με αριθμό 67650 /13 στις 28/ 06 /13 κατατεθειμένα από τον Αρτέμη Σώρρα στο όνομα ‘’ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’’ . 
Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ασκήθηκε έφεση ούτε από τους μηνυτές αλλά ούτε και από τον Εισαγγελέα . 
2 ) ΦΕΚ 315 του 1945 Παγκόσμιο Ταμείο ανοικοδόμησης και ανασυγκρότησης, Συνθήκη ( BRETTON WOODS ) στα ιδρυτικά μέλη και η Ελλάδα με συμμετοχή 65 εκατ. Δολ. 
Κάθε χρόνο όλα τα κράτη μέλη ενημερώνονται και υπογράφουν οι αξιωματούχοι τους τον ισολογισμό της χρονιάς που πέρασε. (Αξιωματούχοι είναι ο υπ. Οικονομικών ο Πρ. της Δημοκρατίας, ο πρέσβης στον ΟΗΕ. 
Επίσης τα επικυρώνουν, πέραν των τοπικών υπευθύνων (οι 300 της Βουλής), όλα τα κράτη μέλη, η επιτροπή των 300, ο παγκόσμιος φύλακας, οι 16 δικαστές του ανωτάτου δικαστηρίου της Χάγης, οι 17 δικαστές του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου, η παγκόσμια τράπεζα , η FED , Η CIA ,η INTERPOL το Δ.Ν.Τ, το Βατικανό, και άλλοι 48 στο σύνολο διεθνείς θεσμικοί φορείς. 
Στον ισολογισμό του 2007, (που τον γνωρίζουν και οι πέτρες εκτός από τον Προθυπουργό της χώρας μου….. που δήλωσε ότι δεν το γνωρίζει) πιστοποιούνται 115,5 τρις. σε 10 τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελληνικές τράπεζες, τα οποία τοκίζονται με 4% ετησίως ( ήτοι 4,62 τρις κάθε έτος). 
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ? 
Στο εν λόγω ταμείο εγγυήθηκε με δική του περιουσία ο Αρτέμης Σώρρας, για να κατέβουν 2,3 τρις στους 325 Δήμους της Ελλάδος και της Κύπρου για ανοικοδόμηση και ανασυγκρότηση της χώρας μας διαλέγοντας οι Δήμοι μέσα από 49000 εγκεκριμένα έργα. 
Ακούσατε κάτι για αυτό ? Δεν σας το είπαν τα ΜΜΕ ….φαίνεται. 
3) Γνωρίζετε ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει δωρίσει στον Ελληνικό Λαό οκτώ μετοχές της τράπεζας Ανατολής,( ΑΘΗΝΑ 30/03/2012 -11,47 Αρ. Πρ. ΓΚΕ 1053901 ΕΞ 2012 1991) πιστοποιημένης αξίας από την Βουλή και το υπ. Οικονομικών, 678 δις ευρώ εκάστη, με επιβληθέντα φόρο δωρεάς 27 δις ευρώ τον οποίον δεν εισπράττουν και γι αυτό έχουν μηνυθεί ?

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ? ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….. ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ….. ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ. 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ . 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ , ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . 
Τα ψέματα και η παραπλάνηση από όπου και αν προέρχεται, μπορεί να πάρει τέλος σε διάστημα μιας ημέρας, αρκεί να τολμήσουν οι κυβερνώντες . 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ….. 
ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ 600 δις. 
Εάν δεν υπάρχουν τότε ο κ. Σώρρας να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη . Εάν υπάρχουν τότε όλο το πολιτικό κατεστημένο να πάει για εσχάτη προδοσία , για γενοκτονία και ότι άλλο προκύπτει από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. 
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ …. 
ΙΔΟΥ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ…. 
ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ….. 
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ή ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ …. 
ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ……..

Επιμέλεια κειμένου: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters