Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΧΟΥΛΑΧΟΥΠ, ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΧΙΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ !!!

%cf%85%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b7-%cf%83%cf%89%cf%81%cf%81%ce%b1
………


18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2899 ή κατ’ άλλους 2015 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
Πρωτόκολλο 63673/18/12/15
ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!


%cf%85%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b7-%cf%83%cf%89%cf%81%cf%81%ce%b1

Αλφειός: ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ… ΤΕΡΜΙΝΑ ΠΟΛΛΑ… ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ… ART TV: Μανούσος Ντουκάκης (Πρόεδρος ΠΕΦΕ) ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ : ΚΙ ΟΜΩΣ κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.!!! ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ.!!! ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.!!! … ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΧΟΥΛΑΧΟΥΠ, ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΧΙΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ !!! 

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΝΗΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ !!! 

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ !!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΝ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΝ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡ !!! 

Νόμος ν.3691/2008
NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3691 Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και άλλες διατάξεις.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η΄
ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
 
1.α) Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και με χρηματική ποινή από είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ έως ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ τιμωρείται ο υπαίτιος πράξεων νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

β) Ο υπαίτιος των πράξεων του προηγούμενου στοιχείου α’ τιμωρείται με κάθειρξη και με χρηματική ποινή από τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ έως ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες (1.500.000) ευρώ, αν έδρασε ως υπάλληλος υπόχρεου νομικού προσώπου ή αν το βασικό αδίκημα περιλαμβάνεται στα αδικήματα των στοιχείων γ’, δ’ και ε’ του άρθρου 3 του παρόντος, ακόμη και αν για αυτά προβλέπεται ποινή φυλάκισης.

γ) Ο υπαίτιος των πράξεων του στοιχείου α’ τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και με χρηματική ποινή από πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ έως δύο εκατομμύρια (2.000.000) ευρώ, αν ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια ή είναι υπότροπος ή έδρασε για λογαριασμό, προς όφελος ή εντός των πλαισίων εγκληματικής ή τρομοκρατικής οργάνωσης ή ομάδας.

δ) Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται ο υπάλληλος του υπόχρεου νομικού προσώπου ή όποιο άλλο υπόχρεο προς αναφορά ύποπτων συναλλαγών πρόσωπο παραλείπει από πρόθεση να αναφέρει αρμοδίως ύποπτες ή ασυνήθεις συναλλαγές ή δραστηριότητες ή παρουσιάζει ψευδή ή παραπλανητικά στοιχεία, κατά παράβαση των σχετικών νομοθετικών, διοικητικών ή κανονιστικών διατάξεων και κανόνων, εφόσον για την πράξη του δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή από άλλες διατάξεις.

ε) Η ποινική ευθύνη για το βασικό αδίκημα δεν αποκλείει την τιμωρία των υπαιτίων (αυτουργού και συμμετόχων) για τις πράξεις των στοιχείων α’, β’ και γ’ της παραγράφου αυτής, εφόσον τα στοιχεία της αντικειμενικής υπόστασης των πράξεων νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες είναι διαφορετικά από εκείνα του βασικού αδικήματος.

στ) Αν η προβλεπόμενη ποινή για βασικό αδίκημα είναι φυλάκιση, ο υπαίτιος αυτού τιμωρείται για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και με χρηματική ποινή από δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ έως πεντακόσιες χιλιάδες (500.000) ευρώ. Με την ίδια ποινή τιμωρείται ο υπαίτιος του εγκλήματος της νομιμοποίησης εσόδων, που δεν είναι συμμέτοχος στη διάπραξη του βασικού αδικήματος, εφόσον είναι συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας σε ευθεία γραμμή ή εκ πλαγίου μέχρι και του β’ βαθμού ή σύζυγος, θετός γονέας ή θετό τέκνο του υπαίτιου του βασικού αδικήματος.

ζ) Αν εχώρησε καταδίκη του υπαιτίου για βασικό αδίκημα, η τυχόν ποινή κατ’ αυτού ή τρίτου από τους αναφερόμενους στο δεύτερο εδάφιο του στοιχείου στ’ για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων που προέκυψαν από το ίδιο βασικό αδίκημα δεν μπορεί να υπερβαίνει την επιβληθείσα ποινή για την τέλεση του βασικού αδικήματος.

η) Οι διατάξεις των στοιχείων στ’ και ζ’ δεν ισχύουν στις περιστάσεις του στοιχείου γ’ και στα βασικά αδικήματα που αναφέρονται στην περίπτωση β’ του παρόντος άρθρου.

θ) Αν η προβλεπόμενη ποινή για βασικό αδίκημα είναι φυλάκιση και τα προκύψαντα έσοδα δεν υπερβαίνουν το ποσόν των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ, η ποινή για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες είναι φυλάκιση έως δύο ετών. Αν στην περίπτωση αυτή συντρέχουν στο πρόσωπο του υπαιτίου του βασικού αδικήματος ή τρίτου οι περιστάσεις του στοιχείου γ’, η ποινή για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων είναι φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή από τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ έως πεντακόσιες χιλιάδες (500.000) ευρώ.


……………………….

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

………………………………………………………………

Δεν ξέρω καλά ελληνικά. Αλλά το non-paper, όπως λέει η λέξη non paper, σημαίνει ότι αυτό το έγγραφο είναι ανεπισημο, μη δεσμευτικό, μη νόμιμο γιατί δεν περιέχει νομικό στάτους.

Αυτό το non paper χρησιμοποιείται για διάφορος λόγους από θεσμούς, υπηρεσίες και εταιρίες

1. Nα δώσει στον παραλήπτης/δικαιούχο τη δυνατότητα να αγνοήσει το έγγραφο

2. Δεν αναλαμβάνουν ευθύνη, απλά τρομάζουν συνέλληνες να σταμματούν να ξεχρεώνουν

3. Σε αυτά τα έγγραφα δεν υπάρχουν ονόματα ούτε δεσμεύσεις για τα λεγόμενα, γιατί αυτοί η αυτός που το δημοσιεύη δεν κινήται απάνω σε έννομη ενεργια.

4. Να συζητηθεί από τον δεκτή και να γίνει διάλογος και να αποφασίσουν τα συμβαλλόμενα μέρη πως θα διαπραγματευτούν, η ο δέκτης να απόρριψη τον non paper γιατί είναι στον δεκτή του εγγράφου να αποφασίσει και όχι στον αποστολέα όποιος εδώ ούτε δίνει επικεφαλίδα επιστολής για να μην έχει νόμιμες συνέπειες

Οι Υπάλληλοι μας, φαίνεται να έχουν αλλάξει τους πελάτες και σχέση αντιπροσώπευσης και ανοιχτά αγνοούν τον κυρίαρχο τους, τον λαό, και εξυπηρετούν τους δανειστές

Εκτός ότι με καμία λέξη παραθέτουν κάποιο νόμο για να μας εξηγήσουν ακριβώς γιατί
τα χρήματα του κυρίου Σώρρα δεν είναι υπαρκτά η τα δικά μας ταμεία για εξόφληση απλά γράφουν ότι δεν απαλλάσσει από της φορολογικές υποχρεώσεις τους.

Ούτε καν τολμούν να μιλήσουν για την γνησιότητα και αυθεντικότητα τον ομολόγων η τον καταπιστευματικών λογαριασμών

Και κανένας έλληνας μέσω εξώδικου δεν είπε η δήλωσε ότι απαλλάσσεται από της υποχρεώσεις προς την ιδιωτική εταιρία του αλλά θέλει να εξόφληση όλες της υποχρεώσεις του έως αφαιρέσουν οι έλληνες μαζί την εξουσία της τραπεζοκρατίας και τον πρακτόρων τους, που συμπεριλαμβάνουν τα ΜΜΕ, τους δημόσιους υπαλλήλους, δημάρχους, πολιτiκούς, υπηρεσίες και, και
Το ένα με το άλλο έχει μεγάλη διάφορα

Με καμία λέξη το κολοχαρτο του υπουργείο αναφέρει ότι κάποιος έλληνας μέσω της εντολής αποπληρωμής εξουσιοδότησης δεν δύναται να πληρώσει τα χρεοι του

Αυτοί γράφουν για φορολογική απαλλαγγή, κάτι το οποίο θα το κάνουμε μετά από την εξόφληση τον υποχρεώσεων μας όταν πάρουμε το κράτος στα χέρια μας και θα παύει να υπαρχη η ιδιωτική εταιρία της ελλάδος και θα γίνει εκκαθάριση και διάλυση μετά από την επιστροφή τον χρημάτων που καταχράστηκαν η ιδιωτικές τράπεζες και κυβερνήσεις, ειδικότερα η ΕΤΕ και η ΤΤΕ.





http://alfeiospotamos.gr/?p=26856

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters