Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ενώ ετοιμάζονται να κάνουνε την 5η πτώχευση το 2012,ο Αρτέμης Σώρρας καταθέτει 600 ΔΙΣ$ στο όνομα των Ελλήνων αυτοχθόνων κυρίαρχων ιθαγενών !


 

«ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ». ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Όλες τις πτωχεύσεις της Ελλάδος ξέρετε ποιος τις έχει κάνει; Η Εθνική Τράπεζα. Προσέξτε όμως, η Εθνική Τράπεζα είναι ο δημιουργός-συνέταιρος της Τράπεζας της Ανατολής και η Εθνική Τράπεζα κλέβει τον χρυσό της Τράπεζας της Ανατολής. Η Εθνική Τράπεζα που κλέβει τον χρυσό της Τράπεζας της Ανατολής, των Ελλήνων δηλαδή, είναι η τράπεζα που κάνει στο Ελληνικό δημόσιο τις πτωχεύσεις. Για κοιτάξτε τι ωραία τα έχουν στήσει τα πράγματα…
Αυτή η τράπεζα ιδρύθηκε το 1841. Αφού έχουνε σκοτώσει τον Καποδίστρια το 1831, ο οποίος Καποδίστριας έφτιαξε την πρώτη τράπεζα στην Ευρώπη που ήταν κρατική την Ελληνική Χρηματιστική.
Το 1800, το 1810 και το 1820 δεν υπάρχει κρατική τράπεζα στην Ευρώπη, είναι όλες ιδιωτικές και ο Καποδίστριας φτιάχνει την πρώτη. Σκοτώνουνε τον Καποδίστρια, του κλείνουνε την τράπεζα την Ελληνική Χρηματιστική που είχε βγάλει και το πρώτο νόμισμα τον Φοίνικα και έρχεται ο Όθωνας με επίτροπο, γιατί ήταν ανήλικος, και μαζί του έρχεται το εβραϊκό τραπεζικό σύστημα, ο Rothschild, ο οποίος ξεκινάει και στήνει την Εθνική Τράπεζα στην Ελλάδα. Του δίνει ο βασιλιάς το προνόμιο να εκδίδει χρήμα, να παίρνει δηλαδή παλιόχαρτα, να γράφει νούμερα επάνω, και επειδή του τα δανείζει ο βασιλιάς έχουνε αξία και τρέχουνε τόκοι. Από εκείνη την στιγμή έχει τελειώσει ξανά και η Ελληνική επανάσταση και το Ελληνικό έθνος έχει πέσει στην σκλαβιά των τραπεζιτών. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Η Εθνική Τράπεζα λοιπόν, η οποία κατά το καταστατικό της που το αποδέχθηκε το Ελληνικό κράτος, δεν πληρώνει φόρους και έχει μονίμως αντιπρόεδρό της με δικαιώματα εκτελεστικού τίτλου τον εκάστοτε αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος. Σκεφτείτε τώρα να ιδρύσετε μία εταιρία και να βάζετε με δικαίωμα διοίκησης αντιπρόεδρο κάποιον, σημαίνει ότι του έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη, έτσι δεν είναι; Άρα ο εβραίος τραπεζίτης που ιδρύει την Εθνική Τράπεζα βάζοντας εσαεί όρο στο καταστατικό του αντιπρόεδρό του τον εκάστοτε αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος σημαίνει ότι τον εμπιστεύεται απόλυτα, είναι δικός του άνθρωπος. Άρα ο αρχιεπίσκοπος, όποιος και να ‘ναι ως πρόσωπο στο θεσμό αυτόν, είναι δικός του, έμπιστος του τραπεζίτη που λυμαίνεται την Ελλάδα. Τόσο καλά είναι φτιαγμένα τα πράγματα…
Ενώ ετοιμάζονται να κάνουνε την 5η πτώχευση το 2012, μας προετοιμάζανε και εμάς αν θυμόσαστε «δεν θα έχουμε φάρμακα, δεν θα έχουμε καύσιμα, δεν, δεν, δεν…», έρχεται ο Αρτέμης Σώρρας και καταθέτει 600 δισεκατομμύρια δολάρια στο όνομα των Ελλήνων αυτοχθόνων κυρίαρχων ιθαγενών και κατά το πρωτόκολλο ενημερώνει όλους τους Ελληνικούς θεσμούς (τον πρωθυπουργό, τον υπουργό οικονομικών, την βουλή, τον Άρειο Πάγο, την Τράπεζα της Ελλάδος, τα κόμματα, τους αρχηγούς των κομμάτων), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, τον Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Μπαρόζο.
Κανένας δεν μιλάει για το θέμα, παρά μόνο κάποιο παπαγάλοι του καθεστώτος που έχουνε αναλάβει διατεταγμένη υπηρεσία να μειώσουν το πρόσωπο «Αρτέμης Σώρρας» γιατί δεν μπορούν να κάνουνε τίποτα άλλο, για να μην πιστέψουνε οι Έλληνες όταν θα ακούσουνε ότι κάποιος συνέλληνάς μας, μας κατέθεσε 600 δις δολάρια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 28-2-2015



 ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ δολ. ΗΠΑ ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΟΛΟΙ! ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2016/09/600.html

https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/02/5-2012-600.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters