Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ποιοι είναι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά και που πιστεύουν;

Είναι αδιανόητο στον 210 Αιώνα να βλέπεις τριγύρω σου ανθρώπους που να μην γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη. Όταν βλέπω τους Χριστιανούς να βρίζουν ως ''Σατανιστές'' η "Μασόνους" τους "Μάρτυρες του Ιεχωβά", τρελαίνομαι στα γέλια, μα πραγματικά, είναι τόσο γελοίο και τραγελαφικό όλο αυτό, γιατί στην ουσία τρώνε (κυριολεκτικά) τις ίδιες τις σάρκες τους!!!! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα απ' την αρχή. Που πιστεύουν οι "Μάρτυρες του Ιεχωβά"; Ποιος είναι ο Θεός τους;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ, Η ΙΑΒΕ,  Η ΙΑΧΩΒΑΣ, Η YHWE, H ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (γιατί στους Εβραίους έχει απαγορευτεί να κατονομάζουν τον Θεό).

Άρα οι "Μάρτυρες του Ιεχωβά" είναι "Χριστιανοί" και αυτοί. Ένα ακόμα από τα "χίλια κομμάτια" του δόγματος των Εβραίων.... Ο γνωστός ''Ορθόδοξος" ιεροκήρυκας, συγγραφέας του ''Ομολογητή" και Θεολόγος Νικόλαος Σωτηρόπουλος, μας δίνει όλη την αλήθεια μέσα από το βιβλίο του:

"Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ".

Επομένως, ο Θεός των Χριστιανών ΟΛΩΝ ανεξαρτήτου κράτους, και είδους (καθολικοί, ορθόδοξοι, πεντηκοστιανοί, μάρτυρες του Ιεχωβά κτλ) ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στην wikipedia βρήκα τα παρακάτω:
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αποτελούν επίσημη χριστιανική θρησκεία με πάνω από 8,2 εκατομμύρια μέλη σε 239 χώρες. Βάση της πίστης τους είναι η Αγία Γραφή, αλλά σε αρκετά θέματα διαφέρουν από τις παραδοσιακές Εκκλησίες του χριστιανικού κόσμου. Το ξεκίνημα των Μαρτύρων του Ιεχωβά έγινε πριν από 140 και πλέον χρόνια στις ΗΠΑ και οι ίδιοι αξιώνουν ότι αποτελούν αναβίωση της πρώτης χριστιανικής Εκκλησίας. Ίσως το πιο γνώριμο χαρακτηριστικό τους είναι το δημόσιο κήρυγμά τους, συνήθως από σπίτι σε σπίτι, αλλά είναι επίσης γνωστοί για την άρνηση στράτευσης και την άρνηση των μεταγγίσεων αίματος. Η βασική θεματολογία του κηρύγματός τους είναι ότι σήμερα η άδικη τάξη πραγμάτων βρίσκεται στις «έσχατες ημέρες» της, καθώς σύντομα ο Θεός θα αναλάβει δράση για να τιμωρήσει τους άδικους ανθρώπους και να δώσει αιώνια ζωή στους δίκαιους σε μια παραδεισένια γη.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται από τις αρχές του 20ού αιώνα και έχουν πλήρη νομική αναγνώριση ως θρησκεία.

---------------------------------------------------------------------------------
Σε αυτό το σημείο θα κάνω παρενθετικά 2 απλές ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις: 

1) Ποιοι και πότε αναγνώρισαν τους "μάρτυρες του Ιεχωβά" ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, όταν αντιδρούν με τους τρόπους που όλοι γνωρίζουμε εναντίον της θρησκείας των Ελλήνων, κατονομάζοντας τους τόσο υποτιμητικά "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ";

2) Ποιοι και γιατί ΔΕΝ επιτρέπουν την αναγνώριση της Θρησκείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Αχιλλέα, του Ηρακλή, του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Βασιλέα Λεωνίδα, και τόσων άλλων Ελλήνων, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θεωρούν ότι έχουν παλαιότερες ρίζες από τις παραδοσιακές Εκκλησίες, υποστηρίζοντας ότι οι διδασκαλίες των Μαρτύρων βασίζονται στην Αγία Γραφή ενώ τα βασικά δόγματα του υπόλοιπου Χριστιανικού κόσμου έλαβαν την τελική τους μορφή αρκετά μετά την ολοκλήρωση της Αγίας Γραφής. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι ήταν προφητευμένη στη Βίβλο τόσο η απόκλιση από τη γνήσια Αποστολική παράδοση όσο και η αναβίωση της γνήσιας Χριστιανικής Εκκλησίας κατά τις «έσχατες ημέρες».

Κατάλαβες τώρα τι δούλεμα έχεις "φάει" εδώ και 2.000 χρόνια; 
Έτσι η επερχόμενη ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ένωση των "κομματιών" του Εβραϊσμού και η -σε παγκόσμια κλίμακα- ενδυνάμωση του. Ξέρω ποια είναι η επόμενη ερώτηση σου και σου απαντώ άμεσα: Ναι, το Ισλάμ είναι το όχημα της ολοκλήρωσης του στόχου τους και οδεύει με γοργούς ρυθμούς προς την τελική ευθεία. Φυσικά είναι και αυτή άλλη μια αίρεση του Χριστιανισμού η οποία θα συμμετέχει στην ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ.

''ΞΥΠΝΑ'' ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ 

ΔΙΚΗ ΣΟΥ ''ΣΚΟΠΙΑ'' ΕΛΛΗΝΑ!

 

http://hellinondaimonia.blogspot.gr/2015/03/blog-post_6.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters