Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ???

Γιάννης Καλογερόπουλος
.... ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ 766 .... 27 - 12 - 1945 ! ΦΕΚ 315 Α 

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ :
Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ 4% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ... ΤΟΚΟΦΟΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ !!
 

ΑΥΤΟ ΤΟ 4% ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ! ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ 4% !!
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ..... ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ .... ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ....


ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ !!
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ !!!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ 67650/13 ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ !!!
ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ .....
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ??? 


..... ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ???
ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ???


.... ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΨΟΥΣ 2.300.000.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ???


ΤΑ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ???
.
.... ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΩΡΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ...... ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 18 ΩΡΕΣ ???
ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ .........
ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ Α Ρ Χ Η Σ ???

"ΕΙΔΙΚΟ-ΑΝΕΚΛΗΤΟ-ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ-ΔΗΜΟΥ-ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ"
<< ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ >> ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ !!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ...
.
5.0 Ο Θεματοφύλακας έχει κάθε δικαίωμα να ..... μεταβιβάσει ..... μέρος ή / και το σύνολο από τα εν λόγω κεφάλαια ή / και περιουσιακά στοιχεία σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος ......... που χαίρει της δικής του εμπιστοσύνης ........( βλεπε δημοτικοι οργανισμοι Ε.ΣΥ. ) ...... και που αυτός θα υποδείξει με οποιαδήποτε ...... ανακλητή ανάθεση ............ η οποία θα εκχωρηθεί από τον ίδιο,.........< < όπου υποχρεούνται να τηρηθούν οι ίδιοι όροι, υποχρεώσεις και ευθύνες > > ......... όπως περιγράφονται στο παρόν και στις < < < ειδικές μελλοντικές συμβάσεις > > > που στην πορεία θα υπογραφούν μεταξύ του Θεματοφύλακα και του Κυρίου του έργου κατά περίπτωση

https://dionios.blogspot.gr/2017/01/blog-post_99.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters