Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Έλληνα προδότη που στρατολογήθηκε από την τουρκική MIT – Ολόκληρο το αναθεωρημένο σχέδιο τουρκικής επίθεσης



 Διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη Έλληνα, ο οποίος φέρεται ότι έχει «στρατολογηθεί» από την τουρκική μυστική υπηρεσία (ΜΙΤ), εκτελώντας κατά καιρούς «αποστολές», στοχοποιώντας πρόσωπα που ενοχλούν με τη δράση τους την Άγκυρα, εκδόθηκε από την Interpol, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημο­κρατίας», το ένταλμα αφορά τον Χ.M., ο οποίος έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών ταυτοποιήθηκε ως εξαιρετικά επικίνδυνος πράκτορας της ΜIT.


O άνθρωπος αυτός, που είχε αρχικά ως «έδρα» τη Ρό­δο, ενεπλάκη σε απάτη-μαμούθ ύψος 8.000.000 (για την οποία έχει καταδικαστεί), δραπέτευσε έπειτα από αυ­τό από την Ελλάδα και βρή­κε καταφύγιο ύστερα από άγνωστο χρονικό διάστημα στην Τουρκία.

Εκεί στρατολογήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με άγνω­στα ανταλλάγματα, μεταφέροντας και μέρος των κλοπιμαί­ων.
Έκτοτε δραστηριοποιεί­ται για λογαριασμό της ΜΙΤ, κάνοντας διαδικτυακή προπαγάνδα αλλά και ενέργειες υποκλοπής πληροφοριών.

Οι ελληνικές υπηρεσίες ακο­λούθησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του από τις δημοσιεύ­σεις που πραγματοποιεί σε μέσα κοινωνικής δικτύω­σης και εντόπισαν τα σημεία στα οποία δραστηριοποιεί­ται, με αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι και να ξεσκεπαστεί ο ρόλος που παίζει σε βάρος της χώρας ένας άνθρωπος που κατά καιρούς μάλιστα εμφανιζόταν ως πρά­κτορας της ΕΥΠ (κάτι, βέβαια που δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά).

Η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή, καθώς εκτός από τον πόλεμο προπα­γάνδας και δολιοφθοράς που εξαπολύει σε στόχους που του υπαγορεύονται από την τουρκική υπηρεσία, δημοσι­οποιεί και στοιχεία από δια­βαθμισμένα έγγραφα που εί­τε έχουν πέσει στα χέρια του είτε του έχουν δοθεί από ανθρώπους της Άγκυρας.

Άλλωστε στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Έρχεται «κόλαση» φωτιάς – Ανορθόδοξο πόλεμο σε πόλεις, αποσταθεροποίηση στο Αιγαίο και τη Θράκη, σαμποτάζ και δολοφονίες Ελλήνων ετοιμάζει η Άγκυρα! κάναμε εκτενή αναφορά στην παρακρατική οργάνωση SADAT του Ερντογάν η οποία έχει σαν στόχο την συγκρότηση ισχυρού ισλαμικού κράτους που δεν θα ελέγχεται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και αποσκοπεί τελικά στην τουρκοποίηση του Αιγαίου.
Στο τιμόνι του παρακρατικού στρατού του Ερντογάν βρίσκεται ο Αντνάν Τανρίβερντι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, απόστρατος αξιωματικός, φανατικός ισλαμιστής, γνωστός ανθέλληνας και ο πιο έμπιστος σύμβουλος επί στρατιωτικών θεμάτων.

Η δράση της SADAT, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτει ο «whistleblower» και επιβεβαιώνει η «Χουριέτ», καθιστά σαφές πως ο Τανρίβερντι προωθεί θερμά επεισόδια τύπου Ιμίων σε πάνω από 100 βραχονησίδες στο Αιγαίο, ενώ επιμένει στην απομάκρυνση του ελληνικού στρατού από την Κω και την τιμωρία της Ελλάδας για τη μη παράδοση των 8 αξιωματικών.

Eίναι η πρώτη και η μοναδική εταιρεία του είδους στην Τουρκία που παρέχει σε διεθνές επίπεδο συμβουλευτική επί στρατιωτικών θεμάτων, αλλά δραστηριοποιείται και στον τομέα της εσωτερικής ασφάλειας, ενώ παρέχει υπηρεσίες και στρατιωτική εκπαίδευση για συμβατικό και ανορθόδοξο πόλεμο, καθώς και εκπαίδευση για ειδικές επιχειρήσεις. Παράλληλα μπορεί να προσφέρει και άλλες υπηρεσίες όπως παροχή οπλισμού, πυρομαχικών, οχημάτων, ανταλλακτικών, εκρηκτικών.

Σημειώνεται πως και η Ρωσία είχε κάνει αναφορά στη Σαντάτ στην έκθεσή της προς τον ΟΗΕ για την εμπλοκή της Τουρκίας στη Συρία. Πηγές, ισχυρίζονται ότι η Σαντάτ στρατολογούσε ανθρώπους από χώρες της Κεντρικής Ασίας και στη συνέχεια τους μετέφερε και τους εκπαίδευε στη Συρία. Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι ένας από τους στόχους της παραστρατιωτικής οργάνωσης ήταν η αποσταθεροποίηση ξένων κυβερνήσεων. Τους ισχυρισμούς αυτούς τους επανέλαβε και το κόμμα της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης CHP.

Πληροφορίες θέλουν την εμπλοκή της Σαντάτ στο αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία όπου φέρονται ότι υποκίνησαν τη βία, τους ξυλοδαρμούς στρατιωτών, από πολίτες, μέχρι θανάτου και τουλάχιστον σε μια περίπτωση τον αποκεφαλισμό ενός Τούρκου στρατιώτη. Για το συγκεκριμένο θέμα έχει γράψει και ο Michael Rubin σε άρθρο του στο Newsweek, ισχυριζόμενος ότι η Σαντάτ, που έχει εκπαιδεύσει παραστρατιωτικούς και άνδρες των ειδικών δυνάμεων, γίνεται η «Φρουρά της Επανάστασης» του Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Rubin οι άνδρες της Σαντάτ βρίσκονται πίσω από τις δολοφονίες πολιτών, τους οποίους τα ελεγχόμενα από τον Ερντογάν μέσα ενημέρωσης τους χαρακτήριζαν υποστηρικτές του Γκιουλέν και υπαίτιους για το πραξικόπημα.

Ο Ερντογάν φέρεται ότι έχει φτιάξει ένα στρατό για να αντιμετωπίσει πιθανές απειλές απ΄όπου και εάν προέρχονται ακόμη και από τις ένοπλες δυνάμεις. Αυτός ο μυστικός στρατός, υποστηρίζουν αναλυτές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενάντια σε πολιτικούς αντιπάλους του Ερντογάν ή να προχωρήσει στην καταστολή πιθανής εξέγερσης των πολιτών.

Το όνομα της Σαντάτ επανήλθε στο προσκήνιο τον Οκτώβριο του 2016. Μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης έγινε γνωστό ότι η Σαντάτ σκόπευε να προχωρήσει σε μαζικές εκτελέσεις των πολιτικών κρατουμένων και άλλων που εμπλέκονταν στο πραξικόπημα και είχαν συλληφθεί σε περίπτωση που αυτοί επιχειρούσαν να διαφύγουν, καθώς φέρεται να υπήρχε σχέδιο εξέγερσης.

Εν τω μεταξύ ο Ερντογάν στρώνει το δρόμο για την πιο ενεργή και νόμιμη εμπλοκή της Σαντάτ στις ένοπλες δυνάμεις. Βάσει του άρθρου 678 με ημερομηνία 22 Νοεμβρίου του 2016 δίνεται πλέον το δικαίωμα σε συνταξιούχους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς να εμπλέκονται ενεργά στην στρατολόγηση στρατιωτικού προσωπικού και στην επιλογή δοκίμων στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε ακραίους στρατιωτικούς να αναδιαρθρώσουν τις ένοπλες δυνάμεις από τη βάση έως την κορυφή.


http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters