Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ.Γ. "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (on line)

Vasilis Theodoropoulos
 “Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀδικίας.
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οἵτινες ἔξωθεν μὲν φαίνονται ὡραῖοι, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ὀστέων νεκρῶν καὶ πάσης ἀκαθαρσίας”.
( Ματθ. 23,27)


ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΛΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΖΗΛΟΤΥΠΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟ.
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ. 

ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΩΣ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ. .

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΘΑΛΨΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΙΞΑΤΕ ΑΠΛΕΤΟ ΓΙΑΧΒΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣΕΛΓΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΓΙΟ ΣΑΣ «ΑΠΟΣΤΟΛΟ» ΠΑΥΛΟ:

«Εάν διά τoυ ψεύδoυς μoυ η αλήθεια τoυ Θεoύ κατεδείχθη μεγάλη πρoς δόξαν τoυ, γιατί ακόμη κατακρίνoμαι ως αμαρτωλός;»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΑ.
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΑΛΗΘΕΙΑ» , ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΘΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΜΩΡΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ – ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ- ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

«Αγαπάτε τους εχθρούς σας» (Ματθ. ε' 44)
«ὅτι μέ τήν πατρική σου παιδαγωγία διά τῶν θλίψεων μέ ἐταπείνωσες, γιά νά μάθω καλύτερα τίς ἐντολές σου» (Ψαλμ.118, 68-71).
«Ει θέλεις τέλειος είναι, ύπαγε πώλησόν σου τα υπάρχοντα και δος πτωχοίς, και έξεις θησαυρόν εν ουρανώ, και δεύρο ακολούθει μοι” [Ματθ. ιθ’21]
«ὁ ἔχων δύο χιτῶνας μεταδότω τῷ μὴ ἔχοντι, καὶ ὁ ἔχων βρώματα ὁμοίως ποιείτω». ( Λουκας γ΄ 11)
« πόσες φορές θα με αδικήσει ο αδελφός μου και θα τον συγχωρήσω; Ως επτά φορές;". "Δε σου λέω ως επτά φορές, αλλά ως εβδομήντα φορές επτά".» (Κατά Ματθαίον 18: 21-22)
«Ντυθείτε, λοιπόν, σαν εκλεκτοί του Θεού άγιοι και αγαπημένοι του, με αισθήματα ευσπλαχνίας, με καλοσύνη, με ταπεινοφροσύνη, με πραότητα, με μακροθυμία. Να είστε ανεκτικοί ο ένας έναντι του άλλου και να συγχωρείστε μεταξύ σας αν ένας έχει παράπονο από κάποιον. Προς Κολοσσαείς 3: 5,
«Πᾶσα ψυχὴ ἐξουσίαις ὑπερεχούσαις ὑποτασσέσθω· οὐ γάρ ἐστιν ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ · αἱ δὲ οὖσαι ἐξουσίαι ὑπὸ τοῦ Θεοῦ τεταγμέναι εἰσίν».(Ρωμ. 13,1)
“Να εκδηλώνετε τον καρπό του πνεύματος συνεχώς κάτω από όλες τις συνθήκες” “ αγάπη, χαρά, ειρήνη, μακροθυμία, χρηστότης, αγαθοσύνη, πίστις, πραότης, εγκράτεια.’’ (Γαλάτας, 5, 22-23).
«μη καταληφθήτε από οργήν και να μη αντισταθήτε στον πονηρόν άνθρωπον, αλλά αν κανείς σε ραπίση στο δεξιόν μέρος του πρωσώπου σας, γύρισε και το άλλο μέρος του προσώπου (πρόθυμος να δεχθής και δεύτερον ράπισμα. (Ματθ. 5,39)

Απίστευτο. Ο δωδεκαθεϊστής Σώρρας πάει να κλέψει μέχρι και το όνομα άλλου κόμματος


https://www.ekklisiaonline.gr/wp-content/uploads/2017/02/16463116_10212054703713867_3124057422314519599_o-1200x900.jpg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters