Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ο Αρτέμης ο Σώρρας έχει κάνει μία πολύ συγκεκριμένη κίνηση νομική. Έχει καταθέσει επίσημα μέσω του ΟΗΕ και του Οικονομικού Διευθυντή του ΟΗΕ σε 198 χώρες, έτοιμες τις προτάσεις με τα χρήματα, για να πάρουν χρήματα να χρησιμοποιήσουν την ώρα που θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα των αντιπάλων, για να μην πληγούν… ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ GREEK PULSE ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ 23/2/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)


ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ

GREEK PULSE ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΙ Ο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Τις τελευταίες δύο εκπομπές είχαμε προσκεκλημένο τον κ. Καλογερόπουλο από τον Ελληνικό Πολιτικό Φορέα Ε.ΣΥ, οποίος με πολύ σαφήνεια μας εξήγησε και μας ανάλυσε τον πλούτο της Τράπεζας Ανατολής,
αλλιώς BANK DI ORIENT και πώς μεθοδεύτηκαν και έκλεψαν αυτόν τον πλούτο οι επικυρίαρχοι, λεηλάτησαν τους Έλληνες και τους οδήγησαν στην Μικρασιατική καταστροφή, όπου έχουμε την εξόντωση 4 εκατομμυρίων Ελλήνων σε όλη την Μ. Ασία.

Φίλοι μου, εμείς θα συνεχίσουμε αυτή την ενημέρωση, γιατί και το ράδιο GREEK PULSE μιλάει για την ΓΝΩΣΗ κι η ΓΝΩΣΗ είναι ένα εργαλείο, ατομικής και συλλογικής απελευθέρωσης.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι όσοι έχασαν τις δύο πρώτες εκπομπές γιατί τώρα μπαίνουμε στην Τρίτη, μπορούν να τις βρουν στο YOU TUBE «GREEK PULSE –ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ», Θα βγει το 1ο και το 2ο μέρος.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ωραία λοιπόν. Να συνδεθούμε με τον κ. Καλογερόπουλο. Στην γραμμή έχουμε λοιπόν τον κ. Καλογερόπουλο.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Την καλησπέρα μου σε εσάς και σε όλους τους Έλληνες απανταχού που ακούνε.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, είναι χαρά μας και τιμή μας που σας έχουμε πάλι στην εκπομπή μας και σήμερα, θέλουμε να συζητήσουμε για αυτά τα περιβόητα 600 δισεκατομμύρια δολάρια.

Από ό,τι γνωρίζουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουμε και πολλά, έχουμε μάθει ότι έχουμε μάθει ότι:

600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΥΤΗ – από ό,τι εγώ γνωρίζω-ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Όμως, τώρα τι γίνεται κ. Καλογερόπουλε. Μέχρι στιγμής, αυτά τα χρήματα δεν ξόφλησαν το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος. Τι συμβαίνει;

Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, μιλούν για μια απάτη κι ότι τα ομόλογα των 600 δις δεν υπάρχουν και ότι τον κ. Αρτέμη Σώρρα τον κυνηγάει το FBI κι όλος ο κόσμος.

Όσο βλέπω εγώ ότι ο κ. Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται παντού και σε όλη την Ελλάδα.

Γιατί αυτόν τον τρανό «απατεώνα» δεν τολμά κανείς να αγγίξει; Τι συμβαίνει κ. Καλογερόπουλε;

Θα μπορέσετε να μας απαντήσετε σε όλους εμάς για αυτό το μεγάλο θέμα που αφορά όλους τους Έλληνες;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως και είναι υποχρέωση μου να δώσω τις πληροφορίες στον κάθε Έλληνα, άνθρωπο που υπάρχει στον πλανήτη να μάθε ακριβώς, ποιες είναι οι ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ που έχουν γίνει και τι αυτό συνεπάγεται. Ποιος έχει να κερδίσει και ποιος έχει να χάσει. Αν το δούμε από αυτή την σκοπιά, θα καταλάβουμε όλα όσα γίνονται και όλα όσα λέγονται από όλο αυτό τον συρφετό των καθεστωτικών πληρωμένων ανθρώπων, πρακτόρων που τα τσιράκια του καθεστώτος και οι πληρωμένοι πράκτορες στα κανάλια τα λεγόμενα «μεγάλα» της Ελλάδος.

Προσπαθούν να ρίξουν όλη αυτή την λάσπη από την μία και από την άλλη, να δημιουργήσουν την αμφισβήτηση στους ανθρώπους που δεν είναι ενημερωμένοι επαρκώς, ώστε να μην δώσουν ιδιαίτερη σημασία και ασχοληθούν με το θέμα. Για αυτό γίνεται αυτό όλο που βλέπουμε ειδικά το τελευταίο δίμηνο.

Ας πούμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε δια παντός κάτι.

Για να κατατεθούν αυτά τα χρήματα στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία , δηλαδή στο Έθνος των Κυρίαρχων Ελλήνων, Αυτοχθόνων Ιθαγενών και να γίνει ένα ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ουσιαστικά για αυτό έγινε.

Δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός που κατατέθηκαν οι αξίες των 600 δις σε 6 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ οι οποίες είναι ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, 875 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δηλαδή, τα 600 δις είναι ένα μικρό κομμάτι.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτός είναι ο Κύριος και Αρχικός Τίτλος!

Όσοι γνωρίζουν από τα πεπραγμένα της Οικονομίας ξέρουν πολύ καλά και θα μάθουν και οι υπόλοιποι αναγκαστικά για να μην τους κοροϊδεύει κανένας, ότι όποιος έχει έναν Τίτλο, μια αξία, έχεις το δικαίωμα να την κάνεις τμήματα.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ –ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

Ποιο είναι λοιπόν το δικαίωμα το οποίο έχει;

Να πάρει έναν Τίτλο, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ –έχει σημασία και θα το εξηγήσω στην πορεία αυτό- και να τον κάνει τμήματα. Δηλαδή, να τον κόψει σε κομμάτια, για να το πούμε πιο απλά. Αυτά τα «κομμάτια» είναι οι λεγόμενες ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Είναι αυτό που στην Διεθνή Ορολογία λέγονται INTERNATIONAL BILL OF EXCHANGE (IBOE).

Έτσι, ο Αρτέμης Σώρρας έχοντας την διαχείριση του Τίτλου, την Νομή και την Κατοχή που περιήλθε στα χέρια του ΜΕ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ να τα διαχειρίζεται αυτός, απευθύνθηκε ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ με την σφραγίδα, δηλαδή, του αμερικανικού κράτους, για να το καταλάβουμε απλά, ο οποίος έχει το δικαίωμα, όπως πολλοί τέτοιοι Οίκοι στην Αμερική, να πάρει ένα Συμβόλαιο Τίτλο, μια Αξία και να της κάνει ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.

Έτσι λοιπόν και έγινε!

Ο Αρτέμης ο Σώρρας λοιπόν έδωσε εντολή σε ένα συγκεκριμένο Οίκο, δίνοντας του τον ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ να κάνει ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ σε ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

Αυτά τα «Νέα Κομμάτια» είναι τα λεγόμενα «Ομόλογα» και τα λέμε έτσι για να γίνει κατανοητό πιο απλά στην γλώσσα της καθομιλουμένης στον πολύ κόσμο που δεν γνωρίζει την χρηματιστική.

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν τα Ομόλογα, οι Διεθνείς Συναλλαγματικές δηλαδή, από τον αρχικό Τίτλο ο οποίος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ κι όταν πρέπει να αναφερόμαστε στο αμερικανικό δημόσιο, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί υπάρχει τεράστιο βάθος σε αυτό που λέγεται «Αμερικανικό δημόσιο»,.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE.

Προσέξτε: Ο Οφειλέτης είναι το Αμερικανικό δημόσιο, ο πληρωτής και ο εγγυητής είναι το FEDERAL RESERVE. Είναι κάτι πολύ σοβαρό και δεν είναι κάτι απλό και δεν είναι κάτι που μπορεί κάποιος να παίξει, είτε να δώσει λάθος πληροφορία, είτε να λέει ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι, είτε να λέει ότι είναι άκυρα, είτε να λέει ότι είναι ψεύτικα, είτε να λέει ότι είναι για διαστημόπλοια, είτε να λέει ότι ενός δικηγόρου, είτε ότι είναι του Καλογερόπουλου και από κάθε αποκύημα της φαντασίας του καθενός.

Άρα, εδώ συμβαίνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα:

Το ένα είναι ότι έχουμε και ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ αναγνωρισμένη επίσημα από το Αμερικανικό Δημόσιο με ένα Συμβόλαιο συνολικής Αξίας, 2, 875 τρις και έχουμε ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΤΗ το FEDERAL RESERVE

Εάν δεν ήταν έτσι τα πράγματα, ΝΟΜΙΚΑ, γιατί θέλω να σταθούμε πρώτα από όλα στο νομικό κομμάτι και μετά στο οικονομικό, αν το ποσό είναι μεγάλο ή όχι, όπως και να ήταν αλλιώς, πρώτον δεν θα μπορούσαμε να το αποκαλεστούμε και δεύτερον, όλους εμάς που το επικαλούμαστε θα συνέβαινε, να μας είχαν κλείσει φυλακή.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτό αναρωτιόμαστε και εμείς. Έτσι. Αυτή είναι η λογική απάντηση.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν μιλάμε επίσημα για ΤΙΤΛΟ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΤΗ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Αυτά τα Ομόλογα και θα τα λέμε έτσι, για να είναι πιο προσιτό για να καταλαβαίνει και να μπορεί να επαναλαμβάνει ο καθένας μας, που εκδόθηκαν έναντι του αρχικού Τίτλου,

ΠΡΩΤΟΝ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!

Γιατί κάποιοι επικαλέστηκαν ότι έληξαν και μετά λήξη τους, ήταν και άκυρα! Ά, δηλαδή, πριν λήξουν ήταν καλά ε; Δηλαδή, πάει και το χαζογελοίο που ακούμε από μερικούς ανθρώπους.

Έτσι λοιπόν η ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ακολουθεί μια ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ και μετά έχει ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΚΟΦΟΡΟ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Κι αν πάλι δεν εισπραχθούν, όταν λήξει κι η επόμενη πενταετία, θα ξανά ανανεωθούν για άλλα πέντε χρόνια πάλι με τους τόκους της πενταετίας.

Αυτή είναι η διαδικασία, την ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με την χρηματιστική, την ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με τα χρηματιστήρια και με τα Ομόλογα.

Δεν είναι μια πατέντα που την έβγαλα, εγώ, εσύ ή ο Σώρρας! Έτσι είναι η Διεθνής Οικονομία και τα διεθνή Οικονομικά πεπραγμένα.

Έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να καταλάβουμε ότι έχοντας έναν εγγυημένο Τίτλο μπορούμε να τον κάνουμε καινούργια παράγωγα και αυτά τα παράγωγα έχουν ισχύ, εφόσον ακολουθούν τον Τίτλο.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΓΚΥΡΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ.

Από αυτά τα Παράγωγα λοιπόν που εκδόθηκαν στην Αμερική από συγκεκριμένο Οίκο, ο Αρτέμης ο Σώρρας έκανε μία συγκεκριμένη νομική κίνηση. Ποια ήταν αυτή;

Απευθύνθηκε σε μια χρηματιστική εταιρεία, η οποία δημιούργησε έναν λογαριασμό ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ να το πω απλά για να γίνει κατανοητό ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ 6 ΟΜΟΛΟΓΑ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FEDERAL RESERVE.

Και σε αυτόν τον λογαριασμό κατατέθηκαν 6 Ομολογίες, Διεθνείς Συναλλαγματικές των 100 δισεκατομμυρίων η κάθε μία. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός και κατατέθηκαν 600 δισεκατομμύρια δολάρια από την Χρηματιστική Εταιρεία η οποία πήρε την Εντολή.

Αυτός ο λογαριασμός κατατέθηκε στην Montreal bank του Καναδά. Εκεί υπάρχει ο λογαριασμός Κληροδότημα και μέσα σε αυτό υπάρχουν κατατεθειμένα 600 δις δολάρια με την μορφή ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ.

Αυτό είναι το πραγματικό γεγονός, αλλά για να γίνει αυτό και για να δεχτεί η Bankde Montreal, όπως λέγεται στα γαλλικά, ο τίτλος να συντηρεί τον λογαριασμό στο δικό της σύστημα, είναι απόλυτα βεβαιωμένο νομικά ότι έκανε έλεγχο των περιουσιών που κατατέθηκαν στον λογαριασμό.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αν είναι νόμιμα δηλαδή.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στην νομιμότητα, το πόθεν έσχες των Διεθνών Συναλλαγματικών για να δεχτεί τον λογαριασμό στο σύστημα της.

ΆΡΑ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FEDERAL RESERVE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ Η MONTREAL BANK ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

Τώρα, σε ποιον είναι καταχωρημένο το Κληροδότημα Λογαριασμός;

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτό να μας εξηγήσετε!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο λογαριασμός Κληροδότημα είναι καταχωρημένος στο όνομα της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ο Όρος «Κυρίαρχη» παίζει κάποιον ρόλο;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως, γιατί πρέπει να δούμε ποια είναι η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία.

Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κι όχι η Ελληνική Δημοκρατία που έχει Βουλή στο Σύνταγμα, στον Εθνικό Κήπο, είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ.

Τα μέλη της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι τα μέλη των ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Άρα, δεν μπορεί να βάλει χέρι σε αυτά τα λεφτά η Βουλή της Ελλάδας.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα σας το εξηγήσω παρακάτω αυτό γιατί έντεχνα μπορεί να βάλει χέρι.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Εννοώ να τα πάρει για να ξεχρεώσει την Ελλάδα;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, πρέπει να το δούμε ακριβώς πώς γίνεται. Αν δεν καταλάβουμε την νομική σειρά και μείνουμε στο συναισθηματικό κομμάτι θα χάσουμε την πραγματική γνώση.

Έχουμε λοιπόν ένα συγκεκριμένο Κληροδότημα που είναι κατατεθειμένο και ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ –για να το πω πιο λαϊκά για να γίνει κατανοητό- είναι κάθε Έλληνας, μέλος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, όπου κι αν βρίσκεται στον πλανήτη και όχι στενά, οι πολίτες που είναι μέσα στην Ελλάδα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Σε όλον τον κόσμο δηλαδή.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς, όπου υπάρχει Έλληνας είναι Κληρονόμος αυτού του λογαριασμού.

ΑΡΑ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Μα, θα μου πείτε ότι αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Εδώ θα πάμε να εξηγήσουμε τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σκέτο που έχει Βουλή με 300 Βουλευτές στην πλατεία Συντάγματος, το διοικητικό τους συμβούλιο δηλαδή και τι σχέση έχουν με τους Έλληνες.

Γιατί έχει τεράστια σημασία να το δούμε αυτό.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. –έχουν τεράστια σημασία οι φράσεις που λέω και έχω ευθύνη των λόγων μου- ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ WASHIGTON D.C. ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτό που μας λέτε κ. Καλογερόπουλε, μας λέτε δηλαδή, ότι εμείς οι Έλληνες και το κράτος στην Ελλάδα δεν είναι πλέον Έθνος, αλλά μια ιδιωτική εταιρεία.

Από μια ιδιωτική εταιρεία κυβερνιούνται οι Έλληνες στην Ελλάδα;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ιδιωτική εταιρεία είναι από το 1833, αλλά μην το πάμε τόσο παλιά, ας μείνουμε στο σήμερα, στα τελευταία χρόνια για να γίνει πιο απλό και πιο κατανοητό.

ΌΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ 2007 ΣΥΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ «ΝΟΜΙΜΑ» Η ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΝΟΜΗ.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε από το 2007 που ιδρύθηκε η ιδιωτική εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να στήσουν ένα πάρα πολύ ωραίο κόλπο να δώσουν λεφτά στις τράπεζες με το κόλπο ότι οι τράπεζες έχουν πρόβλημα γιατί ο κόσμος δεν πληρώνει τα δάνεια του.

Ξεκίνησαν λοιπόν να δίνουν χρήματα στις Τράπεζες, τα οποία τα έδιναν με απόφαση της Βουλής, η οποία έβγαινε με ΦΕΚ επίσημα, δηλαδή το έκαναν πολύ επίσημα, δεν το έκαναν κρυφά, και έδιναν εντολή στον ΟΔΔΗΧ (Οργανισμό Διαχείρισης του Δημοσίου Χρέους) να δίνει εγγυήσεις στις Τράπεζες -προσέξτε τι ωραία το έστησαν. Πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες πόσο πονηρά το έστησαν για να ρίξουν την Ελλάδα φαινομενικά έξω και να την παραδώσουν στους δανειστές επειδή έχει ανάγκη από δανεικά.

ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΟΔΔΗΧ, ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΟΔΔΗΧ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.

Αυτό το μεσοδιάστημα, από την ημέρα που έδινε ο ΟΔΔΗΧ τις εγγυήσεις μέχρι τα 3 χρόνια που έπρεπε να πληρώσουν αυτό το ποσό που δανείστηκαν οι ελληνικές τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική, είχε επιτόκιο 11,5-12% και επιβαρυνόταν το Ελληνικό Δημόσιο.

Επίσης, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ επιβαρυνόταν και συνεχίζεται μέχρι σήμερα και θα συνεχιστεί αν δεν το σταματήσουμε εμείς οι ίδιοι, να επιβαρύνεται με το επιτόκιο που χρέωνε η Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα τις ελληνικές τράπεζες.

Και είπαμε ποια είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Είναι η πρώην Κεντρική Γαλλική που άλλαξε όνομα που μας χρωστάει το χρυσό της Ανατολής!

Προσέξτε τώρα τι όμορφα πράγματα έφτιαξαν όλα αυτά τα καλά παιδιά εις βάρος μας!

Αφού τελείωνε ο δανεισμός στα 3 χρόνια, οι τράπεζες έπρεπε να πληρώσουν και να απελευθερώσουν τις εγγυήσεις στο ελληνικό κράτος, στον ΟΔΔΗΧ, στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

Οι τράπεζες προφασιστήκαν ότι δεν έχουν λεφτά στην λήξη τους τριετούς δανεισμού κι έτσι έπεσαν οι εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου. Αφού δεν είχαν οι τράπεζες να πληρώσουν, γύρισε τώρα να χρειάζεται να πληρώσει το Ελληνικό Δημόσιο.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΩ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Καταλαβαίνετε πόσο ωραία το στήσανε; Αν το πάρουμε αντίστοιχα από την άλλη πλευρά τώρα, για τα 600 δις που κατέθεσε ο Αρτέμης Σώρρας, ο εγγυητής είναι το FEDERAL RESERVE! Για να καταλάβουμε τώρα πώς ακριβώς είναι το οικονομικό παιχνίδι.

Επειδή λοιπόν οι τράπεζες δεν είχαν να πληρώσουν κι η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα ζήταγε τα λεφτά της, ήρθε το Ελληνικό Δημόσιο να πληρώσει αυτό κι έτσι τεχνηέντως, φτάσαμε σε ένα φούσκωμα του ελλείμματος, γιατί δεν είχε λεφτά το κράτος να πληρώνει την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα για λογαριασμό των Ελληνικών Τραπεζών που δεν είχαν να πληρώσουν.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Των ιδιωτικών ελληνικών τραπεζών!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Αυτό λοιπόν φούσκωνε και φούσκωνε και έφτασε μια ωραία πρωία να μεταβεί ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο Καστελόριζο και να μας ανακοινώσει από εκεί ότι η χώρα πτωχεύει και δεν έχουμε λεφτά, ότι έχουμε τεράστια ελλείμματα, πρέπει να βρούμε τρόπο να βρούμε δανεικά και εν ανάγκη να παραχωρήσουμε και την Εθνική μας Κυριαρχία.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού από το Καστελόριζο το 2010. Δεν τα λέω εγώ!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πολλοί τα ακούσανε, λίγοι το καταλάβανε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό όμως έφτασαν να το διογκώσουν τεχνητά δίνοντας εγγυήσεις στις ιδιωτικές τράπεζες, να παίρνουν δανεικά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και καλείται τώρα να τις πληρώσει το Ελληνικό Δημόσιο.

Τέλειο στημένο παιχνίδι! Αλλά αυτούς δεν τους κυνηγάει κανένας! Δεν μιλάνε οι εισαγγελείς, δεν μιλάνε οι αρεοπαγίτες, δεν μιλάει ο Γενικός Εισαγγελέας της Ελλάδος, δεν μιλάει κανείς!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Φοβούνται ή είναι στο κόλπο;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι αποδεδειγμένα στο κόλπο! Δεν φοβούνται. Είναι εναντίον των Ελλήνων.

Βγαίνει τότε λοιπόν ο Πρωθυπουργός στο Καστελόριζο να κάνει αυτή την ωραία ανακοίνωση ότι

«Κύριοι πτωχεύσαμε. Δώσαμε εγγυήσεις στις τράπεζες, δεν είχαν να πληρώσουν και φτάνουμε τώρα να έχουμε τεράστια ελλείμματα και πρέπει τώρα να δώσουμε γη και ύδωρ σε όποιους μας δανείσουν».

Δεν τα είπε αναλυτικά έτσι, αλλά αυτό ήταν το νόημα.

Η παγκόσμια πρωτοτυπία ήταν τότε ότι δεν υπήρχε ο μηχανισμός να μας δανείσει, αν θυμάστε. Και ω του θαύματος, αποφάσισαν κάποια καλά παιδιά στην Ευρώπη να φτιάξουν ένα μηχανισμό για να δανείσει την Ελλάδα.

Αυτός ο μηχανισμός όμως για να δανείσει την Ελλάδα, ζήτησε από την Ελληνική Δημοκρατία τα πάντα να τα παραχωρήσει σε αυτό τον μηχανισμό όλο το Ελληνικό κράτος, κάθε Ελληνική περιουσία, να παραχωρήσουν και την Εθνική Κυριαρχία και προπάντων, ότι η Εθνική Περιουσία δεν έχει ασυλία.

Προσέξτε, αυτό δεν έχει ξαναγίνει!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτό κ. Καλογερόπουλε, να το πείτε ξανά, γιατί εδώ μιλάμε για ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Δηλαδή, εκτός ότι μας παρέδωσαν τα πάντα, χωρίς να ρωτήσουν τον Έλληνα, χωρίς να γνωρίζει ο Έλληνας και μας λέτε τώρα, ότι δεν έχει ούτε ασυλία. Δηλαδή;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η Εθνική περιουσία είναι του Έθνους, δεν είναι του Κράτους, αλλιώς θα λεγόταν κρατική.

Το Έθνος λοιπόν και να θέλει, δεν μπορεί να παραδώσει κανένα περιουσιακό του στοιχείο. Δεν γίνεται, ούτε νομικά σε αυτόν τον πλανήτη, ούτε σε αυτό το ηλιακό σύστημα

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μα, αυτό σκέφτομαι κι εγώ! Αυτό λέω!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ!

Άρα, αυτοί οι άνθρωποι που προφασίστηκαν ότι είναι νόμιμο, λόγω ότι έχουν ανάγκη να πάρουν δανεικά, να παραδώσουν όλους τους μηχανισμούς του λεγόμενου κράτους, παρέδωσαν τα Υπουργεία, παρέδωσαν την Δικαιοσύνη – και προσέξτε γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό, για αυτό σας λέω ότι όλοι είναι στο κόλπο- παρέδωσαν την Δικαιοσύνη και οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεν έκαναν το αυτονόητο, που γνώριζαν ότι δεν γίνεται να τα κάνουν όλα αυτά!

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Ποιος τα έκανε όμως όλα αυτά; Όλα αυτά τα έκανε η ιδιωτική εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία από την γένεση τους, ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, έχει κάποια αφεντικά, κάποιους μετόχους που την ίδρυσαν.

Την Ελληνική Δημοκρατία, δεν την ίδρυσαν οι Έλληνες, δεν την ίδρυσε ο Ελληνικός λαός, δεν την ίδρυσε το Έθνος. Την ίδρυσαν κάποιοι φαινομενικά τραπεζίτες και είναι δικό τους μαγαζί.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πείτε μας ακόμα μια φορά, πού έχουν την έδρα τους;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στο Βερολίνο.

Σε αυτή την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ‘ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟ-ΤΕΛΕΙΣ, ΥΠΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΥΠΗΚΟΟΙ- ΥΠΑΚΟΥΟΙ!

ΧΡΗΣΤΟΣ: Εδώ θέλω να κάνω μια ερώτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα χρέη τα έχει η συγκεκριμένη εταιρεία κι όχι η Ελλάδα;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν τα έχουν οι Έλληνες ως Έθνος. Τα χρέη είναι της ιδιωτικής εταιρείας. Μα, ξέρεις τι κάνει αυτή η εταιρεία τόσα χρόνια;

Εσείς πείτε ότι έχετε μια επιχείρηση και είσαστε ιδιοκτήτες. Έρχομαι εγώ και το παίζω αντιπρόσωπος σας και λέω:

«Οι ιδιοκτήτες αυτής της Εταιρείας έχουν ανάγκη από δανεικά, αλλά θα τα πάρω εγώ. Θα χρεωθούν σε αυτούς, θα τους χρεωθούν και οι τόκοι στους ιδιοκτήτες, αλλά τα δανεικά θα τα πάρω εγώ».

Αυτό κάνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τόσα χρόνια!

ΧΡΗΣΤΟΣ: Εγώ όμως γνωρίζω ότι αν έρθει μια εταιρεία και δεν είναι αντιπρόσωπος μου, θα πρέπει να υπογράψω κάποιο συμφωνητικό; Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοί το έχουν κάνει πιο έξυπνα νομικά. Με βάζουν και σε βάζουν μέσα από τους Δήμους που ζούμε να συμμετέχουμε σε μια διαδικασία που λένε «εκλογική».

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Οπότε, συμφωνούμε και εμείς.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Προσέξτε, εμείς λέμε ότι συμμετέχουμε, λέμε ότι ψηφίζουμε. Αυτοί μετράνε τις ψήφους μας. Εμείς λέμε ότι ψηφίζουμε. Μπαίνουμε λοιπόν στην διαδικασία αυτή, ανεξάρτητα και αδιάφορα το τι ψηφίζουμε, μόνο με την συμμετοχή μας τους εγκυροποιούμε νομικά σε ένα πράγμα.

Αυτοί που μετράνε λοιπόν, μέσα από τους Δήμους που εμείς ψηφίζουμε, βγάζουν όποιους θέλουν για Βουλευτές και αυτοί οι Βουλευτές να παρουσιάζονται ως ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ.

ΟΠΟΤΕ, ΟΙ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΩΣ ΈΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

Είδατε τι ωραία και απλά είναι τα πράγματα, άμα θέλουμε να το καταλάβουμε; Αλλά έτσι είναι αυτά.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πολλά άσχημα πράγματα ακούστηκαν εναντίον μας και θα πάμε σε ένα μικρό διάλειμμα για να τα αφομοιώσουμε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ας πάμε, γιατί μετά θα πάμε στα ευχάριστα. Μέχρι τώρα ακούσαμε δυσάρεστα, αλλά πρέπει να ακουστούν κι αυτά για να καταλάβει ο κόσμος τι έχει γίνει!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτή την στιγμή, ακούμε κάποια συγκλονιστικά γεγονότα και έχουμε τον κ. Καλογερόπουλο σε συνέντευξη από την Ελλάδα και μας εξηγεί πολλά νομικά και ενδιαφέροντα γεγονότα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και πρέπει να γίνει απλά και κατανοητά η εξιστόρηση «για να μπει στο πνεύμα», θα πω ο κάθε Έλληνας που μας ακούει και θα μας ακούσει.

Δίνοντας με την ψήφο μας, μέσα από τους Δήμους που ζούμε την ΕΓΚΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, της ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ –ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ- ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

Τους νομιμοποιούμε και τους εγκυροποιούμε με την συμμετοχή μας να παίρνουν αποφάσεις αυτοί …

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: για λογαριασμό μας…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι. Είδατε πόσο απλό είναι; Εγώ δηλαδή δεν μπορώ να πάρω απόφαση για τον εαυτό μου, αλλά έχω το δικαίωμα να εγκυροποιήσω έναν άλλον να πάρει απόφαση για μένα.

Δηλαδή, είναι σαν να λέμε τώρα ότι μια Ανώνυμη Εταιρεία κάνει Γενική Συνέλευση και αντί να πάνε οι μέτοχοι, πηγαίνουν οι εργαζόμενοι και ψηφίζουν και βγάζουν ένα διοικητικό συμβούλιο, όποιο θέλουν και αυτό αποφασίζει για όλη ζωή της εταιρείας!

Σκεφτείτε εδώ τώρα για την Ελλάδα και το Έθνος μας!

Συνεχίζω για να καταλάβουμε ακριβώς πώς έχει δημιουργηθεί αυτό που βλέπουμε σήμερα.

Οι βουλευτές μας, τους οποίους υποτίθεται ότι εκλέξαμε εμείς –σας είπα, εμείς ψηφίζαμε, αλλά αυτοί μετράγανε κι έχει σημασία αυτό.

Το « εμείς ψηφίζαμε» όμως, πρέπει να το δούμε όχι μόνο σε επίπεδο Ελλήνων, αλλά για τον κάθε ένα που έχει χαρτιά της Ιδιωτικής Εταιρείας και χαρτιά υπηκοότητας στην ιδιωτική εταιρεία ως μέλη της, έχουν και πάρα πολλοί μη-Έλληνες, οι οποίοι σε κάποια πράγματα έχουν και περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες. Παίρνουν επιδόματα, έχουν δωρεάν ασφάλιση, ιατρική περίθαλψη, ενώ ο Έλληνας πρέπει να πληρώνει, αλλά αυτό θα το δούμε παρακάτω.

Έτσι λοιπόν δίνοντας την δυνατότητα μέσα από την συμμετοχή να μας αντιπροσωπεύουν εμάς, το Έθνος, οι 300 βουλευτές, διοικητικό συμβούλιο, της ιδιωτικής εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με αίθουσα συνεδριάσεων στο Βασιλικό κήπο στην Αθήνα, παίρνουν αποφάσεις για εμάς.

Έτσι λοιπόν όταν ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός το τεράστιο έλλειμμα που προέκυψε, γιατί έπρεπε να πληρώσουμε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, γιατί δεν πλήρωσαν οι ελληνικές τράπεζες, πήραν απόφαση λοιπόν, σε αυτό το όργανο που δημιουργήθηκε για να μας δανείσει, γιατί όπως είπαμε δεν υπήρχε ο μηχανισμός πριν- να του παραχωρήσουν τα πάντα.

Ποιοι πήραν την απόφαση να του παραχωρήσουν τα πάντα;

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ –ΒΟΥΛΗ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΤΕ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 2010, ΣΤΟ 1Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ! ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ!!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Τρομερό!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτός ο άνθρωπος είναι λοιπόν ο Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου λοιπόν πήρε ΕΝ ΛΕΥΚΩ το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε σύμβαση με ό,τι όρους γούσταρε, για να βρει τάχα μου λεφτά, γιατί δεν είχαμε.

Αν πάμε στα Παγκόσμια Ταμεία και δούμε τι λεφτά έχει η Ελλάδα, ΤΟ ΕΘΝΟΣ για την ακρίβεια, θα καταλάβετε ότι όλους αυτούς πρέπει να τους κάνουμε γδαρτούς! Αν τους τουφεκίσεις, τους απαλλάσσεις από τα βάσανα! Γδαρτούς ζωντανούς πρέπει να το κάνεις!

Ο κ. Παπακωνσταντίνου βρήκε λοιπόν την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ιδιωτική εταιρεία και είναι αυτή που εισπράττει το ΦΠΑ μας εδώ και 28 χρόνια.

Κάθε 4 χρόνια και κάτι, εισπράττουν έναν ΑΕΠ. Ένα Εθνικό Εισόδημα της Ελλάδος, κάθε 4 χρόνια το πληρώνουμε σε αυτούς, την ιδιωτική εταιρεία Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μάλιστα! Τους μισθούς τους…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: …η οποία έχει και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που μας λένε τώρα. Είναι λοιπόν ιδιωτική Εταιρεία. και δεν μιλάμε για τους μισθούς τους, μιλάμε ότι κάθε 4 χρόνια σου παίρνουν έναν ΑΕΠ από το ΦΠΑ. Το ίδιο κάνουν και στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης. Δεν το κάνουν μόνο στους Έλληνες.

Οι τρεις αυτοί λοιπόν, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κάνουν μια κοινοπραξία, την είπαν ΤΡΟΙΚΑ να δανείσουν την Ελλάδα!

Με τι λεφτά; Έλα που δεν είχαν λεφτά! Τότε γιατί αναλαμβάνουν να μας δανείσουνς

Ανέλαβαν να μας δανείσουν, γιατί εμείς λόγω του ελλείμματος, δεν είχαμε αξιολόγηση 3 Α μπήκαμε στον Τειρεσία, που λένε.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μα, και για αυτή την αξιολόγηση που λένε, όλοι αυτοί οι Οίκοι που αξιολογούν τα κράτη, κι αυτοί είναι ιδιωτικοί.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, είναι δικά τους μαγαζιά για να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι όπως θέλουν! Εικονική πραγματικότητα είναι όλα αυτά που κάνουν.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει δηλαδή..

ΧΡΗΣΤΟΣ: Έχουμε λάβει πάρα πολλές ερωτήσεις από τον κόσμο και θα παρακαλούσα τον κόσμο να κάνει λίγο υπομονή για τις ερωτήσεις για να μην χάσουμε τον συνειρμό…

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να το κλειδώσουμε, να δώσουμε ολόκληρη την πληροφορία για να καταλάβει ο κόσμος, γιατί ο Αρτέμης Σώρρας νομικά έχει κάνει αυτά που έκανε.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Στο τέλος της εκπομπής, θα δοθούν όλες οι απαντήσεις.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πάμε να δούμε τώρα, μετά την εξουσιοδότηση σε έναν άνθρωπο στον Υπουργό Οικονομικών τότε να χειριστεί οποιαδήποτε δανειακή σύμβαση, συστήνεται από την άλλη πλευρά η ΤΡΟΙΚΑ, η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το ΔΝΤ, για να δανείσουν την Ελλάδα.

Αλλά δεν μπορούν να την δανείσουν, γιατί δεν είχαν λεφτά. Και τι λένε στον Παπακωνσταντίνου και δέχεται ο Παπακωνσταντίνου, «ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΩΣ ΤΙΤΛΟ, ΩΣ ΑΞΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ»

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Α, μάλιστα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, αυτή ήταν η συμφωνία, για αυτό του ζήτησαν παραιτηθεί της Εθνικής Κυριαρχίας και της ασυλίας!

Αν δούμε ακριβώς τους όρους του μνημονίου που λέει: «Δεν μπορεί η Ελλάδα να επικαλεστεί =για την Ελληνική Δημοκρατία πάντα- λόγους εθνικής κυριαρχίας, βάσει της Σύμβασης του Δανεισμού που κάνουν ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Κι αυτό έγινε από το πρώτο μνημόνιο!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι ακριβώς έτσι! Ναι, γιατί το έκαναν όμως έτσι; Θα σας πω γιατί, για να το καταλάβουν όλοι!

Επειδή δεν είχαν λεφτά να μας δανείσουν, εμάς που δεν έχουμε καλή αξιολόγηση να δανειστούμε μόνοι μας, λες και εμείς είμαστε βλάκες και δεν ξέραμε να βάλουμε εμείς μόνοι μας την περιουσία μας για εγγύηση και να πάρουμε λεφτά, είπαν λοιπόν: «δώστε μας την Νομή των χρημάτων του Έθνους…» κι όχι της Ελληνικής Δημοκρατίας γιατί η Ελληνική Δημοκρατία δεν έχει τίποτα! ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ! «ώστε εμείς να κάνουμε με την αξία του περιουσιακού σας στοιχείου χρηματιστικά παράγωγα».

Ό,ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ.

Αντί να τα πουλάει στο χρηματιστήριο, τα κατέθεσε για τους Έλληνες.

Χρηματιστικά, το ίδιο ακριβώς έχει γίνει, αλλά όταν το κάνουν αυτοί, έβαλαν να δεσμεύσει ο Υπουργός την Ελλάδα για πάντα, δεν έχει ημερομηνία λήξης αυτή η σύμβαση, είναι για χιλιάδες χρόνια μπροστά

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Δηλαδή, είναι μια ταφόπλακα!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αν διαβάσεις προσεκτικά το μνημόνιο γιατί είναι περασμένο και σε ΦΕΚ θα δούμε ότι δεν λήγει ποτέ και έχουν παραδώσει του Έθνους την περιουσία, έχουν παραιτηθεί της ασυλίας της Εθνικής περιουσίας, δηλαδή να μπορεί να κατασχέσει ο οποιοσδήποτε, ακόμα και με μια διοικητική πράξη, χωρίς καν δικαστήριο.

Προσέξτε τι όρους έχουν βάλει στους όρους του δανεισμού!

ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Για δείτε τι ωραία τα έχουν φτιάξει!

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ.

Προσέξτε γιατί τώρα πρέπει κάτι άλλο να καταλάβουμε! Τα ομόλογα που εκδίδει η ΤΡΟΙΚΑ τα πουλάει μόνη της μόνο στο Λουξεμβούργο και δεν τα πουλάει στην αξία που αναγράφουν, αλλά προσθέτει αξία στα χρήματα που ζητάει τουλάχιστον στα 15-20% γιατί είναι εγγυημένα.

Η ΤΡΟΙΚΑ παίρνει ένα ελληνικό εθνικό περιουσιακό μας στοιχείο που κάνει 10 δις, εφόσον έχουν παραιτηθεί της ασυλίας και το βάζει για 1 δις εγγύηση. Ό, τι θέλει κάνει! Αφού της έχουμε δώσει την διαχείριση εν λευκώ και την νομή.

Βάζοντας λοιπόν το 1 δις εγγύηση, ενώ έχει 10 δις αξία, εκδίδει στην Πρωτογενή Αγορά ομόλογα τα οποία ζητάει 20% καπέλο.

Αυτός που τα παίρνει είναι πάλι δικές τους τράπεζες-εταιρείες. Και πληρώνει το 10-15% καπέλο. Ξέρετε όμως γιατί; Γιατί έχει το δικαίωμα το ομόλογο να πάρει και την εγγύηση που ακολουθεί το ομόλογο, επειδή έχουν παραιτηθεί της εθνικής κυριαρχίας και της ασυλίας, οπότε έχοντας δεκαπλάσια εγγύηση του ομολόγου, έχουν δικαίωμα να ξαναβγάλουν ομόλογα στην δευτερογενή αγορά, δεύτερους τίτλους έναντι των τίτλων δέκα φορές περισσότερους από την αξία που πήραν. Δηλαδή, έδωσαν 1 δις και πήραν εγγυήσεις 10. Μπορούν να βγάλουν 10 δις ομόλογα, αυτά λοιπόν τα 10 δις, ενώ έχουν δώσει μόνο 1 δις και για την ακρίβεια με το 20% καπέλο έχουν δώσει 1,2 δις, όταν θα βγάλουν 10 δις ομόλογα σημαίνει ότι κερδίζουν 88 φορές παραπάνω..

Γιατί έχουν δώσει 1.2 δις με το πανωτίμι και εκδίδουν 10 δις ομόλογα.

Άρα και στο 50% να τα πουλήσουν τα ομόλογα της δευτερογενούς αγοράς, πάλι έχουν κερδίσει 4 φορές.

Και στο 30% να τα πουλήσουν πάλι έχουν κερδίσει 3 φορές.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Τρομερό! Ναι..

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν ξέρω αν με κατανοείτε…

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πολύ καλά!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί έχει πληρώσει 1,2 δις, βγάζεις ομόλογα 10 δις που είναι η πραγματική αξία της εγγύησης και 2 δις να εισπράξεις, πάλι κέρδος 800 εκατομμύρια έχεις.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Και καρπώνονται αυτά τα δισεκατομμύρια εις βάρος των Ελλήνων. Μπάστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώσετε.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Αν ξυπνήσει επιτέλους ο Ελληνικός λαός και αντισταθεί σε αυτό το πράγμα, δεν μπορούμε να τα πάρουμε πάλι πίσω γιατί έχει γίνει εξαπάτηση;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορούμε και κοίτα τώρα να δεις τι έκανε ο Αρτέμης ο Σώρρας για να μπορούμε.

Ο Αρτέμης Σώρρας λοιπόν, η κίνηση που έκανε νομικά, την έκανε για ένα συγκεκριμένο όρο του μνημονίου.

Από το πρώτο μνημόνιο που σας είπα τι έχουν υπογράψει και για αυτό σας το ανέλυσα έτσι, για να γίνει κατανοητό, γιατί μερικοί λένε γιατί αφού έχει λεφτά ο Σώρρας, γιατί δεν πάει να πάρει ομόλογα από την δευτερογενή αγορά.

Μα όλα τα ομόλογα της δευτερογενούς αγοράς να πάρεις, δεν ξεχρεώνεις από το αρχικό χρέος. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε.

Κερδίζουν κάτι τραπεζίτες, χωρίς να ξεχρεώνεται η Ελλάδα. Γιατί ξαναλέω,

Τα ομόλογα της πρωτογενούς αγοράς έναντι της Ελληνικής περιουσίας, τα πρώτα ομόλογα τα εισπράττει η ΤΡΟΙΚΑ που τα πουλάει και δανείζει την Ελλάδα.

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ…

Τόσο απλό είναι. Από το πρώτο μνημόνιο όμως υπάρχει ένας όρος ο οποίος είναι πολύ δεσμευτικός για όλους.

Επειδή ήταν σίγουροι με όλες αυτές τις συνθήκες που έχουν κάνει με τις φανερές και κρυφές συμβάσεις ότι έχουν δεσμεύσει κάθε περιουσιακό στοιχείο των Ελλήνων, είτε είναι μετρητά, είτε είναι χρυσός, είτε είναι γη, οποιασδήποτε μορφής αξία, ότι οι Έλληνες δεν θα έβρισκαν ποτέ χρήματα για να ξεχρεώσουν.

Αφού λοιπόν ήταν τόσο σίγουροι, μπαίνει ένας όρος, ο οποίος έπρεπε να μπει γιατί όλα αυτά γίνονται από μια ιδιωτική εταιρεία εις βάρος του Έθνους.

Η δικαιολογία ήταν ότι το Έθνος είχε ανάγκη από λεφτά και η ιδιωτική εταιρεία κάνει οποιαδήποτε σύμβαση δανεισμού με οποιουσδήποτε όρους.

Λέει όμως ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

Γι αυτό από την πρώτη στιγμή υπάρχει ο όρος που τα φερέφωνα του καθεστώτος οι δημοσιογράφοι το 2010 το έλεγαν. Από την ώρα που εμφανίστηκε ο Σώρρας όμως, έχουν καταπιεί την γλώσσα τους και δεν το ξαναείπαν!

Έλεγαν το 2010: ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ. Γιατί μπορεί μόνο Έλληνας Ιθαγενής κι όχι κανένας άλλος; Γιατί ο Έλληνας Ιθαγενής είναι ο ιδιοκτήτης της Εθνικής περιουσίας.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Γι αυτό!

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.

Αυτό δεν μπορούν να το αλλάξουν.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Έξω φυσάει πολύ δυνατά ο αέρας αλλά με αυτά που μας λέει ο κ. Καλογερόπουλος, άρχισε να μπαίνει δυνατός ανεμοστρόβιλος εδώ μέσα.

ΧΡΗΣΤΟΣ: Εμένα οι τρίχες από το κεφάλι μου σηκώθηκαν όρθιες!

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: κ. Καλογερόπουλε σας δίνουμε πάλι τον λόγο να συνεχίσετε την ανάλυση που μας κάνατε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έχουμε μείνει στο σημαντικότερο γεγονός, τον σημαντικότερο όρο που έχει μέσα το μνημόνιο, ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ!

Ο μόνος που μπορεί να πληρώσει και να ελευθερώσει κάθε Εθνική περιουσία, να άρει κάθε κατάσχεση και κάθε προσημείωση, να κάνει άρση κάθε βάρους εναντίον της εθνικής μας περιουσίας είναι ο ιδιοκτήτης.

Έτσι λοιπόν ο Αρτέμης ο Σώρρας που κι ο ίδιος είναι Έλλην Ιθαγενής και ο ίδιος πληρεί τον όρο, ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ.

Είχαν προηγηθεί οι Μετοχές της Ανατολής που είπαμε την προηγούμενη φορά που είχαν γίνει δωρεά για να ξεχρεωθεί η Ελλάδα. Η ίδια η Βουλή, δηλαδή, το διοικητικό συμβούλιο της ιδιωτικής εταιρείας που φορολογεί την δωρεά πιστοποιώντας την αξία τους, δεν τα πήρε αυτά τα χρήματα.

Έτσι λοιπόν ο Αρτέμης Σώρρας κάνε έναν Κληρονομικό λογαριασμό, καταπίστευμα, κάνει δηλαδή κληροδότημα λογαριασμό στο όλους τους Έλληνες Ιθαγενείς και τους καταθέτει 600 δις δολάρια σε μορφή Διεθνών Συναλλαγματικών που πληρώνει το federal reserve μετρητοίς.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Πού κατατίθενται αυτά τα 600 δις;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να έχουν έτσι οι Έλληνες Ιθαγενείς ελεύθερο περιουσιακό στοιχείο, χρήμα, για να μπορούν να πληρώσουν το μνημόνιο, την δανειακή σύμβαση και να ελευθερώσουν την Ελλάδα, την Εθνική μας περιουσία και να άρουν κάθε βάρος επί αυτής και να έχουν και χρήματα για να ξαναφτιάξουν τις υποδομές τους, τις ζωές τους και να λύσουν όλα τα προβλήματά τους.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Αυτά τα χρήματα που κατατίθενται; Παραμένουν στον Καναδά ή είναι στην Ελλάδα;

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Παραμένουν στον Καναδά στην Montreal Bank. Είναι θέμα καθαρά δευτερολέπτων το να ρευστοποιηθούν στην Αθήνα.

Έτσι λοιπόν αυτό το περιουσιακό στοιχείο έχει μοιραστεί σε όλους τους πραγματικούς ιδιοκτήτες κάθε ελληνικής εθνικής περιουσίας που είναι κατασχεμένη. Αυτό το περιουσιακό στοιχείο το έχουν όλοι οι Έλληνες, άρα ο καθένας μας πληρεί τον όρο του μνημονίου, εφόσον έχει χρήματα, να πληρώσει.

Κατανοείτε πόσο απλό γίνεται τώρα;

Αν λοιπόν πληρωθεί το χρέος της Ελλάδος, εικονικό ή πραγματικό, ό,τι χρέος έχει, μικρό ή μεγάλο, αυτομάτως παύει να υπάρχει οποιαδήποτε δέσμευση στην Εθνική περιουσία.

Εδώ όμως υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα στις ιδιοκτήτες της ιδιωτικής εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΟΠΟΤΕ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ, ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΣ!

ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝΙ ΕΛΕΓΧΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.

Ιστορικά θα σας θυμίσω πόσες κατασχέσεις έχουν γίνει.

Η 1η μεγάλη κατάσχεση έγινε το 1832

Η 2η έγινε το 1852 και η 3η το 1900 με τον Τρικούπη το «δυστυχώς πτωχεύσαμεν», που ξέρουν όλοι.

Θυμηθείτε ότι το 1910 τους έβαλαν και την Διεθνή Οικονομική Επιτροπή για να τους επιτηρεί εδώ πέρα.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Ένας είδος ΤΡΟΙΚΑ δηλαδή και τότε.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα η ίδια συνταγή ακολουθείται. Δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Γιατί το έχεις δει μια φορά το έργο, το ξέρεις, γιατί είναι επαναλαμβανόμενο. Τόσο απλό είναι.

Έγινε ακόμα μια 4η κατάσχεση το 1933. Το 1936 με την Σύμβαση COOPER με την πτώχευση του Βενιζέλου.

Αυτά τα είπαμε και με την ιστορία της Τράπεζας Ανατολής και τον χρυσό της Ανατολής.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Εμείς οι Έλληνες όμως γιατί δεν το πήραμε χαμπάρι; Δηλαδή, με όλα αυτά που έκανε ο κ. Σώρρας άνοιξε τα μάτια μας, να αρχίσουμε να ψάχνουμε και λίγο μόνοι μας.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα, πώς να το πάρουν χαμπάρι αφού ο καθένας είναι δεξιός, αριστερός, κεντρώος, σοσιαλιστής, ιδεολόγος…

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Μα, αυτό είναι! Η αλληλοφαγωμάρα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς! Άλλος είναι λίγο χριστιανός, άλλος λίγο μουσουλμάνος, άλλος είναι καθολικός, άλλος είναι ορθόδοξος. Ξέρεις υπάρχουν πολλοί διαχειριστές, για αυτό μας έχουν χωρίσει σε πολλά κοπάδια για να μην ενωθούμε ποτέ.

Ν. ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ: Να υπάρχει πάντα ένας βοσκός να μας ποιμένει. Αυτό θέλουν κι ένα σκυλί να φυλάει τα πρόβατα.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό κάνουν οι άλλοι.

Έρχεται τώρα ο κάθε Έλληνας που είναι ιδιοκτήτης και τελικός δικαιούχος της Ελλάδος και κάθε Ελληνικής Εθνικής Περιουσίας ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

Δεν μπορεί να ιδιωτεύει και να καλύπτεται από μια ψήφο που την δίνει είτε σε μένα, είτε σε σένα για αποφασίζουμε εμείς για την ζωή του!

Έτσι λοιπόν καταθέτοντας τα χρήματα ως Κληροδότημα σε όλους τους Έλληνες, ο Αρτέμης ο Σώρρας έκανε ένα τεράστιο πολλαπλό κτύπημα στο καθεστώς της ιδιωτικής εταιρείας.

Πρώτον τους εξαναγκάζει να τα δανειστούν αυτά τα χρήματα. Η ιδιωτική εταιρεία όπως προφασίζεται ότι έχει ανάγκη από δανεισμούς και δανείζεται από εδώ και από εκεί, με όρους γενοκτονίας για τους Έλληνες που αντιπροσωπεύει κι όχι για τα μέλη της, όχι για το διοικητικό της συμβούλιο.

Αυτοί παίρνουν 20.000 φανερά και μπορεί να παίρνουν 100.000-200.000 ευρώ τον μήνα, κρυφά με διάφορους τρόπους, χρηματιστήρια, αποδόσεις, ομόλογα της δευτερογενής αγορά που τους πληρώνει η τράπεζα βάζει επίτηδες παραπάνω και πάει λέγοντας.

Είναι πολλά τα τερτίπια που χρησιμοποιούν πίσω από την σκηνή για να μην τους βλέπουμε.

Αυτοί λοιπόν παριστάνουν ότι μας αντιπροσωπεύουν και επειδή μας αντιπροσωπεύουν κι εμείς έχουμε ανάγκη από λεφτά, αυτοί δανείζονται εις βάρος μας.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ.

Τους λέει λοιπόν ο Σώρρας: «Εγώ καταθέτω στους Έλληνες 600 δις, δηλαδή έχουν οι Έλληνες και σας προτείνω, αφού ψάχνετε για λεφτά, να δανειστείτε από τους Έλληνες». Αυτή είναι η πρόταση του Σώρρα. Προσέξτε!

ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!

Εφόσον λοιπόν ψάχνετε απεγνωσμένα για λεφτά και υπογράφετε κάθε όρο γενοκτονικό και δολοφονείτε τους Έλληνες, έχουν οι Έλληνες λεφτά. Δανείστε από τους Έλληνες και μάλιστα, για το δημόσιο χρέος τόκος 0%, αλλά επειδή τα λεφτά είναι και για το ιδιωτικό χρέος, Εκεί θα τα δανειστείτε με 3%-5%, το Δημόσιο δεν έχει τόκο. Το τονίζω.

Τα παιδιά της ιδιωτικής εταιρείας δεν τολμούνε να ακουμπήσουνε το θέμα, ενώ έχουν αναγνωρίσει ότι υπάρχουν τα λεφτά το κληροδότημα, υπάρχει επίσημη αναγνώριση του υπουργού οικονομικών, υπάρχει επίσημη εντολή του υπουργού οικονομικών προς την Τράπεζα της Ελλάδος, τον οργανισμό διαχείρισης δημοσίου χρέους ΟΔΔΗΧ που έδινε εγγυήσεις στις τράπεζες και το γενικό λογιστήριο του κράτους να προχωρήσουν μέσα από τις αρμοδιότητές τους για να κάνουνε λήψη των χρημάτων …

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Αλλά λήψη των χρημάτων δεν γίνετε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ξέρετε γιατί δεν γίνετε; γιατί όταν ο Σώρρας τους έκανε την ενημέρωση και ο θεματοφύλακας του λογαριασμού, ο διαχειριστής γιατί είναι κηδεμονευόμενος ο λογαριασμός, έχει σημασία να το καταλάβουμε είναι κηδεμονευόμενος ο λογαριασμός, όταν έγινε η πρόταση στην κυβέρνηση τους κατατέθηκαν τα ομόλογα, αυτοί τα είδανε ότι είναι πραγματικά τα είδανε ότι τα πληρώνει η Φέντεραλ, τα είδανε ότι είναι εγγυημένα, προσέξτε έχει σημασία, μέχρι εκείνη την στιγμή, όμως ενώ είδανε και ελέγξανε τα ομόλογα γι’ αυτό δίνει εντολή ο υπουργός οικονομικών την οποία και κοινοποιεί στον Σώρρα δεν ξέρουνε τους όρους του κληροδοτήματος, μέχρι εκείνη την στιγμή νομίζουνε ότι θα πιάσουνε χαζό τον Σώρρα να μην πω άλλη λέξη, θα τον αλευρώσουνε να πάρουνε τα χρήματα και να τα κάνουνε ό,τι θέλουνε.

Δεν έχουνε δει όλο το έργο όπως το έχει φτιάξει νομικά, μόλις αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει ένας κεντρικός μητρικός λογαριασμός κληροδότημα καταπίστευμα, ο οποίος εμπεριέχει το περιουσιακό στοιχείο 600 δις και έχει συγκεκριμένους όρους τότε παγώσανε και σου λέει εάν τολμήσουμε να πάρουμε από αυτά τα λεφτά θα πρέπει να κάνουμε σύμβαση δανεισμού με τους ιδιοκτήτες, όχι με τον Σώρρα προσέξτε το αυτό, όχι με τον Σώρρα, με τους ιδιοκτήτες του λογαριασμού… Ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες του λογαριασμού; οι Ελληνες Κυρίαρχοι Αυτόχθονες Ιθαγενείς, ώπα εδώ αλλάζει το θέμα γιατί η ιδιωτική εταιρεία που τόσα χρόνια σε έχει υπήκοο, όταν ξαφνικά σε αναγνωρίσει ότι είσαι ο Κύριος και η μοναδική αρχή Κυρίαρχος δηλαδή, αυτό σημαίνει Κυρίαρχος, πως θα σε διατάξει; Αφού είσαι η μόνη αρχή επάνω στον πλανήτη δεν υπάρχει τίποτα πάνω από εσένα, ούτε ο θεός δεν μπορεί να σε διατάξει, άρα δεν υφίσταται πλέον μπροστά σου, αυτό καταργείται αναγκαστικά, οπότε σου λέει έτσι και κάνουμε το λάθος και πάρουμε από αυτά τα λεφτά θα πρέπει να τα δανειστούμε, εάν τα δανειστούμε τους αναγνωρίζουμε και ό,τι όρους έχει ο λογαριασμός.

Γιατί ο λογαριασμός ο κηδεμονευόμενος έχει και κάποιους πολύ ωραίους όρους για τους Ελληνες, δηλαδή εάν η Ελληνική Δημοκρατία η εταιρεία δανειστεί από αυτά τα λεφτά, θα δώσει κάποιες εγγυήσεις όπως δίνει και στους άλλους θα δώσει κάποια ομόλογα, αυτά τα ομόλογα θα τα διαχειριστούνε οι ιδιοκτήτες του λογαριασμού που δανείσανε την Ελληνική Δημοκρατία και για να τα διαχειριστούνε πρέπει να κάνουνε δική τους τράπεζα λέει ο λογαριασμός.. ΑΑΑ !!! άμα κάνουνε δική τους τράπεζα τον τελειώσανε τον πλανήτη, ένα, για σκέψου να έχεις να διαχειρίζεσαι 600 δις έτσι όπως είναι το χρηματιστικό σύστημά τους, πήρες τον πλανήτη σε μία εβδομάδα, δεύτερο κομμάτι, έχοντας την διαχείριση της αντασφάλειας της Ελληνικής Δημοκρατίας και κάνοντας δική σου τράπεζα χρηματοδοτείς ό,τι θέλεις του Εθνους ό,τι επιθυμία έχει το Εθνος, ανάπτυξή; εργοστάσιά; δορυφόρους; διαστημικούς σταθμούς; λιμάνια; ό,τι θέλεις.

Αρα η Ελληνική Δημοκρατία η ιδιωτική εταιρεία πάλι έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να υφίσταται, πώς θα εμποδίσει το Κυρίαρχο Εθνος; Οπότε παίρνουνε την εντολή από τα αφεντικά που τους λένε μην ξαναμιλήσετε για τα 600 δις και προπάντων μην ξανά αναφερθείτε στο όνομα Σώρρας, και κοιτάξτε και ρίξτε του όση λάσπη μπορείτε παραπάνω …. Γιατί; για να χτυπήσουνε το πρόσωπο Σώρρα να μείνει ο κόσμος σε αυτό, να μην ψάξει να βρει τα νομικά στοιχεία τι ακριβώς έχει κάνει νομικά ο Αρτέμης ο Σώρρας για μην καταλάβουνε τι περιουσία έχουνε ελεύθερη να την χρησιμοποιήσουνε, βάζουνε και τον Γεωργιάδη να κάνει τάχα μου μία μηνυτήρια αναφορά, προσέξτε τώρα εδώ, γιατί τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά για εκείνη την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά ουσιαστικά ο εισαγγελέας στέλνει τον Σώρρα στο δικαστήριο να δικαστεί τότε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πότε έγινε αυτό;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Το κράτος δηλαδή η Ελληνική Δημοκρατία η Δικαιοσύνη της Ελληνικής Δημοκρατίας στέλνει τον Σώρρα στο δικαστήριο, η δίκη αυτή έγινε τον Ιούνιο του 2013.

Σε αυτήν την δίκη παρουσιαστήκανε όλα τα έγγραφα και οι επίσημες ανέκκλητες διαβεβαιώσεις και της Καναδικής Τράπεζας και της επιτροπής κεφαλαιαγοράς του Καναδά που είχε κάνει ειδικές ανακρίσεις και όταν μιλάμε για επιτροπή κεφαλαιαγοράς, όσοι ξέρουνε σημαίνει το ανώτατο όργανο οικονομικό των κρατών. Εκεί δεν επιδέχεται κουβέντα και αμφισβήτηση και όλα τα άλλα που λένε είναι του κώλου τα εννιάμερα, με συγχωρείτε για την φράση, όταν η Καναδική επιτροπή κεφαλαιαγοράς έχει κάνει επί 3 μήνες ανακρίσεις για να εξακριβώσει τα πάντα δεν μπορεί κανένας να κάνει το παραμικρό σε αυτό που έβγαλε αποτέλεσμα, όλα αυτά παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και η απόφαση είναι καταπέλτης και λέει ξεκάθαρα ο δικαστής:

» αποδείχτηκε ότι έχει ανοιχτεί από τον Σώρρα λογαριασμός καταπιστεύματος, κληρονομικός έχουν κατατεθεί 600 δις με την μορφή 6 διεθνών συναλλαγματικών των 100 δις η κάθε μία και είναι εκεί και περιμένουνε να πιστωθούνε για την Ελληνική Δημοκρατία, πρόσεξε θα τα πάρει δάνειο λέει ο δικαστής η Ελληνική Δημοκρατία «

ΑΑΑ!!! έχουμε και δικαστική απόφαση τώρα, η οποία βεβαιώνει και την ύπαρξη και την αυθεντικότητα και την κατάθεση και τον λογαριασμό, προσέξτε το και τον λογαριασμό τα έχουμε όλα σε ένα.

Αυτή η απόφαση λοιπόν η οποία βγήκε από το 8ο μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δεν τόλμησε κανένας να την προσβάλλει, να τις κάνει έφεση, κακοδικία, ο,τιδήποτε, ούτε ο Εισαγγελέας που έστειλε την υπόθεση στο δικαστήριο, η απόφαση λοιπόν μετά την πάροδο νόμιμου χρόνου τελεσιδίκησε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Πώς θα τολμήσουνε αν είναι αλήθεια;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Όταν έφτασε η ώρα να κάνουμε χρήση αυτών των χρημάτων για να ξεχρεώσουμε στα πλαίσια ανθρωπιστικής βοήθειας ό,τι χρωστάμε σε τράπεζες, εφορίες σε ασφαλιστικά ταμεία, ζητήσαμε επίσημα από την δικαιοσύνη από το δικαστήριο και μας έδωσε και βεβαίωση τελεσιδικίας. Αρα έχει καταστεί ανέκκλητη με όλες τις νομικές διαδικασίες, το θέατρο που είδατε μέσα στην βουλή από αυτόν που έχει κοντό νού τον Κοντονή, έχει τεράστια σημασία που τον λέω έτσι μου το παίζει και Υπουργός Δικαιοσύνης, ο προηγούμενος Υπουργός Δικαιοσύνης τον Σεπτέμβριο του 2016, σε ερώτηση πάλι του Γεωργιάδη δίνει γραπτώς διαβεβαίωση μέσα στην βουλή ότι όλα είναι νόμιμα, ό,τι κάνουμε και με τις εντολές που δίνουμε με τα εξώδικα που καταθέτουμε στην εφορία είναι νόμιμα, ότι τα χρήματα σαφώς που επικαλούμαστε και χρησιμοποιούμε είναι νόμιμα και υπαρκτά και αυτό το βεβαιώνει ο προηγούμενος Υπουργός Δικαιοσύνης στις 29 του Σεπτέμβρη του 2016, ο καινούριος Υπουργός Δικαιοσύνης εξαπατά τους Ελληνες και μέσα από την βουλή κάνοντας τον θεατρίνο μιλάει ότι έδωσε στην γενική εισαγγελέα του Αρείου Πάγου εντολή να κάνει έλεγχο για τα 600 και να κάνει αναίρεση κατά τον νόμο της απόφασης.

Τι σημαίνει ρε υπουργέ δικαιοσύνης αναίρεση κατά τον νόμο;

Ξέρετε τι σημαίνει; δεν μπορεί να σπάσει η τελεσιδικία, δεν μπορούν να κάνουν αναψηλάφιση της δίκης γιατί είναι τελειωμένο, τα λεφτά είναι κατατεθημένα εκεί και περιμένουνε… αναίρεση κατά τον νόμο σημαίνει ότι για όμοια υπόθεση δεν θα λαμβάνεται υπόψιν ως τελεσίδικα δεδικασμένο παρόμοιο γεγονός.

Τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Ξέρετε ότι και στην Ελλάδα το σύστημα το δικαστικό ό,τι απόφαση πάρει ένα δικαστήριο όταν τελεσιδικήσει, αποτελεί δεδικασμένο και για όμοιες περιπτώσεις στο μέλλον… σωστά; Εδώ δεν θα θεωρείται ως τελεσίδικα δεδικασμένο για όμοιες περιπτώσεις στο μέλλον η απόφαση αυτή, αυτό είναι το «αναίρεση κατά τον νόμο« … δηλαδή τι μας λένε; Έτσι και βρεθεί και δεύτερος να καταθέσει 600 δις για την Ελλάδα, για τους Ελληνες, δεν θα θεωρείται η απόφαση του Σώρρα τετελεσμένο, τελεσίδικο για τον επόμενο … και τι μας νοιάζει εμάς, μακάρι να βρεθεί και ας μην θεωρείται, η ίδια η απόφαση όμως ούτε αναιρείται, ούτε αναψηλαφίζεται, έχει τελεσιδικήσει και είναι κλειδωμένο για πάντα αυτό και προπάντων τα χρήματα είναι εκεί.

Εχει τεράστια σημασία να κατανοήσουμε όλοι ότι το περιουσιακό στοιχείο 600 δις, είναι εκεί και γίνεται χρήση και προσέξτε τώρα να δείτε, επειδή ακριβώς τελεσιδίκησε η απόφαση του 2013 που πιστοποιεί ότι είναι εκεί τα χρήματα κατατεθημένα, έρχεται η ίδια η Ελληνική Δημοκρατία, εδώ να δείτε το οξύμωρο το τρελό το απίστευτο τώρα έτσι; και τι κάνει; δίνουνε την διαχείριση εντολή στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους που διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του Ελληνικού Δημοσίου, επειδή εμείς οι Ελληνες οι αυτόχθονες αποτελούμε το δημόσιο το πραγματικό και τα 600 δις είναι δικά μας και ο λογαριασμός είναι δικός μας ως Ελληνες Ιθαγενείς Αυτόχθονες μέλη της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, τι κάνουνε;; δίνουνε στον ΟΔΔΗΧ το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ως εγγύηση τον λογαριασμό των 600 δις, προσέξτε εδώ έχει τεράστια σημασία αυτό, και να τον κάνει χρηματιστικά παράγωγα βραχυπρόθεσμου δανεισμού για να κερδίζουνε κάποιοι μέσα από αυτό το σύστημα και να χρεώνουνε επιπλέον τόκους τους Ελληνες ….

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Μπορούνε να το κάνουνε αυτό σε ένα καταπίστευμα;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Σας φαίνεται απίστευτο εεε;;; Προσέξτε να δείτε, επειδή τα χρήματα αποδεδειγμένα και τελεσίδικα είναι κατατεθημένα εκεί και ο λογαριασμός υπαρκτός, δίνουνε το δικαίωμα στον ΟΔΔΗΧ [οργανισμό διαχείρισης δημοσίου χρέους] γι’ αυτό και τα βάζουνε στον προϋπολογισμό του κράτους, να τα κάνει χρηματιστικά παράγωγα, να τα κάνει ρέπος βραχυπρόθεσμου δανεισμού, ακούστε τώρα εδώ το τρελό…

Μέχρι το 2015 οι συναλλαγές που κάνει ο ΟΔΔΗΧ σε βραχυπρόθεσμους δανεισμούς είναι γύρω τα 90 δις , το δε πιστωτικό κομμάτι του προϋπολογισμού είναι 120 <> 115 δις, ξαφνικά κατά την διάρκεια του 2015 που στο τελείωμα του ’15 που γίνεται ο ισολογισμός στο τέλος του χρόνου δηλαδή, παρουσιάζεται ότι έχουν γίνει συναλλαγές 771 δις…. από 90 μέσα σε μία χρονιά ξαφνικά έχουν βρεθεί 675 δις παραπάνω, προσέξτε πόσο σοβαρό γίνεται και έχει φτάσει στο μυθώδες ποσό 771 δις το 2015 και αυτό το αποτυπώνουνε στο τέλος του 2015 στον ισολογισμό, το ελεγκτικό συνέδριο που είναι μηχανισμός της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν είναι δικός μας, το εντοπίζει αμέσως και ρωτάει επίσημα τον ΟΔΔΗΧ να τους δώσουν απάντηση, από που βρεθήκανε τα χρήματα και το πόθεν έσχες των χρημάτων, τώρα μιλάμε για 670 δις παραπάνω ξαφνικά, που ενώ ξαφνικά βρίσκουν 670 δις παραπάνω, αντί να ξεχρεώσουν την Ελλάδα και το μνημόνιο και να ελευθερώσουν την Ελλάδα αυτοί τα κάνουνε χρηματιστικά παράγωγα, είναι απίστευτο αυτό το πράγμα που σας λέω πρέπει να το δείτε μέσα από τα επίσημα χαρτιά της Ελληνικής Δημοκρατίας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Πόσο θα συνεχιστεί αυτό το αίσχος;; κ. Καλογερόπουλε, εγώ προχθές μπήκα μέσα στο ΦΕΚ βρήκα τον ισολογισμό του 2016 και είδα ότι είναι πιστωμένα στο υπουργείο οικονομικών 563 δις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Αν δείτε με την αντιστοιχία ευρώ δολαρίου είναι ακριβώς 600 δις δολάρια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ακριβώς… εγώ που είμαι ο άπιστος Θωμάς το είδα με τα μάτια μου και μου δημιουργείται το εξής ερώτημα… ας υποθέσουμε, εγώ δηλαδή το σκέφτομαι λίγο ποιο λογικά γι αυτούς που δεν πιστεύουν, ότι ο κ. Σώρρας έβαλε λεφτά υπάρχουν όμως στον ισολογισμό 600 δις δολάρια 563 δις ευρώ τα οποία δεν κινούνται γιατί εγώ βλέπω στον προϋπολογισμό για το 2017 παίρνουνε μόνο 7 εκατομμύρια για να χρησιμοποιήσουμε για την Ελλάδα και τα υπόλοιπα είναι από δάνεια και το γράφει μέσα στον ισολογισμό, το κατάλαβα σωστά ή είναι κάτι λάθος;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Ενώ παίρνουνε μόνο 7 εκατομμύρια από το σύνολο του προϋπολογισμού, τα υπόλοιπα τα κάνουνε χρηματιστικά παράγωγα, ο ΟΔΔΗΧ [ οργανισμός διαχείρισης δημοσίου χρέους] οι σύμβουλοί του είναι οι τράπεζες των Ρόθτσιλδ, είναι απευθείας των Ρόθτσιλδ και ευτυχώς που γυρίζοντας από την Ισπανία το ταξίδι που είχε πάει ο πρωθυπουργός μας τώρα…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Είχε συνάντηση με τους Ρόθτλιλδ… πήγε να πάρει εντολές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Αντί να έρθει κατευθείαν από την Ισπανία στην Αθήνα πήγε από την Γαλλία να συναντηθεί με τους Ρόθτσιλδ, οι οποίοι είναι οι πάτρωνες του οργανισμού διαχείρισης δημοσίου χρέους και τους λένε ακριβώς πώς θα χρησιμοποιούν τα χρηματιστικά παράγωγα και από τα 600 δις.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Εγώ αναρωτιέμαι πώς η Φέντεραλ τράπεζα που είναι της Αμερικής, που είναι και αυτή των Ρόθτσιλδ, πως την πάτησε η Φέντεραλ και έδωσε την εγγύηση;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Οχι , όχι δεν την έχει πατήσει, κοιτάξτε, θα σας ξαναπώ αυτό που λέω από την πρώτη στιγμή, ακούστε με έχει σημασία, όλοι αυτοί οι μηχανισμοί ας είναι του οποιουδήποτε όταν διαχειρίζονται ξένη περιουσία και δη των Ελλήνων δηλώνουν διαχειριστές, προσέξτε το έχει τεράστια σημασία, δεν δηλώνουν ιδιοκτήτες, πρέπει να το καταλάβουμε, μπορεί μεν να είναι ανέγκλητα παραδομένη η διαχείριση των δικών μας περιουσιακών στοιχείων, από ποιους; από τους βουλευτές που βγάζουμε μέσα από τους δήμους και τους νομιμοποιούμε με την συμμετοχή στις εκλογές να αποφασίζουν για εμάς και έχουνε πάρει αποφάσεις και έχουνε παραδώσει την δική μας περιουσία σε ξένους διαχειριστές, αλλά έχουν παραδώσει την νομή δηλαδή την διαχείριση δεν έχουν παραδώσει την περιουσία , την ίδια την περιουσία την εθνική δεν μπορεί να την παραδώσει κανένας, έχει τεράστια σημασία έτσι; Δεν μπορεί να παραδοθεί η Κυριότητα, η Κυριότητα δεν αλλάζει, μένει στον Κυρίαρχο Ελληνα, την νομή τους δίνουνε και στις περισσότερες περιπτώσεις έχει γίνει ανέκκλητα να δοθεί η νομή και αυτό για να το ανακαλέσεις αυτό το ανέκκλητο που έχουνε δώσει οι εθνικοί σου αντιπρόσωποι, πρέπει να μαζευτεί το ίδιο το Εθνος, γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή μιλάμε να πάμε σε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ κάνει μόνο το Εθνος, οι ιδιοκτήτες οι πραγματικοί πρέπει να μαζευτούν να κάνουν Εθνοσυνέλευση και να καταργήσουν ο,τιδήποτε έχουν υπογράψει και κάνει οι αντιπρόσωποί τους τόσα χρόνια … δεν γίνεται αλλιώς.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Αρα το ζήτημα είναι πάρα, πάρα πολύ σπουδαίο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Είναι η ίδια μας η ύπαρξη, η ίδια μας η ζωή δεν είναι τα λεφτά υπό την έννοια των χρημάτων, είναι η πραγματική ύπαρξη του Εθνους του Ελληνικού, το οποίο μια ζωή βάλεται, μία ζωή δολοφονείται, γενοκτονείται, στριμώχνεται και προσπαθούνε συνέχεια να το αφανίσουν , πρέπει επιτέλους όλα τα αδέλφια μας να καταλάβουν, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη ο,τιδήποτε μέχρι τώρα μας χώριζε, κοιτάξτε μας ενώνουν 997 πράγματα και μας χωρίζουν μόνο 3, μας χωρίζουν τα κόμματα, τα δόγματα και τα χρώματα, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα 3 και να ασχοληθούμε με τα 997 και να ενωθούμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Συμφωνώ και εγώ απολύτως.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Πρέπει να το καταλάβουμε επιτέλους ως Ελληνες. εάν δεν αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι να πάρουμε θέση για την ζωή μας και για τα παιδιά μας και τους απογόνους μας και για κάθε εθνικό περιουσιακό μας στοιχείο. γιατί είναι δικό μας και έτσι όπως πάνε θα μας αφανίσουν τελείως και κοιτάξτε, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα έτσι όπως το έχουν εξελίξει εδώ στην χώρα μας, αυτή την στιγμή κάνουν μέχρι αλλαγή του πληθυσμού

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Θα ήθελα να δώσω μία μικρή πληροφορία για τους ακροατές, για να μπορούν να δουν και οι ίδιοι το ΦΕΚ τώρα που μιλάμε , θα πάτε στην σελίδα στο ίντερνετ ET.gr , που είναι το Εθνικό Τυπογραφείο, που είναι η δημόσια σελίδα για τα ΦΕΚ, θα πάτε στην αναζήτηση ΦΕΚ, θα πατήσετε έτος 2016 , την λέξη τεύχος Α και θα επιλέξει τον αριθμό 234-234 , γιατί θέλουμε μόνο αυτό και θα εμφανιστεί από κάτω το ΦΕΚ, θα το ανοίξετε πατώντας στο εικονίδιο του pdf και θα ανοίξει μετά το ΦΕΚ και θα δείτε εκεί πιστωτικό 563 δις και εκεί θα μπορείτε να πειστείτε όλοι οι ακροατές ότι αυτά που λέγονται τώρα είναι με στοιχεία δημόσια και επίσημα και όχι κάποια εφεύρεση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Εκεί λοιπόν θα αρχίσει ο κάθε ακροατής να γνωρίζει την αλήθεια και όχι να πιστεύει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Αυτά που ακούμε Χρήστο μας βγάζουν έξω από τα ρούχα μας γιατί μαθαίνουμε αλήθειες και πραγματικότητες πού δεν γνωρίζαμε, βρισκόμασταν στο σκοτάδι, μόνο με την γνώση μπορούμε να απελευθερωθούμε…

Χρήστος; Εγώ έχω να πω μόνο ένα πράγμα, για όλους τους άπιστους Θωμάδες, αν δούνε το ΦΕΚ θα δούνε ότι υπάρχουνε όλα αυτά τα χρήματα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Το ΦΕΚ είναι της κυβέρνησης δεν είναι του Σώρρα .

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ακριβώς το ΦΕΚ είναι ΦΕΚ, έχει αποφασιστεί και έχει περάσει σαν νόμος από την βουλή και έτσι είναι ένα έγκυρο έγγραφο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Και έχει και πολύ ωραίο αριθμό σαν νόμος 4 τεσσάρια 4444 , είναι πολύ εύκολο και να το θυμάται κάποιος, είναι ο νόμος που πιστοποιεί τα 600, όχι μόνο τα πιστοποιεί, δίνει το δικαίωμα χρήσης στον οργανισμό διαχείρισης δημοσίου χρέους για να τα μεταφέρει στο Υπουργείο Οικονομικών να τα διαχειριστούν ως πιστωτικά, ότι πιστώνει ο ΟΔΔΗΧ το υπουργείο οικονομικών να διαχειριστεί 600 δις δολάρια ή 563 δις ευρώ με νόμο του κράτους, προσέξτε είναι η ίδια περίπτωση με τον νόμο του κράτους που κάνανε για τον χρυσό της ανατολής, αφού δεν μαζεύονταν οι ιδιοκτήτες να κάνουν γενική συνέλευση να δώσουν την διαχείριση στην Εθνική βάλανε το κράτος να κάνει νόμο να δώσει την διαχείριση στην Εθνική.

Τώρα επειδή δεν μαζεύονται οι Ελληνες να κάνουν Γενική Συνέλευση – ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, δηλαδή να αποφασίσουν για την χρήση τους και να τα πάρουν να τα χρησιμοποιήσουν, κάνανε νόμο του κράτους τον 4444, να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, γι’ αυτό σας λέω επαναλαμβάνεται η ιστορία, όταν ξέρεις την συνταγή του το βλέπεις, κάθε φορά το ίδιο έργο παίζουνε … δεν κάνουνε κάτι άλλο…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να βάλω ένα ερώτημα, γιατί αναφέρθηκες στην Εθνοσυνέλευση, ένα ερώτημα από μία ακροάτρια που μας πήρε την ώρα του μουσικού διαλείμματος τηλέφωνο, ρωτάει τι πρέπει να γίνει για να κάνουμε Εθνοσυνέλευση, δηλαδή υπάρχει κάτι γραμμένο στο σύνταγμα; μπορούμε να κάνουμε Εθνοσυνέλευση; όλοι εμείς σαν Εθνος;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Το σύνταγμα δεν αναφέρει την λέξη Εθνοσυνέλευση, αλλά Εθνοσυνέλευση μπορούμε να κάνουμε και μας το έχει υπογράψει, αναγνωρίσει και μας περιμένει όλος ο πλανήτης, οι ενέργειες οι νομικές που έχει κάνει ο Αρτέμης ο Σώρρας μετά την εντολή που έλαβε από φορείς Κυρίαρχης Κρατικής Εξουσίας, θεματοφύλακες, Δημάρχους, είναι ακριβώς αυτό, να φέρει στους Ελληνες Κυρίαρχους εξ αίματος εξ ιθαγένειας τελικούς δικαιούχους από τον κληρονομικό τους πλούτο να τον χρησιμοποιήσουν.

Για να τον χρησιμοποιήσουν πρέπει όπου και αν βρίσκονται, όπου και αν βρίσκονται προσέξτε, είτε μέσα στην Ελλάδα, είτε στην Κύπρο ,είτε στην Αυστραλία, είτε στην Γερμανία, είτε στην Σουηδία, είτε στην Αμερική, είτε στον Καναδά, με εταιρείες ειδικού σκοπού που πρέπει να ιδρύσουν, που μέσα στις δυνατότητες των εταιρειών ειδικού σκοπού, δημοτικών οργανισμών με το όνομα Ελλήνων Συνέλευσις, είναι η προετοιμασία να μαζευτούν οι Ελληνες για να πάμε και στην Εθνοσυνέλευση.

Ήδη έχει ξεκινήσει νομικά η προετοιμασία, μας έχουν όλοι αναγνωρίσει, το αναφαίρετο δικαίωμα να αποφασίσουμε εμείς οι Κυρίαρχοι για την ζωή μας και τον πλούτο μας και έχει ξεκινήσει η διαδικασία να δημιουργούνται οι δημοτικοί οργανισμοί σε κάθε περιοχή της Ελλάδος, σε κάθε δήμο της Ελλάδος, αλλά και σε κάθε περιοχή του πλανήτη που ζούνε Ελληνες. Ήδη θα σας αναφέρω εδώ και τα γραφεία της Γερμανίας για να τα γνωρίζουνε οι ακροατές μας:

υπάρχει το γραφείο της Ε.ΣΥ. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ, υπάρχει το γραφείο της Ε.ΣΥ. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, υπάρχει το γραφείο της Ε.ΣΥ. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ, που στις 4 του Μάρτη θα γίνει και μία ομιλία εκεί και θα είναι και ο Γενικός Γραμματέας του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις που θα μεταβεί στην Γερμανία για την ομιλία,

υπάρχει το γραφείο της Ε.ΣΥ. του ΜΠΑΚΝΑΝ, υπάρχει το γραφείο της Ε.ΣΥ. ΖΥΡΙΧΗΣ, επίσης είναι άλλα 2 γραφεία υπό σύσταση, υπάρχει το γραφείο της Ε.ΣΥ. στην ΝΟΡΒΗΓΙΑ, υπάρχει το γραφείο της Ε.ΣΥ. στην ΣΟΥΗΔΙΑ, το γραφείο της Ε.ΣΥ στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και είναι υπό σύσταση τουλάχιστον 11 γραφεία ακόμα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ενας ακροατής ρωτάει αν υπάρχει κάποια πλατφόρμα που μπορεί να γίνει κάποιος μέλος των Ελλήνων Συνέλευσις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Βεβαίως, αυτά τα γραφεία που ανέφερα είναι των τοπικών δημοτικών οργανισμών που εκεί γίνονται μέλη οι Ελληνες, όλοι οι Ελληνες και οι Ελληνίδες πρέπει να γίνουνε μέλη, γιατί; για να πάρουνε νομικά την χρήση του πλούτου τους και την επίσημη αναγνώριση, γιατί η Ελλήνων Συνέλευσις είναι επίσημα και παγκόσμια πιστοποιημένος οργανισμός, για την υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος των 2 τρις 300 δις πού μας έφερε ο Αρτέμης ο Σώρρας με δικές του εγγυήσεις από τα κληρονομικά μας κεφάλαια , από τις εντολές των Δημάρχων που του δώσανε να μας φέρει από τα κληρονομικά μας κεφάλαια.

Αυτό είναι ένα κομμάτι τελείως διαφορετικό και ξεχωριστά από τα 600 δις, το οποίο θα το αναλύσουμε στην επόμενη εκπομπή, επειδή έχουμε όμως και τα 600 δις να διαχειριστούμε και τα 2 τρις 300 ξεκίνησε λοιπόν η νομική εκτέλεση η οποία είναι, οι δημοτικοί οργανισμοί εταιρείες ειδικού σκοπού πού έχουνε πάρα πολλά νομικά δικαιώματα και μπορούνε να χαρακτηρίσουνε και να ορίσουνε οποιοδήποτε έργο με δική τους απόφαση τοπικά, με Γενική Συνέλευση στο καταστατικό τους και να πάρουνε από τον θεματοφύλακα τα χρήματα να γίνουν ανάδοχοι δηλαδή του έργου, για να το εκτελέσουν όποιο έργο θέλουν, ήδη υπάρχει μία πεπατημένη με 49.000 έργα πού είναι εγκεκριμένα άρα καταλαβαίνετε μέσα σε αυτά τα 49.000 έργα μπορούν να διαλέξουν ότι θέλουν.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Σε αυτό το σημείο κ. Καλογερόπουλε θέλω να δώσω ένα τηλέφωνο της Ε.ΣΥ. Στουτγάρδης πού βρίσκεται στο Μέτσιγκεν της Στουτγάρδης και το τηλέφωνο το κινητό είναι 016099222121 και όποιος ακροατής ή ακροάτρια δεν πρόλαβε να το σημειώσει μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μας πάρει ένα τηλέφωνο να του δώσουμε τα τηλέφωνα του γραφείου. Με ρώτησε ξανά ο κύριος ή η κυρία, για την πλατφόρμα εννοούσε αν υπάρχει στο ίντερνετ κάποια πλατφόρμα που μπορεί από εκεί απευθείας να γίνει μέλος;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Όχι, δεν μπορείς να γίνεις μέλος απλά από το ίντερνετ, βέβαια για ανθρώπους πού είναι εκτός Ελλάδος και δεν έχουνε επικοινωνία, είναι πολύ εύκολο να στείλουνε ένα μήνυμα και στην κάθε Ε.ΣΥ. που είναι στην χώρα που είναι ή αν θέλουνε να ιδρύσουνε, τις οποίες μπορούν να τις βρούνε στο μπλόγκ Αλφειός Ποταμός , εκεί είναι όλες οι Ε.ΣΥ. όλου του πλανήτη και τα τηλέφωνα επίσης για όσους είναι στην Γερμανία. Χρήστο θα σου στείλω ένα μήνυμα, ήδη θα πρέπει να το έχεις λάβει στο φέϊσμπουκ σου, να ανακοινώσεις για την Κυριακή τώρα στις 26 που η Ε.ΣΥ. Στουτγάρδης κάνει ομιλία παρουσίαση στο κέντρο της Στουτγάρδης, στις 8 το βράδυ στο ΣΤΟ CD CAFFE ( ΤΣΕ ΝΤΕ ΚΑΦΕ )

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κάτι άλλο που θέλω να πω, κάποιος μας γράφει ότι ένα γραφείο ακόμα που ξεχάστηκε είναι στο Πουλχάϊμ εδώ στην Γερμανία, το οποίο ήταν και το πρώτο που πήρε ΑΦΜ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Δεν μπορώ να τα θυμάμαι και όλα απ’ έξω μην το παρεξηγήσει κάποιος, γιατί δεν είναι θέμα διάκρισης, είναι πάρα πολλά τα γραφεία μας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Μας ρωτάει κάποιος για κάποιο δαχτυλίδι, τι ακριβώς είναι αυτό;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Αυτό για να το εξηγήσουμε δεν είναι θεωρώ κατάλληλη στιγμή και δεν ξέρω πόσα πράγματα θα γίνουν κατανοητά, θα το πω όσο ποιο απλά μπορώ, είναι η σφραγίδα των κληρονομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Με απλά λόγια λέω εγώ ως Ελληνίδα, είμαι Ελληνίδα Κυρίαρχος Ιθαγενής και δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τους διαχειριστές, αλλά εγώ σαν Κυρίαρχη Ελληνίδα θέλω να αναλάβω εγώ την εξουσία πάνω στα κληρονομικά μου δικαιώματα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Και όχι μόνο, πάνω από όλα ο καθένας μας να αποφασίζει μόνος του και όλοι μαζί, γι’ αυτό οι Ελληνες πρέπει να καταλάβουν το ποιο απλό πράγμα, πρέπει να μαζευτούμε τα αδέλφια να ενωθούμε, όσο θα καθόμαστε μακριά και απομονωμένοι και διαχωρισμένοι με διάφορες προφάσεις και ψεύτικες δικαιολογίες, μόνο εις βάρος μας κυλάει ο χρόνος, πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι η μοναδική λύση που έχουμε είναι η ένωση μας, για να συναποφασίζουμε όλοι μαζί εμείς οι ίδιοι για ό,τι έχουμε , δεν γίνεται αλλιώς.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Γιατί μέχρι τώρα γίνεται διαίρει και βασίλευε, βασιλεύουν επάνω μας επειδή μας διαιρούν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Αυτό που καταφέρανε τόσα χρόνια και πετύχανε εναντίον μας οι ξένοι και βασικά οι τράπεζες, αν το δούμε κυριολεκτικά θα δούμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως νεοελληνικό κράτος, ας το πούμε έτσι μονάχα, διαχειριστές χρέους που δουλεύουν εις βάρος μας και εκφράζονται μέσα και κυρίως από το τραπεζικό σύστημα που εξαγοράζουν και όλους τους άλλους δημοσιογράφους, πολιτικούς, όλους, τους πάντες, μέσα από το τραπεζικό σύστημα τούς εξαγοράζουν όλους, τους πάντες, πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε εμείς οι Ελληνες τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για το καλό μας, για το δικό μας το συμφέρον, δεν γίνεται αλλιώς και δεν πιστεύω ότι υπάρχει Ελληνας στον πλανήτη που να μην έχει όραμα για την πατρίδα του.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Στο εν το μεταξύ έχω λάβει, για την Κυριακή που θα διοργανωθεί η ομιλία από την Ε.ΣΥ. Στουτγάρδης, θα γίνει το βράδυ στις 8 ώρα στο κέντρο ΣΤΟ CD CAFFE( ΤΣΕ ΝΤΕ ΚΑΦΕ ) , στην οδό EBERHARDT STR 41/43 , στάση λεωφορείου RATHAUS OFFENTLICHES AMT , για να καταλάβει ακριβώς ο κόσμος που είναι αυτήν την Κυριακή 26/2ου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Και θα ήθελα να δώσω και του προέδρου της Ε.ΣΥ. , αλλά και του Διευθύνοντα Συμβούλου τα τηλέφωνα δημόσια στην Στουτγάρδη, αλλά και όποιος θέλει να τους πάρει από οποιοδήποτε σημείο για να έρθουν σε επαφή και να έχουν επικοινωνία, που μπορούν να απευθυνθούνε να τους ρωτάνε, είναι το τηλέφωνο του προέδρου της Ε.ΣΥ. Στουτγάρδης, Αβραμίδη Παναγιώτη που είναι 0157219124422 και το τηλέφωνο του Διευθύνοντα Συμβούλου, Στέφανου Παρασκευά που είναι 015758369714 , σε αυτά τα δύο τηλέφωνα μπορείτε να καλείτε από όποιο σημείο θέλετε, να πάρετε οποιαδήποτε πληροφορία για ό,τι θέλετε και που μπορείτε να απευθυνθείτε τοπικά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Εγώ πιστεύω κ. Καλογερόπουλε ότι πάνω στα 600 δις δεν προλαβαίνουμε σήμερα να τα συνεχίσουμε…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Θέλω να καταθέσω μία πληροφορία ακόμα για να γίνει ποιο κατανοητό κάτι που είναι πολύ σοβαρό, από την ώρα που θα γίνει η χρήση από τους Ελληνες, για να ξεχρεώσουν ό,τι χρωστάνε ή ό,τι τους λένε ότι χρωστάνε, των 600 δις δολαρίων, ας εξαιρέσουμε τον τρόπο που τα χρησιμοποιεί πιστωτικά ο ΟΔΔΗΧ και το Υπουργείο Οικονομικών στον ισολογισμό για να κάνουν κέρδη κάποιοι τραπεζίτες. Ο πραγματικός λόγος που έχουν κατατεθεί είναι για να ξεχρεωθεί κάθε δημόσιο και ιδιωτικό χρέος.

Το δημόσιο χρέος από την ώρα που θα ξεκινήσουμε να το ξεχρεώσουμε θα έχει αυτομάτως τεράστιο πρόβλημα όλο το τραπεζικό σύστημα των αντιπάλων, για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους ανθρώπους του πλανήτη, προσέξτε τι λέω έχει τεράστια σημασία, γιατί το χαζάρικο το μογγολικό τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει, γιατί στηρίζεται μόνο σε φούσκα χρέους, οπότε όταν ξεχρεώνεις ένα κομμάτι χρέους τα παράγωγα του χρέους γκρεμίζονται όλα, είναι βασική αρχή της οικονομίας έτσι όπως την έχουνε στήσει.

Ο Αρτέμης ο Σώρρας έχει κάνει μία πολύ συγκεκριμένη κίνηση νομική. Έχει καταθέσει επίσημα μέσω του ΟΗΕ και του Οικονομικού Διευθυντή του ΟΗΕ σε 198 χώρες, έτοιμες τις προτάσεις με τα χρήματα, για να πάρουν χρήματα να χρησιμοποιήσουν την ώρα που θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα των αντιπάλων, για να μην πληγούν…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ενα λεπτό κ. Καλογερόπουλε, αυτό δεν το γνωρίζαμε και θέλω να το ξανά επαναλάβετε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Το ξέρω ότι δεν το γνωρίζατε και είναι πολύ σημαντική πληροφορία, από την ώρα που θα γίνει η χρήση έστω και 1 δις από τα 600 για να ξεχρεωθεί χρέος ελληνικό, αυτομάτως καταρρέει το τραπεζικό σύστημα που είναι στημένο στην φούσκα χρέους επί του χρέους και παράγωγα του χρέους, το τραπεζικό σύστημα την ώρα που θα αρχίσει να καταρρέει θα δημιουργηθεί πρόβλημα στις χώρες, για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στις χώρες, για να προλάβουμε αυτό το πρόβλημα και να μην έχουνε πρόβλημα οι άνθρωποι του πλανήτη, το τονίζω, γιατί δεν κοιτάς μόνο το σπίτι σου την Ελλάδα, πρέπει να δεις και τους άλλους, δεν γίνεται να περνάς εσύ καλά και οι άλλοι να είναι στην πείνα… έχει κατατεθεί, εκτός από τα 600 δις για τους Ελληνες, έχει κατατεθεί πρόταση σε 198 χώρες επίσημα μέσω του ΟΗΕ, με αίτημα τα χρήματα να τα χρησιμοποιήσουν για να μην αισθανθούν καμία δυσκολία από το πρόβλημα που θα αποκτήσουν οι τράπεζες των αντιπάλων, οι λαοί δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Αρα ο ανεμοστρόβιλος αρχίζει από την Ελλάδα και εμείς ως Ελληνες έχουμε τεράστια ευθύνη και θα πρέπει να σκεφτούμε όλα αυτά και να πάρουμε αποφάσεις ζωής, γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο, εάν δεν δράσουμε τώρα πότε θα δράσουμε;;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Νέλλη αν μου επιτρέπεις, ειδικά αυτές τις μέρες γίνεται μία τεράστια λασπολογία στο πρόσωπο του Αρτέμη του Σώρρα, για να μην κάτσουν οι Ελληνες να ασχοληθούν με τα νομικά κομμάτια που έχει κάνει, εάν συλλάβετε το μέγεθος της πράξης κατάθεσης χρημάτων για όλες τις χώρες του πλανήτη και επίσημης πρότασης μέσω του ΟΗΕ, ξέρετε ότι κάθε κυβέρνηση, κάθε χώρα, έχει δεχτεί αυτήν την πρόταση να πάρουν χρήματα ελληνικά για να μπορούν να μην έχουν καμία δυσκολία, θα καταλάβετε το μεγαλείο την μεγαλοπρέπεια, και τις αξίες τις πραγματικές του Ελληνισμού, γιατί αν δεν έχεις αξίες πως θα ζήσεις ως άνθρωπος αν δεν έχεις αρχές; πρέπει να καταλάβουμε όλοι την τεράστια σημασία του δικού μας του Ελληνικού Αξιακού Συστήματος.

Πρέπει κάποια στιγμή να σκύψουμε όλοι πραγματικά να δούμε τι είμαστε ως άνθρωποι Ελληνες, μας κάνανε να συμπεριφερόμαστε σαν αγέλη, μας κάνανε να συμπεριφερόμαστε ιδιοτελώς, να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας … Δεν είναι αυτός ο Ελληνας, οι αξίες οι Ελληνικές είναι αυτές οι οποίες δηλώνουν τον άνθρωπο, ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αξίες. Μας συμπεριφέρονται οι αντίπαλοι μας, αυτοί που τόσα χρόνια μας κρατάνε σκλάβους οικονομικά, με τον χειρότερο τρόπο. Μας έκαναν να συμπεριφερόμαστε μέχρι και ως ζώα, αυτό πρέπει να σταματήσει, πρέπει ο άνθρωπος να συμπεριφέρεται ως άνθρωπος, να έχει αξιακό και να μαζευτούμε όλα τα αδέλφια να το τελειώσουμε, γιατί εις βάρος μας κυλάει ο χρόνος.

Θα το επιμείνω, γι’ αυτό και όλο αυτό το καθεστώς βλέπετε να ρίχνει τόση λάσπη. Μας λένε μέχρι και ότι είμαστε εγκληματική οργάνωση, δηλαδή τους ελευθερωτές της ανθρωπότητας τους λένε εγκληματική οργάνωση …. ποιοι; τα φερέφωνα της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης που έχει σκλάβους τους ανθρώπους και που τους γενοκτονεί κάθε μέρα με χιλιάδες τρόπους… Πως γίνεται τόσα χρόνια και έχουν ένα σωρό στημένους πράκτορες να σου κολλήσουν αμέσως μία ταμπέλα μόλις μιλάς για το Δίκαιο και για το Ηθικό, μόλις μιλάς με Λογική να σου κολλήσουν μία ταμπέλα γιατί;

Για να μην δει ο συνάνθρωπος σου πραγματικά τι είναι αυτή η πληροφορία που του δίνεις, έτσι κάνουν και στο πρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα, προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Σώρρα σαν τον απατεώνα, απατεώνας σε τι;;;; επειδή κατέθεσε τα 600 δις;; ή επειδή έχει βάλει ως Πολεμιστής σκοπό να γκρεμίσει το χαζάρικο σύστημα του πλανήτη; μα ήδη έχει γκρεμίσει και το χειρότερο, οι ίδιες οι κεφαλές των χαζάρων έχουν υπογράψει την Κυριαρχία των Ελλήνων και να κάνουν οι Ελληνες αυτό που θέλουν οι ίδιοι και το έχουν αναγνωρίσει, πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε τι έχει γίνει και δεν αρκεί σίγουρα και μία και δύο εκπομπές για να τα προβάλουμε όλα και να δώσουμε όλες τις πληροφορίες.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Έτσι ακριβώς.. θα ήθελα σε αυτό το σημείο να απαντήσω σε μία ερώτηση από μία ακροάτρια, που μας έστειλε ένα μήνυμα, πρώτα μας ρωτάει για το πού βρήκε τα λεφτά ο κ. Σώρρας; για αυτό θα ήθελα να πω, ότι μπορείτε να βρείτε την απάντηση στο YouTube στις προηγούμενές μας εκπομπές, γιατί έχουν απαντηθεί αυτές οι ερωτήσεις, μπορείτε να το βρείτε πληκτρολογώντας Greek pulse και Καλογερόπουλος στα αγγλικά ή στα Ελληνικά και θα βρείτε τις δύο εκπομπές που έχουνε παιχτεί ήδη και από αύριο, το αργότερο μεθαύριο, θα υπάρχει και αυτή η εκπομπή στο YouTube για να την ξανά ακούσετε, και μας ρωτάει ποιος ήτανε ο τίτλος του τραγουδιού που ακούστηκε πριν στο διάλειμμα, είναι «τα λόγια του πολεμιστή» .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Επειδή πολλοί ρωτάνε που βρήκε τα χρήματα ο Αρτέμης ο Σώρρας, θα σας πω απλά μία πραγματική πληροφορία η οποία πιστεύω ότι θα γίνει κατανοητή από όλους. 600 δις δεν τα βρίσκεις, δεν είναι κάτι που το ψάχνεις δηλαδή και έτυχε μέσα στην έρημο ή έσκαψες και τα βρήκες, ήτανε πάντα εκεί, είναι λεφτά του Ελληνισμού. Η διαχείριση περιήλθε στον Αρτέμη τον Σώρρα τα τελευταία χρόνια και ο Αρτέμης ο Σώρρας ως ΕΛΛΗΝ και πολεμιστής κάνει το αυτονόητο το χρέος του.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Άρα λοιπόν, για να πάμε και στο μότο του δικού μας ελληνικού ραδιοσταθμού εδώ στην Στουτγάρδη, το μότο το δικό μας είναι η γνώση, είναι εργαλείο ατομικής και συλλογικής απελευθέρωσης, άρα η γνώση πού μας έφερε ο κ. Αρτέμης Σώρρας είναι ένα εργαλείο που εμείς οι Ελληνες μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για την ατομική και για την συλλογική απελευθέρωση και νομίζω ότι επειδή περάσαμε την εκπομπή μας το ωράριο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Θα μου δώσετε ένα λεπτό ακόμα…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Θα σας δώσουμε και πέντε λεπτά αν χρειαστείτε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Αυτήν την στιγμή ήδη υλοποιείται το ξεχρέωμα κάθε Ελληνα, δίνοντας εντολή είτε προς την εφορία είτε προς τις τράπεζες είτε προς τα ασφαλιστικά ταμεία, να εισπράξουνε ό,τι οφειλές υπάρχουνε ή ό,τι θα γεννηθούν στο μέλλον από τα 600 δις. Προσέξτε κάτι πολύ σοβαρό αυτή, την στιγμή υλοποιείται αυτό, θέλω κάθε Έλληνα που σκέφτεται που τα βρήκε ο Αρτέμης ο Σώρρας τα χρήματα να σκεφτεί το ποιο απλό, ο Αρτέμης ο Σώρρας τα κατέθεσε σε εσένα Έλληνα, στον κάθε Έλληνα, σε έναν λογαριασμό κληροδοτήματος, ως διαχειριστής στα κατέθεσε, ως νομέας και κάτοχος, όχι ως ιδιοκτήτης με την έννοια της Κυριότητας, την Κυριότητα την έχει πάντα το Ελληνικό Εθνος, εάν δεν ήτανε δικά σου Ελληνα από πρίν φτάσουν στην διαχείρηση του Σώρρα δεν είναι λογικό ότι κάποιος θα ζήταγε να τα φορολογήσει;

Κάνεις χρήση ενός περιουσιακού στοιχείου που σου κατατέθηκε σε λογαριασμό κληρονομικό καταπιστεύματος και δεν σου ζητάει κανένας φόρους, δεν αναρωτιέσαι ότι για να μην σου ζητάει κανένας φόρους ότι το περιουσιακό στοιχείο ήτανε πάντα δικό σου, γιατί αν δεν ήταν δικό σου και στο έκανε δωρεά τώρα ο Αρτέμης ο Σώρρας, κάποιος θα ζήταγε να πληρωθούν φόροι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Ένα λεπτό κ. Καλογερόπουλε, θέλω ακόμα μία φορά να το επαναλάβετε αυτό, σε αυτά τα 600 δις δεν έχει μετρηθεί φόρος, ενώ στην μετοχή της Ανατολής…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : … που είναι προσωπικό του περιουσιακό στοιχείο εκεί τον φορολογούν.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Μάλιστα, ούτε και αυτό το γνωρίζαμε … πολύ σπουδαία πληροφορία, πάρα πολύ σπουδαία πληροφορία και αυτή πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Μα είναι επίσημη απόφαση της βουλής η φορολογία του Σώρρα στην μετοχή της Ανατολής, ενώ εδώ έρχεται ο κάθε πολίτης να κάνει χρήση των 600 και να πληρώσει ό,τι χρωστάει και πρέπει να συνειδητοποιήσει το ποιο απλό, ότι δεν τα δανείζετε να πληρώσει, οπότε τα χρωστάει στον Σώρρα, μα είναι δικά του, τα χρησιμοποιεί γιατί είναι δικά του, άρα αφού είναι δικά του, ο Σώρρας δεν σου έδωσε κάτι δικό του να το διαχειριστείς, σου έδωσε τα δικά σου πάλι, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ, απλά ο Σώρρας, όχι απλά είναι πολύ σοβαρό, ο Σώρρας δεν είναι προδότης, όπως άλλοι στο παρελθόν που είχανε διαχειριστεί κληρονομικά κεφάλαια ελληνικά και μας πουλήσανε, αυτή είναι η ιστορία όλη γι’ αυτό χτυπάνε όλοι τον Σώρρα ως πρόσωπο, για να μην καταλάβει ο Έλληνας το ποιο απλό νομικά, ότι τα χρήματα είναι δικά σου, δίνεις εντολή να πληρώσεις στην εφορία από τα δικά σου χρήματα. Από την ώρα που δίνεις εντολή να πληρώσεις από τα δικά σου χρήματα, αν δεν ήτανε δικά σου θα έπρεπε κάπου να τα χρωστάς μετά, να πληρώνεις την εφορία και να τα χρωστάς αλλού. Εδώ είναι ξεκάθαρο ότι κάνεις χρήση δικού σου περιουσιακού στοιχείου, άρα τίνος είναι τα λεφτά του Σώρρα;;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να πούμε σαν κατακλείδα της σημερινής εκπομπής, ότι κάθε Ελληνας και κάθε Ελληνίδα μπορούν να κάνουν χρήση των χρημάτων αυτών, αν χρωστάνε στην εφορία, αν χρωστάνε σε τράπεζες, αν χρωστάνε σε ο,τιδήποτε ή σε μελλοντικά χρέη, γιατί όλοι μας επιβαρυνόμαστε στο κατά κεφαλήν χρέος, μπορούν να κάνουν χρήση μέσω των γραφείων και από εκεί θα πληροφορηθούν όλες τις λεπτομέρειες, πως μπορούν να κάνουν χρήση να ξεχρεώσουν και να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ελληνες έτσι ούτως ώστε να λυθεί το ζήτημα αυτό μία και καλή και για πάντα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Εκείνο που πρέπει να καταλάβουνε όλοι είναι, οποιοσδήποτε έχει ελληνικά χαρτιά δεν υπάρχουν διαχωρισμοί και δεν εξαιρείται κανένας, έχει σημασία να γίνει κατανοητό αυτό, δεν εξαιρείται κανένας. Δεν υπάρχουν διαχωρισμοί, όποιος έχει ελληνικά χαρτιά μπορεί να κάνει χρήση αυτών των κεφαλαίων, των συγκεκριμένων κεφαλαίων των 600δις και των 2 τρις 300 δις που ήρθανε με εντολή των Δημάρχων και να ξεχρεώσει ό,τι χρωστάει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Μία τελευταία ερώτηση, από Λονδίνο είναι και θα ήθελε να ρωτήσει, αν ο κανόνας χρυσού έχει πάψει να ισχύει, γιατί έχει την εντύπωση ότι δεν έχει πάψει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Ο κανόνας χρυσού, πρέπει να το αναλύσουμε, μετά το Μπρέττον Γουντς οι συμφωνίες που γίνανε έχουνε διαφοροποιήσει κάποια πράγματα. Αυτό είναι μία τεράστια συζήτηση για να δούμε τις λεπτομέρειες που είναι πολύ σημαντικές για τον πλανήτη. Εκείνο πού έχει τεράστια σημασία σήμερα να καταλάβουμε είναι, ειδικά μετά το 1971 στην τροποποίηση του Μπρέττον Γουντς βγάλανε τον χρυσό από εγγύηση για τα νομίσματα, οπότε αλλάξανε ταυτόχρονα πολλά πράγματα και βάλανε το χρέος, οπότε μια τράπεζα για να βγάλει χρήμα δεν χρειάζεται να έχει χρυσό, χρειάζεται να έχει μόνο ομόλογα χρέους τα οποία να έχουν αξιολόγηση 3ΑΑΑ, τα οποία αλλάξανε πολλά δεδομένα, τα οποία ονομάζονται χρεώγραφα, ενώ ο χρυσός είναι αξιόγραφα,. Ο κανόνας του χρυσού, αυτός που υπήρχε πριν 200 χρόνια ή πριν 150 χρόνια ή πριν 90 χρόνια, έχει τροποποιηθεί όσον αφορά τα νομίσματα τις εκδόσεις νομισμάτων και τα κλειδώματα που έχουν γίνει στις περαιτέρω συμφωνίες.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής κ. Καλογερόπουλε, μπορούμε θα έχετε την καλοσύνη και τον χρόνο, να σας απασχολήσουμε και την επόμενη Πέμπτη, να συνεχίσουμε αυτήν την συζήτηση να την τελειώσουμε όσο μπορούμε, των 600 δις και να μπούμε στο επόμενο πυλώνα που είχαμε όσον αφορά το Μπρέττον Γουντς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Βεβαίως και σας είπα είναι υποχρέωσή μου να ενημερώσουμε με όλες τις πληροφορίες που μπορούν να δοθούν σε όλους τους Έλληνες, όπου και αν βρίσκονται στον πλανήτη, για να καταλάβουν τι έχουνε και πάνω από όλα να καταλάβουν ότι, είναι η μόνη λύση να μαζευτούν οι Ελληνες να αφήσουν στην άκρη τους διαχωρισμούς, έχουνε τεράστια πράγματα να κάνουνε με πολύ μεγαλοπρέπεια, έχουνε πολύ μεγάλο πλούτο πνευματικό και υλικό, το μόνο που μένει είναι να πάρει ο καθένας θέση, το χρωστάμε και στις προηγούμενες γενιές αλλά και τους απογόνους μας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Έτσι είναι ακριβώς όπως τα λέτε, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που διαθέσατε αυτόν το χρόνο για την ενημέρωση και την δικιά μας και των ακροατών μας ….

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Είναι υποχρέωσή μου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και να σας δεσμεύσουμε για την επόμενη Πέμπτη την ίδια ώρα, να συνεχίσουμε αυτή την συζήτηση που δεν προλάβαμε να την τελειώσουμε σήμερα, όσον αφορά τα 600 δις και να μπούμε και στον τρίτο πυλώνα που είχαμε συζητήσει από την αρχή των εκπομπών μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Πρέπει να μπούμε να αναλύσουμε τις Ε.ΣΥ. , τους δημοτικούς οργανισμούς μας, πως λειτουργούν, γιατί είναι έτσι νομικά εξελίξιμο να γίνει και τι διαχειρίζονται, διότι έχουμε τεράστιο περιουσιακό στοιχείο να διαχειριστούμε μέσα από τις εταιρείες τις δημοτικές, τους δημοτικούς οργανισμούς Ελλήνων Συνέλευσις, που εμείς καλούμαστε να πάρουμε απόφαση.

Άρα ένας πολύ σοβαρός λόγος για να είναι ο καθένας μέλος μέσα στην κάθε τοπική Ε.ΣΥ. είναι αυτός, ότι πρέπει να αποφασίσει αυτός ο ίδιος γιατί τις ανάγκες του, αυτός τις ξέρει, δεν μπορεί ο θεματοφύλακας να αποφασίσει τι θέλω εγώ στο Ναύπλιον, τι θέλετε εσείς στην Στουτγάρδη, τι θέλει ο άλλος στην Αυστραλία, τι θέλει ο άλλος στην Αθήνα κ.ο.κ. Οι πολίτες εκεί που ζούνε οι ίδιοι γνωρίζουν τις ανάγκες τους και έχουνε τεράστια νομική δυνατότητα αυτή την στιγμή να την αξιοποιήσουν, μέσα από επίσημο καταστατικό το οποίο εγκρίνεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και από το Υπουργείο Οικονομικών, να παίρνουν αποφάσεις και να χαρακτηρίζουν και να ορίζουν ό,τι έργο θέλουν να φτιάξουν και ο θεματοφύλακας τους δίνει τα χρήματα και τους χρήζει ανάδοχους του έργου να το εκτελέσουν οι ίδιοι. Έτσι εξαλείφεται και η ανεργία, χρηματοδοτούνται τα πάντα, έχουμε τεράστια ποσότητα πλούτου, μένει να την χρησιμοποιήσουμε. Όσο καθυστερούμε ο χρόνος κυλάει εις βάρος μας, θα το λέω συνέχεια…

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας καληνυχτίσουμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : Και εγώ σας ευχαριστώ για τον χρόνο που μου δίνετε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Φίλες και φίλοι, ευχόμαστε να βοηθήσαμε μέσω τις εκπομπής μας αυτής, για ενημέρωση όσον αφορά αυτά τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας εμείς οι Ελληνες και την επόμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε την συζήτηση μας πάνω σε αυτά τα θέματα .

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου , Αγγελική Κοτσομύτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



………………………………


http://alfeiospotamos.gr/?p=27316
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters