Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)21.000 Σελ.η ποινική δικογραφία κατά Αρτ.Σώρρα κλπ για εγκληματική οργάνωση.Σε λίγο αναμένω Π.Δ. να εκτελεσθεί δια τουφεκισμού στό Σύνταγμα ώστε να μην μιλήσει ξανά..

Vassilios Noulezas
(Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων)
Αύριο (σημ: δευτέρα 20.3.2017) ασκείται απο εμένα ως πληρεξ. Δικηγόρο Αρτ Σώρρα στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών η Εφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης Εφετ. Κακουργημάτων  Πατρών Την επομένη 21.3.2017 Αίτηση Αναστολής εκτέλεσης Αποφασης άρθρ 497 παρ 7 ΚΠΔ

Εισαγγ.Εφετ.Πατρών έφεση αρτ. Σώρρα (δια εξουσιοδοτήσεως) κατά της υπ 'αριθμ.344/335-17-3.17 ερήμην καταδικαστικής .απόφασης Τριμ.Εφετ.Κακουργημάτων Πατρών.

Υπέρβαση εξουσίας από το Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στην υπόθεση Αρτέμη Σώρρα...Νομικά πλημμελής η απόφαση απόρριψης αιτήματος αναβολής.....Αναιρετικά ελεγκτέα απόφαση

Κατά το άρθρο 93&3 Συντ. κ139 ΚΠΔ οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να έχουν ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία.
Συνεπώς η παρεμπίπτουσα απόφαση που απέρριψε το αίτημα του κατηγορούμενου για αναβολή της δίκης λόγω σημαντικού κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης που παρίστατο σε δίκη από διακοπή ,μολονότι η κρίση του δικαστηρίου είναι ανέλεγκτη πρέπει να έχει ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία,διαφορετικά ιδρύεται από το άρθρο 510 παρ1 στοιχεία Δ ΚΠΔ λόγος αναίρεσης το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα χωρίς την απαιτούμενη ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία και προχώρησε στην έρευνα της υπόθεσης και την καταδίκη του κατηγορουμένου.
Κατά την γνώμη μου καθόσον δεν υπήρχε αποδεδειγμένα δυνατότητα εκπροσωπήσεως του κατηγορούμενου από τον φυσικό συνήγορο του που παρίστατο στο Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, εσφαλμένα απέρριψε το αίτημα αναβολής το δικαστήριο.

Στην απορριπτική του απόφαση επαναλαμβάνω πρέπει να διαλαμβάνει την απαιτούμενη κατά το Σύνταγμα και τον ΚΠΔ ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία με σαφήνεια και πληρότητα να αναφέρει χωρίς αντιφάσεις τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην κρίση του.
Διερωτώμαι δε τι άλλο χρειαζόταν.που να ήταν ικανό να οδηγήσει στην παραδοχή του αιτήματος και την αναβολή της δίκης.
Ο κατηγορούμενος από τον συνδυασμό των άρθρων 96 και 42 παρ 2 ΚΠΔ προκύπτει μπορεί να αντιπροσωπεύεται από συνήγορο της επιλογής του με εξουσιοδότηση ή να παρίσταται ο ίδιος αυτοπρόσωπα στην ποινική διαδικασία ,να μην δικάζεται ανήκουστος...
===============================

Η αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ως παρεπόμενη ποινή μετά από ποινή καθείρξεως είναι η πλέον ατιμωτική και βαριά από την αρχαιότητα ακόμη.
Αφαιρείται από τον καταδικασθέντα το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι..

Στην περίπτωση Αρτ. Σώρρα δεν μπορεί να επιβληθεί αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον εντολέα μου πριν η ποινή καταστεί αμετάκλητη Αρθρ.51παρ 3 Συντ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ



Αθήνα#ΑίτησηΑναστολής εκτέλ.αρθρ.497παρ. 7 ΚΠΔΑρτέμη Σώρρα#Κατάθεση Πεντ.Εφετ.Κακουργ.Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters