Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΨΑΞΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 600ΔΙΣ$;; ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ;;



ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ! 

Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ << ΝΟΜΕΑ >> ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ !!! 

ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ! 

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΞΕΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ???? ΧΑΧΧΑΧA ..... 
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΝΟΜΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ >????? 

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ! ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ! 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ?????????????? 

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΩΣ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ????? 
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ???? 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙ 14 ΜΗΝΕΣ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ?? 
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ???? 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΨΕΥΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΗ .... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ !! 


... ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... 

*ΠΟΙΟ ΖΩΟ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΔΙΚΟ 7 ΜΗΝΕΣ 
ΠΡΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ;;;


<<..Στη συνέχεια ο ίδιος ανακοίνωσε και επι­κύρωσε προς την Αμερικανική Κυβέρνηση ότι υλοποίησε την μεταβίβαση $600ΔΙΣ- Οκτώβριος 26, 2012.>>

>>"ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ... ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ & ΤΗΛΕΠΟΡΝΕΣ"..... "Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Η ΑΜΕΡIΚΑ USA- ΗΠΑ".. ΧΑ ΧΑ =D.... ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ (ΛΕΕΙ) ΜΕΣΩ C.I.A. ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ <<ΠΑΝΤΟΥ>> ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ "ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ"..>>.!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.!!! ;)

>> 3η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Στις 26.10.2012 και αφού η Αμερι­κανική Κυβέρνηση δεν απέρριψε την πρό­θεση και δεν έφερε οιανδήποτε ένσταση να προχωρήσει ο δικαιούχος στην κατάθεση του χρεογράφου προς πίστωση της Ελλά­δος και Κύπρου, ο κος Σώρρας προχώρησε και υλοποίησε τη νόμιμη μεταβίβαση των Χρεογράφων εις το όνομα και πίστωση της Ελλάδος και της Κύπρου αντιστοίχως.

Στη συνέχεια ο ίδιος ανακοίνωσε και επι­κύρωσε προς την Αμερικανική Κυβέρνηση ότι υλοποίησε την μεταβίβαση των έξι (6) τεμαχίων Αμερικανικών χρεογράφων αξί­ας Εκατόν Δισεκατομμυρίων Δολαρίων έκαστο, δηλαδή 600 Δις USD, εις το Όνομα και την πίστωση της Ελλάδος και ενός τε­μαχίου αξίας 48.926.500.000 USD για λο­γαριασμό της Κύπρου και κάλεσε την Αμερικανική Κυβέρνηση να ενημερώ­σει εάν είχε οιανδήποτε αντίρρηση ή ένσταση για αυτές τις μεταβιβάσεις και κα­ταθέσεις των χρεογράφων και δόθηκε το χρονικό διάστημα μέχρι της 2 Νοεμβρίου 2012.

ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΟ­ΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΗΞΗΣ....

Πηγή:http://www.artemis-sorras.gr/

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: NA ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜ1 ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΕΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ; ΚΑΙ Ν΄ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΙΤΕ: https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/03/na-1.html

''EINAI ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ''

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΟΜΕΟ ΘΑΝΑΣΗ.14/3/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters