Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

"ΑΓΑΠΗΤΑ" ΜΜΕ... Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΤΗΣ ΕΕ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑ-ΝΟΜΟΣ";;;???

Angelo Irakleides
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.. ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.. ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ... ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΝΟΜΙΜΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΥ.!!
"Νομοθεσία ΤΗΣ ΤτΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.."
.
.... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕI Ο ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ "ΑΠΟΨΗ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙZΕI ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.!!!!!


ΝΟΜΟΣ 3691/2008
ΆΡΘΡΟ 29.
Ειδικά για τα αδικήματα της φορολογικής και τελωνειακής νομοθεσίας, καθώς και για τα λοιπά αδικήματα αρμοδιότητας ελέγχου του Σ.Δ.Ο.Ε. που υπάγονται στα βασικά αδικήματα, ορίζεται η εξής διαδικασία:

α. To Σ.Δ.Ο.Ε. είναι αρμόδιο για την παραπομπή στη δικαιοσύνη υποθέσεων νομιμοποίησης εσόδων από λαθρεμπορία, φοροδιαφυγή και για υποθέσεις που υπάγονται στις λοιπές αρμοδιότητές του, εφόσον έχει συντάξει σχετική έκθεση ελέγχου ή πορισματική αναφορά. Η σχετική αναφορά υποβάλλεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα με άμεση ενημέρωση της Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Σ.Δ.Ο. Ε. και της Αρχής. Επιπροσθέτως, το Σ.Δ.Ο.Ε. δύναται να αναφέρει στην Αρχή υποθέσεις για τις οποίες έχει συντάξει έκθεση ελέγχου ή πορισματική αναφορά μόνο για το βασικό αδίκημα και να συνεργασθεί με αυτή, ακόμη και με κοινές έρευνες σε υποθέσεις κοινής αρμοδιότητας.

β. Οι Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) και τα ελεγκτικά κέντρα, όταν διαπιστώνουν περιπτώσεις παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς και των λοιπών αδικημάτων αρμοδιότητάς τους που υπάγονται στα βασικά αδικήματα, υποβάλλουν αναφορές στην Αρχή, ενημερώνοντας συγχρόνως και τη Γενική Διεύθυνση Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.

γ. Οι Τελωνειακές και Ελεγκτικές Υπηρεσίες, όταν διαπιστώνουν περιπτώσεις παραβάσεων της τελωνειακής νομοθεσίας, καθώς και των λοιπών αδικημάτων αρμοδιότητάς τους, που υπάγονται στα βασικά αδικήματα, υποβάλλουν αναφορές στην Αρχή, ενημερώνοντας συγχρόνως τη Γενική Διεύθυνση Τελωνείων και ΕΦΚ.

δ. Οι αναφορές που προβλέπονται στις ανωτέρω περιπτώσεις β' και γ' θα υποβάλλονται στην Αρχή εφόσον το ποσό των παραβάσεων υπερβαίνει τις πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ. Για τον προσδιορισμό του ποσού αυτού λαμβάνονται υπόψη, αθροιστικώς, τα επιμέρους ποσά που προκύπτουν από μερικότερες πράξεις του ίδιου αδικήματος ή και από διαφορετικά αδικήματα φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίας ή μη καταβολής χρεών που διαπιστώνονται κατά τον εκάστοτε έλεγχο και διαπράχθηκαν από την 5η Αυγούστου 2008, ημερομηνία θέσης σε ισχύ του ν. 3691/2008 και εντεύθεν.

ε. Τα υπόχρεα πρόσωπα υποβάλλουν στην Αρχή αναφορές ύποπτων συναλλαγών που ενδέχεται να σχετίζονται με τα ανωτέρω αδικήματα, πλην των δικηγόρων που δύνανται να υποβάλλουν αναφορές στην ειδική επιτροπή του άρθρου 34.
.
ΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ, Η ΥΠΟΠΤΟΝ, Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
.
ΑΥΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΌ ΕΝΑΝ ΈΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ....
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.!!!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ....
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΙΝ ΣΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΗ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.!!!!!

Αθανασία Γεωργοσοπούλου(ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
[ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤτΕ : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1929313183958851&set=a.1613539832202856.1073741914.100006405637501&type=3&theater]
Πηγή:http://www.bankofgreece.gr/…/Superv…/moneyl/legislation.aspx

.... ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕI Ο ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ "ΑΠΟΨΗ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙZΕI ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.!!!!!
Πηγή:http://www.bankofgreece.gr/…/Superv…/moneyl/legislation.aspx

.
ΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ, Η ΥΠΟΠΤΟΝ, Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
.
==================
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr/
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr/
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr/

=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ." http://alfeiospotamos.gr/?p=11184
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:

http://alfeiospotamos.gr/?p=17627
 
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17647

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=18373
 
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
http://alfeiospotamos.gr/
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/
http://spametadesma.blogspot.gr/
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/
http://sorrasgegonota.wordpress.com/
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» http://alfeiospotamos.gr/?p=10768
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer…
==========================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters