Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ..

Viky Charalambous

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΌΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΈΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.
ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ..

O ΚΑΘΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΑΦΗΣ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ, ΣΧΟΛΙΟΥ Ή ΕΙΚΑΣΙΑΣ!


ΤΟ ΗΘΟΣ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, Η ΔΙΑΓΩΓΗ, Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΌΛΑ.
ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ, Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. 
ΧΡΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΑΝΟΙΚΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ Τ’ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
                        LIVENEWS ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 21 3 2017

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr



 https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/03/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters