Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ! ΕΣΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ !!

ΔΗΛΩΣΗ
Β.Νουλέζα  Συνηγόρου Υπεράσπισης Αρτ Σώρρα ,για τα ομόλογα.
Τα ομόλογα αξίας 600 δις. ευρώ του Αρτ. Σώρρα, που μεταβιβάζει, εκχωρεί στην Ελληνικη Δημοκρατία ο Αρτ Σώρρας, και καταγγέλλονται από συστημικές εφημερίδες και ΜΜΕ ως μη γνήσια, η άνευ αντικρίσματος με ευκολία από κάθε τυχάρπαστο, έχουν σχέση με το αμερικάνικο Δημόσιο -οφειλέτη και την CIA που ενεργεί για τις ΗΠΑ, έτσι μόνο δικαιολογείται η σπουδή, πίεση και ανάγκη να καταδικαστεί οπωσδήποτε με πολυετή κάθειρξη, να εγκλεισθεί στην φυλακή, να εξοντωθεί ,να ισοπεδωθεί..

Συνάμα από τον οποιονδήποτε καταγγέλλεται ως απατεών, απο εκείνους που δέν έχουν μελετήσει την υπόθεση και ενδεχομένως έχουν σχέση συνεργασίας με τήν CIA, που έχει το καλύτερο δίκτυο στην χώρα μας.

Άραγε ποια ομόλογα τα αληθινά η τα παραποιημένα, (από ποιόν?) νοθευμένα είναι μη έγκυρα, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές της Αμερικής?
Η δε δίωξη εναντίον του πολιτικού φορέα Ε.ΣΥ. που ίδρυσε ο διωκόμενος εντολέας μου είναι αμιγώς πολιτική, ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΔΙΑΦΟΡΆ 23.000 ΕΥΡΏ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΉΘΗΚΕ ΠΟΙΝΉ ΚΑΘΕΊΡΞΕΩΣ 8 ΕΤΏΝ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ Ή ΕΦΕΣΗ, η δε ΜΑΓΕΙΡΕΜΈΝΗ κατηγορία περί δήθεν "εγκληματικής οργάνωσης'' ανυπόστατη και τουλάχιστον αβάσιμη αλλά και αστεία τυγχάνει..

Λοιδορούν και υβρίζουν αναίσχυντα τον από 30 ετίας ελεύθερο επαγγελματια και επιχειρηματία (χωρίς δανεικά, θαλασσοδάνεια η ΕΣΠΑ) Αρτ Σώρρα (ΠΟΥ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΊΣΘΗΚΕ ΌΤΙ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΟΥ δικά του 600 ΔΙς ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ) εκείνοι πού χρεοκόπησαν την πατρίδα μας, την ξεπουλούν και παριστάνουν τούς ανυποχώρητους διαπραγματευτές ενώ είναι εθνικοί μειοδότες.

Σύντομα ο υποφέρων ελληνικός λαός που δυστυχεί, έχει χάσει την αξιοπρέπεια του και δεν μπορεί να αποτινάξει τα δεσμά της οικονομικής κατοχής και τυραννίας, που έχει επιβληθεί στην εκποιούμενη χώρα του, θα πληροφορηθεί την συγκλονιστική αλήθεια.. υπομονή λιγάκι.
Βασ.Νουλέζας
Δικηγόρος
Εχουμε χρέος να αγωνισθούμε να κερδίσουμε ξανά την αξιοπρέπεια και λευτεριά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters