Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Δεν μας κυβερνούν Έλληνες πάρτε το χαμπάρι. Περιμένετε ρε Έλληνες να έρθει ο σωτήρας σας αφού εσείς οι ίδιοι μπορείτε αλλά σας έκαναν να φοβάστε ...





Επανελληνισμός των Ελλήνων

Τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα οι τράπεζες πολιτική οργανώσεις και θρησκείες το ίδιο. 
Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται.













Όλυμπος= αυτό που όλο λάμπει.





Καταλάβατε τώρα; Εδώ στην Ελλάδα ούτε εμείς οι ίδιοι δεν τηρούμε τους κανόνες που μας εφαρμόζουν οι Ευρωπαίοι όπως η απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους που δεν πέτυχε. Στην Ευρώπη τα τηρούν κατά γράμμα και είναι σαν τα ρομπότ. Εμείς τουλάχιστον σκεφτόμαστε αλλά μας έχουν βάλει την κρίση τους φόρους τις πνευματικές απειλές τα μμε για να μην σκεφτόμαστε καθαρά.





Και στις 2 λέξεις αυτό μας βγάζει στην μετάφραση στα αγγλικά.





Το 2001 έλεγαν ότι ανατίναξε τους πύργους ο Μπίλ Λάντεν με την Αλ Κάιντα-Isis και σήμερα λένε ότι αυτοί είναι καλοί μουσουλμάνοι και ότι δεν είναι επικίνδυνοι. Τελικά δεν είμαστε μόνο οι Έλληνες που ξεχνάμε αλλά και οι Αμερικάνοι.





Η ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ έχει γίνει συμφωνα με την Ερμητική Παράδοση.Ως προστάτη εχει τον Ερμή με την θεά της ευημερίας Δείτε και σταυρούς κρητικούς.





Σατουρνάλια.
Ήταν τότε τις ημέρες που σήμερα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα.
Η λατρεία του Κρόνου δεν είναι μύθος αλλά πραγματικότητα.








Είναι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι. Όταν το 1922 έτρεχαν οι Έλληνες της Σμύρνης να σωθούν από τους Τούρκους φτάνοντας στο λιμάνι προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν στα Γαλλικά καράβια και οι Γάλλοι τους έκοβαν τα χέρια.







Ο ισοσκελές σταυρός πανάρχαιο Ελληνικό σύμβολο.







Αυτά είναι τα Ελληνικά σύμβολα που έκλεψαν οι ξένοι και τα έχουν αναμαυρώσει.





Αρχίζουν να βγαίνουν στη φόρα ότι κάποτε υπήρχε εξελιγμένος πολιτισμός στον πλανήτη με πιο εξελιγμένη τεχνολογία. Λένε ότι όταν έγινε ο πόλεμος Ελλήνων-Ατλάντων έγινε η παγκόσμια καταστροφή. Υπάρχουν και αγαλματάκια πάνω από 10.000 χρόνων που έχουν την μορφή αστροναύτη. Το σύμβολο Δελφικού Έψιλον με το Τετραγαμμάδιον. Το αποκαλούσαν Κράτος Ελλήνων Άριστων.







Αν ψάξετε για τον Βύζα Μεγαρέα θα βρείτε πολλά και την ημερομηνία ίδρυσης του 667 π.Χ ενώ αν ψάξετε για την ίδρυση της νέας Ρώμης έγινε 997 χρόνια μετά δηλαδή το 330 μ.Χ. Καμία σχέση και οι σφαγείς των Ελλήνων τότε οι αυτοκράτορες δεν ήταν Έλληνες. Ο Θεοδόσιος Α ήταν Ισπανός.










Ο Κρόνος που τρώει τα παιδιά του. Όσοι πίστευαν στον Κρόνο οι πατεράδες τους έκαναν θυσίες στα ίδια τους στα παιδιά που ήταν νεογέννητα και η μάνα δεν έπρεπε να θρηνεί. Κρόνος-Γιαχβέ-Σατανάς το ίδιο πράγμα.





Και σήμερα μας βάζουν τούρκικα λέγοντας ότι πέρασαν τα χρόνια και άλλαξαν αλλά αμα τους πούμε ότι δεν ξεχνάμε τότε μας λένε κομπλεξικούς.








Κάτι που δεν μας τα έμαθαν στο σχολείο.


Μετά τα έκλεβαν απο εμάς και τα έκαναν σκοτάδι όπως τα άλλα σύμβολα.







Δεν μας κυβερνούν Έλληνες πάρτε το χαμπάρι. Περιμένετε ρε Έλληνες να έρθει ο σωτήρας σας αφού εσείς οι ίδιοι μπορείτε αλλά σας έκαναν να φοβάστε μέσω τηλεόρασης της αντι-νόησης; Διαβάστε ιστορία να μάθετε ότι πάντα αντιστεκόμασταν στους εχθρούς χωρίς βοήθεια. Όλα στο μυαλό είναι.







https://newradiofmb.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters