Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Οι δούλοι γενίτσαροι, τα ζόμπι του χριστιανισμού, λένε τους γνώστες του αληθινού Ελληνικού πολιτισμού (γραικύλους)!!!


Για να σε κάνουν δούλο, πρέπει να σου στερήσουν την ιστορία σου.

Για να σου στερήσουν την ιστορία σου, σου  κρύβουν το φως της γνώσης, της αλήθειας!

Για να σου κρύψουν την αλήθεια σου αλλοιώνουν την παιδεία, τα ήθη και έθιμα!

Για να σου στερήσουν τα παραπάνω, πρέπει να σου στερήσουν την δημοκρατία, το σκέπτεσαι ελεύθερα, εκφράσου ελεύθερα, ενέργησε ελεύθερα, μάθε ελεύθερα, ζήσε ελεύθερα, αντέδρασε ελεύθερα!

Για να καταλάβεις και να γευτείς τα παραπάνω, πρέπει να γευτείς το φως της γνώσεις και να την κάνεις κτήμα σου, τροφή για την ζωή σου, όταν η γνώση γίνει βασική τροφή του εγκεφάλου σου, θα νιώσεις όπως νιώθεις το ευεργετικό και ζωογόνο φως του Ήλιου στο σώμα σου!

Αυτό το ζωογόνο φως της γνώσης είναι που κρατά  ακόμη  τον Ελληνισμό ζωντανό!

Αυτή η γνώση σφυριλατείστηκε  όπως το σίδερο στο αμόνι, χιλιάδες χρόνια, πέρασε μέσα από άπυρες δοκιμασίες για να γίνει κτήμα του σύγχρονου ανθρώπου και κληρονομιά των Ελλήνων!

Ανθέλληνες και μισεροί ιστορικοί, με μοναδικό τους προτέρημα το κόμπλεξ κατωτερότητας, απέναντι στο Ελληνικό πάνθεων, σε συνεργασία με θρησκόληπτους δογματικούς μισάνθρωπους,  έκαναν και κάνουν τα πάνδεινα, να την τεμαχίσουν, να την διαβάλουν και να την ερμηνεύσουν κατά πως τους βολεύει!

Οι σημερινοί νεοέλληνες, δουλικά των πιο πάνω ανθελλήνων, στερημένοι της γνώσης και του φωτός του Ελληνικού πνεύματος, φέρονται σαν έναν ψυχασθενή που σηκώνει τα χέρια του και με βάρβαρο τρόπο βγάζει τα μάτια του!

Ο Ελληνισμός, το ελληνικό πνεύμα, η ελληνική γνώση, ο Ελληνικός πολιτισμός, δεν είναι μια ιδέα, ένα θρησκευτικό δόγμα, είναι η υπάρξει, είναι το νερό και το σαπούνι που πλένεσαι και καθαρίζεις από τα μιάσματα που προσπαθούν να σε μολύνουν και το μυαλό σου και το σώμα σου!

Ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι ο διαχρονικός Εβραϊσμός, με τον πρωτότοκο γιο του τον  δογματικό χριστιανισμό.

Σήμερα στερούμενοι η ανθρωπότητα  εσκεμμένα το απόλυτο δικαίωμα στην αληθινή γνώση, κάνει το άσπρο μαύρο, το ψέμα αλήθεια!

Υποκρύπτουν επιμελώς  την αλήθεια, που είναι καταγεγραμμένη στους αιώνες, ότι ο Ελληνικός πολιτισμός που γαλούχησε την ανθρωπότητα, προϋπήρχε χιλιάδες χρόνια, πριν από τον δογματικό χριστιανισμό!

 Πως ένας  λαός που μεγαλούργησε και παρέδωσε στις επόμενες γενιές την μεγαλειώδη αποθέωση του πνεύματος, μπορεί να είναι, αμαρτωλός, κατά τα λεγόμενα του δογματικού χριστιανισμού;;;;;;

Όταν υπήρχε ο Έλληνας, μέσα από το σφυρηλατήσμα του ανθρώπου από τα σπήλαια σε κοινωνίες, δεν υπήρχε ο δογματικός χριστιανισμός!

Σήμερα λοιπόν τα δουλικά, τα μιάσματα, τα κομπλεξικά ερπετοειδή, τα ανθρώπινα απομεινάρια του σκοταδισμού, έχουν το θράσος, να διαλαλούν ότι πρώτα υπάρχει ο δογματικός χριστιανισμός και μετά η πατρίδα!

Αυτό το εγκληματικό και εχθρικό συνονθύλευμα κατά του Ελληνικού πολιτισμού, που επεβλήθη δια των απάνθρωπων  σφαγών των Ελλήνων, βλέποντας ότι δεν μπορεί να ξεριζώσει την πνευματική ανωτερότητα  του Ελληνικού πνεύματος πάνω από θρησκείες και ιδεολογήματα, επανέρχεται στις προσφιλές του διαχρονικές και δολοφονικές του μεθόδους!

Τα ζόμπι που έχει δημιουργήσει, με φόβο, απειλές, γενοκτονίες ο δογματικός χριστιανισμός, αδυνατούν να καταλάβουν την ανθρώπινη τους ιδιότητα σαν ανώτερα όντα – και μάχονται, προσβάλλοντας την ίδια τους την υπάρξει, όπως είπα παραπάνω σηκώνουν από στέρηση της γνώσης τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους!

Για αυτά τα δουλικά μιάσματα όσοι λούζονται με το φως της γνώσης και την  ανθρώπινη αξία, είναι γραικύλοι,  άπιστοι, αμαρτωλοί, εχθροί των Ελλήνων και του Ελληνισμού!

Κραυγάζουν χωρίς να μπορούν να αποδείξουν ότι πρώτα υπάρχει ο δογματικός χριστιανισμός και μετά η πατρίδα, δηλαδή η Ελλάδα!

Με την ευκαιρία της 25 Μαρτίου, επικαλεστήκαν σαν απόδειξη του χριστιανικού δογματισμού τον Κολοκοτρώνη, τον μεγάλο στρατηγό, που παρά τα σοβαρά λάθει στρατηγικής, τα οποία έκανε  και είναι μέσα στα στις ανθρώπινες κακές στιγμές, τον θεωρό πράγματι αθάνατο στρατηγό!

Τον επικαλέστηκαν λοιπόν ότι είπε σε μια έξαρση στρατηγικής επιλογής ότι πρώτα ο χριστιανισμός και μετά η πατρίδα και δεν ξέρουμε πως ειπώθηκε και κάτω από πιες συνθήκες και αν ειπώθηκε έτσι ακριβώς!!!

Η λέξη στρατηγός σημαίνει στρατηγικές  επιλογές δια των λέξεων και δια των όπλων, ένας στρατηγός λέγεται στρατηγός διότι μπορεί να ελίσσετε και να εκμεταλλεύεται συνθήκες, πολεμικές, θρησκευτικές και άλλα δια να επιτύχει τον νικηφόρο σκοπό του!

Για κανένα λόγο, ο μέγας στρατηγός θα είχε κατά νου εκείνη τη στιγμή να κρήνη πόσο ανεδαφική και μη αληθινή θα ήταν μια τέτοια δήλωση του και αν ακόμα το γνώριζε, σε μια τέτοια επικίνδυνη κορύφωση, μεταξύ ζωής και θανάτου, προέχει η κάθε εκμετάλλευση και η στρατηγική επιλογή προς την νίκη!

Το ποιο αποκρουστικό σε αυτά τα εβραιοχριστιανικά ζόμπι, είναι ότι επικαλούνται τον αθάνατο ήρωα Κολοκοτρώνη, που φώναξε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους – και ίδιοι που τον επικαλούνται γλύφουν δουλικά τον αφέντη τους, αυτό λέγετε εγκεφαλική διαστρέβλωση. Λέγετε ψυχική σχιζοφρένεια, λέγετε αποκαθήλωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και το διαλαλούν, είναι το καθημερινό τους εγώ, είναι η κοινωνική τους συμπεριφορά, λένε υπερήφανα τα προδοτικά ερπετοειδή, ότι πρώτα υπάρχει ο χριστιανισμός και μετά η πατρίδα!

Αυτά τα ερπετοειδή φωράναι κράνος και αλείφοντα με αντηλιακό και δεν μπορούν να γευτούν την ζωογόνο αληθινή γνώση του φωτός!

Όταν φεύγει το φως έρχεται το σκοτάδι, όταν φεύγει το φως της γνώσης έρχεται ο σκοταδισμός!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters