Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η βρώμικη φωλιά των εθνομηδενιστών πίσω από τις επιθέσεις στον ΠτΔ


 

Η συμμορία του Σημίτη και τα περιτρίμματα του ΕΛΙΑΜΕΠ έχουν φτιάξει την φωλιά του φιδιού στο Φάληρο!

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος πρότειναν τον κορυφαίο ακαδημαϊκό και γνώστη του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου Προκόπη Παυλόπουλο για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν.  Οι κρίσιμες ώρες για την πατρίδα δεν έφερναν την πολυτέλεια για άλλο ένα διακοσμητικό πρόσωπο σε έναν θεσμό που θα έπρεπε να έχει ως πρώτο ρόλο την προώθηση των εθνικών θεμάτων στα μήκη και τα πλάτη της Γης.  Και ο Προκόπης Παυλόπουλος βάλθηκε να ξεπεράσει τις προσδοκίες ακόμα και των πιο αισιόδοξων.  Βοηθώντας στην Ελλάδα να καταγράψει τις μεγαλύτερες διπλωματικές επιτυχίας δεκαετιών. Από την συμμαχία με την Αίγυπτο, την μεγαλύτερη μουσουλμανική χωρά της Μεσογείου που κλείδωσε την ελληνική ΑΟΖ συντρίβοντας τα νεοοθωμανικά όνειρά του Ερντογάν,  την ιστορική συμφωνία ευρωπαϊκής ένωσης και ΝΑΤΟ που διέγραψε τις γκρίζες ζώνες του Σημίτη και κυρίως την ανατροπή της ηττοπαθούς πολιτικής απέναντι στο κυπριακό.

Στο κυπριακό που για πρώτη φορά μετά την εισβολή, ως βάση συζήτησης για την όποια λύση επιβλήθηκε το ευρωπαϊκό κεκτημένο που απαγορεύει την ύπαρξη εγγυητριών δυνάμεων και φυσικά στρατού κατοχής. Στρατού κατοχής, που περιλαμβάνει και τους  Εποίκους, τους οποίους ο Προκόπης Παυλόπουλος ταύτισε με τα στρατεύματα χρησιμοποιώντας το δεδικασμένο του διεθνούς δικαίου.  Το γεγονός αυτό ανέτρεψε όλα τα δεδομένα που έπεσε και του σχεδίου Ανάν, και πλέον η Τουρκία είναι αυτή που μπαινοβγαίνει αμήχανη στην αίθουσα των διαπραγματεύσεων, προκαλώντας την παγκόσμια κατακραυγή. Όπως επίσης παρά τις αντιδράσεις των τούρκων, για πρώτη φορά η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εγγυήτρια δύναμη και μέρος των διαπραγματεύσεων.  Για πρώτη φορά λοιπόν η Ελλάδα εκμεταλλεύεται την θέση της ως χώρα μέλος της ευρωπαΐκής ένωσης, την οποία έχει χρυσοπληρώσει και ουδέποτε καρπώθηκε.

Και όμως, μπροστά σε αυτές και δεκάδες άλλες πρωτοβουλίες του Προέδρου, υπάρχει μία σφηκοφωλιά που τεχνηέντως και δόλια πραγματοποιεί μία άνευ προηγουμένου αντεθνική δολιοφθορά κρυμμένη πίσω από «περισπούδαστα άρθρα» σαλτιμπάγκων του εκσυγχρονισμού, αυτών που η διαπλοκή σέρβιρε ως έγκριτους και σοφούς!

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρησιμοποιώντας έντεχνα φασιστική ή ψευτοπροοδευτική ρητορική, ανάλογα με την περίσταση, οι τρόφιμοι αυτής της σφηκοφωλιάς επιχειρούν να εκβιάσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να κάνει πίσω και να παραστήσει το πορτατίφ, εκτελώντας επιθυμία τις εντολές αυτής της αντεθνικής συμμορίας.  Έτσι, ο Προκόπης Παυλόπουλος βαφτίζεται ως λάτρης της δραχμής, Συριζαίος ή ακροδεξιός σωβινιστής, ανάλογα με το μέλος της συμμορίας που αρθρογραφεί και τον εκβιασμό που θέλει να τελέσει.

Και τα χτυπήματα δεν είναι καθόλου αθώα η ιδεοληπτικά. Είναι χειρουργικά, προσανατολισμένα στο να βλάψουν το εθνικό συμφέρον. Να θυμηθούμε δεξιούς που αντιδρούσαν στην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο; Να θυμηθούμε δήθεν δημοκράτες που αντιδρούσαν στην προσέγγιση με την Αίγυπτο, τη στιγμή που υμνούσαν τον… Ερντογάν;

Να θυμηθούμε το κορυφαίο, όπου αρθρογράφος κατηγορούσε τον Προκόπη Παυλόπουλο ότι σαμποτάρει τις προσπάθειες του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος είχε «έτοιμη τη λύση»; Και τον εμπόδισε ο ΠτΔ να την εφαρμόσει;

Όπως αποκαλύφθηκε από την υπόθεση ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ, η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας βασίζεται σε ισχυρή παρακρατική δράση, η οποία περιλαμβάνει τον χρηματισμό ξένων επιτελών, πολιτικών, δημοσιογράφων, καθηγητών και άλλων,  Καθώς η Τουρκία διαθέτει αστείρευτες πήγες μαύρου χρήματος, από ναρκωτικά, δουλεμπόριο, εμπόριο οργάνων, όπλων, πετρελαίου και λοιπά.

Στην Ελλάδα υπάρχει άλλη μία ιδιαιτερότητα. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι τα μαύρα ταμεία της Siemens ήταν τουρκικής έμπνευσης και η γυναίκα του Χριστοφοράκου ο οποίος χρηματίζει έλληνες πολιτικούς, είναι τουρκικής καταγωγής, από την οικογένεια Ντεμιρέλ.  Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η κυβέρνηση Σημίτη η οποία παρέδωσε τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και επιχείρησε να παραδώσει ακόμα και την Κύπρο μέσω του σχεδίου Ανάν, ήταν  πλήρως εκβιαζόμενη.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι το χοιροστάσιο που Φαλήρου ήταν αυτό που επιχείρησε να αποδομήσει την εθνεγερσία χρησιμοποιώντας την ρητορική του επίσημου τουρκικού κράτους, χρησιμοποιώντας ως προμετωπίδα όλη την σφηκοφωλιά του ΕΛΙΑΜΕΠ.  Όπως επίσης ότι στήριξε φανατικά ακροδεξιά – νεοναζιστικά μορφώματα τα οποία όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη, υπηρετούν τα τούρκικα συμφέροντα πίσω από το μανδύα του δήθεν εθνικισμού.

Η συνεχής και δόλια προσπάθεια αποδόμησης του έργου του Προέδρου της Δημοκρατίας, έστω κι αν γίνεται από μία θλιβερή και βρώμικη μειοψηφία, δεν είναι καθόλου ακίνδυνη. Θα πρέπει επιτέλους η Ελλάδα να γίνει σοβαρό κράτος και να θωρακίσει τα εθνικά της συμφέροντα όπως κάνουν όλες οι προηγμένες χώρες του πλανήτη.  Ας δούμε τι συμβαίνει στην Αμερική, όπου ακόμα και ο εκλεγμένος πρόεδρος μπαίνει δικαίως ή αδίκως στο στόχαστρο του κράτους για φημολογούμενες σχέσεις του με ξένη δύναμη. Όταν λοιπόν ο πρόεδρος της υπερδύναμης ελέγχεται από το κράτος, είναι δυνατόν εμείς να μείνουμε υπόδουλοι σε φοβικά σύνδρομα της μεταπολίτευσης, όπως η δήθεν ελευθερία του λόγου που γίνεται μοχλός φασιστικών επιδιώξεων, η δήθεν δημοσιογραφική ελευθερία που γίνεται εργαλείο κοινωνικής και εθνικής γενοκτονίας ή οι δήθεν «κύριοι καθηγητές» και τα «μη κερδοσκοπικά ιδρύματα» που επανδρώνονται από βαλιτσοφόρους της Siemens, για τόσο «μη κερδοσκοπικά» μιλάμε!!

Όσο εύκολα λοιπόν αυτοί ασελγούν πάνω στον κορυφαίο θεσμό της χώρας, ας αγνοήσουμε και εμείς τους θεσμικούς φερετζέδες που χρησιμοποιούν για να τελέσουν τον αντεθνικό τους ρόλο και ας ανοίξουμε τους λογαριασμούς τους, για να δούμε πως ζουν όλοι αυτοί οι «σοφοί» και «μη κερδοσκόποι».  Για να δούμε επιτέλους εάν είναι τελείως ανεγκέφαλοι, ή απλά χρηματίζονται για να βιάζουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters