Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ή ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;


ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΛΑΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΘΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ.

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΓΝΩΣΤΕΣ ΗΔΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?
ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ή ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΟΜΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΕΓΩΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!


https://epistimonikos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters