Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;

Κλειστείτε στα σπίτια σας τρομοκρατημένοι κι εξευτελισμένοι Έλληνες, που εκτός των άλλων, σας έκλεψαν και το δικαίωμα να κυκλοφορείτε άνετα και ελεύθερα στη χώρα σας, στερούμενοι την επικοινωνία, την κοινωνική συμμετοχή, την επιλογή της διασκέδασης και της ώρας της σχόλης σας.
Έτσι, έγκλειστοι και αναγκασμένοι, θέλουν να χαζεύετε μόνο φτηνές τούρκικες σειρές, για να εξασκήστε στις μελλοντικές σας συναλλαγές.

Να παθιάζεστε με διαγωνισμούς τραγουδιού ατάλαντων διαγωνιζόμενων, οι οποίοι, συνειδητά ή ασυνείδητα, χρησιμοποιούνται από καιροσκόπους παραγωγούς και κριτές ξεπεσμένους, μα λόγω διαπλοκής πανταχού παρόντες.
Αλλά και, να παρακολουθείτε με εμβρίθεια άχρηστους- δήθεν- πολιτικούς άντρες και γυναίκες, σε πάνελς ανέξοδων εκπομπών -δήθεν- ενημερωτικών, όπου, αργυρώνητοι δημοσιογράφοι, σαν μαέστροι και σαν εκπαιδευτές τσίρκου, τους βάζουν να αλληλοκατηγορούνται και να αλληλοβρίζονται, ως άλλα πετεινάρια που ξεπουπουλιάζονται για του κοτετσιού την αποκλειστικότητα ή σαν πόρνες που διεκδικούν τον ίδιο πελάτη -δήθεν- για το συμφέρον σας, ενώ εσείς, που πιστεύετε ακράδαντα πως παίζει ρόλο η γνώμη και τα θέλω σας-όπως άλλωστε κάνετε και στις εκλογές όταν ψηφίζετε- τηλεφωνείτε αβέρτα για να πλουτίζεται τις εταιρείες τηλεφωνίας- που είναι δικές τους- αλλά και τους δίνετε την ευκαιρία να καταμετρούν τις ακροαματικότητες τους κι έτσι να χρεώνουν τους διαφημιστές αναλόγως.
..."Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο
αν ξυπνήσεις μονομιάς θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς..."
*Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση. 
Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός

*Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
Όθων Βίσμαρκ (1815-1898) Γερμανός καγκελάριος λόγος 20.03.1890

Επιμέλεια παρουσίασης : Γιώργος Χαβαλές
 
 
http://greeksurnames.blogspot.gr/2017/03/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters