Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

Viky Charalambous
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ,
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ,

Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ,
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΟΝΤΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,
ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ,
ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΝΟΧΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΡΙΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΕΚΟΥΣΙΩΣ Η ΑΚΟΥΣΙΩΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΤΛ ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η ΑΝΟΙΚΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ..

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ…
ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ..

ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΕΣΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ν’ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ..

ΟΛΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ.

ΟΜΩΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..

ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΙΕΡΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ..

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΩΣ ΦΥΣΗ Κ.Ο.Κ.
ΕΛΛΗΝΑ
ΣΥΝΕΝΩΣΟΥ
ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙΣ
………………………………………………..
ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Άρθρο 14

5. Καθένας ο οποίος θίγεται από ανακριβές δημοσίευμα ή εκπομπή έχει δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση πλήρους και άμεσης επανόρθωσης. Καθένας ο οποίος θίγεται από υβριστικό ή δυσφημιστικό δημοσίευμα ή εκπομπή έχει, επίσης, δικαίωμα απάντησης, το δε μέσο ενημέρωσης έχει αντιστοίχως υποχρέωση άμεσης δημοσίευσης ή μετάδοσης της απάντησης. Νόμος ορίζει τον τρόπο με τον οποίο ασκείται το δικαίωμα απάντησης και διασφαλίζεται η πλήρης και άμεση επανόρθωση ή η δημοσίευση και μετάδοση της απάντησης.

http://alfeiospotamos.gr/?p=27703

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters