Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΗΠΑ: Νέο Πρόστιμο 157 Εκατ. Δολαρίων Για Την Deutsche Bank



Πρόστιμο, ύψους 157 εκατ. δολαρίων, καλείται να καταβάλει στη Federal Reserve η Deutsche Bank, λόγω παραβάσεων στην αγορά συναλλάγματος.
Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες, ότι η γερμανική τράπεζα απέτυχε να αντιληφθεί ότι οι διαπραγματευτές ξένου συναλλάγματος αντάλλασσαν μηνύματα με ανταγωνιστές.

Επίσης, σύμφωνα με τη Fed, η Deutsche Bank δεν εφάρμοσε το πρόγραμμα ικανοποιητικής συμμόρφωσης με τον κανόνα «Volcker», ο οποίος απαγορεύει τις συναλλαγές των τραπεζών για δικό τους λογαριασμό.
Η γερμανική τράπεζα, ως αποτέλεσμα, κλήθηκε να καταβάλει πρόστιμο, ύψους 156,6 εκατ. δολάρια, να σταματήσει τις παραβάσεις και να συνεργαστεί σε κάθε έρευνα για τα άτομα, τα οποία συμμετείχαν στη διαπραγμάτευση συναλλάγματος.

Η FED ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 157.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ Deutsche Bank ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ!!! 
 ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ AΠO TO 1945 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ
ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ YΠOXΡΕΩΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FED ΠOY KATEΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΤΗΝ ΜΟΝTREAL BANK ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ!!!!!!
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ !!!!!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...... 
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''
 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ''ΑΜΑΡΤΟΛΟ'' ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Η΄ΑΚΟΜΑ;
ΞΥΠΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ.......

Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ... ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η Deutsche Bank
 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ !!! 

ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΕΙΠΕΣ; ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters