Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Αβλάβεια ...


Η υπόσχεση που είχε δοθεί για την Ισημερία εκπληρώθηκε, το κεφάλι του δράκου έπεσε άψυχο.
Αυτό ήταν το σινιάλο και όλα τώρα ξεκινούν να ξετυλίγονται.
Ο διαχωρισμός ολοκληρώθηκε, δύο χρονογραμμές (timelines) ισχύουν πλέον και το χάσμα μεταξύ τους μεγαλώνει ολοένα. Οι πιθανότητες σύγκλισης είναι μηδαμινές. 
Το κυρίαρχο κριτήριο του διαχωρισμού ήταν πάντα η όψη του Θεϊκού Νόμου της Αβλάβειας.
Στην πρόθεση, στην σκέψη, στον λόγο και την πράξη, η αβλάβεια ζυγίζει αυστηρά και ακριβοδίκαια όλους, μηδενός εξαιρουμένου. Η ενεργειακή υπογραφή μας είναι κάτι σαν το αποτύπωμά μας, μοναδικό. Οποιαδήποτε έκλυση ενέργειας, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, φέρει για πάντα την υπογραφή μας και δεν χάνεται ποτέ. Η ενέργεια δεν κάνει ποτέ λάθος, δεν διαλέγει πλευρές, δεν υποστηρίζει "αυτό" έναντι "εκείνου", είναι διαθέσιμη σε όλους, ως αναφαίρετο δικαίωμα. Η ορθή χρήση της ή η κατάχρησή της κάνουν την μεγάλη διαφορά, κάτω από το συνολικό άθροισμα της οποίας ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει, ή αλλιώς, παίρνει αυτό που έδωσε, σε οποιαδήποτε συνθήκη βρέθηκε.
Η μεγάλη κάθαρση ξεκίνησε και τώρα όλα τα εγκλήματα θα πληρωθούν, ένα προς ένα. Καμία ιδιότητα, κανένα προνόμιο, κανένας πλούτος, κανένας νόμος των ανθρώπων δεν θ`αποτρέψει την εφαρμογή του Κοσμικού Νόμου. Αιώνες χρόνου δόθηκαν, αιώνες υπομονής έγιναν, κάτι που δεν μαλάκωσε ποτέ τις καρδιές των ανθρώπων. Διδασκαλίες προσφέρθηκαν ώστε κανείς να μην μπορεί να ισχυριστεί πως δεν γνώριζε ότι υπήρχε πάντα κι άλλος δρόμος εκτός από του μίσους, του φόνου και της αιματοχυσίας, υπήρχε πάντα κι άλλη επιλογή εκτός του ψεύτικου εαυτού της προσωπικότητας που δια-χωρίζει και κατα-κερματίζει τα πάντα με σκοπό να τα εξουσιάσει τυραννικά και ανελέητα.
Η Γαία ολοκληρώνει την ανύψωσή της στο επόμενο συχνοτικό πρότυπο της 5ης διάστασης, η υπομονή της ξεπέρασε κάθε όριο και τώρα θα δώσει το τελευταίο της ηχηρό κάλεσμα σε κάθε μορφή ζωής που φιλοξενεί ώστε να επιλέξει αν θα την ακολουθήσει ή όχι.
  
Τα ψέματα τέλειωσαν για εκείνους που πίστεψαν πως μπορούν για πάντα να κρυφτούν από το Φως, χειραγωγώντας τις συνειδήσεις των ανθρώπων με τρόπο ώστε να παραδίδουν οι ίδιοι την ενέργεια και την ζωή τους στα χέρια τους για να την εξευτελίζουν, να την ποδοπατούν και να την απομυζούν. Όλα τα εγκλήματα, όλη η νοσηρότητα θα βγούν στην επιφάνεια κάτω από το Φως, ώστε όλοι να τα δούν και να αντιληφθούν το μέγεθος της διαφθοράς που κρυβόταν στα σκοτάδια επί σειρά αιώνων, εξαναγκάζοντας την παγκόσμια κοινωνία σε άγνοια, τυφλή ενοχική υποταγή και λήθη. Η αφύπνιση θα είναι σκληρή, σαν το πικρό φάρμακο που χωρίς αυτό θεραπεία δεν θα υπάρξει. Μπροστά στο κύμα της νοσηρότητας που θα βρεθεί, η Ανθρωπότητα θα κληθεί να επιλέξει αν θα εφαρμόσει το "οφθαλμός αντί οφθαλμού" ζητώντας εκδίκηση για όλα τα δεινά που έχει υποστεί, ή αν θα βαδίσει τον δρόμο της Συγχώρεσης, αφήνοντας ανώτερα όντα ν`αναλάβουν την τιμωρία των ηθικών αυτουργών κάθε παράβασης των Κοσμικών Νόμων και θα ανοίξει έτσι έναν λαμπρό και ειρηνικό δρόμο προς το μέλλον, κρατώντας τα χέρια της καθαρά από το αίμα.
Ο κραδασμός του Φωτός που εισέρχεται στην Γαία ανεβαίνει διαρκώς προς υψηλότερη συχνότητα, πιέζοντας κάθε μορφή ζωής να κουρδιστεί σε υψηλότερη νότα και έτσι να αφομοιώσει τις πληροφορίες που εμπεριέχονται, ν`αναβαθμίσει το DNA της μορφής και να επεκτείνει την συνείδησή της πέρα από τα μέσα επίπεδα της 4ης διάστασης, προς την 5η και επάνω.
Σε κάθε αλλαγή που συμβαίνει στην επιφάνεια του πλανήτη, οποιαδήποτε μορφή ζωής δεν είναι ικανή να προσαρμοστεί, αποβάλλεται και "πεθαίνει". Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, καθώς το κάλεσμα στην ανώτερη οκτάβα αντηχεί μέσα από την εσωτερική αρμονία, την αβλάβεια προς κάθε μορφή ζωής, τον σεβασμό στον εαυτό και στο περιβάλλον, την καλή θέληση απέναντι σε κάθε διαφορά απόψεων, την αποδοχή κάθε διαφορετικότητας και εν κατακλείδι την Αγάπη Άνευ Όρων που αποδεδειγμένα εκφράζεται και εκδηλώνεται με κάθε τρόπο. Είτε πρόκειται για άτομο, είτε για νοητικό πλαίσιο, είτε για συλλογικό/κοινωνικό φορέα, είτε για έθνος, οτιδήποτε σταθεί ανίκανο να συντονιστεί με το κάλεσμα θα απορριφθεί, θα καταστραφεί και θα εξαφανιστεί. Οι αναχωρήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, είναι μαζικές και θα συνεχίσουν με εντατικούς ρυθμούς χωρίς να έχει την παραμικρή σημασία το γεγονός, η αιτία που θα τις προκαλέσει. Στον κόσμο των φαινομένων, σημασία έχει το σύμβολο και όχι η εξωτερική εικόνα των γεγονότων.
Όλα τα όντα ανώτερων διαστάσεων καλούνται τώρα να οπισθοχωρήσουν, ώστε ν`αφήσουν ελεύθερο το πεδίο όπου θα ξετυλιχθεί το Σχέδιο. Όσοι επέλεξαν να ανυψωθούν, έχουν ήδη συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι ποτέ μόνοι τους, έχουν ήδη ενισχύσει την πίστη τους και έχουν διανοίξει τις προσλαμβάνουσές τους καλωσορίζοντας τους φωτεινούς αδερφούς τους στην ζωή και την καρδιά τους. Η παρουσία τους και η θέλησή τους να βοηθήσουν δεν έπαψαν ούτε στιγμή. Βρίσκονταν πάντοτε δίπλα μας και περίμεναν να στραφούμε και να τους αναζητήσουμε για να μας προσφέρουν τα δώρα τους, με ανιδιοτέλεια και μια Αγάπη που όσοι/ες την βίωσαν αναγνωρίζουν την μοναδική ποιότητά της, μια ποιότητα που επαναφέρει μακρινές μνήμες από το αληθινό μας "σπίτι" που τόσο βαθιά έχουμε πεθυμήσει.


Από τις 25/3 μέχρι και τις 2/4, θα δοθούν πολλά μηνύματα σε όσους/ες είναι έτοιμοι/ες να τα δεχτούν, που σημαίνει ότι έχουν προετοιμάσει το μυαλό και την συνείδησή τους για να αναλάβουν τον ρόλο τους στην όλη διαδικασία ανύψωσης που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σε παγκόσμια κλίμακα. Όνειρα, συγχρονικότητες, ανορθόδοξα και αλλόκοτα γεγονότα, οράματα, είναι συνήθως οι τρόποι/οδοί που επιλέγονται για να γίνουν κατανοητά τα σύμβολα που θα χρησιμοποιηθούν στην επικοινωνία. Καταγράφεις το καθετί που νιώθεις αξιόλογο να συγκρατηθεί στην μνήμη σου καθώς ενδέχεται τα μηνύματα να είναι πολλά και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μερικές μέρες μετά θα θυμάσαι κάθε τους λεπτομέρεια που μπορεί να είναι κρίσιμης σημασίας. Τις περισσότερες φορές θα αφορούν στον δικό σου ψυχικό δρόμο που βαδίζεις, αλλά μπορεί να σου ζητηθεί να γίνεις αγγελιοφόρος και για άλλα άτομα δίπλα σου που δεν είναι και τόσο ανοιχτά τα κανάλια τους. Ερμηνεύεις με διάκριση και προσοχή καθετί και στην περίπτωση που κάτι δεν καταλαβαίνεις, δίνεις χρόνο και ζητάς βοήθεια για να προσεγγίσεις καλύτερα το νόημα.
Περνώντας το κατώφλι της Εαρινής Ισημερίας, βαδίζουμε ήδη στην τελική ευθεία για την μεγάλη ανατροπή. Τα γεγονότα θα είναι πολλά, συχνά δεν θα προλαβαίνεις να συνειδητοποιήσεις τι συνέβη και αμέσως θα έρχεται το επόμενο εξίσου συνταρακτικό γεγονός να προστεθεί σε μια λίστα που θα μεγαλώνει ολοένα. Έχει μεγάλη σημασία να μπορείς να παραμένεις στο κέντρο σου, ακόμα κι όταν γύρω σου τα πράγματα θα δείχνουν ότι έχουν χάσει κάθε έλεγχο. Να θυμάσαι ότι το χάος προηγείται της αποκατάστασης και είναι πολλά αυτά που επιβάλλεται να γκρεμιστούν, ώστε να ελευθερωθεί χώρος όπου και θα χτιστεί η καινούρια πραγματικότητα που σιγά σιγά ανατέλλει. Όλες οι αρχαίες αποκρυσταλλωμένες ενέργειες θα διαλυθούν μαζί με τις μορφές που τις αντιπροσωπεύουν και τις εκδήλωναν/υλοποιούσαν μέχρι χτες. Το αν θα είναι εύκολο ή όχι, εξαρτάται πάντα από το σημείο που εστιάζεις, το κατά πόσο εφαρμόζεις αυτά που γνωρίζεις και το τι πιστεύεις ότι είναι αλήθεια τελικά και τι ψευδαίσθηση. Όλες οι ιδέες μας θα περάσουν από δοκιμασία με τρόπο ώστε τίποτα που δεν εξυπηρετεί την ανύψωσή μας να μην μείνει ακέραιο. Κάθε γεγονός από τώρα μέχρι και την έκλειψη της 21ης Αυγούστου, αποτελεί την προσωπική και συλλογική μας προετοιμασία για να αναλάβουμε τις αποστολές και τους ρόλους μας στο ομαδικό έργο που θα ξεκινήσει σταδιακά από τον Σεπτέμβρη. Σκοπός τους είναι να δούμε καθαρά πού, πώς και γιατί εξακολουθούμε να λειτουργούμε κάτω από τα πρότυπα του παλιού κόσμου και έτσι ν`απαλλαγούμε μια για πάντα από αυτά, ό,τι κι αν μας κοστίσει. Το χρονικό διάστημα δεν είναι τεράστιο και καθώς τώρα πια ο χρόνος παύει σιγά σιγά να υφίσταται, πριν το καταλάβουμε θα έχουμε βρεθεί στο σημείο όπου θα μας ζητηθεί ν`αποδείξουμε πού έχουμε βρεθεί ως συνείδηση, πόσο βαθιά και ουσιαστικά έχουμε εξαγνιστεί ως προσωπικότητα έτσι ώστε να μην μεταφέρουμε στην αύρα μας ούτε μια μικροσκοπική σκιά του παρελθόντος. 

Το προσωπικό κάλεσμα θα γίνεται σαφές και ολοένα ισχυρότερο με πολλούς τρόπους και, αν υπάρχει αντίσταση και προσκόλληση, με βίαια γεγονότα αφύπνισης.
Οι κοινωνίες των ανθρώπων θα βρεθούν αντιμέτωπες με βουνά σκουπιδιών που έχουν συσσωρεύσει μέσα από την μετάθεση των ευθυνών τους, ο ηθικός ξεπεσμός τους και τα σαπισμένα τους ιδανικά θα χτυπήσουν την πόρτα όλων ζητώντας τους εδώ και τώρα να πάρουν θέση και να δράσουν για το καλό όλων.
Τα έθνη που ήδη αντιμετωπίζουν τις σκιές του φασισμού με το προκάλυμμα πατριωτισμού θ`αναγκαστούν να εξαγνιστούν οριστικά από κάθε χωριστικότητα ή να πεθάνουν.

Υπάρχει ένα και μόνο ένα κλειδί για όλη την περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας:
Ο Νόμος της Αβλάβειας απέναντι σε κάθε μορφή ζωής.
Βάσει αυτού τα πάντα θα ζυγιστούν από εδώ και στο εξής και 
οποιοσδήποτε
βρεθεί ελλειπής
θα αποχωρήσει
μια για πάντα.
Η Πύλη άνοιξε
Το μονοπάτι ξετυλίγεται
Ο Θεός δεν εμπαίζεται.
- artist: Viatcheslav Pavlenko -


http://anoptron.blogspot.gr/2017/03/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters