Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ....

Γιάννης Καλογερόπουλος

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,
ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ,
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΣΥΣΣΩΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΜΟΝΟΑ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (Ε.ΣΥ.),
ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ 
ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ 
ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤOΣ. 
ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, 
ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ 
ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, 
ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, 
ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. 
ΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, 
Ν’ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ 
ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ, 
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, 
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 
ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ.
ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΟΠΛΙΤΗ, ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΥΓΙΗΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ». 
ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΟΠΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ, 
ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, 
ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». 
ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ.», ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - «ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ» - ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΝΟΕΙΤΑΙ 
ΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΑΡΑ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΝΟΝΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ 
ΣΑΣ ΛΕΩ: 
Ο,ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ, Ο,ΤΙ ΟΡΑΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. 
ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ –ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ- ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ: 
ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ! ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ !
Πρέπει ο ίδιος να αποφασίσει την διαχείριση, την νομή του πλούτου. Αυτή η νομή θεσπίζει τους κανόνες, που λέγονται νόμοι. Έχουν βγάλει χιλιάδες νόμους κατά των πολιτών και των περιουσιών των πολιτών. 
Εμείς οι ίδιοι λοιπόν μπορούμε να βγάλουμε τους κανόνες, αλλά για ν α το κάνουμε και να απαλλάξουμε τους εαυτούς μας από τα βάσανα που μας έχουν επιβάλλει οι άλλοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, που λέγεται ΒΟΥΛΗ και βγάζει τους ΝΟΜΟΥΣ 
αυτόν τον μηχανισμό για να το πάρουμε θα τον πάρουμε με τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μέσα από τις εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.
Αυτή η διαδικασία είναι πολύ απλή για να την καταλάβει ο καθένας. 
Αυτό που πρέπει ακόμα να καταλάβει είναι ότι για να πάρουμε την Βουλή και να φτιάξουμε τους κανόνες όπως θέλουμε εμείς, πρέπει εμείς οι ίδιοι να επιλέξουμε τι θέλουμε και να στείλουμε τους δικούς μας εκπροσώπους για να εκτελέσουν την ίδια μας την απόφαση. 
Αν στείλουμε κάποιον που τον υπέδειξε κάποιος άλλος κι όχι εμείς οι ίδιοι, θα κάνει αυτό που θέλει εκείνος που τον υπέδειξε. Καλούμαστε να πάρουμε θέση για εμάς, για την ζωή μας την ΝΟΜΗ της δικής μας ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ και της ΖΩΗΣ μας.
Και για να πάρουμε θέση πρέπει να το κάνουμε μέσα από τον κάθε Δήμο που ζούμε. 
Έτσι λοιπόν ιδρύουμε τους Δημοτικούς Οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και μέσα από την διαδικασία την επίσημη την εκλογική, αναδεικνύουμε τους καλύτερους μέσα από τους Οργανισμούς, αυτούς τους οποίους θα τους στείλουμε στον εκλογικό στίβο για να τους ψηφίσουν οι πολίτες και να επιλέξουν τους ικανότερους από όσους προτείνουν οι Δήμοι. 
Έτσι ξεφεύγουμε από την κομματοκρατία. Αυτό που τόσα χρόνια μας καταστρέφει.
https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/05/blog-post_32.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters