Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ…. ! ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ… !! Να κληθούν να καταθέσουν Σαμαράς και Αλαφούζος !!!



ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΚΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
Να κληθούν να καταθέσουν Σαμαράς και Αλαφούζος!
Πού είναι η Intracom και ο Κόκκαλης;;
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” egerssi@otenet.gr apostoloupanos.gr
Την Πέμπτη 11 Μαίου 2017 ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων συνέχισε την κατάθεσή του ο δημοσιογράφος Τάσσος Τέλλογλου, στην δίκη που διεξάγεται για τα “μαύρα” ταμεία της Siemens μέσω των οποίων εξαγοράζονταν κυβερνητικά στελέχη (Υπουργοί) προκειμένου να συνυπογράφουν την παραχώρηση έργων της γερμανικής εταιρείας με το ελληνικό Δημόσιο.

Στο σημείο αυτό θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά, πως είναι δυνατόν να είναι κατηγορούμενη η Siemens που στις συμβάσεις με το ελληνικό Δημόσιο είχε συμμετοχή κατά 50% και να μην είναι κατηγορούμενη η Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη που είχε συμμετοχή το άλλο 50%;;
Αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί!

Τα έπαιρνε και ο Συνασπισμός της “αριστεράς και της προόδου”!

Στην κατάθεσή του ο Τάσσος Τέλλογλου, μετά την αναβολή και τη διακοπή της αρχικής κατάθεσής του, έριξε βόμβες μεγατόνων! Κατάθεσε πως: “Αποδέκτες του 2% από τα μαύρα ταμεία σύμφωνα με τον Σίκατσεκ (σ.σ. μεγαλοστέλεχος της Siemens AG Γερμανίας, φερόμενος ως διακινητής των “μαύρων” ταμείων, σήμερα κατηγορούμενος στη δίκη) ήταν τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα. Χρήματα δόθηκαν σε όλα τα κόμματα αλλά κυρίως στα δύο μεγάλα. Στην πρώτη σύμβαση για τα ψηφιακά, το 1989-90, ο Ενιαίος Συνασπισμός είχε πάρει τότε λεφτά”! Επιπλέον σημείωσε: «…η κατάσταση άλλαξε το 1996 καθώς για “λόγους τάξης” τα “δώρα” υπολογίζονταν ως 10% επί του τζίρου!

Έτσι, ο κ. Τέλλογλου παραδέχτηκε και επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι τα δύο μεγάλα κόμματα, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που εναλλάσσονταν στην Εξουσία επί δεκαετίες είχαν εισπράξει από τη Siemens ποσά που ξεπερνούσαν τα 5 εκατ. ευρώ! Δεν αρνήθηκε ότι μέσα στο payroll της Siemens ήταν και τα άλλα κόμματα όπως, ο Ενιαίος Συνασπισμός, επικαλούμενος τη γνωστή δήλωση τον πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Περικλή Κοροβέση!

Ο Κοροβέσης κατήγγειλε για χρηματισμό τον Συνασπισμό!

Τον Αύγουστο του 2009 σε συνέντευξή του στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ο Βουλευτής του Συνασπισμού της Α΄ εκλογικής περιφέρειας της Αθήνας (2007-2009), Περικλής Κοροβέσης αποκάλυπτε πως: “επί της κυβερνήσεως Τζανετάκη πήρε χρήματα και η αριστερά και δεν αντέδρασε”! Τίτλος της, όχι τυχαίας εφημερίδος την εποχή εκείνη, αριστερής “Ελευθεροτυπίας” (18/8/2009)! Η οποία συνέχιζε στο ρεπορτάζ της: “Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην υπόθεση Siemens τόνισε πως το σκάνδαλο δεν είναι διακομματικό και υποστήριξε ότι κατά την περίοδο της κυβέρνησης Τζανετάκη, επρόκειτο να προκηρυχτεί ένας διεθνής διαγωνισμός για τα τηλέφωνα κι όλα τα κόμματα που μετείχαν στην Οικουμενική Κυβέρνηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ενιαίου Συνασπισμού (Ελληνική Αριστερά), δηλαδή του Λεωνίδα Κύρκου, πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε”!

Επίσης από την “Ελευθεροτυπία” της Τρίτης 1η Ιουνίου 2010, διαβάζουμε:

«Τρεις ημέρες πριν ξεκινήσει το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΝ, ο Περικλής Κοροβέσης επανέφερε το θέμα των σχέσεων του ενιαίου ΣΥΝ το 1990 με την εταιρεία Siemens ζητώντας από τα στελέχη του κόμματος Φώτη Κουβέλη και Γιάννη Δραγασάκη (σ.σ. σημερινού Αντιπροέδρου της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τυχαίο;;) που ήταν υπουργοί της Οικουμενικής Κυβέρνησης, “κάτι να μας πουν, έστω να υπερασπιστούν τη θέση τους”! “Αν ήμασταν στην Αμερική θα καθόντουσαν κι αυτοί στο σκαμνί”, είπε ο Περικλής Κοροβέσης για τους Γιάννη Δραγασάκη (υπουργό της Οικουμενικής Κυβερνήσεως Ζολώτα) και Φώτη Κουβέλη (υπουργό της κυβέρνησης Τζανή Τζανετάκη)»!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2017/05/1169.jpg

hellasforce.com
http://katohika.gr/ellada/skandalo-skandalon-epairne-sinaspismos8230-klithoun-katathesoun-samaras-alafouzos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters