Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ο ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ σε Χίο και Λέσβο υποδηλώνει έλλειψη εθνικής κυριαρχίας!

Η πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αντιληπτή μέχρι την Αθήνα – Ακολούθησαν πέντε μεγάλοι μετασεισμοί από 3 μέχρι 4,6 Ρίχτερ – Λέκκας: Δεν περιμέναμε τον σεισμό

  Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:28 το μεσημέρι της Δευτέρας μεταξύ Λέσβου και του ακρωτηρίου της Χίου.

Η αρχική εκτίμηση του...
Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ήταν πως η δόνηση είχε μέγεθος 6 Ρίχτερ, εκτίμηση που άλλαξε στα 6,1 R και τώρα το μέγεθος αναθεωρήθηκε στα 6,1 Ρίχτερ, ωστόσο το usgs.gov τον δίνει στα 6,3.
Ακολούθησε νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 Ρίχτερ η οποία σημειώθηκε στις 15:35, ενώ δτις 15:47 σημειώθηκε νέος σεισμός μεγέθους 3,6 Ρίχτερ.

Πληροφορίες από τη Μυτιλήνη αναφέρουν ότι ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός και είχε μεγάλη διάρκεια. Από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών αναφέρεται ότι ο σεισμός είχε επίκεντρο στην θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Πλωμαρίου με εστιακό βάθος -και πάλι- τα 10 χιλιόμετρα!

Αυτό δεν προβληματίζει κανέναν;

Σε ευθεία γραμμή το επίκεντρο του σεισμού απέχει 270 χιλιόμετρα από την Αθήνα όπου ο σεισμός έγινε επίσης αισθητός.

Οι μεγαλύτερες ζημιές εστιάζονται στη νότια πλευρά της Λέσβου, από την περιοχή του αεροδρομίου της Μυτιλήνης μέχρι την περιοχή του Πλωμαρίου σε μια ακτογραμμή περίπου 40 χιλιομέτρων,

Οι περισσότερες ζημιές εντοπίζονται στα χωριά της περιοχής αυτής και στην πόλη του Πλωμαρίου.
   
Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός και στην Τουρκία. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι σύμφωνα με το Παρατηρητήριο του Καντιλί το μέγεθος του σεισμού είναι 6,3 Ρίχτερ και αναφέρουν ότι η δόνηση έγινε πολύ αισθητή στην περιοχή της Σμύρνης που βρίσκεται απέναντι από το επίκεντρο του σεισμού.

Δήμαρχος Λέσβου: Ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός
«Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και δυνατός. Δεν έχουμε ακόμα ακριβή εικόνα για ζημιές και τραυματισμούς», δήλωσε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

«Ο σεισμός έγινε πολύ αισθητός στο νησί της Χίου. Πρώτα ακούσαμε ένα πολύ έντονο βουητό και αμέσως μετά ήρθε το ταρακούνημα που κράτησε αρκετά. Υπάρχει ψυχραιμία στον κόσμο. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουμε αναφορές για ζημιές, είναι πολύ νωρίς ακόμη» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Καρμάντζης.
Λέκκας: Δεν περιμέναμε τον σεισμό
«Ο σεισμός δεν προέρχεται από το ρήγμα της Ανατολίας», δήλωσε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας  Ευθύμιος Λέκκας. «Ήταν επιφανειακός σεισμός, δεν τον περιμέναμε» είπε ο κ. Λέκκας.

 




www.youtube.com/watch?v=r6VtCSbNA7o

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μία 45χρονη γυναίκα έχει εγκλωβιστεί στα ερείπια του σπιτιού της στη Βρίσα -το χωριό που βρίσκεται σε απόσταση 47 χιλιομέτρων από τη Μυτιλήνη, ενώ ήδη μετρά τουλάχιστον 10 τραυματίες.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος γιος της είπε στις Αρχές ότι την ώρα του σεισμού η γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι το οποίο έχει κατά το ήμισυ καταρρεύσει.

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της γυναίκας συγκαταλέγεται στους τραυματίες και έχει μεταφερθεί στο κέντρο υγείας, προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λόγο για την εγκλωβισμένη γυναίκα κάνει και το Πυροσβεστικό Σώμα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter


Εμείς όμως τον περιμέναμε…

Μπορεί ο κος Λέκκας να δηλώνει ότι δεν περίμεναν τον σεισμό, αλλά εμείς τον περιμέναμε. Και περιμένουμε κι άλλους. Όχι γιατί έχουμε σεισμογράφους και ξέρουμε που και πότε, αλλά γιατί βλέπουμε αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας κι έχουμε ήδη προειδοποιήσει: Εκεί έξω κυκλοφορούν μανιακοί με υπερόπλα ικανά να προκαλέσουν από ακραία καιρικά φαινόμενα έως και σεισμούς κατά βούληση.

Η σιωπή όλων όσων γνωρίζουν είναι εγκληματική. Την ίδια ευθύνη φέρουν κι εκείνοι που προσπαθούν να διασκεδάσουν το θέμα παρουσιάζοντας το ως “θεωρίες συνωμοσίας”. Τα ηλεκτρομαγνητικά αυτά όπλα είναι υπαρκτά, κρύβονται κάτω από ταμπέλες “ερευνητικού χαρακτήρα” αλλά… χρηματοδοτούνται από την άμυνα και την στρατιωτική βιομηχανία της κάθε χώρας!

Σχεδόν σε καθημερινή βάση, η χώρα μας ψεκάζεται ώστε να είναι ιονισμένη και εύκολα προσβάσιμα σε ηλεκτρομαγνητική χειραγώγηση ο αέρας, η γη και τα ύδατα της. Τα έχουμε γράψει χιλιάδες φορές, έχουμε προειδοποιήσει άλλες τόσες. Αυτή είναι η πραγματικότητα κι αυτή υποδηλώνει και έλλειψη εθνικής κυριαρχίας!

 
http://epanastatikanea.blogspot.gr/2017/06/63_12.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters