Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Β Ο Μ Β Α !!! «BILDERBERG» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΓΕΜΙΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΑΘΗΝΑ….
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΙΕΣ…

Η πρόβλεψη Μπαρόζο για την επόμενη κυβέρνηση
Μεγάλη προσέλευση, υψηλές παρουσίες και πλούσιο παρασκήνιο είχε η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Concordia Europe, που διοργανώνεται στο Χίλτον.
Τόσο πολλές Jaguar (με ελληνικές και διπλωματικές πινακίδες), θωρακισμένες Μερτσέντες και ΒΜW, «φουσκωτούς» και αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, καθώς και θηριώδη τζιπ με φιμέ τζάμια, το Χίλτον είχε να δει από την επίσκεψη του Ομπάμα…

Η διοργανώτρια αρχή Concordia Summit, ένας μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός (όπως θέλει να αποκαλείται) με έδρα τη Νέα Υόρκη, που έχει στόχο να κινητοποιεί τον ιδιωτικό τομέα ώστε σε συνεργασία με κράτη και διεθνείς οργανισμούς να δίνουν λύσεις στα σύγχρονα παγκόσμια προβλήματα, έφερε στην Ελλάδα προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, εστιάζοντας στις προκλήσεις της παγκόσμιας κοινότητας και μεταθέτοντας την προσοχή από την ελληνική κρίση.

Η παρουσία στο συνέδριο του τέως αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, του τέως προέδρου της ΕΕ Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο (φωτογραφία) και του προέδρου της Coca-Cola Μούχταρ Κεντ λειτούργησε ως κράχτης για τους εγχώριους κοσμικούς, αλλά και για επιχειρηματίες και πολιτικούς που έκαναν ένα πέρασμα από το Χίλτον.


Το πόσο θελκτικό ήταν το συνέδριο προκύπτει από το γεγονός ότι κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα έκαναν μεταξύ άλλων την εμφάνισή τους η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο ο γιος του τέως βασιλέως Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Zeus Capital Partners Στέλιος Ζαβός (για όσους δεν κατάλαβαν είναι ο άνθρωπος του Σόρος στην Ελλάδα), ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Πέτρος Κόκκαλης, η καθηγήτρια και πρώην πρόεδρος της Εθνικής Λούκα Κατσέλη, ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, μερικοί γαλάζιοι βουλευτές όπως ο Νότης Μηταράκης (ενώ την Τετάρτη αναμένεται να μιλήσουν οι Κ. Μητσοτάκης και Αντ. Σαμαράς) και πλήθος άλλων εγχώριων και ομογενών επιχειρηματιών, όπως ο Τζον Κάλαμος, επικεφαλής της Calamos Investments που διαχειρίζεται κεφάλαια 20 δισ. δολαρίων, αλλά και ο στενός του συνεργάτης Τζον Κουδούνης, οι οποίοι, όπως γράφτηκε, διεκδικούν με αξιώσεις την Εθνική Ασφαλιστική. Α, να μην το ξεχάσω, την εμφάνισή τους έκαναν και πλήθος κοσμικών κυριών της πρωτεύουσας.

Αντιθέτως ισχνή ήταν η παρουσία κυβερνητικών στο συνέδριο, γεγονός που όμως δεν ξίνισε κανέναν. Το αντίθετο μάλιστα. Οταν ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μη εκτελεστικός πρόεδρος των διεθνών δραστηριοτήτων της Goldman Sachs Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο δήλωσε στην ομιλία του πως «υπάρχει η αντίληψη στην ΕΕ ότι η επόμενη ελληνική κυβέρνηση θα είναι πιο φιλική στις μεταρρυθμίσεις», καταχειροκροτήθηκε. Τόσο καλά σας λέω.
Ο χρυσός ομογενής
Από τους έλληνες ομογενείς που σας προανέφερα ξεχώρισα έναν. Ο πλέον ακτινοβόλος ήταν ο ομογενής επιχειρηματίας Γιώργος Λογοθέτης, ιδιοκτήτης του ομίλου-κολοσσού Libra, γιος του εφοπλιστή Μιχάλη Λογοθέτη, της Lomar Shipping. Ο Γιώργος Λογοθέτης, ο οποίος πριν καν κλείσει τα 40 είχε γραφτεί στη λίστα των «40 under 40» πλουσίων του αμερικανικού περιοδικού «Fortune», χρηματοδοτεί το Concordia Summit, το οποίο διοργανώνει ο αδελφός του Νικόλας.

Δείτε τώρα κάποιες συμπτώσεις: Ο Γιώργος Λογοθέτης είναι γαμπρός του εφοπλιστή Φίλιππου Εμπειρίκου και από ό,τι μου λένε στο αρχοντικό του πεθερού του στις Σπέτσες φιλοξενήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο τέως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος θα μιλήσει την Τετάρτη στο συνέδριο! Μαθαίνω επίσης πως ο Γιώργος Λογοθέτης και η σύζυγός του Νίτσα Εμπειρίκου είναι παιδικοί φίλοι του πρίγκιπα Νικόλαου και για αυτό παρέστη στις εργασίες του Concordia Europe.

Και κάτι ακόμα: Για όσους δεν γνωρίζουν, «Λογοθέτης» ήταν αξίωμα στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, αντίστοιχο με αυτό του βουλευτή σήμερα. Στα κατοπινά δε χρόνια, ο Μέγας Λογοθέτης αντιστοιχούσε στο αξίωμα του πρωθυπουργού.  
ΒΗΜΑτοδότης


https://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters