Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΙΛΛΙΝΟΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!;;;!!!

Ο Ράσελ βγαίνοντας από το σπήλαιο τάφο!!!!
Η παράξενη και απίστευτη αυτή είδηση έρχεται πριν χρόνια πίσω όταν ο Ράσελ Μπράους στις αρχές του 1980 υποστήριξε ότι έκανε μια τεράστια ανακάλυψη η οποία όμως έχει πολλά ερωτηματικά!!!! Είναι δυνατόν όπως ο ίδιος υποστήριζε ότι ανακάλυψε τον τάφο του Μέγα Αλεξάνδρου!!;;;!! Πρόκειται για κάποια απάτη!!;;!! Η για αληθινό γεγονός που μπορεί να ανατρέψει την ροή της ιστορίας όπως την ξέρουμε!!;;!!
Προτού όμως μπούμε στις λεπτομέρειες αυτής της απίστευτης ιστορίας ας δούμε κάποια πράγματα για τον Μέγα Αλέξανδρο!!!!!





Ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν μέλος της δυναστείας των Αργεαδών, γεννήθηκε στην Πέλλα της Ελλάδος στην  Κεντρική Μακεδονία, το  356 π.Χ.!!!! 
Διαδέχθηκε τον πατέρα του Φίλιππο Β ‘στον θρόνο σε ηλικία μόλις είκοσι, και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σε συνεχείς  στρατιωτικές εκστρατείες μέσα από την Ασία και ΒΑ Αφρική!!!!! 
Σε μόλις δέκα χρόνια, από την ηλικία των τριάντα, είχε δημιουργήσει με επιτυχία μία από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες του αρχαίου κόσμου, που εκτεινόταν από την Ελλάδα έως την Ινδία….αν και κάποιοι λένε και ως την Κίνα …και κάποιοι άλλοι λένε και ως τον Βόρειο Πόλο…αν και βέβαια τα τελευταία οι αρχαιολόγοι είναι λίγοι που τα δέχονται….!!!!

Αήττητος στη μάχη, που θεωρείται ευρέως ο πιο επιτυχημένος στρατιωτικός διοικητής της ιστορίας της γης όλης!!!! Ένα όμως ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του είναι η τελευταία κατοικία του Μακεδόνα βασιλιά!!!!  Κανείς δεν είναι προφανώς σε θέση να εντοπίσει οποιαδήποτε στοιχεία που να αποδεικνύουν όπου θα μπορούσε να είχε θαφτεί μέχρι και σήμερα!!!! Πρόσφατα, ωστόσο, ένας αρχαιολόγος ισχυρίζεται ότι ο πραγματικός τάφος του Αλεξάνδρου ανακαλύφθηκε πριν περίπου 30 χρόνια και είχε αρχίσει να βγάζει στην επιφάνεια στοιχεία, και ότι αυτή την ανακάλυψη, έχει αποκλειστεί από την ελληνική και την αιγυπτιακή κυβέρνηση με εντολή των Μισθόνιανς…..όποιος θέλει να μάθει ποιοι είναι αυτοί ας πατήσει ΕΔΩ!!!!


Η ιστορία λέει ότι Αλέξανδρος πέθανε από έναν μυστηριώδη θάνατο στην ηλικία των 32 στη Βαβυλώνα το 323 π.Χ., γιορτάζοντας το μνημείο για να τιμήσει το πέρασμα στην ιστορία ενός στενού φίλου,  υπέστη ξαφνικά έντονο πόνο και κατέρρευσε!!!! Οδηγήθηκε στην κρεβατοκάμαρα του, όπου, μετά από ημέρες αγωνίας, έπεσε σε κώμα και πέθανε!!!! Οι μελετητές εξακολουθούν να συζητάνε την αιτία του θανάτου!!! 
Ο Αλέξανδρος ταριχεύτηκε και ένα χρυσό άρμα χτίστηκε για να μεταφέρει το σώμα του στο ιερό του Άμμωνα!!!! Όταν η πομπή έφτανε στα σύνορα μεταξύ Συρίας και της Αιγύπτου, που συναντήθηκε με τον Πτολεμαίο, αυτός έκλεψε το σώμα του Αλέξανδρου!!!! Το σώμα του μαζί με όλα τα αντικείμενα ταφής του από τότε, έχουν παραμείνει ένα μυστήριο μέχρι και σήμερα!!!!


Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ένας άνδρας με το όνομα Ράσελ Μπάροους ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε μια  κρυφή σπηλιά κάπου κοντά Olney ( Όνλεϊ ) του Ιλλινόις!!!! Προφανώς βρήκε ανθρώπινα λείψανα, μεταλλικά όπλα, και μια αρχαία γλώσσα σκαλισμένη σε χρυσά δισκία και άλλα τιμαλφή πράγματα!!!! 
Η γλώσσα αυτή ήταν της Μέσης Ανατολής και ευρωπαϊκής προέλευσης, και όχι από οποιαδήποτε γνωστή αμερικανική ινδιάνικη κουλτούρα!!!! 
Το ποιο εκπληκτικό για αυτήν την προφανή ανακάλυψη, ήταν το γεγονός ότι πολλά αντικείμενα που ανάκτησε από την σπηλιά, επέμενε έντονα ότι ήταν συνδεδεμένα με τον τάφο του Αλεξάνδρου!!!! 
Τα ευρήματα του είχαν ήδη καλυφθεί, από τους φίλους του Βιρτζίνια Χούριγκαν και Χάρι Χάμπαρντ, οι οποίοι κατά την αποκρυπτογράφηση των γραπτών και καταλογογράφηση των αντικειμένων, συνειδητοποίησαν λεπτομερώς εκτός των αιγυπτιακών και ελληνικών γραφών πολλά τιμαλφή περιείχαν απεικονίσεις εξωγήινης ζωής, προφανώς συμπεριλαμβανομένων ένα συγκεκριμένο είδος ερπετοειδών!!!!! Η εργασία που διατήρησαν στην κατοχή τους έχει αποκαλύψει ένα μεγάλο φάσμα φωτογραφικών μελετών των εν λόγω αντικειμένων!!!! Όπου φωτογραφικό υλικό δηλώνει το γεγονός ότι οι ιστορικές φήμες για την έρημο Γκόμπι στην Μογγολία και το κλείσιμο της αποβάθρας πύλης  από τον Μέγα Αλέξανδρο τείνει να είναι αληθινή!!!! 
Πολλοί όμως υποστήριξαν με την θερμή υποστήριξη των Μισθόνιανς οπότε και η παγκόσμια αρχαιολογική υπηρεσία υποστήριξαν μέσα στα επόμενα έτη ότι τα λεγόμενα του Ράσελ από την σπηλιά και τα αντικείμενα που είχαν βρει και φωτογραφήσει ήταν απάτη διότι ο ίδιος εξακολουθούσε να αρνείται να αποκαλύψει τη θέση τις κρυφής σπηλιάς!!!! 
Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί ως ένα προπέτασμα καπνού, αποκρύπτοντας από τη δημόσια θέα ένα πραγματικό εύρημα της σημαντικής ιστορικής σημασίας το οποίο θα άλλαζε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας!!!!

YouTube Preview ImageYouTube Preview ImageYouTube Preview Image


 
Περίπου την ίδια εποχή, πολλοί αρχαιολόγοι αλλά και ο ισχυρισμός της αρχαιολόγου Λιάνα Σουβαλτζή που έλεγε ότι ο Ράσελ πράγματι έχει βρει τον τάφο ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είναι με όλα τα στοιχεία να είναι αληθινά!!!! Ωστόσο, ισχυρίζεσαι, ότι οι ανακαλύψεις αυτές όντως καλύπτονται έντεχνα από τον Ράσελ, με επιτυχία από τον κόσμο για να μην πέσουν στα χέρια των Μισθόνιανς και καταστραφούν όπως και άλλα πολλά αρχαία ευρήματα από την αμερικανική ήπειρο!!!! 




























Υπάρχουν και άλλα τεχνουργήματα άλλα λόγου χώρου και ότι είναι εκατοντάδες δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα μπορείτε να δείτε κάποιες εκατοντάδες από αυτά πιο πάνω στα βίντεο!!!!


Τι ακριβώς ό, τι θα μπορούσε να υπάρχει σε αυτό το τάφο που θα μπορούσε να είναι απειλή για την σύγχρονη αντίληψη τις ανθρωπότητας!!;;!! Τι θα μπορούσε να είναι τόσο σοβαρό, που θα οδηγούσε  σε διεθνή συγκάλυψη στοιχείων!!;;;!! 


Αλλά ας δούμε όμως κάποια στοιχεία που θα μπορούσαμε να καταλάβουμε το γιατί:


Τα στοιχεία που υπάρχουν για το αν ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε στην Σιβηρία είναι πολλά και προέρχονται από πολλές πηγές!!!!


Ο Αλ-Ομάρι, ο γραμματέας του σουλτάνου της Αιγύπτου, στον XIV αιώνα, στο βιβλίο << The Way >> από τα μάτια των μεγάλων κέντρων των κρατών, έγραψε ότι:


<< Στην γη της Σιβηρίας που έχει πολύ κρύο, και χιόνι …χιόνι που σκεπάζει τα πάντα για 6 μήνες πήγαιναν έμποροι μέχρι την Yugorskaya όπου κατοικούσαν λίγοι άνθρωποι . Πίσω από την Yugorskaya είναι ο Βορράς με συνεχές σκοτάδι όπου δεν υπάρχει τίποτα εκτός από ένα μεγάλο πύργο που χτίστηκε από τον Iskender >>. (τον Μ. Αλέξανδρο δηλαδή)


Ο Quintus Curtius Rufus – Ρωμαίος ιστορικός, ρήτορας, διάσημος για το έργο << Η ιστορία του Μεγάλου Μακεδόνα Αλεξάνδρου >>, γράφει τα εξής:


<< Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του έτους, υπάρχει τόσο πολύ χιόνι παντού που δεν υπάρχει κανένα ίχνος πτηνών ή οποιοδήποτε άλλου ζώου. Αιώνιο σκοτάδι καλύπτει τον ουρανό, μέρα και νύχτα, και με πολύ δυσκολία μπορείς να διακρίνεις τι υπάρχει δίπλα σου. Δεν υπήρχε απολύτως καμία ανθρώπινη παρουσία και ο στρατός του Μ. Αλεξάνδρου, υπέστη καταστροφές:.. από την πείνα, το κρύο, την υπερβολική κούραση και την απελπισία >>.


Σε αυτές τις βόρειες παγωμένες περιοχές, βρέθηκε μπρούτζινο άγαλμα του Ηρακλή καθώς και μακεδονικά όπλα και θώρακες!!!! Των αξιωματικών είναι φτιαγμένες από χρυσάφι ενώ των στρατιωτών του από ασημί…!!!! Πιστεύεται ακόμα ότι εκεί υπάρχουν 3 τόνοι χρυσού του Μ. Αλεξάνδρου!!!!


Τα παραπάνω γραπτά κείμενα είναι ένα μικρό δείγμα ανάμεσα από πολλά ντοκουμέντα!!!! Μελέτες επάνω σε αυτά έδειξαν ότι οι πληροφορίες δεν μπορεί να είναι παρά αυθεντικές!!! Παράδειγμα: από το μήκος των ίσκιων των δένδρων το μεσημέρι, οι σημερινοί επιστήμονες συμπέραναν σε πιο γεωγραφικό πλάτος και μήκος έφτασε ο Μέγας Αλέξανδρος και το επιστημονικό συνεργείο που τον συνόδευε!!!! Που ήταν αυτό!!!;;;;!!! Δείτε τον χάρτη:




Χάρτης του 1673: I.Gondiusa!!!! Στα δυτικά της λίμνης Teletskoye ορίζεται ο δρόμος προς τη χώρα Kataev, ο οποίος συναντήθηκε με το δρόμο του Μακεδόνα Στρατηλάτη!!!!


Ο Καθηγητής Bernard Heuvelmans, ο Σοβιετικός επιστήμονας στις ΗΠΑ Ivan T. Sanderson, ο Διδάκτωρ Ιστορίας και Φιλοσοφίας Boris Fedorovich και άλλοι υποστηρίζουν την θεωρία ότι οι << Γωγ και Μαγώγ >> που τους έκλεισε στα τάρταρα ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Νεάντερταλ και όχι ερπετοειδείς ή άλλα τέρατα γνωστά της αρχαιότητας!!!!!


Απομεινάρια των Νεάντερνταλ ήταν τα ρυπαρά γένη << Γώγ και Μαγώγ >>!!!!! Κατοικούσαν σε 6 πόλεις γράφει ο Διόδωρος!!!! Η κυριότερη πόλη ήταν σε απότομο βράχο και λέγονταν AORN!!!! Ο Ηρακλής τρεις φορές προσπάθησε να την κατακτήσει αλλά δεν τα κατάφερε!!!! Όταν οι γύρω κάτοικοι που υπέφεραν από τους << Γωγ και Μαγώγ >> ζήτησαν την βοήθεια του Αλεξάνδρου, εκείνος δέχτηκε αυτήν την πρόκληση….θα τα δούμε και πιο κάτω!!!!


Αυτό που δεν μπόρεσε να κατακτήσει ο Ηρακλής το κατέκτησε ο Μ. Αλέξανδρος δίνοντας 30 αργύρια σε έναν γέρο με τους 2 γιους του και του έδειξαν ένα κρυφό μονοπάτι και έτσι ο Αλέξανδρος κατέκτησε την πόλη στον βράχο AORN!!!




Χάρτης που δείχνουν οι Ρώσοι με ντοκουμέντα ότι ο Μ. Αλέξανδρος πλησίαζε τον Βόρειο Πόλο!!!!!


Το έχουν καμάρι οι Ρώσοι αλλά οι Έλληνες τα κρύβουν!!!! Όταν βρήκαν περγαμηνές στην Αίγυπτο που έγραφαν για τον Αλέξανδρο τις πήρε το Βατικανό και φώναξε επιστήμονες να τις μελετήσουν….!!!! Έγραφε πράγματα άγνωστα για τον Αλέξανδρο!!!! Ενθουσιασμένοι οι επιστήμονες είπαν να έρθουν στην Ελλάδα να φέρουν τις μεταφράσεις!!!! Η Εκκλησία αντέδρασε και όπως έγραψαν ξένες εφημερίδες, το Άγιο Όρος έκαψε το πλοίο Ελεάννα που ήταν αυτοί οι επιστήμονες!!!!


Στη λίμνη Taimyr υποστηρίζουν Ρώσοι επιστήμονες ότι βρίσκεται η βιβλιοθήκη των Υπερβορείων, συμπεριλαμβανομένης της περιγραφής της ιστορίας της Ατλαντίδας, τα έργα του Ασκληπιού, και του Χείρωνα….!!!!!


Για να δούμε όμως:


Αλλά ο τόπος αυτός δεν είναι εύκολα προσβάσιμος και δεν έχει μελετηθεί ακόμη. Είναι στον Βόρειο Πόλο!!!! Μήπως τελικά πέρασε τον Βόρειο Πόλο και έφτασε στην αμερικανική ήπειρο!!;;!! Μήπως κατόπιν εντολής στον Πτολεμαίο του είπε να τον θάψει εκεί σε μια άγνωστη ήπειρο σε μια άγνωστη τοποθεσία όπου δεν θα τον έβρισκε κανείς!!;;!! Παράτολμη σκέψη αλλά όχι ακατόρθωτη στο να έγινε!!!!


Για να δούμε τώρα γιατί να μην θέλουν οι Μισθόνιανς να βγει κάτι τέτοιο στην φόρα!!!!


Έχουν ειπωθεί πολλά για την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου συνολικά και πιο ειδικά για το τμήμα της εκείνο που έλαβε χώρα στην κεντρική Ασία!!!! Πιο συγκεκριμένα αυτό το τμήμα που πραγματοποιήθηκε στην έρημο Γκόμπι!!!!


Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος του όταν τόλμησε να διασχίσει την σκληρότερη έρημο του πλανήτη!!!! Τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και να αψηφήσει τις πλέον αντίξοες συνθήκες, για να κάνει αυτή τη διαδρομή!!;;!! Πριν προχωρήσουμε στη διερεύνηση του πραγματικού σκοπού αυτής της εκστρατείας, ας μιλήσουμε λίγο για την φύση της συγκεκριμένης ερήμου!!!!


Η εκστρατεία του Μ. Αλέξανδρου στην έρημο Γκόμπι έγινε περίπου το έτος 326 π.χ. , όταν είχε ολοκληρώσει την κατάκτηση της Περσικής Αυτοκρατορίας και προχωρούσε για την κεντρική Ασία!!!! Οι αρχαίοι συγγραφείς αναφέρουν ότι δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να υποτάξει τις άγριες φυλές της περιοχής και χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να το πετύχει!!!! Ίσως με αυτές τις αναφορές να προσπαθούν, στην πραγματικότητα, να συγκαλύψουν το γεγονός της εκστρατείας!!!! Βρίσκονταν τότε στη επαρχία της Βακτριανής και ακολουθώντας πορεία παράλληλη με τον Ώξο ποταμό έφθασε στα όρια της ερήμου!!!! Ουσιαστικά ακολούθησε την πορεία του Α΄ εκστρατευτικού σώματος του Διονύσου, ο οποίος είχε πρώτος πραγματοποιήσει μια ανάλογη εκστρατεία περίπου 2000 χρόνια πριν τον Μ. Αλέξανδρο ( αν και αυτό είναι έπος του Νόννου και πολύ αρχαιολόγοι ίσως το 90% δεν το δέχονται ως αληθινό γεγονός ). Πέρασε από τα ίδια δύσβατα μονοπάτια για να εισέλθει στην επαρχία Ξιν Γιάνγκ, στην οποία δεσπόζει η έρημος σήμερα στην κινεζική επικράτεια!!!! Τις πληροφορίες για το γεγονός αυτό τις αντλούμε από κείμενα αρχαίων που κάνουν νύξεις για αυτά που συνέβησαν!!! Επίσης αναφορές για ανθρώπους με λευκά ή πυρόξανθα μαλλιά υπάρχουν και σε κάποιους κινέζικους μύθους αλλά και στους Μογγολικούς!!! Και επειδή μιλάμε για μύθους, ο μύθος πάντα κρύβει ψήγματα μιας αλήθειας πολύ παλιάς, οι αναφορές για τέτοιους ανθρώπους αφορούν αρχαιότατους χρόνους της κινέζικης ιστορίας και άρα ταιριάζουν χρονικά με την πραγματοποίηση της Διονυσιακής εκστρατείας!!!


Την απόδειξη ότι πραγματοποιήθηκε αυτή η εκστρατεία μας τη δίνουν σήμερα τα ευρήματα που έρχονται συνεχώς στο φως, από τις ανασκαφές που πραγματοποιούνται στην περιοχή!!! Οι ανασκαφικές αυτές προσπάθειες έχουν αποκαλύψει ερείπια ολόκληρων πόλεων, οι οποίες είναι χτισμένες με αρχαίο ελληνικό ρυμοτομικό σχέδιο!!!! Υπάρχουν θεμέλια κτιρίων με αρχαιοελληνική κατασκευή, με εσωτερική αυλή και ιδιαίτερο χώρο για την κεντρική εστία της οικίας!!!! Τα σημαντικότερα ευρήματα όμως δεν ήταν τα κτίρια, αλλά οι μούμιες που βρέθηκαν στους δεκάδες τάφους της περιοχής!!!! Ήταν πάρα πολλές μούμιες ηλικίας χιλιετηρίδων, τέλεια διατηρημένες από την ξηρασία της ερήμου!!! Και το πιο παράδοξο οι μούμιες δεν έμοιαζαν με κινέζους!


Τα μουμιοποιημένα σώματα ανήκαν σε ψηλούς, κοκκινομάλληδες και με ανοιχτόχρωμα μάτια!!! Προφανώς δεν ήταν κινέζοι ή Μογγόλοι οι νεκροί!!!! Οι πιο παλιές ανάγονταν στον 19ο – 18ο αιώνα π.Χ.!!!! και οι πιο πρόσφατες γύρω στον 4ο αιώνα π.χ.!!!! Ανάμεσα στα σώματα βρίσκονταν και ένα μωρό, το οποίο στη θέση των ματιών του είχε γαλάζιες πέτρες και κάποιες γυναίκες που φορούσαν μυτερά καπέλα όπως οι Αμαζόνες!!!! Ποιοι ήταν τελικά αυτοί οι άνθρωποι και πως διαβιούσαν σε μια τόσο άνυδρη περιοχή!!;!! Το δεύτερο ερώτημα απαντάτε με βάση γεωλογικές παρατηρήσεις, οι οποίες εξηγούν την πιθανότητα η έρημος να ήταν κάποτε εύφορη κοιλάδα, λόγω της υψομετρικής διαφοράς από το επίπεδο της θάλασσας!!!! Οι άνθρωποι όμως!!;;!!!


Αλλά τι πήγε να κάνει εκεί!;;! Εκτός από τους ιστορικούς που αναφέρουν το γιατί αλλά τους έχουν βγάλει ψεύτες και φαντασμένους οι σημερινοί αρχαιολόγοι με εντολές των Μισθόνιανς να το κάνουν αυτό βέβαια υπάρχει και μια άλλη αναφορά:


Προφητεία του Αγίου Ανδρέα, δια το Χριστό σαλός, σχετικά με τα όσα θα γίνουν κατά την συντέλεια του κόσμου…:


<< Κατά τό έτος έκείνο θ’ όνοίξη ό Κύριος τίς πύλες τών Ίνδιών πού έκλεισε ό βασιλιάς τών Μακεδόνων Άλέξανδρος. Θά βγοϋν τότε απ’ έκεί οί έβδομηκοντα δύο βασιλείς μέ τόν λαό τους, τά λεγόμενα βδελυρά έθνη, πού εί*ναι πιό σιχαμερά όπό κάθε άηδία καί δυσωδία. Αύτά θά διασκορπισθοϋν σ’ ολο τόν κόσμο. Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους. Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλπ ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυ*λιά καί κάθε άκαθαρσία. Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ’ οπου θά περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, άς μην ύπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω δμως οτι θα ύπάρχουν. 


‘Εκείνες οί ημερες θα σκοτεινιασουν, σάν νά θρηνούν στόν άέρα για οσα άποτροπιαστικά θό διαπράξουν έκείνα τά σιχαμερά έθνπ. Ό ήλιος θα γίνει σαν αίμα, ένώ n σελήνη κι ολα τό άστρα θά σκοτισθουν, καθώς θα τά βλέπουν έπανω οτή γη νά συναγωνίζωνται στην άκαθαρσία. Αύτοί οί λαοί θό κατασκαψουν τη γη, θά κάνουν όποχωρητηρια τό θυσιαστήριο, καί θά βάλουν τό αγια σκεύη σέ άτιμωτικη χρησι. Τότε οσοι θά κατοικουν οτήν Άσία, άς φύγουν στό νησιά τών Κυκλάδων -Γιατί τό ρυπαρά έθνη δέν θά πάνε. 


Τι διαβάσαμε μόλις παραπάνω; Ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κατά την εκστρατεία του στα βάθη της Ασίας έκλεισε μέσα στην γη τα βδελυρά έθνη, τους Γωγ και τους Μαγώγ, σφραγίζοντας τις πύλες που τα κρατούσαν παγιδευμένα. Δεν ξέρουμε βέβαια αν ο Αλέξανδρος είχε αυτό σαν σκοπό ή απλά προέκυψε στην πορεία. Σημασία έχει ότι διαβάζουμε ότι αυτό έγινε και σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός. >>


Ο Αλέξανδρος εκεί έκλεισε την αποβάθρα πύλη με την άορνο λας και έχασε τους Μακεδόνες Παίδες το καταδρομικό τάγμα του όπου αποτελείτο από 5000 στρατιώτες και από τότε σταμάτησαν οι αναφορές για δράκους τέρατα και ότι άλλο υπήρχε πριν!!! Αυτά ερχόντουσαν από την Μέση Γη!!!!


Έτσι μήπως τελικά δεν ήταν εξωγήινοι αυτοί οι ερπετοειδείς που έλεγε ο Ράσελ και ήταν εσωγήινοι!!;;!! Οι γνωστοί Δρακονιανοί!!;;!! Και ο λόγος που κάνουν την παγκόσμια αυτή συγκάλυψη είναι να μην μάθει ο κόσμος την ύπαρξη τους!!;;!! θα μπορούσε να είναι εκεί ο τάφος του Μέγα Αλέξανδρου!!;;!! Για την συμβατική αρχαιολογία ούτε με σφαίρες!!;;!! Ας του θυμίσω όμως το Μαντείο των Δελφών είχε στείλει στην νότια Αμερική Σπαρτιάτες ….. ιδού και οι αποδείξεις …:



Αλλά και άλλους πολλούς όπως και τον Ηρακλή….. ιδού και οι αποδείξεις:



Μήπως έγινε κάτι τέτοιο και με τον Μέγα Αλέξανδρο!!;;!! Ποιος μπορεί να ξέρει με ακρίβεια ε!!;;!! αλλά όπως είπα στην αρχή το που είναι ο τάφος του στρατηλάτη είναι ένα θέμα που πλανιέται ακόμα σε πολλές χώρες και  το διεκδικούν και πολλές αψιμαχίες έχουν γίνει για αυτό το θέμα!!!!


Όσο για τα ευρήματα του Ράσελ μόνο φωτογραφίες υπάρχουνε και ο τόπος του σπηλαίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό φυλάσσοντας τα ευρήματα από τους Μισθόνιανς όπως λένε οι συνεργάτες του!!!! Έτσι όμως εκτός των στοιχείων που προανέφερα οι αρχαιολόγοι λένε ότι είναι κατασκεύασμα πλαστής σκευωρίας για λόγο διαφήμισης του Ράσελ αν και ποτέ δεν το έκανε ο ίδιος!!!!!


Τελικά είναι ή δεν είναι ο τάφος του Μέγα Αλέξανδρου εκεί!;! Αυτό το αφήνω στην κρίση σας!!!! Αν ρωτήσετε εμένα τι πιστεύω!!;;!! μετά από όλα αυτά τα στοιχεία που υπάρχουνε ως αποδείξεις θα μπορούσα να πω ναι ότι ίσως και να είναι εκεί όπως θα μπορούσε και να είναι σε όλα τα σημεία του κόσμου που έχουν αναφερθεί ως σήμερα!!!!





Δείτε αυτά έχουν πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και φωτογραφίες από τα ευρήματα εκεί:






Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!


Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!








Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters