Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ξεφτίλισαν την Ελλάδα στην Αρχαία Ολυμπία - ΡΕ ΣΥ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ? ΑΙ ΣΙΣΤΙΡ

 
Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Οι άνθρωποι της ομάδας του Ολυμπιακού και η αποστολή της Beijing Enterprises, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της ΠΑΕ στην Κίνα και της συνεργασίας των δύο χωρών σε επίπεδο ποδοσφαίρου, επισκέφτηκαν τον χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Εκεί τους περίμενε όμως μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ένας από τους υπεύθυνους του αρχαιολογικού χώρου απαγόρευσε στους Κινέζους (και στην ελληνική αντιπροσωπεία φυσικά) να ξεναγηθούν, επειδή φορούσαν την επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού!

Όπως μεταδίδουν αθλητικά μέσα ενημέρωσης, η δικαιολογία του χρησιμοποίησε ήταν ότι δεν επιτρέπονται στην Αρχαία Ολυμπία τα εθνόσημα και τα σήματα ομάδων.

Ωστόσο, όπως καταγγέλεται, μέσα στον χώρο υπήρχαν τουρίστες που φορούσαν ελεύθερα τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Άρσεναλ, των Boston Celtics, της Τσέλσι, αλλά και της εθνικής Ελλάδας!

Εν τέλει, ο συγκεκριμένος άνθρωπος υποχρέωσε τους επισκέπτες να φορέσουν ανάποδα τις φανέλες, ώστε να μπορέσουν να μπουν στον χώρο, για να θαυμάσουν την ελληνική κληρονομιά, όπως ανυπομονούσαν.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πράξη που κηλιδώνει διεθνώς την εικόνα της χώρας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ για το θέμα:

Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων σε μερίδα των ΜΜΕ περί απαγόρευσης εισόδου νεαρών Κινέζων αθλητών στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας από έναν φύλακα του χώρου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αναφέρει τα παρακάτω:

- Όπως όλοι γνωρίζουν, ο αρχαιολογικός χώρος στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου βρίσκεται και το Στάδιο που φιλοξενούσε στην αρχαιότητα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν ανήκει στη δικαιοδοσία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και, ως εκ τούτου, η ΕΟΕ δεν είχε και δε θα μπορούσε να είχε, φυσικά, καμία απολύτως ανάμειξη στο γεγονός, αν και δε γνωρίζει επακριβώς τα στοιχεία που συνθέτουν το περιστατικό, λόγω αναρμοδιότητας.

- Αν οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εκδήλωσης για την επίσκεψη των νεαρών Κινέζων αθλητών στην Αρχαία Ολυμπία είχαν ενημερώσει και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τη μετάβασή τους στην περιοχή τότε η ΕΟΕ θα μπορούσε να έχει προσφέρει στους νεαρούς αυτούς επισκέπτες από την Κίνα περισσότερες ευκαιρίες για περαιτέρω γνωριμία με τον ευρύτερο ιστορικό αυτό χώρο. Όπως δηλαδή, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων 2004, στη Βιβλιοθήκη της ΕΟΕ, σε χώρους που ανήκουν αποκλειστικά στη δικαιοδοσία της ΕΟΕ και όχι στο Υπουργείο Πολιτισμού ή κάποιον άλλον φορέα.

- Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, η ΕΟΕ καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός, που τόσο ταλαιπώρησε τους νεαρούς Κινέζους επισκέπτες, έστω και αν δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη στα όσα λυπηρά συνέβησαν.

- Τέλος, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί σφόδρα την αποκατάσταση της αλήθειας απ’ όλους εκείνους που αναφέρθηκαν μεμονωμένα και λανθασμένα στο γεγονός καθώς και από εκείνη τη μερίδα των ΜΜΕ, που προφανώς είχαν λανθασμένη πληροφόρηση.




elgr
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/06/blog-post_34.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters