Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Στο κρεματόριο της Νέας Τάξης του Ιδομενέα Σαρρή

Ευρωδούλος με μικροτσίπ και εξαέρωση ή Έλληνας Δραχμο Μαραθώνα και Απελευθέρωση;

Όταν ο Θεός έπλασε τον κόσμο, έκανε κάθε έθνος ανθρώπων, για να κατοικούν επάνω στην γη και καθόρισε το οροθέσιο της κατοικίας τους (Αγία Γραφή πράξη 17).
Οι τοκογλύφοι παγκοσμιοποιηταί, τα 60 περίπου άτομα που διαφεντεύουν τον πλανήτη, είχαν διαφορετική άποψη από τον Θεό.

Την ανάμιξη των φυλών και την εξηλιθίωση των μαζών, μέσω της υποκουλτούρας, για την δημιουργία ενός διαχειρίσιμου κοπαδιού ανθρωποειδών.
Την κατάργηση των εθνών και την αντικατάσταση των κυβερνήσεων αυτών, από μία δική τους παγκόσμια κυβέρνηση.

Τούτο ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ πατέρα Μπους, στον ιστορικό λόγο του Κόλπου το 1990, δια της φράσεως, «Towards a new world order».

Την δημιουργία μίας νέας τάξεως των πραγμάτων, εις αντικατάσταση της παλαιάς.
Μιας παγκοσμίου κυβερνήσεως, ιδιοκτήτη όλων των μέσων παραγωγής.

Μία γλώσσα (Αγγλική). Μία πανθρησκεία. Ένα νόμισμα (δολλάριο) με Ένα αρεστό πληθυσμό 500 εκατομμύρια αναλώσιμους υπηρέτες.

Τα υπόλοιπα 7 δισεκατομμύρια ανθρώπων που περίσσευαν θα οδηγούντο προφανώς σε ανακύκλωση με λεπτές «δημοκρατικές» διαδικασίες.

Αυτό υλοποιείται σήμερα μέσω της Μονοπωλιακής ροής του χρήματος και της Διατροφικής αλυσίδας , της Τρομοκρατίας, κατάργησης των Ηθικών Αξιών, Ναρκωτικών, Ανεργίας, Παθητικοποίησης, Λεηλασίας.

Το 95% των κεντρικών τραπεζών (ταμεία) του πλανήτη ελέγχει η οικογένεια Rothschild. Τα φάρμακα (φαρμάκια) και τους γενετικά μεταλλαγμένους σπόρους μίας χρήσεως (mosanto-bayer) η οικογένεια Rockfeler.

Οι τοκογλύφοι παγκοσμιοποιηταί επεβλήθηκαν με δόλια μέσα στην ανθρωπότητα, με αποτέλεσμα όλοι να είναι χρεωμένοι σε αυτούς και η παγκόσμια οικονομία (εικονική και πραγματική) να εδράζεται σε ένα μπαλόνι χρέους κοντά στο 1 τετράκις εκατομμύρια δολάρια.

Αυτά ήταν τα υλικά δομήσεως της ευρωπαϊκής ενώσεως του μεγάλου κρεματορίου των ευρωπαϊκών λαών, με αιχμή του δόρατος την διαβολομηχανή παραγωγής εξωτερικού χρέους το εθνοκτόνο ευρώ.
Στην Νέα Τάξη, οι έννοιες αντιστρέφονται. Το Άδικο βαπτίζεται Δίκαιο. Η Φιλοπατρία Φασισμός, η Διαστροφή Φυσικό και Πρέπον, η Παραδοσιακή οικογένεια, Αναχρονισμός.

Η γυναίκα σε νέους ρόλους εκτός οικίας να πληρώνει φόρους δίχως να γεννά παιδιά.
Έμμισθοι τρομοκράτες και Αντιεξουσιαστές τα Αόρατα Δεκανίκια της εξουσίας.

Όλα αυτά, εφαρμόσθηκαν με βάρβαρο τρόπο στην πατρίδα μας, με την συνδρομή των επίορκων ηγετών της, για να πλήξουν τον πυλώνα του παγκόσμιου πολιτισμού, την μητέρα των γλωσσών και να λεηλατήσουν τον πλούσιο ορυκτό μας πλούτο με τα ανεξάντλητα ενεργειακά μας αποθέματα.
Η Ελλάδα εν ονόματι του ψευδοχρέους υποτάχθηκε στους τοκογλύφους παγκοσμιοποιητές υπό την εποπτεία (λεηλασία) του Δ ράιχ και οι Έλληνες κατέστησαν αναλώσιμοι ευρωδούλοι.

Υπόδουλε, Τρομοκρατημένε και Παθητικοποιημένε Συνέλληνα.

Αυτή την ιστορική στιγμή έχεις δύο επιλογές. Η μία να παραμείνεις αδρανής, αναμένοντας την χαριστική βολή εξαερώσεως, μέσω του εμφυτεύματος, τσιπάκι, RFID (Radio Frequency Identification) αντί ταυτότητας, κάρτας.


Η άλλη, ενεργοποίηση του εγκεφάλου σου, απαλλαγή από τον φόβο και την παθητικοποίηση για να αφουγκρασθείς την εθνική σου συνείδηση.


Τους προγόνους στον μεγάλο αγώνα του Μαραθώνα, για την ελευθερία. Οι λίγοι εναντίον πολλών. Τον Δράχμο – Μαραθώνα, για Ελεύθερη Πατρίδα με Σύνορα, Σύνταγμα και Ταμείο. Το εκδοτικό προνόμιο της θεϊκής δραχμής του μηδενικού σχεδόν κόστους χρήματος, μοναδικό αιμοδότη της εθνικής μας οικονομίας, χωρίς εξωτερικό δανεισμό και χρεωκοπία.


Την επόμενη ημέρα της απελευθερώσεως, θα πληρωθούν Μισθοί, Συντάξεις και Οφειλές του Δημοσίου.

Μηδενισμός του Εσωτερικού Χρέους και Αυτόματη Μείωση του Εξωτερικού χρέους.
Καταγγελία του μη οφειλόμενου επονείδιστου ψευδοχρέους προϊόν Απάτης Πλάνης Απειλής και όλων των παραχθέντων εξ αυτού κατοχικών συμβάσεων Μνημόνια, Εκποιήσεις, Παραχωρήσεις.
Την επόμενη ημέρα της απελευθερώσεως η ελληνική Φύσις θα είναι εκεί για να δρέψεις τους καρπούς στην Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία.

Οι παγκοσμιοποιηταί από υπεροψία διέπραξαν ύβρη και βλασφήμησαν τον Πλάστη τους.
Την αποκατάσταση (τιμωρία) θα εκτελέσει η Νέμεση, συνήθως με βιβλική καταστροφή. Μία διαγραφή, ένα delete για μια νέα εκκίνηση από μηδενική βάση.
Οι Μαραθωνομάχοι κράτησαν όρθια την ανθρωπότητα όταν όλα έδειχναν χαμένα.
Με την βοήθεια του Θεού και εμπνευσμένη ηγεσία με τον Δραχμο - Μαραθώνα μπορεί να επαναληφθεί το ίδιο.

Η υπεροψία, σαν ανθίσει, θα καρπίσει της καταστροφής το στάχυ, απ’ όπου γεμάτο κλάμα, θέρισμα θερίζει.

(Αισχύλου, Πέρσαι, στίχοι 807-822, Εκδόσεις Πάπυρος).
Ιδομενέας Αντ. Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters