Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΠΛΑΤΕΙΑ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ" ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ "ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ" ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΕΣ! Ανακ.ΥΠΕΞ

Με κλεμμένες πέτρες από τους Φιλιάτες της Ελλάδας και από άλλα μέρη της "Μεγάλης Αλβανίας", διακόσμησαν την ανακαινισμένη "Πλατεία Σκεντέρμπεη" οι Αλβανοί, σε μια συμβολική κίνηση καθαρά αλυτρωτικού χαρακτήρα!
 
 
Παντού ανακατεμένος ο Έντι Ράμα - Εδώ εποπτεύει τις πλάκες που θα στρωθούν στην Πλατεία
   Η ανακαινισμένη Πλατεία κεντρική των Τιράνων, που κόστισε το ιλιγγιώδες ποσό των 16 εκατομμύρια ευρώ, πίσω από τα δέντρα, τα νερά, τα συντριβάνια, τα υπόγεια πάρκινγκ και τα πάρκα, κρύβει έναν εφιαλτικό συμβολισμό, αφού μεταφέρθηκαν εκεί μεγάλοι κομμάτια λίθων, πετρωμάτων, από όλα τα μέρη που διεκδικεί η "Μεγάλη Αλβανία" και ανάμεσά τους από τους Φιλιάτες της Θεσπρωτίας! Μάλιστα η ελληνική ονομασία "Φιλιάτες" χαράχτηκε προκλητικά επάνω στους εντόπιους λίθους μας, για να μην υπάρχει καμία παρανόηση πλέον για το τι θέλουν, πού το πάνε και το τι επιδιώκουν οι Αλβανοί!


 ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ
   Άμεση πάντως υπήρξε η αντίδραση αυτή τη φορά του ελληνικού ΥΠΕΞ, που εξέδωσε αυστηρή Ανακοίνωση, ακολουθώντας τη "μηδενική ανοχή" επιτέλους στα καμώματα του Ράμα, που μόλις (25-6-2017) επανεξελέγη Πρωθυπουργός της Αλβανίας! (δείτε εδώ)
 ΥΠΕΞ 26-6-2017 : "Καταδικάζουμε την τοποθέτηση, στην ανακαινισμένη κεντρική πλατεία των Τιράνων, λίθων προερχόμενων από διάφορες περιοχές των Βαλκανίων, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής περιοχής των Φιλιατών. Οι λίθοι αυτοί, επί των οποίων έχουν χαραχθεί τα ονόματα των περιοχών προέλευσής τους, συνθέτουν έργο που συμβολίζει την «ενότητα των αλβανικών εδαφών» και πρόκειται καταφανώς για μία κρατική ενέργεια που καλλιεργεί και υποκρύπτει αλυτρωτισμό.
 Πρόκειται περί ακόμα μίας πρόκλησης, εκ μέρους της αλβανικής Κυβέρνησης, η οποία απροκάλυπταυποσκάπτει τις σχέσεις καλής γειτονίας. Μέσω αυτής εμπράκτως αποδεικνύεται η κεντρική υποστήριξη τάσεων αλυτρωτισμού έναντι των όμορων χωρών της Αλβανίας, δεδομένου ότι ρητώς αναφέρονται οι ονομασίες περιοχών από διάφορα βαλκανικά κράτη.
 Το Υπουργείο Εξωτερικών προέβη και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες παραστάσεις, ενημερώνοντας σχετικά φίλους, εταίρους και διεθνείς οργανισμούς. Σεβόμενο δε την εκλογική διαδικασία στην γείτονα χώρα δεν εξέδωσε, μέχρι σήμερα, καμία δημόσια ανακοίνωση που θα μπορούσε να παρερμηνευτεί και διαστρεβλωθεί ως παρέμβαση στην προεκλογική διαδικασία"
  Αυτό ουδόλως σημαίνει ότι θα ανεχτούμε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ευρωπαϊκό πνεύμα ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας και παραβιάζουν κατάφωρα τη θεμελιώδη αρχή της τήρησης σχέσεων καλής γειτονίας μίας εκ των βασικών προϋποθέσεων της ευρωπαϊκής πορείας των Τιράνων. Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα επικίνδυνες και ξεπερασμένες νοοτροπίες του περασμένου αιώνα υπονομεύουν την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής και δημιουργούν ένα πέτρινο εμπόδιο στο ευρωπαϊκό μέλλον της Αλβανίας"!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ "ΤΣΑΜΗΔΕΣ"

  Οι Τουρκαλβανοί αυτοαποκαλούμενοι "Τσάμηδες", οι απόγονοι εγκληματιών συνεργατών των Ναζί και του Μουσολίνι, δίνουν διάσταση στην ελληνική αντίδραση, επιβεβαιώνουν τα γεγονότα και διακηρύσουν προκλητικά ότι η "Τσαμουριά (Θεσπρωτία) είναι Αλβανική":
 «Μόνο λίγες ημέρες, γράφει η εκπρόσωπός τους και Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας και Νεολαίας Βιόλτσα Μπράχο, μοιραζόμαστε τα εγκαίνια της πλατείας ΣκεντέρμπεηΠλατεία σύμβολο της πρωτεύουσας και της Αλβανίας! 

  Την αντιλήφθηκα από την αρχή ως το τετράγωνο του συνόλου των Αλβανών για την κατασκευή του οποίου χρησιμοποιήθηκαν πέτρες από όλα τα αλβανικά εδάφηΑναπόσπαστο μέρος αυτού του μωσαϊκού είναι οι πέτρες που λαμβάνονται από τους Φιλιάτες στην "Τσαμουριά"!

 Δυστυχώς, ο γείτονάς μας, η Ελλάδα δεν μπορεί να απολαύσει ότι η "Τσαμουριά" είναι αλβανική και η ιστορία της είναι ένα λεκές ντροπής για την ιστορία τους

  Ακόμα και είναι ξεδιαντροπιά να στείλουν τον Πρέσβη τους στα Τίρανα, ο οποίος έκανε σήμερα προσφυγή προς το Δήμο Τιράνων επειδή οι πέτρες που χρησιμοποιούνται για την πλατεία Σκεντέρμπεη είναι από την "Τσαμουριά""!

ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ "ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ" Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
   Όλα τα παραπάνω δείχνουν καθαρά, ότι μπαίνουμε σε περίοδο μεγάλης έντασης με την Αλβανία, πουωμά θεωρεί αλβανικά ελληνικά εδάφη, ενώ ίσα ίσα η Αθήνα θα έπρεπε να θέτει θέμα εδαφών, για τη Βόρεια Ελληνική Ήπειρο. Η διεθνοποίηση του εκρεμμούς Ζητήματος της οποίας (δείτε εδώ) είναι πια για τον Ελληνισμό μονόδρομος εθνικής επιβίωσης!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

noiazomai.
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/06/blog-post_40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters