Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Η Ευθύνη αποστολής του Ελληνικού Πολιτικού Φορέα «Ε.ΣΥ.», είναι να ξαναβρεί ο Ελληνισμός το δρόμο του, βασισμένος πάνω σε όλη την Ιστορία του και ενεργοποιώντας την Πατρώα του Ουσία.


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
« ...
ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,
ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΩΝ, Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
...» 
-)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- -)ι(- 
Τεκμηριωμένες πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας είναι οι επιθέσεις που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια το Ελληνικό Έθνος, από ενδογενείς και εξωγενείς, ορατούς ή αόρατους κατακτητές και καταπατητές της επικράτειάς του και των ανθρωπίνων ελευθεριών του, που επέβαλαν Εθνική ταπείνωση και Βίαιη οικονομική επίθεση στην Ελληνική οικογένεια, μολύνοντας το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, τον αέρα που αναπνέουμε, το Νερό που πίνουμε, τα Τρόφιμα με τα οποία τρεφόμαστε, (Αεροψεκασμοί, Χημικά Δηλητήρια, Εκπομπές χαμηλών συχνοτήτων, επεμβάσεις στις κλιματολογικές συνθήκες - HAARP, Γενετικά τροποποιημένα προϊόντα κτλ), η ελλιπής και κατευθυνόμενη πληροφορία που δεχόμαστε, η ανεπαρκής ασφάλεια που παρέχεται, η πολύ χαμηλών προδιαγραφών Κοινωνική Αρωγή, η Φτωχή Παιδεία, Υγεία, Ασφάλεια κτλ. 
Το για εκατονταετίες Πολιτικό-Κομματικό κατεστημένο, η Κεντρική Κυβέρνηση απέτυχε να ενεργεί προς όφελος του Πολίτη, γιατί κατάφερε να αποδυναμώσει τον ίδιο τον Πολίτη και αντί να είναι ο προστάτης του κατάφερε να είναι ο εχθρός του, ενώ ξόδεψε όλα τα αποθέματα του Κράτους και κατέληξε να επιβιώνει μόνο από δανεικά από εξωτερικούς φορείς, εκχωρώντας και λεηλατώντας συνάμα την Εθνική Κυριαρχία, έναντι αδιαφανών συστηματικών διαδικασιών. 
Η ραγδαία αύξηση της φτώχειας, συνοδεύεται από ένταση της κοινωνικής δυσαρέσκειας, η οποία αποτυπώνεται με διαμαρτυρίες και συγκρούσεις, έχοντας καθολικό αίτημα την επαναφορά της Δημοκρατίας, του Δικαίου και την Κατάργηση των αυταρχικών τυραννικών καθεστώτων, που έχουν κυριολεκτικά απογυμνώσει τις ζωικές δυνάμεις του Ελληνισμού. 
Η πολιτική Κοινωνία αποτελεί το σύνολο των ατόμων που σκέπτονται και ενεργούν ως «Πολιτικά Οντα», και σε τούτο ακριβώς διαφέρουν από τις κοινωνίες των άλλων ζώντων οργανισμών: 
Τα Πολιτικά Όντα, αντιλαμβάνονται τις έννοιες του Δικαίου, του Αγαθού, του Ωφέλιμου, της Αρετής, του Καλού και του Κακού, έχουν Ψυχή, Πνεύμα και εκφράζονται με τη Λογική. 
Τα ζώα εκφράζουν μόνο το συναίσθημα ενώ ο άνθρωπος έχει την τρισδιάστατη μορφή της Υπέρτατης Τριάδας, Σοφίας, Σύνεσης, Φρόνησης- είναι Νοήμων Ον! 
Ο άνθρωπος επίσης, είναι οργανισμός πρώτα Πολιτικός, μετά Οικονομικός και τέλος Κοινωνικός. 
Υποχρεούται να ενσωματωθεί με το περιβάλλον του και να σεβαστεί τους Νόμους και τη Δικαιοσύνη, γιατί αν χωριστεί από αυτά, μόνο όλεθρος μπορεί να προκληθεί και αυτό είναι το αποτέλεσμα του σήμερα. 
Επιτακτική καθίσταται πλέον η ανάγκη αναμορφώσεως του Πολιτικού Ελληνικού γίγνεσθαι, προς επανάκτηση της Αυτονομίας και Ισοπολιτείας του Πολιτεύματος, μέσω ενός Ακραιφνούς Ελληνικού Πολιτικού Θεσμού. 
Η Ευθύνη αποστολής του Ελληνικού Πολιτικού Φορέα «Ε.ΣΥ.», είναι να ξαναβρεί ο Ελληνισμός το δρόμο του, βασισμένος πάνω σε όλη την Ιστορία του και ενεργοποιώντας την Πατρώα του Ουσία. 
Την αληθινή του ιστορία, αυτήν που πραγματικά, μέσω στοιχείων και αποδείξεων, έχει αναδειχθεί και επισφραγιστεί απανταχού της Γαίας. 
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην σκοπιμότητα και τα οφέλη, που απορρέουν από τον ανά τους αιώνες Ελληνικό Πολιτισμό, με στόχο την αναβίωση του διαχρονικού Ελληνικού Αξιακού Συστήματος και προμετωπίδα το «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ». 
Η ευθύνη αποστολής του «Ε.ΣΥ.», προϋποθέτει επίσης την διαφύλαξη των Εθνικών Συνόρων και της Προσωπικής και Κοινωνικής Ελευθερίας του Έλληνα και του Ελληνισμού εν γένει, εντός των πλαισίων ενός αυθεντικά Δημοκρατικού Πολιτεύματος 
========================================= 
Η Ελλάδα ως η Χώρα του Φωτός, το Παγκόσμιο Βασίλειο της Γαίας/ Γής, αποτελεί την μια και αδιαίρετη μονάδα. 
Γι’ αυτό είναι επιτακτικό να Συνενωθούν οι Έλληνες για ν' αποτελέσουν ξανά τον Πυρήνα δημιουργίας μιας άλλης νέας Χρυσής Εποχής των Ελλήνων. 
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Ε.ΣΥ)» 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΡΑ!!! ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ- ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters