Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΝΕΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» !

Χούλα Κόσμημα-Καλλωπισμός ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ «ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ» ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ALFA BANK 54477738142 ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» ΜΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΑΤΖΕΝΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ . ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…. ? Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ …

ΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ» ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ , ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ …….. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ . ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ . ΤΡΕΜΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ . ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ . ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΚΛΕΙΔΙΑ .
……………..
Χούλα Κόσμημα-Καλλωπισμός ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΒΟΣΤΩΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 50 ΔΟΛΑΡΙΑ ( 5$ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ + 45$ ΕΞΟΔΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ ) ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ? ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ . ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!! ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ , ΤΟ «ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ .
………………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=28538

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters