Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Αυτή την ΕΙΔΗΣΗ δεν Πρόκειται να τη ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ Κανένα Συστημικό ΜΜΕ (Για Ευνόητους Λόγους) !!!

Αυτή την ΕΙΔΗΣΗ δεν Πρόκειται να τη ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ Κανένα Συστημικό ΜΜΕ (Για Ευνόητους Λόγους) !!!8 ΠΑΙΔΑΚΙΑ του Νηπιαγωγείου στό ΠΥΛΙ ΤΗΣ ΚΩ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ‘MANTOUX’ (ΦΥΜΑΤΙΩΣΕΩΣ)!|
ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΡΑ ΓΕ;
ΑΡΑ ΓΕ; Ε; Ε;

ΓΟΝΕΙΣ, Α Κ Ο Υ Τ Ε;

(ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ …ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ «ΦΘΑΣΕΙ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…)
Σε ‘τέστ’ δερμοαντιδράσεως ‘Mantoux’ (για την φυματίωση) υπεβλήθησαν μαθητές του νηπιαγωγείου στο Πυλί της Κω (στο οποίο βρίσκεται το ‘hot spot’ του νησιού…) και 8 εξ’ αυτών βρέθηκαν θετικά!

Βεβαίως, μόλυνση με το μυκοβακτηρίδιο της φυματιώσεως δεν σημαίνει και άμεση νόσηση απ’ αυτό, αλλά η μόλυνση υπάρχει και είναι πιθανόν κάποια στιγμή να εκδηλωθεί η ασθένεια!

Από πού άρα γε το άρπαξαν το «παράσημο» αυτής της ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ γιά αρκετές δεκαετίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (αλλά όχι και στην Ασία…) ασθένειας, τα παιδιά μας;

Και γιατί τα λαλίστατα επί παντός επιστητού καθεστωτικά ΜΜΕ, δε βγάνουν ΑΧΝΑ;

Υπάρχει λόγος που κρύβουν αυτή την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ σοβαρή είδηση και αν ναι, ποιός;

ΠΟΙΟΣ;

hellasforce.com
μέσω thesecretrealtruth
https://www.diadrastika.com/2017/06/8-pedakia-tou-nipiagogiou-sto-pyli-tis-ko.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters