Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΩΝ ΔΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ. 
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΗΝ ΕΣΔΑ, ΤΗΝ ΕΔΔΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ. 
ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΞΗ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΥ ΤΟΥ, ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. 
ΚΙ ΑΥΤΟ ,ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ , ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΑΫΛΗ ΑΡΧΗ ,ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. 
ΗΤΟΙ, ΕΝ ΑΛΛΟΙΣ ΛΟΓΟΙΣ Ο ΤΥΠΟΙΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠ.ΟΙΚ. ΔΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. 
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ,ΕΝΑΣ ΑΦΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ... 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.... 
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΩΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/2016 ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΕΙ.... 
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, 
ΣΥΣΤΟΙΧΙΣΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ Π
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ !!!!!! 
ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άμεση απόσυρση της διάταξης που καταργεί το δικηγορικό απόρρητο ζητά η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων ΔΕΙΤΕ:http://www.legalnews24.gr/2017/06/blog-post_66.html?spref=fb
https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/06/blog-post_48.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters