Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΒIKY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΚΑΘΕ 1 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ 1,5 ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΕΠ ΚΑΤΑ 2,5 ΕΥΡΩ


ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (2008 - 2014 = 528 ΔΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ)
1. ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΦΕΣΗ- 
Η Αυξανόμενη Φορολογία οδήγησε σε ανέφικτη συλλογή των φόρων και κατά συνέπεια αυξήθηκαν οι παραβάσεις, μειώθηκαν κάθετα οι εισπράξεις, μειώθηκε το ΑΕΠ, αυξήθηκε και συνεχίζει ν΄αυξάνεται νεται η ανάγκη δανεισμού και εκτοξεύτηκε η ύφεση ανεπιστεπτί,
2. ΠΑΙΔΕΙΑ / ΜΑΘΗΣΗ - ΓΝΩΣΗ - 

Βιάζεται η γλώσσα μας, εκπορνεύεται η παιδεία μας, υπάρχει συστηματική παραπληροφόρηση στα βιβλία και στον τύπο, προωθείται με πολλούς τρόπους η αλλοίωση της ιστορίας μας, παραποιούνται τα ήθη και τα έθιμά μας.
3. ΥΓΕΙΑ- ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ -

Δημιουργήθηκε σοβαρή δυσλειτουργία στα δημόσια νοσοκομεία, δεν μπορούν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των νησιών, ακριτικών περιοχών, παραμεθορίων περιοχών, ενώ στις πόλεις ολοένα δυσκολεύει η ικανοποίηση και Έλλειψη στα φάρμακα, τα 12.000 φαρμακεία αναφέρουν ελλείψεις σε τουλάχιστον 500 βασικά φάρμακα πρώτης ανάγκης,
4. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ- 

Και οι δύο φορείς προειδοποιούν συνεχώς για «κατάρρευση» του δικτύου ενέργειας της χώρας, ενώ παράλληλα αυξάνεται το κόστος προς τα νοικοκυριά όπου όλο και περισσότερο γίνεται δυσκολότερη η είσπραξη των οφειλών με αποτέλεσμα και αυτοί οι νευραλγικοί ο φορείς να καταλήγουν στα χέρια των δανειστών,
5. ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ- 

Οι περισσότερες εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού έχουν όλο και περισσότερα προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ικανοποιούν τις ανάγκες καθαρίσματος του δικτύου, με σοβαρό κίνδυνο τη μόλυνση των δικτύων στις πόλεις,
6. ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ- 

Πέραν των ιδιωτών που όλο και περισσότεροι αναζητούν τρόφιμα στα σκουπίδια, ακόμα και κρατικά ιδρύματα όπως Στρατόπεδα, Νοσοκομεία, Σχολεία και Φυλακές αναφέρουν τρομακτικές ελλείψεις από τρόφιμα
7. ΕΓΚΛΗΜΑ, ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ,ΕΠΟΙΚΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - 

Συνεχόμενη και αυξανόμενη η παράνομη λαθρομετανάστευση - λαθρεποίκηση, φέρει τεράστια προβλήματα στην υγεία, επιβάρυνση της οικονομίας, ενώ την ίδια στιγμή οι ίδιοι μετανάστες οδηγούνται στην πορνεία, στις κλοπές και σε περαιτέρω μιζέρια. 
Το Κράτος όντας οικονομικά παράλυτο παραμένει ανίκανο χωρίς να είναι σε θέση ούτε να οργανώσει αλλά ούτε και να προστατεύσει τους ίδιους τους πολίτες του από αυτή την ανεξέλικτα αυξανόμενη απειλή μετά το κλείσιμο των συνόρων των γειτόνων μας, εποικισμού βιαίως της Χώρας μας από αλλογενείς πληθυσμούς με παντελώς διαφορετικό των Ελλήνων πολιτιστικό,πολιτικό,ηθικό και αξιακό σύστημα, μουσουλμάνοι κατά συντριπτική πλειοψηφία και μη αφομοιώσιμοι, λόγω του τεράστιου αριθμού τους και των διαφορετικών καταβολών τους , αλλά και της πολλαπλής εκπεφρασμένης και ιστορικά αποδεδειγμένης βουλήσεώς τους να επικρατήσουν των ιθαγενών και να επιβάλλουν τα ταυτοτικά τους στοιχεία με κάθε τρόπο.

8. ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ & ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ- Αυξανόμενα τα κρούσματα των ανθρώπων που χάνουν την υπομονή και τη δύναμή τους και καταλήγουν στο να θέσουν τέλος στην ίδια τους τη ζωή. 

Ο αριθμός των αυτοχείρων αυξάνεται καθημερινά, οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους, τα σπίτια που με τόσο μόχθο και πόνο έφτιαξαν, αφήνοντας έτσι στους δρόμους παιδιά τα οποία παραμένουν χωρίς τα βασικά της υγείας και της διατροφής για να αναπτυχθούν σωστά.
9. ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - 

Όλες οι περιοχές έχουν χάσει δραματικά τις αξίες τους. Με την υπέρμετρη προσφορά και καθόλου ζήτηση, η αυξανόμενη φορολογία, τα μειωμένα έσοδα από ενοίκια, τα τραπεζικά βάρη κτλ έχουν φέρει την κατρακύλα στην αξία των περιουσιών όλης της Ελλάδος.
10. ΑΝΕΡΓΙΑ- Περισσότερο από 70 % αυτή τη στιγμή παραμένει χωρίς εργασία και αυτός ο αριθμός αυξάνεται επικίνδυνα. 

Οι κοινωνικές ασφαλίσεις παραμένουν ακάλυπτες, τα ταμεία δυσκολεύονται ολοένα να καλύψουν τις συντάξεις και τις ανάγκες για υγεία που καλύπτεται κάτω από τις υποχρεώσεις των ταμείων.
11. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!- 

Η Διοίκηση του κράτους, βρίσκεται σε αδύναμη θέση να βοηθήσει, κατευθύνει και να ελέγχει τις ανάγκες των πολιτών . Αντί για την προστασία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ανθρώπων γίνονται μόνο υποχείριο και υπόλογοι των δανειστών και που οδηγεί σε καταστροφικά αποτελέσματα. 
Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι είχαν χάσει την πίστη τους στην κεντρική διακυβέρνηση, καθώς και στις τράπεζες και ως εκ τούτου, προκαλείται μια βαθιά ύφεση.

12. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ- 

Το Σύνταγμα είναι η εγγυητήριος σύμβαση δια να διασφαλίζει τα δικαιώματα των Πολιτών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 - ΤΟ ΚΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
           ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔOΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ..



https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/06/1-15-25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters