Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Επίσημα Έγγραφα της NASA Αποκαλύπτουν το Σχέδιο Μείωσης Πληθυσμού στον Πλανήτη (video)

Τα επίσημα έγγραφα της NASA αποκαλύπτουν το σχέδιο μείωσης πληθυσμού στον πλανήτη.

Μερικές φορές πιστεύουμε. μόνο ότι βλέπουμε!

Το έγγραφο της NASA δημοσιεύτηκε παρακάτω Στο σύνολό του είναι ένα «MUST VIEW» για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Το περιεχόμενο αυτού του επίσημου εγγράφου της NASA, Καθώς και το υλικό που παρουσιάζεται στο βίντεο, Δικαιολογούν μια άμεση και αποφασιστική απάντηση Από τον αμερικανικό λαό.

Η έκθεση της χιλιετίας 22 Ιουνίου 2017.

Οι ακόλουθες πληροφορίες και δεδομένα αποδεικνύουν Πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ Έχει χρησιμοποιήσει τα δολάρια των φορολογουμένων για να διατυπώσει Και να εφαρμόσει μια πολύ σύνθετη ατζέντα Αφαιρέστε τον πλανήτη από τόσα πολλά νέα είδη Τεχνολογία προηγμένου πολέμου.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά



Αν και το θέμα φαίνεται να είναι αρκετά παλιό, τότε, σύμφωνα με το metabunk.org, όλα αυτά δεν είναι παρά «αβάσιμες υποθέσεις» και τίποτε περισσότερο. Ωστόσο, ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κάποιος πότε ορισμένες «αβάσιμες υποθέσεις» μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Η Ιστορία, το έχει αποδείξει πολλές φορές, δυστυχώς. Ας τα έχουμε, λοιπόν, όλα υπόψιν μας.


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS ; Corfiatiko
μέσω katohika.gr

https://www.diadrastika.com/2017/06/episima-engrafa-nasa-apokalyptoun-to-schedio-miosis-plithysmou-planiti.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters