Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Αργοναύτες και τα Μυστικά του Σειρίου! Το Σύμβολο Έψιλον και η Αρχαία Υπερτεχνολογία (video)

Αργοναύτες και τα Μυστικά του Σειρίου! Το Σύμβολο Έψιλον και η Αρχαία Υπερτεχνολογία (video)
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι Αργοναύτες και η Αργοναυτική εκστρατεία, είναι ένας αρχαίος ελληνικός «μύθος» πολλών επιπέδων.
Συναρπάζει κάθε άνθρωπο και κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο.
Ίσως είναι ένας από τους λίγους «μύθους» που ερμηνεύεται με πάρα πολλές θέσεις, ακόμα κι αν αυτές μοιάζουν να έρχονται σε αντίθεση.

Είναι ένας «μύθος» που συνδέεται άμεσα με το γράμμα ή/και σύμβολο Έψιλον, τα μυστήρια και τα μυστικά του λόφου της Γορίτσας, το άστρο του Σείριου, τους εξωγήινους Ανδρομέδιους και πολλά άλλα.

Είναι ένα θέμα που αν και είναι πολυσυζητημένο, κάθε φορά ανακαλύπτουμε κάτι καινούργιο, είτε γιατί δεν το είχαμε προσέξει σε προηγούμενα θέματα, είτε γιατί συζητείται για πρώτη φορά.

Παρακολουθείστε την εκπομπή «Κώδικας Μυστηρίων» με τον γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Μπαντίδη και την επίσης γνωστή συγγραφέα Ελένη Ζωγραφίδου-Δάγιου:




diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters